Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FIAT

+58
ATILA NS 1020
ka5an
nesko
miamilojevic
popers
as
Zokenzi
brat saja
magnum
plavi
Mapko
nesa 723
stariji od 13
pauk 523
taxi apatin
Velja
angelina
Slave
bombarder
ramplinstinski
anamaki1
struja
maradona
Kaktus
boki705
Moravac
Paleolit
Dejan
godan1
kanjuga.m
ozalosceni
djerys
olivera
Panco
etibor
ivan73
Admin
lule
noddy
tomovicbgd
blackrock 878
MilanK
drdr
Blackshadow
bobrda
starch
jerotije318
Alhemicar
nenad filipovic
marconystilo
maki
vlada 009
probamo
dragon
goran2222
VENELUME
mirko
to je to
62 posters

Strana 4 od 12 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sledeći

Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Re: Fiat - Stilo

Počalji od bobrda Uto 13 Jan 2009, 00:30

Pa sad pleh I zica,vozimo kolica Very Happy
Ajde da napravimo komparaciju.Vecina korisnika racunara koji su ih kupili pred uvodjenje PDV-a ima u njima maxtorove hard diskove.Posle njih su dosli seagate ,western digital itd…Sad su ti diskovi poceli da se kvare I svi pricaju da su maxtor najgori dikovi koji postoje!
Tako I automobili.Velika vecina vozi fiata.Logicno je da na njima vremenom nesto otkaze.Zbog toga je broj ljudi koji kukaju na fijata veci nego na mercedese ili tojote ili sevrolete
Naravno pre ce se pokvariti nesto na fiatu nego na mercedesu ali cena remonta ili zamene je proporcionalna kvalitetu,jbga bounce
Najbolji auto je onaj koji ima samo signalizaciju za svetla,migavce I rucnu…….
bobrda
bobrda
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 118
Godina : 52
Datum upisa : 15.03.2008

http://www.parrotafactory.com

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Re: FIAT

Počalji od starch Uto 13 Jan 2009, 11:07

Alhemicar ::drzi se ti magnume automobila sa nisanom jer od toga nema bolje...bojim se da ako uzmes stila ne proradi slika sa avatara direkt po njemu Very Happy dok stvarno ne ostane samo pleh i zica....

Bas smela izjava Smile pa nije se sve valjda svelo na nishan...mozda je bilo tako 1970 i cuvena 123 koju moj ortak i dan danas vozi ali da i dalje nema bolje od mercedesa...ne bih bas to tako rekao...

a japanci ??? ja bih u vek pre kupio japanca.

p.s.
mercedes je mercedes Smile

ali opet sto kaze i magnum - sve zavisi koliki imas budzet - ostalo je van budzeta....

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 26
Godina : 43
Datum upisa : 11.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty nema ljutnje

Počalji od Alhemicar Uto 13 Jan 2009, 18:29

Ma salim se ja malo...slazem se da Stilo nije los auto pogotovo za taj novac...sada neko ima vise srece pri kupovini istog a neko manje...moj drugar(kolega)ga vozi i odusevljen je njime..ali ipak ne moze ni da pridje Mercedesu ne samo Stilo nego bilo koji Fiatov automobil...
Takodje se slazem da su Japanci odlicni i vrlo rado bih vozio automobile marke Honda,Toyota...ali kada bih mogao da biram izmedju njih i Mercedesa opet bih uzeo Mercedes i verujem da se velika vecina kolega slaze samnom..Ne kazem da su ostali losi cak daleko od toga ali...
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty 'AJDE

Počalji od magnum Uto 13 Jan 2009, 19:44

da vam nešto izfilozofiram.Decenijama vozim (a i nosim,al' to nije važno za ovu priču) spravu sa nišanom.Zadnjih šest godina osim mece u situaciji sam i da testiram i neke druge marke.Do pre dve godine sam imao za službene potrebe Audi A6 2,4,naravno,4x4.Benzinsko govno,jedino dobro za Zemunce i sl.,(mislim,ONE Zemunce koji su ga koristili kao borbeno vozilo).Toliko me razočarao kao profesionalca da ne mogu da opišem.Ide kao oluja i sve obilazi,samo pumpu ne može ni jednu.Uzeo sam ga iz salona sa 0 km.Na 42.000 sam mu menjao benz. pumpu.Na moju sramotu,set korpa lamela i potisni ležaj na 53.500km.Posle,kad mi nisu vratili zamenjeni deo-uzimaju ga za reciklažu,shvatio sam da nije u pitanju moja "neukost" nego njihov lopovluk.Da ne pričam da su se prekidači "izlizali" tako da nisamm znao šta je za šta.......Kad god bih hteo da uživam,išao bih na službeni put mojom mecom.Stranac za koga radim nije imao razumevanja za to pa sam posle 4 godine i nekih 120.000km poslao auto za koji sam saznao da se za Balkan sklapa -čitaj sklepava u Poljskoj u naš ofis u Podgorici.Gazda mi je dao da biram,da odem u Beograđanku i da pogledam c300 s mecinim motorom i menjačem.Sećate se,vozio ga je Kojo u "Mi nismo anđeli"--meni liči na auto za makro-e.Ubedim ja njega na jedvite jade i odvedem ga do Krnjače.Stavim ga u Land Cruisera i nateram da provoza.Da skratim priču,u februaru će biti dve godine kako,priznajem,uživam u svakodnevnom akanju tog vozila.
I sviđa mi se,svakoga dana ,u svakom pogledu,sve više i više.Sednem ja i u mecu,ali,,,
Čudo je Japanac,čudo!
Ajd' sad,priznadoh i olakšah dušu,al' nemojte baš stalno da me pritiskate. bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Sre 14 Jan 2009, 14:28

magnum ::da vam nešto izfilozofiram.Decenijama vozim (a i nosim,al' to nije važno za ovu priču) spravu sa nišanom.Zadnjih šest godina osim mece u situaciji sam i da testiram i neke druge marke.Do pre dve godine sam imao za službene potrebe Audi A6 2,4,naravno,4x4.Benzinsko govno,jedino dobro za Zemunce i sl.,(mislim,ONE Zemunce koji su ga koristili kao borbeno vozilo).Toliko me razočarao kao profesionalca da ne mogu da opišem.Ide kao oluja i sve obilazi,samo pumpu ne može ni jednu.Uzeo sam ga iz salona sa 0 km.Na 42.000 sam mu menjao benz. pumpu.Na moju sramotu,set korpa lamela i potisni ležaj na 53.500km.Posle,kad mi nisu vratili zamenjeni deo-uzimaju ga za reciklažu,shvatio sam da nije u pitanju moja "neukost" nego njihov lopovluk.Da ne pričam da su se prekidači "izlizali" tako da nisamm znao šta je za šta.......Kad god bih hteo da uživam,išao bih na službeni put mojom mecom.Stranac za koga radim nije imao razumevanja za to pa sam posle 4 godine i nekih 120.000km poslao auto za koji sam saznao da se za Balkan sklapa -čitaj sklepava u Poljskoj u naš ofis u Podgorici.Gazda mi je dao da biram,da odem u Beograđanku i da pogledam c300 s mecinim motorom i menjačem.Sećate se,vozio ga je Kojo u "Mi nismo anđeli"--meni liči na auto za makro-e.Ubedim ja njega na jedvite jade i odvedem ga do Krnjače.Stavim ga u Land Cruisera i nateram da provoza.Da skratim priču,u februaru će biti dve godine kako,priznajem,uživam u svakodnevnom akanju tog vozila.
I sviđa mi se,svakoga dana ,u svakom pogledu,sve više i više.Sednem ja i u mecu,ali,,,
Čudo je Japanac,čudo!
Ajd' sad,priznadoh i olakšah dušu,al' nemojte baš stalno da me pritiskate. bounce

Ej najbolji japanac u kom sam se vozio je SUBARU FORESTER, drugar ga je kupio na nekom snizenju 2.0 i nekih 160 konja cini mi se. Pogon na sva 4, automatik, ultra komforan.
Ugradjen plin u legalnom servisu....trosi ali i ide i deluje kvalitetno...vreme ce pokazato ostale stvari...ali moj utisak je da je to izvanredan automobil..mnogo bolji od audija onog q6 ak ose ne varam....mislim da su japanci najbolji ali nazalost ne mogu da ih istestiram i proverim svoju teoriju....On ga je platio novog oko 23-4 iljade ako se dobro secam...

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty GUME

Počalji od starch Sub 17 Jan 2009, 20:00

jel neko ima ideju koje gume da kupim na prolece, imam DUNLOP zimske ( pri kraju su ) i uzeo bih neke letnje gume ili univerzalne ako postoji neka proverena...
Drugar mi je predlozio Tigar Hitris, ja sam malo skeptican ali me uverava da su odlicne...zna li neko neku dobru gumu a da je cena ok...
U obzir dolazi i skuplja univerzalna guma ali samo pod uslovom da je bas dobra za sve prilike...

pozz

p.s.
molim vas da uz predlog gume napisete i njenu cenu da ne bi dosli do zakljucka da je BRIDGESTONE najbolji Smile

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tomovicbgd Sub 17 Jan 2009, 23:38

starch ::
Drugar mi je predlozio Tigar Hitris

Poslusaj drugara,ja sam ih koristio od februara do decembra na passatu B5 i vrlo sam zadovoljan i kvalitetom i cenom( oko 4.000)
tomovicbgd
tomovicbgd
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 254
Godina : 58
Datum upisa : 22.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Presvlake

Počalji od tomovicbgd Ned 18 Jan 2009, 11:10

Ima covek na Vidikovcu,zove se Danilo i sije presvlake za sve automobile,odes izaberes materijal on ti sasije i namontira,savrseno bolje su od bilo kojih.Ja ih koristim oko 2 god i jos uvek nisu mrdnule kako ih je on postavio,trebalo bi da ih skinem da se operu ali se plasim kako bi ih posle vratio. Broj tel. 064 3284496, 063 8561750
tomovicbgd
tomovicbgd
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 254
Godina : 58
Datum upisa : 22.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty znam

Počalji od magnum Ned 18 Jan 2009, 13:04

Danila,genijalac,zovni ga ,kaži mu da treba da se peru i pitaj ga da'l ti da skidaš ili on-pretpostavljam da je pri prvoj montaži skidao i vadio i prednje siceve iz kola.Kaži da su izvanredni i da se bojiš da nesto ne zezneš,ponudi i da mu platiš za trud.Ako nije u strašnoj gužvi a mislim da nije,izaći če ti u susret.
bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Ned 18 Jan 2009, 18:26

magnum ::kompenzazor,ventilirana rampa i zadnji zavareni deo su napravljeni u Masarikovoj? bounce

ne znam, pravo da ti kazem ovo nam stoji u studiju i nema udarnu iglu setio se da ga slikam pre neki dan inspirisan na forumu o kolima Smile
ja i oruzje se ne znamo - znam da ga uslikam Smile

znam da je snajper u masarikovoj Smile - tolko sam povezao a ostalo...

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blackshadow Pon 19 Jan 2009, 01:01

MilanK ::Ljudovi Very Happy jel zna mozda neko gde ima da se kupe presvlake za fiat stilo 1.9 jtd 115ks sa troje vrata,zadnja klupa je deljiva????
Ima i u Pancevu kod grka, malo je povoljniji sa cenom od Danila, a ima i u TC Piramida ali nije za preporuku Wink
Blackshadow
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od to je to Pon 19 Jan 2009, 01:07

Ja sam kupio presvlake na buvljaku tezga 28 , 4500 dinara i presvalke su do jaja.
to je to
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Pon 19 Jan 2009, 12:04

uzecu ih na prolece - jos je zima iako od juce ne deluje tako Smile

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty meni će

Počalji od magnum Pon 19 Jan 2009, 15:55

trebati neke duže presvlake,znaš,Sale ono, kad sedneš a one idu do ispod sedišta.Najbolja kuća za to je na Mladenovačkom drumu,bliže Mladenovcu,ustvari to je fabrika za presvlake.
A znam i čoveka koji je radio u tapacirnici u Zastavi,živi u selu blizu Oplenca.Presvlake koje mi je on napravio 2000te godine stoje i dan-danas na 124ci kao salivene i nisu se pomerile. bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Ned 01 Feb 2009, 14:42

Gde mogu da se kupe kvalitetne plocice za Stila?
Adresa,Telefon?
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od to je to Ned 01 Feb 2009, 16:29

Alhemicar ::Gde mogu da se kupe kvalitetne plocice za Stila?

Ovo bi i ja voleo da znam, ove Lukasove su tesko sranje, ima u Kit Komercu italijanske kazu original ali su oko 50eura u dinarima.
to je to
to je to
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Ned 01 Feb 2009, 17:56

Ovo treba jednom mom drugaru...prosle sto je kupio je platio 4200din i bile su krs..cvile,piste...pa reko ako neko zna...tojeto hvala u svakom slucaju....jos neko?
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MilanK Ned 01 Feb 2009, 23:32

Jao i ja bi jos malo trebao da menjam plocice... i mene zanima koje su najbolje gde da se kupe i cena.
MilanK
MilanK
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 4
Datum upisa : 08.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobrda Pon 02 Feb 2009, 01:47

A da probate sa onim MIletom u medakovicevoj ulici. 393-15-37 Par ljudi mi je hvalilo njegove plocice
bobrda
bobrda
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Pon 02 Feb 2009, 13:47

Zapisano pa cemo preneti utiske,ako ovaj drugar uzme od njega,hvala u svakom slucaju.
To je mala privreda predpostavljam?
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobrda Pon 02 Feb 2009, 16:36

jeste mala privreda...
bobrda
bobrda
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Najbolje disk pločice...

Počalji od Zokenzi Sre 04 Feb 2009, 17:37

Moja preporuka za Stila (naravno i ostala vozila) pločice "ATE" koje možete kupiti u "Mass company" Jovanke Radaković 25. Pločice su extra, (ne škripe, ne stružu itd...) Samo imaju 2 mane, a to su cena (proverite na 011/2781-740), jer ono što valja mora i da košta i traju 12.000 - 15.000 km ( ali toliko traju i originali iz Delte, čak i manje)!!!
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty fiat plocice

Počalji od bobrda Pet 06 Feb 2009, 08:56

evo ja promenio plocice.za mareu su 1750 din i 500 dinara zamena.Ovo je kod Mileta,medjutim kaze mi kolega da ima u Ljube Nedica za 800 din plus 100 din zamena.On je stavio pale i ne cvile.Znaci ko hoce da experimentise udje u ulicu i druga kuca sa nekim automobilom u dvoristu.
bobrda
bobrda
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noddy Pet 06 Feb 2009, 11:55

bobrda ::...u Ljube Nedica za 800 din plus 100 din zamena.On je stavio pale i ne cvile.Znaci ko hoce da experimentise udje u ulicu i druga kuca sa nekim automobilom u dvoristu.
nije experiment, zadnjih 6 godina idem kod njega a on radi barem 15, ima svoju mini proizvodnju, doduše u šupi iza kuće, ali nikad problem, za preporuku.

noddy
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 173
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Leazj kod Stila

Počalji od to je to Ned 08 Feb 2009, 19:47

Pre 20 dana prednji i zadnji lezaj desne straneFIAT - Page 4 3dsmiles91cg7

Prednji lezaj 4800 ----------ruke 1600
Zadnji lezaj 3000-----------ruke 600

Delovi iz Kit komerca ( zadnji lezaj u AP sportu kosta 4200 )

Zamenjeno kod Tome na Vidikovcu
to je to
to je to
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Pon 09 Feb 2009, 17:12

Treba mi pomoc...nasem kolegi(koji nema net)se pali neka narandzasta lampica sa nekim katancem oko auta(tako mi je objasnio)pa ako neko zna o cemu je rec neka napise...kao i neki preporuku za majstora jer ce verovatno morati do servisa.Unapred hvala. rec je o stilu 1.9jtd
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Prevod na srpski

Počalji od to je to Pon 09 Feb 2009, 18:13

Imas u drugom postu ove teme upustvo na srpskom za stila.
to je to
to je to
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Pon 09 Feb 2009, 18:14

e da zaboravio sam da kazem da se lampica pali povremeno,znaci nije upaljena non-stop.

Hvala...evo upravo skidam uputstva pa cu videti dali cu pronaci i resenje...hvala.
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty mali savet

Počalji od magnum Pon 09 Feb 2009, 22:57

dragi moji koleze,probajte mali trik kojim sam se i ja služio u mladosti.Namažite spoljašnji deo disk pločice,mislim na deo gde naleže klip, tovatnom mašću i videćete razliku drastičnu!Nema više škripanja.To sam radio na mnogim kolima u ono vreme kad nije bilo da se kupi original pločica nego smo kupovali lepljene kod čika Pere Kiša u Južnom bulevaru.
Javite mi rezultat,živ nisam!
P.S. Nije fora,stvarno je pomagalo. bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty stilo se gusi,problem sa com.

Počalji od lule Sre 11 Feb 2009, 14:51

cao!!
imam stila 1.8dynamic 16v 98kw,auto je strasan,prava ala ali u poslednje vreme imam probleme:
-auto na leru ne radi mirno obrtaji mu padaju ispod 900rpm sto nije dobro koliko se ja razumem,kad mu dodam gas i pustim auto se i ugasi!!!pratio sam predhodne rasprave povezujem problem sa dovodom vazduha????
-ne gasi mi se levi stop(non stop radi stop sijalica,pozicija i maglenka)cak i bez kontakta.Bio sam u ovlasceni servis u nisu i uradio dijagnostiku,rekli su mi da me comp zeza i naplatili 3000din,medjutim znam da se stilu takoreci ne kvari comp. sta bih drugo moglo biti, da nije neki relej????ako je comp koliko on kosta????
-i moj stilo ima peoblem sa senzorom za tezinu na suvozacevom sedistu,u servisu su mi rekli da zamena istog kosta oko 25000din,jel to istina?????ako jeste moracu da ubacim klupu Smile
lule
lule
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 3
Godina : 40
Datum upisa : 10.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesa 723 Sre 11 Feb 2009, 22:59

Jel stila vozis na benzin ili gas?Ako te na benzinu z.... moze biti najbanalnije od filtera za gorivo,protokomera ,nekog step motora,loseg goriva a poslednja varijanta je comp.Za gas je vec druga prica .

nesa 723
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 208
Godina : 61
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty stilo se gusi,problem sa com.

Počalji od lule Čet 12 Feb 2009, 02:53

da,vozim ga na benzin nema gas,sad mi istice registacija,da ga registrujem sredim i prodajem ga,ocu da uzmem abarth 2.4 sa panorama krovom
lule
lule
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesa 723 Čet 12 Feb 2009, 22:24

Moj savet ti je da uzmes bilo kog drugog sa panorama krovom samo ne 2,4.Protrci malo kroz forume pa ces videti da se nije bas proslavio a odrzavanje je katastrofa skupo,puno trosi(shodno motoru),trap mu je preslab za taj motor,nema ko nije imao problem sa letvom volanas itd.Pretpostavljam da srce kupuje a ne razum ali i ja sam takav, to je uvek skuplja varijanta.Vrteo se na netu jedan stilo jtd plavi sa panorama krovom ako uopste razmisljs o jtd. :?:

nesa 723
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 208
Godina : 61
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Stilo 1.9 JTD

Počalji od MilanK Čet 12 Feb 2009, 23:34

Jel zna neko koja je razlika izmedju eko3,eko4,eko5 i evro dizela???? koje gorivo vi sipate i dal je sve jedno???
MilanK
MilanK
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lule Pet 13 Feb 2009, 18:41

U pravu si srce kupuje,razmisljao sam i o jtd znam da imaju strasne motore svi ih hvale i to dolazi u obzir mada nikad nisam vozio dizelasa,cekaj prvo da vidim sta cu sa mojim kad ga sredim za koju lovu mogu da ga prodam,dizelasi su i malo skuplji
gde si video taj jtd,koja cena imas link?
lule
lule
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Pet 13 Feb 2009, 22:01

Ja sipam taj 5 na Mol-u i auto mi se xtra ponasa.
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Fiat Stilo 1.9 jdt 115 ks

Počalji od MilanK Sub 14 Feb 2009, 02:55

Jelda jel zna neko,kad bi se ugradio taj tovi cd player sto je postavljen na forumu za stila,jel treba da se nesto menja oko elektronike???
MilanK
MilanK
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od to je to Sub 14 Feb 2009, 08:12

Uglavnom ne, jer svi noviji automobili imaju standardan dzek.
to je to
to je to
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty 15" ili 16 "

Počalji od starch Pon 23 Feb 2009, 17:58

Imam 16" alu....i sad sam u dilemi sta da radim da li da prelazim na 15" ili ne...16" gume su dosta skuplje od 15" ali mi nije to najvaznije...zanima me i koja je prednost a koja mana 16" u odnosu na 15" felge ?

ako neko ima neku informaciju o tome da li je auto tromiji ili trosi vise stabilniji blabla...

pozz

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty sa

Počalji od magnum Sre 25 Feb 2009, 20:09

16 cola moraš da staviš:
-skuplju gumu po samoj ceni koštanja;
-samim tim i gumu nižeg profila,što se posebno ogleda u "tvrđoj" vožnji,što opet u našem selu znači češće krpljenje,ako ne i kupovina novih;
-kupovinu naplataka,tj.,"felni" od 16 cola koji su dosta skuplji;
-drastično smanjena mogućnost penjanja na ivičnjake;
- i verovatno,bez obzira šta ti pričali,sa ovim našim drumovima,više ćeš vremena provesti u "eskivaži" rupa nego u gledanju dobrih riba na ulici,
a, batice, ide proleće i svi njegovi prateći elementi tipa,minići,gole nogice,dekoltei,mrežaste čarapice,prćasti nosići,loknice i sl.
Nadam se da sam bio razložan,ako ne i ubedljiv!
Pozdrav!
P.S. Stabilniji je sigurno,troši neznatno više-mada to zavisi od "težine" tvoje noge na pedali gasa.A, da, zimi na usponu tipa Ustanička kod Srbije,počinješ da šlajfuješ do ludila.Osim ako nisi bolid pa da kupuješ i bar dve zimske od 16".Što i nije skupo!Ha,ha,raspitaj se za cene pa mi javi!
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty 16" ili 15"

Počalji od ivan1973 Sre 25 Feb 2009, 20:56

Pozdrav svima!
Čitam ovo za gume i felne, pa da vam kazem moje iskustvo po tom pitanju:
Stilo 1.9 jtd 115HP, 5 vrata, Dynamic oprema, u originalu 16" alu felne sedmokrake i Pirelli P6000 205/55 (dobra guma!)
E, a pred zimu lepo pazarim: 4 Winter1 195/65 15" i 4 polovne čelične felne kod "Danka". Cena, prava sitnica:
Gume 4x3.500,00 + felne 4x2.000,00 + 4 (original) ratkape x 1.250,00 = 27.000,00 Din!
Balansiranje + ventili na to još 4 x 500,00= 2.000,00 Din
Ukupno 29.000,00 Din (Oko 350EUR)
Šta sam dobio za te pare: Sve četiri nove zimske gume i nema gde nisam prošao po najvećem ledu!
Nisam arčio alu felne, koje su zimi jako krte+ nema demontaže i montaže na jednoj te istoj felni...
a cena jedne Winter1 205/55/16" je bila 6.500,00 Din!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa vidite šta se isplati. Ovako samo skinem jedne, montiram druge i piči!!!!!!!
Topla preporuka, verujte mi da se isplati!

P.S. nisam taxista, ali pratim ovaj forum! Pozzzzzzz

ivan1973
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Čet 26 Feb 2009, 14:44

ivan1973 ::Pozdrav svima!
Čitam ovo za gume i felne, pa da vam kazem moje iskustvo po tom pitanju:
Stilo 1.9 jtd 115HP, 5 vrata, Dynamic oprema, u originalu 16" alu felne sedmokrake i Pirelli P6000 205/55 (dobra guma!)
E, a pred zimu lepo pazarim: 4 Winter1 195/65 15" i 4 polovne čelične felne kod "Danka". Cena, prava sitnica:
Gume 4x3.500,00 + felne 4x2.000,00 + 4 (original) ratkape x 1.250,00 = 27.000,00 Din!
Balansiranje + ventili na to još 4 x 500,00= 2.000,00 Din
Ukupno 29.000,00 Din (Oko 350EUR)
Šta sam dobio za te pare: Sve četiri nove zimske gume i nema gde nisam prošao po najvećem ledu!
Nisam arčio alu felne, koje su zimi jako krte+ nema demontaže i montaže na jednoj te istoj felni...
a cena jedne Winter1 205/55/16" je bila 6.500,00 Din!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa vidite šta se isplati. Ovako samo skinem jedne, montiram druge i piči!!!!!!!
Topla preporuka, verujte mi da se isplati!

P.S. nisam taxista, ali pratim ovaj forum! Pozzzzzzz

Odlicna ideja, jer tigar hitris mi kostaju 25000 sa centriranjem...trenutno imam dunlop zimske 205/55/16 i dotrajale su...sada razmisljam kako dalje jer gume nisu jevtine a ove felne sam dobio uz auto....sedmokrake...daj telefon tog " DANKA "

ja se razmisljam da predjem na manju alu felgu ili ovu varijantu koju si uradio...nije losa opcija pogotovo sto je za zimu bolje imati celicne felge....

MAGNUM|E sta ti mislis o mojoj ideji? imas li neki kontakt gde da menjam vecu za manju ili dal se isplati cimanja???

POZZ

P.S.

u leru mi nesto napred levo toliko zveci da bih pucao u haubu Smile sve sam probao ali ne mogu da otkrijem, majstore bole uvo, njuskaju gledaju ali ne daju odgovor...kazu nije nista samo vibracija Smile
gde da odem da pogledaju ???? ili ako neko zzna tj imao slicno iskustvo ???

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

FIAT - Page 4 Empty Felne

Počalji od ivan1973 Čet 26 Feb 2009, 20:38

Ova dva sajta ti daju odgovor:
Samo bez zagrada!

(www.gumefelnedanko.rs/)

(www.fiatforum.com/stilo/178812-finally-rattle-gone-jtd-owners-read-here.html#post1939507)

Ovaj drugi je protiv zveketa, ali ako spikash engleski, razumeces!
Inace je fenomenalan forum za FIAT-ove automobile. Ima i uputstava za uradi sam, prosto neverovatan!
Ima i nasih ljudi na njemu, iako je u UK.

pozz

ivan1973
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Admin Čet 26 Feb 2009, 20:42

ivan1973 ::

Ivane ovo je poslednja poruka koju pises kao ne registrovan clan. Registruj se pa se druzi sa ostalima.

Hvala Admin
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 227
Datum upisa : 01.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivan73 Čet 26 Feb 2009, 20:48

Admin ::
ivan1973 ::

Ivane ovo je poslednja poruka koju pises kao ne registrovan clan. Registruj se pa se druzi sa ostalima.

Hvala Admin

Ma registrovan sam!
Samo se nisam ulogovao!
sorry!
ivan73
ivan73
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 15
Datum upisa : 08.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivan73 Čet 26 Feb 2009, 20:59

to je to ::Probao sam i ja malo sporije puni stranu ali radi

To je tzv "ePER".
imate i ovde:
http://www.fiatforum.com/
ivan73
ivan73
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 15
Datum upisa : 08.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Pet 27 Feb 2009, 11:54

magnum ::imam ekipu,tzv. podavalski gumari u Beranskoj,sve imaju i sve može.Kad se odlučiš za nešto s njima ,javiš mi se ,ja te najavim i može i na više rata i sve ostalo ako imaju to što ti treba u datom momentu.Ja vozim 4 zimske domaće (ako to postoji),i penjem se sa buljavicom na vrh St. Paunovića u garažu svaki dan.Nije teško naći moj fon ako ga nemaš.
bounce

hej, sta mislis da samo predjem na 15" alu felge??? kod tog danka ili gde vec. jel gubim nesto? rizikujem ??? iskreno ne razumem se puno u te stvari pa zato i smaram ovoliko, ko neka neodlucna riba Smile

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Pet 27 Feb 2009, 12:04

Kod:
www.fiatforum.com/stilo/178812-finally-rattle-gone-jtd-owners-read-here.html#post1939507

Ovaj drugi je protiv zveketa, ali ako spikash engleski, razumeces!
Inace je fenomenalan forum za FIAT-ove automobile. Ima i uputstava za uradi sam, prosto neverovatan!
Ima i nasih ljudi na njemu, iako je u UK.

pozz[/quote]

ej pa to je moj problem...jel si ti ovaj ivan73 na forumu ??? sta mislis da prevedem ovo i odnesem majstorima??? koliko sam shvatio samo se stavi parce gume negde Smile
e to negde nisam bas najbolje razumeo pogotovo sto ne znam sta je sta kad otvorim haubu Smile osim onog - ulje, antifriz, tecnost brisaca, motor, turbina Smile

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Sub 28 Feb 2009, 06:26

magnum ::a što ja ne mogu da otvorim ovo UK čudo?

ne znam! ja ga otvaram normalno...ne bi trebalo da ima tih problema !

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od starch Uto 10 Mar 2009, 01:04

magnum ::a što ja ne mogu da otvorim ovo UK čudo?

ej magnume, otisao mi je alternator - tako bar kaze majstor da je to 99%. ostavio sam mu auto danas a on ce se javiti sutra...kaze da je kvar od 80 - 120 eur...znas li nesto vise oko toga?
ja opet sa mojim pitanjima - kao dete Smile ali ti si bar pouzdan.

pozz

starch
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole