FIAT
+58
ATILA NS 1020
ka5an
nesko
miamilojevic
popers
as
Zokenzi
brat saja
magnum
plavi
Mapko
nesa 723
stariji od 13
pauk 523
taxi apatin
Velja
angelina
Slave
bombarder
ramplinstinski
anamaki1
struja
maradona
Kaktus
boki705
Moravac
Paleolit
Dejan
godan1
kanjuga.m
ozalosceni
djerys
olivera
Panco
etibor
ivan73
Admin
lule
noddy
tomovicbgd
blackrock 878
MilanK
drdr
Blackshadow
bobrda
starch
jerotije318
Alhemicar
nenad filipovic
marconystilo
maki
vlada 009
probamo
dragon
goran2222
VENELUME
mirko
to je to
62 posters
Taxi :: Sve u vezi automobila :: Garaža
Strana 5 od 12
Strana 5 od 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Moguci problem sa tablom
Pozdrav svima.
Citam ovaj forum i vidim da je Starch imao ili jos uvek ima problema sa paljenjem sijaloca na tabli. Greske Lose Connection, Alternator Failure, Airbag Failure, Stop Engine i jos ponesto. A sad vidim da mu je auto kod majstora. Da li si pronasao kvar? Imao sam problem i resio ga... Procitajte ovde, moze da bude od pomoci...
Pozdrav...
Citam ovaj forum i vidim da je Starch imao ili jos uvek ima problema sa paljenjem sijaloca na tabli. Greske Lose Connection, Alternator Failure, Airbag Failure, Stop Engine i jos ponesto. A sad vidim da mu je auto kod majstora. Da li si pronasao kvar? Imao sam problem i resio ga... Procitajte ovde, moze da bude od pomoci...
Pozdrav...
etibor- Gost
Re: FIAT
Verovatno je to neka Abarth verzija...
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
Tata, šta je ovo? Ja bi ovo vozio..
I tata bi, sine!
Da,Da, što bi rekli "eksperti": puni ful!!!
P.S. Meni fale "samo": tempomat, navigacija, ASR, ESP, selespeed, lepa bela instrumentalka, komande na volanu...
Sve ostalo imam! (Stilo '05. 5vr. 115hp, dynamic oprema, 16" alu felne)
pozzz
Poslednji izmenio ivan73 dana Pon 13 Apr 2009, 23:23, izmenjeno ukupno 1 puta
ivan73- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 08.02.2009
I dalje tvrdim da je ovo Abarth...
Alhemicar- Forum manijak
Alhemicar- Forum manijak
Nije skupo kod danka jos da saznamo gde da ga nadjemo
Panco- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 103
Godina : 58
Panco ::Nije skupo kod danka jos da saznamo gde da ga nadjemo
Stari put za Batajnicu posle Nove Galenike sa leve strane (pre nove pumpe). Tu je servis i imaju dosta felni.
http://www.gumefelnedanko.rs/index.php?option=com_contact&Itemid=3
pozzz
Naravno da ima da se pazari, samo što nije za taxi! Alhemičar je u pravu to je Stilo Abarth, motor 2,4 sa 170 KS, a nije za taxi jer ima troja vrata, skupu registraciju i veliku potrošnju! Za Magnuma ako hoće da bude šmeker po stare dane evo linka, samo nek spremi 7 i nešto hiljada evrića:magnum ::ime,gde ima ovo da se pazari? I kako mu je puno ime i prezime?
http://vozila.net/autodealers.php?mode=preview&cat=1&r=all®ion=0&house=7888&pg=1&cat=1&offer=101000039972
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Ako mozete i bez automatskog menjaca, ima i u JTD verziji, SW ili sa petoro vrata.Naravno da ima da se pazari, samo što nije za taxi! Alhemičar je u pravu to je Stilo Abarth, motor 2,4 sa 170 KS, a nije za taxi jer ima troja vrata, skupu registraciju i veliku potrošnju!
Srednja konzola lepo izgleda i to je sve. Navigacija je iz 2003-2004, mobilni je bio dobar u to vreme a sada je dobro jedino sto je handsfree. Nadam se da postoje i noviji modeli sa touch screen-om.
djerys- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 38
Godina : 58
Datum upisa : 19.03.2009
Ne bih nikog a uvredim ali sto bi moj pokojni deda rekao :NI OD TALIJANA VOJNIKA NI OD FIJATA KOLA. Malo sale.
ozalosceni- Forum početnik
- Broj poruka : 419
Godina : 50
Datum upisa : 22.02.2009
ozalosceni ::Ne bih nikog a uvredim ali sto bi moj pokojni deda rekao :NI OD TALIJANA VOJNIKA NI OD FIJATA KOLA. Malo sale.
Slusajte, je se s'tim ne bi salio! :bom:
Fiat Stilo jtd '05. 115HP, Dynamic, 16" alu felne, Pirelli p6000 205/55, Grigio metalic...
Idi begaj...verovatno su zato ovi Miskovi u delti do sad "otvorili" samo jedan jtd, i to na 700 `iljada...kupi o5 mecku, al vidi neku sa 5-6000 kubika
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
Pa o abartu nisam promenio misljenje ali bi rado proverio dali je i ova pored abartovana.Fiat zadrzi a ovu nam prebaci.I nismo za bolje.
Zokenzi- Forum manijak
Uh ovaj crni(a) stvarno izgleda mocno!
Alhemicar- Forum manijak
Nemoj vise zbog magnuma,ipak je on stariji covek
Alhemicar- Forum manijak
Slab je to kalibar za Magnuma, dajte nesto sa malo vise "kubika"
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
U pravu si! Slabo je ovo za njega, njemu ništa ispod 2900 "kubika" pa makar ovako nabudženo tamno crne boje!!!
Zokenzi- Forum manijak
Ubi me jaka slika,načisto!
Koleze Hristos voskrese!
Koleze Hristos voskrese!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Mislim da ce ti progledati kroz prste. Admin vozi plavog Stila kao na slici gore
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Ajd' , još jednom: oko podneva u subotu,marina Dorćol,Stara centrala,Dubrovačkom ispod podvožnjaka pa desno,stotinak metara pa levo kroz metalnu kapiju pa na parking.-A onda na najbliži ponton niz stepenice,sedma ,osma bela lađa sa plavom tendom i kabinom,na obe strane nacrtano pače.Da popijemo kaflence,popričamo malo i uživamo na suncu!SVI SA FORUMA SU DOBRO DOŠLI
magnum- Forum manijak
trebam pomoc...
da li neko zna majstora za fiat koji se nalazi negde na petlovom brdu... rekli su mi da je cikica odlican
hvala
da li neko zna majstora za fiat koji se nalazi negde na petlovom brdu... rekli su mi da je cikica odlican
hvala
olivera- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 31.03.2009
ajde,koleze stilisti,pomažite dami!
magnum- Forum manijak
olivera ::trebam pomoc...
hvala
Okretnica 53 i 23 na Vidikovcu, servis TIM auto odlicni masjtori korektni.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Korisno za vlasnike Stila
Ne znam da li svi znate za foru kod Stila? Kada zaključate auto na dugme, pritisnete to isto dugme još jednom i onda će se blokirati otključavanje vrata iznutra, tako da i ako vam neko razbije staklo (to je sada u modi) neće moći da otvori vrata!
Zokenzi- Forum manijak
starch ::
Ovaj drugi je protiv zveketa, ali ako spikash engleski, razumeces!
Inace je fenomenalan forum za FIAT-ove automobile. Ima i uputstava za uradi sam, prosto neverovatan!
Ima i nasih ljudi na njemu, iako je u UK.
pozz
ej pa to je moj problem...jel si ti ovaj ivan73 na forumu ??? sta mislis da prevedem ovo i odnesem majstorima??? koliko sam shvatio samo se stavi parce gume negde
e to negde nisam bas najbolje razumeo pogotovo sto ne znam sta je sta kad otvorim haubu osim onog - ulje, antifriz, tecnost brisaca, motor, turbina [/quote]
Jesi li menjao nosac motora?
pozz
mozes li da mi pomognes sa codom za sarzer od stila iz 2002 god.
kanjuga.m- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 10.03.2009
mp3 plejeri su jako dobra stvar.cene replika koje mogui da se nadju napijaci u subotici su do 2500din.rade dobro kao i one od 100 e.kupio sam pre dva meseca na probu jedan od 950 dinara,radi jos i danas bez problema.ima prikljucak za usb,sto znaci da se moze prikljuciti svaki mobilni ili mp3plejer.ima leziste za karticu koje ja koristim,stavio sam od 2gb i nisam jos uspeo sve da preslusam.ko ima onaj navigacini ekran za njega preporuka mp4 plejer koji ima sve ovo i jos ekran sa slikom.tj mozete gledati spotove,reklamne porukeitd.izbacicu cd charger,koji nikad nije radioi bice vise mesta za rashladjivanje piva.ovi uredjaji se uticu u upaljac i preko malog radio predajnika salju signal na vas radio na frekvenciju koju vi odaberete na plejeru.pozz
kanjuga.m- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 10.03.2009
stilo jtd zvizdi na hladno
Pozdrav!
Da li neko ima ideju sta bi moglo biti:
Nakon startovanja auta oko pola minuta do minut cuje se glasno alternator predpostavljam (ili oko njega), nesto kao zvizdanje ili cviljenje, kao kais kod nekih automobila,ako dam gas ono prestane povecanjem br. obrtaja. Ali nakon nepunog minuta sve prestane samo od sebe.Ako ugasim i upalim nista se ne cuje dok je vruc, samo na hladno.Ne prikazuje nikakvu gresku i sve je ok osim tog zvuka.
Ima li neko ideju ?
Da li neko ima ideju sta bi moglo biti:
Nakon startovanja auta oko pola minuta do minut cuje se glasno alternator predpostavljam (ili oko njega), nesto kao zvizdanje ili cviljenje, kao kais kod nekih automobila,ako dam gas ono prestane povecanjem br. obrtaja. Ali nakon nepunog minuta sve prestane samo od sebe.Ako ugasim i upalim nista se ne cuje dok je vruc, samo na hladno.Ne prikazuje nikakvu gresku i sve je ok osim tog zvuka.
Ima li neko ideju ?
godan1- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 04.05.2009
Pogledaj remenicu na radilici,ona zna da pravi takav zvuk.
Dejan- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 94
Godina : 56
Datum upisa : 10.09.2008
Proveri sve kaiseve...zupcasti,pk kais....jel radjen veliki servis?
Alhemicar- Forum manijak
veliki servis uradjen pre 10 hiljada, sve zamenjeno.
Kais cvili dok malo ne dopuni
Uzmi parče suvog sapuna i dok motor radi prisloni ga, da ne kažem "podmaži" kaiš sa svih strana!
magnum- Forum manijak
...ак не може са сапуном пробај са кредом, ал мора да буде у боји, никако бела :lol:
Paleolit- Forum početnik
- Broj poruka : 331
Datum upisa : 29.01.2009
Taj zvuk potice od lezaja na alternatoru.Dobijo je lufta,pa cvili dok se ne zagreje.Lezaj je u samom sklopu uredjaja i ne mozes mu prici da ga malo podmazes.Idi da ti urade servis,a tu ce ti zameniti lezaj,cetkice i mozda regler(ako je neophodno).Nista to nije hitno,moze i tako da se vozi samo su to prvi znaci za upozorenje da posetis majstora.
Tvoja je prednost sto ti nije hitno pa mozes da ides od jednog do drugog i da ih pitas posto je.Ovako da je stani pani otisao bi kod prvog i po obicaju najskupljeg (poznati Marfijev zakon).
Tvoja je prednost sto ti nije hitno pa mozes da ides od jednog do drugog i da ih pitas posto je.Ovako da je stani pani otisao bi kod prvog i po obicaju najskupljeg (poznati Marfijev zakon).
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Desava mi se ponekad kada dugo cekam na taxi stanici, kada mi je upaljena firma, stanica, CG.....da pri kretanju zacvili kais. Konstatovao sam se sa elektricarom koji mi je rekao da sve ok i stvarno je sve ok
jerotije ::Desava mi se ponekad kada dugo cekam na taxi stanici, kada mi je upaljena firma, stanica, CG.....da pri kretanju zacvili kais. Konstatovao sam se sa elektricarom koji mi je rekao da sve ok i stvarno je sve ok
To je mafijo zato sto si aktivirao repetitor pa ti stanica trosi ko fabrika.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Datum upisa : 03.01.2008
Definitivno je nesto oko alternatora, ne proklizava kais pa da povremeno zacvili, bas se cuje iz alternatora, traje oko 1 min i prestane cim se zagreje, jutros sam utvrdio. Danas sam vozio ceo dan i nista, samo kad je hladan. Samo se pitam koliko je hitno, jer za 10 dana idem u Grcku, pa da li dirati to ili ne?
Pa da li mislis da je pametno krenuti na toliki put,a auto te opominje da ides kod majstora....
Alhemicar- Forum manijak
Nisam se šalio za sapun,ali biće ipak da je u pitanju lager.Obzirom da je FIAT ,biće da je još uvek onaj lager sa oznakom 6203.Bilo bi lepo da staviš,ako već majstor nema onaj marke SKF-Bogu hvala, nema više IKL i sl. đubradi pa da kad god opereš motor menjaš i lager alternatora.Patak na 220 volti je u pravu,kao i ovaj moj kaluđer-mućkadžija, OBAVEZNO na servis pre odmora!
magnum- Forum manijak
Pa gledaj to ovako:Ako ne diras nista i budes tako vozio,celim putem ima da ti igraju leptirici po stomaku u stilu "sta ako mi se desi".A sta moze da ti se desi je da na putu naguras jedno 4000-5000 obrtaja,lager i onako pisti na 2500 po gradu.Da pocne preterano da se greje i na kraju zablokira.E u tom slucaju pokida PK kais,upali ti se crvena lampica za akumulator,izgubis servo upravljac i klimu,a nemas ni punjenje akumulatora.Gledano nista strasno,nastavis dalje da vozis do prvog iskljucenja i prvog majstora.Samo se pitam koliko je hitno, jer za 10 dana idem u Grcku, pa da li dirati to ili ne?
A situacija dva:Skines sam alternator i odneses kod elektricara.On servisira da garanciju i ne bi trebalo vise od 40e.
Gde ces prostije,izbor je samo tvoj.
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
A može i tako!Samo je mnogo jeftinije a naročito što se tiče živaca!
magnum- Forum manijak
Ipak je bila remenica na alternatoru, problem resen!......... 50€
Meni je ta remenica zveknula iznenada na 2.0hdi a otprilike je ista kao tvoja jel je na ambalazi pisalo pezo,citroen fiat,lancija i posto mi je bilo hitno u servisu su mi je zamenili odmah za tricavih 12300 din.Tako da si odlicno prosao
Fiat stilo- klima
Pozdrav za sve kolege i jedno malo upozorenje saznalo se mnogo u italiji o stilu i njihovim kvačkama .
Malo upozorenje pošto je leto i klima se koristi sve više kada palite klimu u toku vožnje gledajte da to nebude u visokom režimu rada motora postoi mogućnost oštećenja ležaja kompresora smanjite brzinu pa onda na 1500 obrtaja ili dok stoite na semaforu .
2. čuvajte se majstora koi vam kazu da klima neradi a ne pšregledaju sistem i pritisak u sistemu klime postoi jedan mali senzor tj davač u donjem levom uglu blizu šus pleha često on otkazuje [img][/img]
3. vodite računa da vam u servisu klime sem freona tip R134a (600 g) dopuni i ulje za kompresor oil 8,(cm3 130) da bi kompresor radio kako treba
u protivnom brzo će doći do zujanja i posebnog zvuka kao da nesto struže a potom i crkavanje istog
Pozdrav za sve kolege i jedno malo upozorenje saznalo se mnogo u italiji o stilu i njihovim kvačkama .
Malo upozorenje pošto je leto i klima se koristi sve više kada palite klimu u toku vožnje gledajte da to nebude u visokom režimu rada motora postoi mogućnost oštećenja ležaja kompresora smanjite brzinu pa onda na 1500 obrtaja ili dok stoite na semaforu .
2. čuvajte se majstora koi vam kazu da klima neradi a ne pšregledaju sistem i pritisak u sistemu klime postoi jedan mali senzor tj davač u donjem levom uglu blizu šus pleha često on otkazuje [img][/img]
3. vodite računa da vam u servisu klime sem freona tip R134a (600 g) dopuni i ulje za kompresor oil 8,(cm3 130) da bi kompresor radio kako treba
u protivnom brzo će doći do zujanja i posebnog zvuka kao da nesto struže a potom i crkavanje istog
mirko- Forum početnik
- Broj poruka : 341
Datum upisa : 20.02.2008
Strana 5 od 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Taxi :: Sve u vezi automobila :: Garaža
Strana 5 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to