Strajk 01.09.2010
+19
BATICA 646
magnum
maradona
Slave
pauk 523
mrgud
miamilojevic
zlaja
to je to
jerotije318
Taxi-Rade
struja
crveni taxi sive boje
Zokenzi
mirko
Mapko
gagi187
Musa
Alhemicar
23 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strajk 01.09.2010
Re: Strajk 01.09.2010
Kako da vam kažem a da vas ne uvredim,pa jel' ja to ne njačem koju dobru godinu dana unazad,,,,,,,,,,,,,,,,,u skromnosti svojoj!?
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Mapko ::Kolegaaaaa pošto ne znate, da vam ja kažem da nema fiskalnih kasa
I sad treba da smo srecni!!Pa kase su najmanj problem ako posteno radis,i kome one ustvari smetaju.
A sta bi sa popustom,divljacima,z. stanici,aerodromu itd.
Ko je preuzeo vlast u NEZAVISNOSTI,(SILOM)da li znate ko bi vodio strajk ispred NEZAVISNOSTI.
Ko bih pregovarao u nase ime.
Zasto se u BEO,PINK taksiju i jos nekim citalo da je jedan od zahteva strajka da se SITAB ugasi.(Toga nema u zvanicnom zahtevu Nezavisnosti )
Da li znate da postoji radna grupa za izradu nacrta zakona, imenovalo Ministarstvo infrastrukture i da SE predsatavnik NAZAVISNOSTI zalaze da: AUTO TAXI PREVOZ PUTNIKA MOGU OBAVLJATI TAXI PREDUZETNICI I PRAVNA LICA
Oni rade, a nas zamlacuju kasama, divljacima,kao nesto rade za nase dobro.
Pa kome je dobro !!!
BATICA 646- Forum manijak
- Broj poruka : 1337
Godina : 97
Datum upisa : 22.03.2010
Ih bre pa zar ne vidiš da je to sa kasama samo interna šala.
A što se ostalog tiče evo obaveštenja ovde:
https://taxi.darkbb.com/aktuelno-iz-sindikata-nezavisnost-f50/obavestenje-t902.htm#34128
sve imam utisak da bismo manje postigli da jesmo zakrčili grad.
O nasilnom preuzimanju "Nezavisnosti" ne znam ništa ali ako je istina onda očekujem da će vlast uraditi svoj deo posla.
A što se ostalog tiče evo obaveštenja ovde:
https://taxi.darkbb.com/aktuelno-iz-sindikata-nezavisnost-f50/obavestenje-t902.htm#34128
sve imam utisak da bismo manje postigli da jesmo zakrčili grad.
O nasilnom preuzimanju "Nezavisnosti" ne znam ništa ali ako je istina onda očekujem da će vlast uraditi svoj deo posla.
Mapko- Napredni član
- Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009
Pa zar može nešto u ovoj našoj demokratskoj Srbijici da bude nasilno preuzeto!?
magnum- Forum manijak
maradona ::Zokenzi ::...sad nam ostaje da uvedemo štampače blok računa koji su povezani sa taximetrom u sva taxi vozila i jednom zauvek se rešimo fiskalnih kasa
pazi,ima logike u ovome sto si izneo,nije uopste lose,bar nas ljudi ne bi vise pljuvali,a mislili bi da su nam uveli fiskalne kase,ja sam za taj predlog...
Već predloženo na konferenciji za štampu u Sava centru u maju ove godine u organizaciji Nezavisnosti:
"Muče ih fiskalne kase
Taksisti apeluju na vlast da se uvođenje fiskalnih kasa odloži do 2013. godine.
- Nisu stvoreni uslovi za fiskalizaciju, do sada nisu uvedene jedinstvene cene taksi usluga, a našim zaposlenima zatvorena su skoro sva vrata. Samo jedna banka u zemlji spremna je da taksisti da kredit za otplatu vozila, tako da zbog toga tražimo i odlaganje primene standarda euro 3 i 4 do 2012. godine - rekao je Mlađan.
Ovlašćeni taksi prevoznici predlažu uvođenje taksimetra sa štampačem, koji će, za razliku od fiskalnih kasa, ubrzati proces naplaćivanja i istovremeno smanjiti zadržavanje vozila na ulici.
*Kurir 25.05.2010 "
Musa- Forum početnik
- Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010
Dal li neko zna zasto NEZAVISNOST gura da u novom nacrtu zakona koji je u izradi jedan od clanova glasi:
- AUTO TAXI PREVOZ PUTNIKA MOGU OBAVLJATI TAXI PREDUZETNICI I PRAVNA LICA
I zasto o tome niko nista nezna.
Da li vam odgovara da pravna lica mogu da zaposljavaju vozace.
Pa da pitamo nekoga od čelnika sindikata?Ako oni ne znaju,,,,,,,,,,?
magnum- Forum manijak
A da li se zna ko su (glavonje) ili ti celnici.........
Znamo svi,nego izgleda da nam je preča nametnuta borba protiv fiskalnih kasa.BATICA 646 ::Dal li neko zna zasto NEZAVISNOST gura da u novom nacrtu zakona koji je u izradi jedan od clanova glasi:
To je kao kad otkriješ nagaznu minu,sav ushićen od samozadovoljstva kako si pametan i pronicljiv,elegantno je preskočiš...i upadneš u jamu od 5m sa zašiljenim kočevima
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
BATICA 646 ::Dal li neko zna zasto NEZAVISNOST gura da u novom nacrtu zakona koji je u izradi jedan od clanova glasi:
Postovani Batice, auto-taksi prevoz putnika mogu obavljati preduzetnici i danas i ubuduce ce to moci po novom zakonu, a posto primera radi BEOTAXI kao registrovano udruzenje za obavljanje delatnosti auto-taksi prevoza putnika ima status pravnog lica i svoj rad organizuje na nacin da se usluge auto-taksi prevoza putnika pruzaju sa izvrsiocima koji su preduzetnici ovo udruzenje ce u skladu sa novim zakonom i nadalje ovu delatnost ovakvim organizovanjem i udruzenim radom sa preduzetnicima i nadalje moci da obavlja na napred opisan nacin, a ovo udruzenje taksi preduzetnike ne zaposljava, vec sa njima rad organizuje udruzeno.
Pravna lica (preduzeca) ne mogu zaposljavati auto-taksi preduzetnike u smislu stalnog zaposljavanja na neodredjeno vreme, pa samim tim i nece moci po novom zakonu pomocu auto-taksi preduzetnika ovu delatnost obavljati.
Pozdrav svima 007
007- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 21
Datum upisa : 18.07.2009
Žao mi je ali ja opet nisam razumeo.
Valjda je taxi prevoz putnika jedno,a udruživanje radi pružanja usluga istim drugo?
Valjda je taxi prevoz putnika jedno,a udruživanje radi pružanja usluga istim drugo?
pauk 523- Napredni član
007 ::BATICA 646 ::Dal li neko zna zasto NEZAVISNOST gura da u novom nacrtu zakona koji je u izradi jedan od clanova glasi:
Postovani Batice, auto-taksi prevoz putnika mogu obavljati preduzetnici i danas i ubuduce ce to moci po novom zakonu, a posto primera radi BEOTAXI kao registrovano udruzenje za obavljanje delatnosti auto-taksi prevoza putnika ima status pravnog lica i svoj rad organizuje na nacin da se usluge auto-taksi prevoza putnika pruzaju sa izvrsiocima koji su preduzetnici ovo udruzenje ce u skladu sa novim zakonom i nadalje ovu delatnost ovakvim organizovanjem i udruzenim radom sa preduzetnicima i nadalje moci da obavlja na napred opisan nacin, a ovo udruzenje taksi preduzetnike ne zaposljava, vec sa njima rad organizuje udruzeno.
Pravna lica (preduzeca) ne mogu zaposljavati auto-taksi preduzetnike u smislu stalnog zaposljavanja na neodredjeno vreme, pa samim tim i nece moci po novom zakonu pomocu auto-taksi preduzetnika ovu delatnost obavljati.
Pozdrav svima 007
Postovani 007,jeste da ce po novom zakonu i dalje taxi preduzetnici moci da obavljaju taxi prevoz,ali i pravna lica ce moci da zaposljavaju vozace(ako se usvoji ovakav clan, da i pravna lica mogu obavljati taxi prevoz)
A kao primer BEOTAXI nije ragistovano udruzenje za obavljanje delatnosti auto-taksi prevoza,sad su ragistovani samo taxi preduzetnici za obavljnje delatnosti taxi-pravoza putnika po imenu i prazimenu.(SADA ,PROVERI) Istina je da ima status pravnog lica.Pa po sadasnjem zakonu pravna lica nemogu da zaposle vozace,da mogu to bi vec davno uradio NACIONALNI TAXI.
Poslednji put izmenio BATICA 646 dana Uto 31 Avg 2010, 16:22, izmenio ukupno 2 puta
pauk 523 ::Žao mi je ali ja opet nisam razumeo.
BAS tako!!!!!!!
BATICA 646 ::Mapko ::Kolegaaaaa pošto ne znate, da vam ja kažem da nema fiskalnih kasa
"I sad treba da smo srecni!!Pa kase su najmanj problem ako posteno radis,i kome one ustvari smetaju." Znači zato niste ništa preduzimali po pitanju fiskalnih kasa od 1.septembra. A ja se sve pitam gde ste i zašto nešto ne činite.
"A sta bi sa popustom,divljacima,z. stanici,aerodromu itd."
Radi se:
"- takođe je dogovoreno da se na redovnoj sednici Vlade koja se održava u četvrtak 09.09.2010. god po hitnom postupku usvoje predlozi naše radne grupe za izmenu zakona o drumskom saobraćaju i isti takođe po hitnom postupku budu prosleđeni na usvajanje na prvu sednicu skupštinskog zasedanja Republičkog parlamenta.
Podsećamo još jednom da se izmene i dopune zakona o drumskom saobraćaju odnose na zabranu taksija kao dopunske delatnosti, zabranu rada divljih taksi prevoznika po svim osnovama, zabranu rada taksi vozača sa drugih opština, zabranu bavljenjem taksi delatnošću penzionisanim licima, jedinstvenu cenu tj cenu bez popusta i najstrožije kazne za pravna lica koja krše navedeno"
"Ko je preuzeo vlast u NEZAVISNOSTI,(SILOM)da li znate ko bi vodio strajk ispred NEZAVISNOSTI.
Ko bih pregovarao u nase ime." Beogradsko povereništvo, ljudi su sjajni, radni, prave vođe. Logično jer se sve događa na teritoriji Beograda. A i rezultat se vidi.
"Zasto se u BEO,PINK taksiju i jos nekim citalo da je jedan od zahteva strajka da se SITAB ugasi.(Toga nema u zvanicnom zahtevu Nezavisnosti ) "
Градоначелнику-број дозвола
-Такси-предузетнике не могу представљати власници диспечерских центара, јер то представља сукоб интереса, а њихово представљање нема легитимитет такси-предузетника.
-Синдикат такси-возача, Независност, не може представљати 7500 такси-предузетника, већ лица која имају статус запосленог а којих у Београду има 48
Синдикат се може бавити заштитом права такси возача испред њихових послодаваца, а никако заступањем такси-предузетника, који ни не могу да се у оквиру законских норматива као самозапослени синдикално удружују.
Pa pošto oni ne mogu da nas zastupaju, gde je SITAB bio ovih dana, da nešto preduzme?
Vi ih osporavate i nećete sa njima, a sada ste uvređeni što oni neće sa vama.
"Da li znate da postoji radna grupa za izradu nacrta zakona, imenovalo Ministarstvo infrastrukture i da SE predsatavnik NAZAVISNOSTI zalaze da: AUTO TAXI PREVOZ PUTNIKA MOGU OBAVLJATI TAXI PREDUZETNICI I PRAVNA LICA" Da li se zalaže ili shvata realnost tržišnih principa.
"Oni rade, a nas zamlacuju kasama, divljacima,kao nesto rade za nase dobro." Ovo mi nije jasno?
"Pa kome je dobro !!!" Ovo je već pitanje za državu.
Musa- Forum početnik
jel ovo plavo ti kao pričaš?
pauk 523- Napredni član
[quote="Musa"][quote="BATICA 646"]
"I sad treba da smo srecni!!Pa kase su najmanj problem ako posteno radis,i kome one ustvari smetaju." Znači zato niste ništa preduzimali po pitanju fiskalnih kasa od 1.septembra. A ja se sve pitam gde ste i zašto nešto ne činite.(Činimo mnogo toga,za razliku od "ZAVISNIH")
Radi se:
"- takođe je dogovoreno da se na redovnoj sednici Vlade koja se održava u četvrtak 09.09.2010. god po hitnom postupku usvoje predlozi naše radne grupe za izmenu zakona o drumskom saobraćaju i isti takođe po hitnom postupku budu prosleđeni na usvajanje na prvu sednicu skupštinskog zasedanja Republičkog parlamenta.
Podsećamo još jednom da se izmene i dopune zakona o drumskom saobraćaju odnose na zabranu taksija kao dopunske delatnosti, zabranu rada divljih taksi prevoznika po svim osnovama, zabranu rada taksi vozača sa drugih opština, zabranu bavljenjem taksi delatnošću penzionisanim licima, jedinstvenu cenu tj cenu bez popusta i najstrožije kazne za pravna lica koja krše navedeno"(Radi se i rezulzati se vida zadnjh dvadeset godina!!!)
"Ko je preuzeo vlast u NEZAVISNOSTI,(SILOM)da li znate ko bi vodio strajk ispred NEZAVISNOSTI.(Na ovo pitanje nisi nista prokomentarisao,zasto!!)
Ko bih pregovarao u nase ime." Beogradsko povereništvo, ljudi su sjajni, radni, prave vođe. Logično jer se sve događa na teritoriji Beograda. A i rezultat se vidi.
"Zasto se u BEO,PINK taksiju i jos nekim citalo da je jedan od zahteva strajka da se SITAB ugasi.(Toga nema u zvanicnom zahtevu Nezavisnosti ) "
( I ovde nisi nista napisao,zasto)
-Такси-предузетнике не могу представљати власници диспечерских центара, јер то представља сукоб интереса, а њихово представљање нема легитимитет такси-предузетника.
-Синдикат такси-возача, Независност, не може представљати 7500 такси-предузетника, већ лица која имају статус запосленог а којих у Београду има 48
Синдикат се може бавити заштитом права такси возача испред њихових послодаваца, а никако заступањем такси-предузетника, који ни не могу да се у оквиру законских норматива као самозапослени синдикално удружују.
(A ovo je realnost)
Pa pošto oni ne mogu da nas zastupaju, gde je SITAB bio ovih dana, da nešto preduzme? (Tu je ali se bave konkrektnim stvarima,novim nacrtom zakona.)
"Da li znate da postoji radna grupa za izradu nacrta zakona, imenovalo Ministarstvo infrastrukture i da SE predsatavnik NAZAVISNOSTI zalaze da: AUTO TAXI PREVOZ PUTNIKA MOGU OBAVLJATI TAXI PREDUZETNICI I PRAVNA LICA" Da li se zalaže ili shvata realnost tržišnih principa.(A TRŽISNI PRINCIPI SU U PITANJ PA TREBA DA SE ZAPOŠLJAVAJU TAXI- VOZACI,A DA LI JE TO DOBRO ZA TAXI-PREDUZETNIKE.)
"Oni rade, a nas zamlacuju kasama, divljacima,kao nesto rade za nase dobro." Ovo mi nije jasno?
"Pa kome je dobro !!!" Ovo je već pitanje za državu.(Da uvek je kriv neko drugi)
ps MOJI ODGOVORI U ZAGRADI na plava slova
Mapko ::Kolegaaaaa pošto ne znate, da vam ja kažem da nema fiskalnih kasa
"I sad treba da smo srecni!!Pa kase su najmanj problem ako posteno radis,i kome one ustvari smetaju." Znači zato niste ništa preduzimali po pitanju fiskalnih kasa od 1.septembra. A ja se sve pitam gde ste i zašto nešto ne činite.(Činimo mnogo toga,za razliku od "ZAVISNIH")
Radi se:
Podsećamo još jednom da se izmene i dopune zakona o drumskom saobraćaju odnose na zabranu taksija kao dopunske delatnosti, zabranu rada divljih taksi prevoznika po svim osnovama, zabranu rada taksi vozača sa drugih opština, zabranu bavljenjem taksi delatnošću penzionisanim licima, jedinstvenu cenu tj cenu bez popusta i najstrožije kazne za pravna lica koja krše navedeno"(Radi se i rezulzati se vida zadnjh dvadeset godina!!!)
"Ko je preuzeo vlast u NEZAVISNOSTI,(SILOM)da li znate ko bi vodio strajk ispred NEZAVISNOSTI.(Na ovo pitanje nisi nista prokomentarisao,zasto!!)
( I ovde nisi nista napisao,zasto)
(A ovo je realnost)
Pa pošto oni ne mogu da nas zastupaju, gde je SITAB bio ovih dana, da nešto preduzme? (Tu je ali se bave konkrektnim stvarima,novim nacrtom zakona.)
"Da li znate da postoji radna grupa za izradu nacrta zakona, imenovalo Ministarstvo infrastrukture i da SE predsatavnik NAZAVISNOSTI zalaze da: AUTO TAXI PREVOZ PUTNIKA MOGU OBAVLJATI TAXI PREDUZETNICI I PRAVNA LICA" Da li se zalaže ili shvata realnost tržišnih principa.(A TRŽISNI PRINCIPI SU U PITANJ PA TREBA DA SE ZAPOŠLJAVAJU TAXI- VOZACI,A DA LI JE TO DOBRO ZA TAXI-PREDUZETNIKE.)
"Pa kome je dobro !!!" Ovo je već pitanje za državu.(Da uvek je kriv neko drugi)
ps MOJI ODGOVORI U ZAGRADI na plava slova
Batice, malo si mi destruktivan, ajde da budemo malo konstruktivni, stvaralački orjentisani, da nam bude svima bolje.Srećno u daljem radu za dobrobit naše struke!
Musa- Forum početnik
Musa ::Batice, malo si mi destruktivan, ajde da budemo malo konstruktivni, stvaralački orjentisani, da nam bude svima bolje.Srećno u daljem radu za dobrobit naše struke!
Pa bas je konstruktivno to sto zeli NEZAVISNOST da pravna lica mogu da zaposljavaju vozace.
I neznam da li ce to da poboljsa nasu struku ili ce vlasnicima RF(isti lobiraju NAZAVISNOST DA UVRSTI U NACRT ZAKONA DA MOGU DA ZAPOSLJAVAJU VOZACE),da stvore jos veci kapital.
A isto se tako trazi da nema popusta na tel. poziv i da se to dodatno naplacuje(E kad je iz njihovog đepa onda može bez popusta a čak bi i da se dodatno naplaćuje vožnja na tel. poziv.
Koja paranoja, stvarno bez komentara.BATICA 646 ::
Pa bas je konstruktivno to sto zeli NEZAVISNOST da pravna lica mogu da zaposljavaju vozace.
I neznam da li ce to da poboljsa nasu struku ili ce vlasnicima RF(isti lobiraju NAZAVISNOST DA UVRSTI U NACRT ZAKONA DA MOGU DA ZAPOSLJAVAJU VOZACE),da stvore jos veci kapital.
A isto se tako trazi da nema popusta na tel. poziv i da se to dodatno naplacuje(E kad je iz njihovog đepa onda može bez popusta a čak bi i da se dodatno naplaćuje vožnja na tel. poziv.
Musa- Forum početnik
malo smo se, kanda, udaljili od teme...
p.s. ali kad smo već kod toga, očigledno batice imaš puno informacija i predloga, dovoljno je to pretočiti na papir, napišeš da imaš otprilike negde oko milion i trista hiljada članova, pošalješ u vladu, oni to prihvate i bog da nas vidi...
microb- Forum početnik
- Broj poruka : 259
Datum upisa : 15.06.2009
Mirko izdao si Slavka!
Ili potpišeš, kao ti Mirko i tvoj predsednik, kapitulaciju i prodaš svoje ja?microb ::...napišeš da imaš otprilike negde oko milion i trista hiljada članova, pošalješ u vladu, oni to prihvate i bog da nas vidi...
Pojedinac ne može da pobegne od svoje odgovornosti, već mora da donese odluku:
Da li je kukavica ili heroj. Dok ste bili grupa volontera, entuzijasta i nepoznatih ljudi nije bio problem, ali sad kad ste se uplašili (čitaj prodali) Tedija i Sekule, vaš kredibilitet je srozan i ja ću, koliko god da sam se u Vladu Bulatovića razočarao, priznati: Bolji je od vas i pobediće vas!
Pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
- Broj poruka : 1621
Datum upisa : 10.02.2008
Slavujko humanista i njegov kvintet
veoma su bitne tvoje procene, ali samo za tebe. ušao si u posao sa taksijem isključivo u nameri da prodaješ naš rad, vozila, vreme, znanje, znoj… jednom rečju da parazitiraš o tuđem trošku, što i dan danas radiš, samo ti, izgleda sve teže polazi za rukom. ponašaš se kao razmaženi hiroviti pubertetlija i dok su mnogi, kojima sisaš krv od putovanja i letovanja videli samo srednji prst (ali ne onaj u grčkoj) ti menjaš motore, automobile, putuješ po svetu, letovanja, zimovanja…sve u svemu živiš kao mali bog. nemoj samo da kažeš kako to finansiraš iz drugih izvora, jer da je tako ne bi ti bili blokirani svi računi. beskrupulozno izmišljaš nove načine da uvedeš neki novi popust, iz naših novčanika, kako bi nam tobože bilo bolje, a svi znamo da je bilo najbolje kada nije bilo popusta, pri tome sve dublje toneš i vučeš nas za sobom. blatiš nas na sva usta gde stigneš i uporno se trudiš da od nas napraviš krpe, ali nećeš moći. taksisti su uvek bili gospoda i to će ostati.
p.s. za početak prikupi sve svoje komentare, koji se menjaju svakih sedam dana, koji valjda zavise koje si pilule uzimao, kada uzimaš plave onda ti je bolja nezavisnost, a kada uzmeš crvene bolji ti je sitab, pa odnesi u neku ustanovu. možda ti daju neku pomadu pa se trljaj sa njom
p.s. za početak prikupi sve svoje komentare, koji se menjaju svakih sedam dana, koji valjda zavise koje si pilule uzimao, kada uzimaš plave onda ti je bolja nezavisnost, a kada uzmeš crvene bolji ti je sitab, pa odnesi u neku ustanovu. možda ti daju neku pomadu pa se trljaj sa njom
microb- Forum početnik
Upsaaaaaaaaa,a sad je pogodjena tema,jel da ? :confused:
magnum- Forum manijak
izvinjavam se svima, neću više pisati o ovoj temi na ovoj temi
microb- Forum početnik
Mirko da li si i ti dobio batine od Tedija da bi bio dobar ili je samo Miša nastradao za sve vas?
Da da to ti je sigurno tvoj šef Tedi ispričao... ali takođe se i priča da se ja, za razliku od vas iz Nezavisnosti, snažno i hrabro borim za svoju firmu i da sam se suprostavio Sekuli i Tediju a verovatno si čuo i za dobre ponude koje pljušte od strane drugih taksi asocijacija prema našim članovima!microb ::veoma su bitne tvoje procene, ali samo za tebe. ušao si u posao sa taksijem isključivo u nameri da prodaješ naš rad, vozila, vreme, znanje, znoj… jednom rečju da parazitiraš o tuđem trošku, što i dan danas radiš, samo ti, izgleda sve teže polazi za rukom...
Da li možda znaš koliko je ljudi, bez obzira na sve moguće i nemoguće vaše laži i agitovanja, napustilo Beogradski 9801?
Pozdrav Zlaja
PS Molim te kaži mi Mirko, onaj Velja iz Beotaksija u vašem Beogradskom ogranku, znaš onaj plavi prosedi što vozi Reno lagunu i šamara stranke zajedno sa Sekulom na aerodromu, koju funkciju ima sada od kada kadrovsku politiku diktira Tedi?
zlaja- Forum manijak
Izvinjavam se, ko je Mirko?Ne zamerite,ponekad ne mogu ni spicname da pogodim,a kamoli pravo ime!
magnum- Forum manijak
to je, valjda, neki slavujkov doktor. ne izlazi mu iz glave.
microb- Forum početnik
U ovom trenutku sam zadovoljniji ovakvim razvojem situacije, nismo gubili vreme i nismo nervirali građanstvo a učinak je verujem i bolji nego da do štrajka jeste došlo. Znači rezultatima sam zadovoljan ali gorčinu u ustima stvaraju ove ili provokacije ili istine. Da li se ovde na forumu može očekivati zvaničan odgovor "Nezavisnosti" po pitanju ovih tvrdnji? Pretpostavljam da bismo svi hteli da smo načisto sa tim i da moje mišljenje nije usamljeno.
JA -VI se Ne-za-vis-nost! Ja -vi se...!
JA -VI se Ne-za-vis-nost! Ja -vi se...!
Mapko- Napredni član
Mr. Potpredsdnik Mirko Bajić....
http://www.gstviapnezavisnost.org/Onama.htmlmagnum ::Izvinjavam se, ko je Mirko?
Da ne bude zabune, microb i ako nije Mirko Bajić svakako je neko ko je u samom vrhu GS TVIAP "NEZAVISNOST" i sve mu je odlično poznato a zašto nema odgovore na konkretne moje tvrdnje valjda je jasno: Istina boli!
Pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
Mislim da bih svima trebalo biti jasno da ŠTRAJKOM i blokadom nebih nista postigli kao ni zadnjh godina.
Pogotovo sa ovim koji su nas kao do sada predvodili,tj. oni su samo na papiru organizatori dok iza svega stoje neki vlasnici RF koji gledaju svoj interes.
Sta smo do sada dobili mi taksisti osim odluku iz 2005 o euro3-4,more divljaka,drasticno povecanje smena, igranja sa popustima i setite se kad grad odobri poskupljenj a pojedina udruženja nece da poskupe.(smešno tj. žalosno)
KO ustvari prdstavlja taksiate u gradu, pa vlasnici RF, a da li su nam isti interesi.
Svaki ŠTRAJK DO SADA ONI PREGOVARAJU ZA SVOJ INTERES, nas zamlaćujo kako hoće da se bore protiv divljaka,kasa itd.
A evo dok se pravi nacrt novog zakona gde učestuje i NEZAVISNIST(vlasnici RF) predlažu da :
- Auto taxi-prevoz putnika mogu obavljati taxi-preduzetnici i pravna lica.
(Znači moći će i taxi- vozači da se zapošljavaju i da rade u dve tri smene na jednom autu)
- Taksi tarifa sadrži start,prevoz po kilometru,čekanje po satu,DOLAZAK NA ADRESU PO POZIVU i naknada za prevoz prtljaga po komadu.
(E kad budu mogli da zpošljavaju vozace onda neće biti popust a i dolazak na poziv će se naplaćivati.)
NEZAVISNOST nije nikome pokazala (taksistima)svoj predlog novog zakona.(zašto????)
Na pitanje zašto se traži da i pravna lica mogu obavljati taxi-prevoz putnika kažu da je realnost tržišta takva.(Mislim da je realnost da je nekom malo da bude vlasnik RF vec hoce da se bavi i taxi prevozom)
NEZAVISNI ZASTO JEDAN OD ZAHTEVA NIJE BIO I PREVELIKI IZNOS SMENA ZA RADIO MREZU,kao i da vlasnici RF ODMAH UKINU POPUSTE,jer su ih oni uveli a ne grad.(KOGA SE BOJITE..............)
Pogotovo sa ovim koji su nas kao do sada predvodili,tj. oni su samo na papiru organizatori dok iza svega stoje neki vlasnici RF koji gledaju svoj interes.
Sta smo do sada dobili mi taksisti osim odluku iz 2005 o euro3-4,more divljaka,drasticno povecanje smena, igranja sa popustima i setite se kad grad odobri poskupljenj a pojedina udruženja nece da poskupe.(smešno tj. žalosno)
KO ustvari prdstavlja taksiate u gradu, pa vlasnici RF, a da li su nam isti interesi.
Svaki ŠTRAJK DO SADA ONI PREGOVARAJU ZA SVOJ INTERES, nas zamlaćujo kako hoće da se bore protiv divljaka,kasa itd.
A evo dok se pravi nacrt novog zakona gde učestuje i NEZAVISNIST(vlasnici RF) predlažu da :
- Auto taxi-prevoz putnika mogu obavljati taxi-preduzetnici i pravna lica.
(Znači moći će i taxi- vozači da se zapošljavaju i da rade u dve tri smene na jednom autu)
- Taksi tarifa sadrži start,prevoz po kilometru,čekanje po satu,DOLAZAK NA ADRESU PO POZIVU i naknada za prevoz prtljaga po komadu.
(E kad budu mogli da zpošljavaju vozace onda neće biti popust a i dolazak na poziv će se naplaćivati.)
NEZAVISNOST nije nikome pokazala (taksistima)svoj predlog novog zakona.(zašto????)
Na pitanje zašto se traži da i pravna lica mogu obavljati taxi-prevoz putnika kažu da je realnost tržišta takva.(Mislim da je realnost da je nekom malo da bude vlasnik RF vec hoce da se bavi i taxi prevozom)
NEZAVISNI ZASTO JEDAN OD ZAHTEVA NIJE BIO I PREVELIKI IZNOS SMENA ZA RADIO MREZU,kao i da vlasnici RF ODMAH UKINU POPUSTE,jer su ih oni uveli a ne grad.(KOGA SE BOJITE..............)
Velja je poverenik za "rupu"!!zlaja ::Da da to ti je sigurno tvoj šef Tedi ispričao... ali takođe se i priča da se ja, za razliku od vas iz Nezavisnosti, snažno i hrabro borim za svoju firmu i da sam se suprostavio Sekuli i Tediju a verovatno si čuo i za dobre ponude koje pljušte od strane drugih taksi asocijacija prema našim članovima!microb ::veoma su bitne tvoje procene, ali samo za tebe. ušao si u posao sa taksijem isključivo u nameri da prodaješ naš rad, vozila, vreme, znanje, znoj… jednom rečju da parazitiraš o tuđem trošku, što i dan danas radiš, samo ti, izgleda sve teže polazi za rukom...
Da li možda znaš koliko je ljudi, bez obzira na sve moguće i nemoguće vaše laži i agitovanja, napustilo Beogradski 9801?
Pozdrav Zlaja
PS Molim te kaži mi Mirko, onaj Velja iz Beotaksija u vašem Beogradskom ogranku, znaš onaj plavi prosedi što vozi Reno lagunu i šamara stranke zajedno sa Sekulom na aerodromu, koju funkciju ima sada od kada kadrovsku politiku diktira Tedi?
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
microb ::veoma su bitne tvoje procene, ali samo za tebe. ušao si u posao sa taksijem isključivo u nameri da prodaješ naš rad, vozila, vreme, znanje, znoj… jednom rečju da parazitiraš o tuđem trošku, što i dan danas radiš, samo ti, izgleda sve teže polazi za rukom. ponašaš se kao razmaženi hiroviti pubertetlija i dok su mnogi, kojima sisaš krv od putovanja i letovanja videli samo srednji prst (ali ne onaj u grčkoj) ti menjaš motore, automobile, putuješ po svetu, letovanja, zimovanja…sve u svemu živiš kao mali bog. nemoj samo da kažeš kako to finansiraš iz drugih izvora, jer da je tako ne bi ti bili blokirani svi računi. beskrupulozno izmišljaš nove načine da uvedeš neki novi popust, iz naših novčanika, kako bi nam tobože bilo bolje, a svi znamo da je bilo najbolje kada nije bilo popusta, pri tome sve dublje toneš i vučeš nas za sobom. blatiš nas na sva usta gde stigneš i uporno se trudiš da od nas napraviš krpe, ali nećeš moći. taksisti su uvek bili gospoda i to će ostati.
Свака ти је на месту.
Типујем да он први повећава попуст и уводи фиксну цену у наредних 15 дана.
gagi187- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 129
Datum upisa : 02.12.2009
Gagi, Gagi kako li radi tvoj taksimetar?
Ako se ne varam Alfa, Alo, Cd pepsi, Aurora, Gold daju 20% i to tebi ne smeta. Siguran sam da si i ti neka lopurda sa trga ili aerodroma kojoj smeta što ja jedini imam hrabrosti da vam se suprostavim...gagi187 ::....он први повећава попуст и уводи фиксну цену у наредних 15 дана.
A da ti odgovorim i za to tvoje tipovanje, SMEŠAN SI i nemaš pojma šta pričaš.
Među taksi preduzećima i udruženjima ja sam najveći zagovornik ukidanja popusta i dizanja kvaliteta usluga i svako ko ti kaže drugačije LAŽE TE!
Pozdrav Zlaja
PS Predstavi nam se ko si i gde radiš pa ću ti se naravno izvinuti ako sam pogrešno procenio da si lopurda sa aerodroma!
zlaja- Forum manijak
Kolega microb, kao prvo pretpostavljam da si iz sindikata nezavisnost, kao drugo da te pitam zasto sve ovo sto si nabrojao nisi ti uradio, zasto ti nisi kupio firmu 9801 pa da ti parazitiras o tudjem trosku Jel to nisi mogao tako, osecajan si covek, imas obraza dok ga Zlaja nema, humanista si.......u cemu je stvar ? Ocekujem da mi kazes dali si iz pomenutog sindikata i sto ti ne otkupis 9801.veoma su bitne tvoje procene, ali samo za tebe. ušao si u posao sa taksijem isključivo u nameri da prodaješ naš rad, vozila, vreme, znanje, znoj… jednom rečju da parazitiraš o tuđem trošku
Hvala unapred na odgovoru
p.s. ja da imam para ja bih kupio 9801 pa letovao, zimovao, putovao po svetu, vozio kamione i avione......a drugi nek rade. Svuda u svetu ti je tako. I nikoga nebih prisiljavao da radi za mene kao sto ni Zlaja to ne radi. Kome se nesvidja nek se razduzi. Firma je njegova kao sto je Pink Tedijev, Lux ljubin.....a o njima nista ne zboris.
Nesmes a ?
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
I od mene podrška za tebe microb, potpuno si u pravu a i zastupaš naš interes, nas taxista... a ti jerotije, ti nemaš moju podršku jer zastupaš interes zakupaca RF umesto svoj i naš ...a nisi ni u pravu.
Mapko- Napredni član
Jero, zar ti veliki sitabovac, pa ovako.jerotije ::
p.s. ja da imam para ja bih kupio 9801 pa letovao, zimovao, putovao po svetu, vozio kamione i avione......a drugi nek rade. Svuda u svetu ti je tako. I nikoga nebih prisiljavao da radi za mene kao sto ni Zlaja to ne radi. Kome se nesvidja nek se razduzi. Firma je njegova kao sto je Pink Tedijev, Lux ljubin.....a o njima nista ne zboris.
Nesmes a ?
Musa- Forum početnik
Nemojte tako naglo i odjednom svi...
Ako ga poznajete,znate da se covek kroz zivot ucio da svira kako ga drugi placaju!?
Sto vise crvenih to muzika glasnija!
Ako ga poznajete,znate da se covek kroz zivot ucio da svira kako ga drugi placaju!?
Sto vise crvenih to muzika glasnija!
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Kažem, da imam para i da mogu da kupim 9801, Pink, Lux....ja bih odlučivao kako da radim, koga da primam ili otpuštam, kolika je smena....a ne da mi taksisti kroje. X puta sam rekao da taxi asocijacije nisu naše. Mi samo plaćamo što koristimo usluge radio-mreže.
Isto tako sam i to relativno skoro pisao da vlasnici RF nemogu u nijednoj priči da nas predstavljaju, takođe ni da imaju ikakve veze sa ijednim sindikatom a i ptice na grani znaju ko se od njih guzelja u sindikatima i ima uticaja.
O njima niko nepiše, nesmete te vlasnike ni da pominjete.
U čemu je onda problem. Zlaji možete svašta da kažete, da ga nazivate lopovom, prevarantom.....a o Tediju pričate samo po taxi stanicama kako je koga prebio, prevario, da mu je najveća smena itd a ovde javno na forumu jezik za zube. Samo Zlaja, Zlaja.....da je pametan pa da se i nejavlja.
Pozdrav
.
Isto tako sam i to relativno skoro pisao da vlasnici RF nemogu u nijednoj priči da nas predstavljaju, takođe ni da imaju ikakve veze sa ijednim sindikatom a i ptice na grani znaju ko se od njih guzelja u sindikatima i ima uticaja.
O njima niko nepiše, nesmete te vlasnike ni da pominjete.
U čemu je onda problem. Zlaji možete svašta da kažete, da ga nazivate lopovom, prevarantom.....a o Tediju pričate samo po taxi stanicama kako je koga prebio, prevario, da mu je najveća smena itd a ovde javno na forumu jezik za zube. Samo Zlaja, Zlaja.....da je pametan pa da se i nejavlja.
Pozdrav
.
A svega ovoga, što smo pisali, ne bi bilo da se čika Jera nije uplašio štrajka :
[quote]...Pored ove guzve koja je u bulevaru, na Gazeli itd samo falimo mi taksisti da napravimo jos vecu i da nam j....mat..... svi redom.[quote]
[quote]...Pored ove guzve koja je u bulevaru, na Gazeli itd samo falimo mi taksisti da napravimo jos vecu i da nam j....mat..... svi redom.[quote]
Musa- Forum početnik
Samo vas čitam,,,,,,,,preterujete,gospodo koleze,preterujete
.A ja bih vam preporučio onu Slobinu; A sad na svoja radna mesta,,,,,,stvarno zaslužujete tako nešto,,,,,
A ti debeli muzikaš,jel' si ti još uvek taksista ili si se rešio bede pa zajebavaš ovaj pošteni i vrlo vredni narod koji ništa drugo ne radi nego taksira i sedi na forumu i filozofira.Da ne kažem plju-plju po inima!!!!!!!!!!!!! :geek:
.A ja bih vam preporučio onu Slobinu; A sad na svoja radna mesta,,,,,,stvarno zaslužujete tako nešto,,,,,
A ti debeli muzikaš,jel' si ti još uvek taksista ili si se rešio bede pa zajebavaš ovaj pošteni i vrlo vredni narod koji ništa drugo ne radi nego taksira i sedi na forumu i filozofira.Da ne kažem plju-plju po inima!!!!!!!!!!!!! :geek:
magnum- Forum manijak
Jeste Magi, stvarno preterujemo. Ajde da izguramo još ove dve stvari: zakonski uklanjanje divljaka, i jedinstvenu cenu pa neka Jera pljuje koliko hoće. A mi stvarno da počnemo malo da se bavimo sobom. Biće nam sigurno lepše.
Musa- Forum početnik
Muki,danas pored mene prolazi onaj zeleni Daewoo,na krovu RADIO 011 TAXI , hiljaduosamstotinadevedesetišestiput ove godine,čije sam slike već kačio na forum,onaj za koga sam provalio da ordinira između Savske i Miloša Velikog, Gazele i Terazija,,,,,,,,,,o čemu mi pričamo!?
A ona ekipa što ordinira ispod Albanije!?
A ona ekipa što ordinira ispod Albanije!?
magnum- Forum manijak
jerotije ::.....da je pametan pa da se i nejavlja.
eh, da pas nije srao ulovio bi zeca.
nije sporno da se neko bori da mu bude bolje i da pri tom radi ono što smatra da je najbolje, ali kada radi nešto što treba samo njemu da donese boljitak, i nekolicini njegovih „ortaka“, kao što je to bio slušaj sa tenderom jata, a postoji i sudski epilog iz kojeg se vidi da je to bilo nezakonito, i pri tom priča ljudima, koji bi, da je tender uspeo, bili oštećeni, kako je to dobro za njih...to je vrhunac bezobrazluka i cinizma i za svaku osudu.
nije ni čudno što mu smeta nezavisnost, oni su mu srušili kulu od karata, pokrenuli to pred sudom i oborili tender. pa ne iznenađuje njegova reakcija u vidu izmišljenih priča i podmetanja.
microb- Forum početnik
Kolega microb, reci nam kao prvo dali imaš neke veze sa sindikatom nezavisnost (i kakve) a posle toga, zašto samo Zlaju prozivaš ? Valjda zato što se on jedini javlja ovde na forumu da se druži s nama. Ljuba iz Lux-a se registrovao, napisao dve poruke i digao ruke od svega. Tedi nije nikada, bar tako mislim a njega ne pominješ.
Šta je, nesmeš a ?
Šta je, nesmeš a ?
Sramota šta radiš jerotije, posle ovog posta te stavljam na ignore list a tamo se nalazi još samo kure
Mapko- Napredni član
jerotije ::Kolega microb, reci nam kao prvo dali imaš neke veze sa sindikatom nezavisnost (i kakve) a posle toga...
odgovoriću ti, mada nerado, pošto mi komunikacija sa tobom stvara osećaj kao da sam stao u lajne. jednom sam ti napisao da si poslednji kome bi se ispovedio, ali pošto ti ne vidiš ono šta čitaš (mentalni strabizam ili si se toliko duboko zavukao da su želudačni sokovi počeli da utiču na tebe) ponovo ti to kažem.
osim toga nisi (u svom maniru) pročitao(shvatio) ni moj prethodni post.
nije sporno da se neko bori da mu bude bolje i da pri tom radi ono što smatra da je najbolje...
p.s. ako imaš nešto o tediju, ljubi ili bilo kom drugom (stalno nas navodiš na to) napiši da saznamo… i naravno šta si ti uradio po tom pitanju.
microb- Forum početnik
Harmoniko moja,na muke te bacaju
magnum- Forum manijak
odgovoriću ti, mada nerado, pošto mi komunikacija sa tobom stvara osećaj kao da sam stao u lajne.
microb, nemoj da pricas da ces da odgovoris nego ODGOVORI
ja nemam nista, samo slusam [kao i ti] sta se prica po taxi stanicama.p.s. ako imaš nešto o tediju, ljubi ili bilo kom drugom (stalno nas navodiš na to) napiši da saznamo… i naravno šta si ti uradio po tom pitanju.
A sta sam ja uradio po tom pitanju........pa ja nista. Tedi je samnom ok, radio sam kod njega dugi niz godina i uvek je prema meni bio i vise nego korektan.
Ja pitam tebe koji volis da prozivas i trujes sto ne trujes Tedija i ostale vlasnike vec samo Zlaju. Sto te samo kod njega zulja ?
Војко и Савле.
Нису само код тебе заједно.Mapko ::Sramota šta radiš jerotije, posle ovog posta te stavljam na ignore list a tamo se nalazi još samo kure
gagi187- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 129
Datum upisa : 02.12.2009
E posle ovoga mi je lakše, jer Jera ne samo da nije hteo da učestvuje u štrajku, on neće da učestvuje u bilo čemu (čak ni sa svojim prijateljima). Voli samo da pametuje onako iz "pozadine".
Musa- Forum početnik
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jeste li za strajk ?
» Ko nije stigao da pogleda (video prilozi sa TV)
» STOP POPUSTU!!! od 31.03.2010.
» Nova serija sastanaka u 2010 godini
» Ko nije stigao da pogleda (video prilozi sa TV)
» STOP POPUSTU!!! od 31.03.2010.
» Nova serija sastanaka u 2010 godini
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to