Hrvatska
+32
kole 44
Šetač
struja
popers
noxis93
bodi
ksistata
Admin
padobranac
ka5an
Slave
Paleolit
Zokenzi
noddy
angelina
taxi-novi sad
Wolf
ozalosceni
039
Blackshadow
mikiilic
to je to
Alhemicar
jerotije318
nikili
magnum
tomovicbgd
VENELUME
kiconix
taxirijeka
as
taxi -ja
36 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska
si mu video soferku!? Razbijena u visini vozaca i to bas, bas.
A kad je kod pristanista ili gde god stane, digne gepek da se ne vidi tabla......pardon, meni rece da luftira gepek.
I na moje pitanje jel ga diraju, upisa se od smeha.
Aferim, zemljo moja, aferim, drzavo.
Rekao ja davno.....vikacete vi Slobo, slobodo!
A kad je kod pristanista ili gde god stane, digne gepek da se ne vidi tabla......pardon, meni rece da luftira gepek.
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Nisam primetio bio je u prolazu (cesce je zauzet nego ja ), ali sam zato zapamtio kada su me vratili sa estetskog zbog naprsle soferke i to skroz u donjem delu...jbga vise se isplati biti divljak, lakse je i manje te cimaju.
A za Slobu nikada, uostalom, ovo su njegova politicka deca na vlasti, a umire se i danas od posledica njegovih ratova protiv celog sveta
A za Slobu nikada, uostalom, ovo su njegova politicka deca na vlasti, a umire se i danas od posledica njegovih ratova protiv celog sveta
Šetač- Forum početnik
- Broj poruka : 247
Datum upisa : 19.08.2014
Soferka razvaljena tacno kad opalis pesaka a on je glavom pukne po sredini i u visini tvojih ociju....bas jeza ....pitao ga, kaze , ma jok kamencic.....
A sto se tice Slobinih naslednika....ne bih o tome,,,,on je digao bar glas a ovi podvijenih repova nude i vise nego sto se trazi!
Niti je vreme, nit mesto, nit bih o tome, uopste.
Ne smatram se KOMPONENTNIM.
A sto se tice Slobinih naslednika....ne bih o tome,,,,on je digao bar glas a ovi podvijenih repova nude i vise nego sto se trazi!
Niti je vreme, nit mesto, nit bih o tome, uopste.
Ne smatram se KOMPONENTNIM.
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Uber stigao u Zagreb, ali ništa od jeftinije vožnje
U Zagrebu se od juče taksi vožnja može naručiti i preko svetski poznate aplikacije za pametne telefone Uber
I korisnik i vozač pre toga moraju se registrovati na Uberu, a korisnik pritom mora dati podatke o svojoj kreditnoj kartici koja se onda tereti nakon završetka vožnje.
Uber: Posle android taksija, kompanija kreće i u revoluciju dostave hrane
Hrvatska je 62. država u kojoj Uber nudi svoje usluge, a u Zagrebu je dostupan UberX, preko kog svoje usluge prevoza mogu nu diti samo licencirani taksi vozači.
Kontraverzni UberPop, koji omogućuje svakom ko ima vozačku dozvolu i automobil da bude taksista, u Zagrebu nije dostupan i verovatno i neće biti jer to zakoni ne dozvoljavaju. Predstavnici Ubera najavili su da će prevoz preko njihove aplikacije u Zagrebu biti od 20 do 25 odsto jeftiniji nego kod konkurencije pa su novinari Večernjeg lista juče to proverili.
Vozili su se Uberom, Cammeom, Eko taksijem i Radio taksijem od Večernjeg lista do Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Uber je procenio da će to koštati od 28 do 36 kuna, a na kraju je od konkurencije bio jeftiniji samo 42 lipe.
Na spajanje sa vozačem su čekali šest minuta nakon što je Uber proradio u Zagrebu. Nakon što ih je aplikacija spojila, dobili su obaveštenje da vozilo stiže u roku pet minuta. No, ipak je stigao za osam minuta.
(Klix.ba)
I korisnik i vozač pre toga moraju se registrovati na Uberu, a korisnik pritom mora dati podatke o svojoj kreditnoj kartici koja se onda tereti nakon završetka vožnje.
Uber: Posle android taksija, kompanija kreće i u revoluciju dostave hrane
Hrvatska je 62. država u kojoj Uber nudi svoje usluge, a u Zagrebu je dostupan UberX, preko kog svoje usluge prevoza mogu nu diti samo licencirani taksi vozači.
Kontraverzni UberPop, koji omogućuje svakom ko ima vozačku dozvolu i automobil da bude taksista, u Zagrebu nije dostupan i verovatno i neće biti jer to zakoni ne dozvoljavaju. Predstavnici Ubera najavili su da će prevoz preko njihove aplikacije u Zagrebu biti od 20 do 25 odsto jeftiniji nego kod konkurencije pa su novinari Večernjeg lista juče to proverili.
Vozili su se Uberom, Cammeom, Eko taksijem i Radio taksijem od Večernjeg lista do Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Uber je procenio da će to koštati od 28 do 36 kuna, a na kraju je od konkurencije bio jeftiniji samo 42 lipe.
Na spajanje sa vozačem su čekali šest minuta nakon što je Uber proradio u Zagrebu. Nakon što ih je aplikacija spojila, dobili su obaveštenje da vozilo stiže u roku pet minuta. No, ipak je stigao za osam minuta.
(Klix.ba)
- Kod:
http://www.newsweek.rs/biznis/60640-uber-stigao-u-zagreb-ali-nista-od-jeftinije-voznje.html
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Baš je divna ta firma sa 40 milijardi dolara kapitala i 200 zaposlenih. Nudi besplatne vožnje a neki fakini im to brane. Kao majka Tereza su.
kole 44- Forum početnik
- Broj poruka : 267
Datum upisa : 18.03.2013
Osetili gde se lepo i na posten nacin mogu oprati pare.
Mixer- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 78
Datum upisa : 16.12.2015
Iznajmljivanje taksi dozvola, česta praksa u Zagrebu
Zagrebačka skupština odbila je prijedlog gradskog SDP-a da se raspiše natječaj za izdavanje dozvola za taksiste. Riječ je o onima koje su se oslobodile iz raznih razloga unutar kvote od oko 1500 koliko ih tržište prema gradskoj odluci može podnijeti. Velike taksi tvrtke su protiv natječaja jer strahuju da bi dio njihovih zaposlenika mogao početi samostalan rad, ili omogućiti drugu vrstu konkurencije. Cijeli slučaj na površinu je izbacio i nezakonitu praksu - iznajmljivanje taxi dozvola.
Zokenzi- Forum manijak
mareska- Forum početnik
- Broj poruka : 227
Datum upisa : 26.12.2015
Ja licno jedva cekam da dodju i da zavrsim ovu agoniju sporog propadanja isto pre bankrotiram,izvinim se bankama i drzavi za dugove koje vise necu vracati,prodam auto i stan,kupim brod i najzad se preselim na Dunav i pocnem da zivim k'o covek.
brat saja- Napredni član
- Broj poruka : 614
Godina : 51
Datum upisa : 01.08.2008
@sajo
Zasto ti je bilo ko potreban da dodje ako imas vec takvo misljenje..
Dovoljno je da skupis mu.. preseces i uradis to sto planiras..
Zasto ti je bilo ko potreban da dodje ako imas vec takvo misljenje..
Dovoljno je da skupis mu.. preseces i uradis to sto planiras..
mareska- Forum početnik
- Broj poruka : 227
Datum upisa : 26.12.2015
magnum ::si mu video soferku!? Razbijena u visini vozaca i to bas, bas.
Čekaj prvo da prežalimo Tita!
magnum ::U petak stoji u pristanistvu plava taxi firma i registraciona tablica iz Uba.
Možda je ovo bilo čudno pre dve godine, danas je potpuno normalno i svi su se već navikli..
benakiba- Napredni član
- Broj poruka : 741
Datum upisa : 17.05.2013
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Veselo je i kod nas ali bez tog dodatnog konkurenta.
Mnogi za sada samo nemo gledaju kako drugi nelegalno rade pred njihovim ocima. A onda jednoga dana, kada ne budu vise mogli da izdrze i placaju "caru carevo" ce pokleknuti. Izgubiti dozvole i pravo na legalan rad a na njihovo mesto ce se ubaciti oni koje je do juce samo nemo gledao.
Mnogi za sada samo nemo gledaju kako drugi nelegalno rade pred njihovim ocima. A onda jednoga dana, kada ne budu vise mogli da izdrze i placaju "caru carevo" ce pokleknuti. Izgubiti dozvole i pravo na legalan rad a na njihovo mesto ce se ubaciti oni koje je do juce samo nemo gledao.
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
struja ::Veselo je i kod nas ali bez tog dodatnog konkurenta.
Upravo tako!
Samo, ni taj koji je nemo gledan neće proći bolje jer je navikao na divljanje bez obaveznih mesečnih dažbina i kojekakvih drugih obaveza koje nije imao, a kad shvati - ne bi mu bio u koži!
Da je još gore, postaće takođe posmatrač nekog novog divljaka, kakav je on prethodno bio.
""Uber snižava cijenu prijevoza za 20 posto""
U mnogim ovakvim slucajevima pise se cena prevoza a misli se na cenu ljudskog rada.
Najjednostavniji potez snizenja neke cene je da se obezvredni rad i time jeftinije prodje. Zasto neko ne osmisli model da se troskovi i eksploatacija dovedu na nivo 20% manje? I eto resenja na svacije zadovoljstvo.
U mnogim ovakvim slucajevima pise se cena prevoza a misli se na cenu ljudskog rada.
Najjednostavniji potez snizenja neke cene je da se obezvredni rad i time jeftinije prodje. Zasto neko ne osmisli model da se troskovi i eksploatacija dovedu na nivo 20% manje? I eto resenja na svacije zadovoljstvo.
struja- Forum manijak
Zokenzi- Forum manijak
Zokenzi- Forum manijak
Dovoljno je samo ovo procitati pa da se vec ima uvid u posledice do kojih je dovelo stanje o kojem se ranije nije mislilo.
- Poseban problem je nepropisno zaustavljanje i parkiranje, pre svega na autobusnim stanicama, što je ovim zakonom dopušteno, a drugim zakonima zabranjeno jer se ugrožava sigurnost. Događaju se incidenti, vređanja i povlačenja gostiju za rukav pa se širi loša slika i o gradu i o državi
- Poseban problem je nepropisno zaustavljanje i parkiranje, pre svega na autobusnim stanicama, što je ovim zakonom dopušteno, a drugim zakonima zabranjeno jer se ugrožava sigurnost. Događaju se incidenti, vređanja i povlačenja gostiju za rukav pa se širi loša slika i o gradu i o državi
struja- Forum manijak
Pulski taksisti blokirali promet, prosvjeduju protiv Cammea i Ubera
NEKOLIKO desetaka pulskih taksista prosvjedovalo je od Giardina do Verudele gdje su usporavali i blokirali promet, a kako su naveli, nezadovoljni su zbog nelojalne konkurencije koju im u poslovanju predstavljaju tvrtke poput Cammea i Ubera. Prosvjed je trajao od 13 do 13:35 sati, a intervenirala je i policija. Taksisti tvrde da Cammeo radi bespravno, da imaju informacije da za Medulin i Ližnjan n...
Zokenzi- Forum manijak
Primera radi,
od 100 kuna prihoda vozača, 15 odsto, odnosno 15 kuna, ide Taxifyu. Uber vozačima koji koriste njegovu aplikaciju sada uzima 25 odsto, dakle u ovom slučaju 25 kuna.
Yandex za sad uzima 5%. Tendencije ce sigurno u ovom smeru rasti.
Ponovo "RADI BIOSKOP" popust se vraca. Nekada 30% Gold,Alfa i ostali .... sada su dobili konkurenciju.
od 100 kuna prihoda vozača, 15 odsto, odnosno 15 kuna, ide Taxifyu. Uber vozačima koji koriste njegovu aplikaciju sada uzima 25 odsto, dakle u ovom slučaju 25 kuna.
Yandex za sad uzima 5%. Tendencije ce sigurno u ovom smeru rasti.
Ponovo "RADI BIOSKOP" popust se vraca. Nekada 30% Gold,Alfa i ostali .... sada su dobili konkurenciju.
struja- Forum manijak
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to