Strajk 01.09.2010
+19
BATICA 646
magnum
maradona
Slave
pauk 523
mrgud
miamilojevic
zlaja
to je to
jerotije318
Taxi-Rade
struja
crveni taxi sive boje
Zokenzi
mirko
Mapko
gagi187
Musa
Alhemicar
23 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strajk 01.09.2010
microb- Forum početnik
- Broj poruka : 259
Datum upisa : 15.06.2009
Re: Strajk 01.09.2010
Nek neko donese suvih drva i šibicu pa da ga zapalimo kao vešca.
Kako vas bre nije sramota,čovek je rekao samo ono što vi ne želite da čujete.
Kako vas bre nije sramota,čovek je rekao samo ono što vi ne želite da čujete.
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
Pauče,potpis ti je mnogo dobar100% sam siguran u ono...koje beše majku mu
Musa- Forum početnik
- Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010
Paučak,šta ti bi!?U pravu je ,na žalost, Musa.Jera baca filozofije iz bekgraunda,češće menja mišljenje nego gaće,hvali onoga za koga trenutno radi,neće da vikne pivo, nigde se ne pojavljuje i ne prijavljuje,napušta ovu bednu taksi službu godinama već, a ako ste primetili,neće ni harmoniku da zasvira,,,,,,,,,a neće ni ono,,,,,koje beše,majku mu!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
A sto da ne baca filozofije iz pozadine,tome forum i sluzi....Ne intresuje ga Nezavisnost,ne intresuje ga Sitab i ja postujem njegovu odluku,a oko Nezavisnosti se potpuno slazem sa njim...Gde su bili i sta su radili svih godina dok je taksi propadao..?!.Jedini reper u ovom poslu je novcanik,ako je njegov puniji zbog hvaljenja gazde onda u redu....Sta ste se okomili na coveka,cim ne podrzava vas rad i vase ideje vi kamenje po njemu.
I vas reper je gospodo novcanik samo se iznosi razlikuju.
I vas reper je gospodo novcanik samo se iznosi razlikuju.
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
Pa bi mi to da mi ovo liči na raskrinkavanje uspavanog ruskog špijuna koji se sad aktivirao.
Pa vi ste oni isti koji su do juče sa njim postovali do besvesti,ako se ne varam godinama.Šta vama bi?
Iskreno ja čoveka i ne poznajem i moja reakcija je na njegov zadnji post u kome ne vidim ništa strašno a ni neistinito.Nisam nigde pročitao da je rekao "bednu taxi službu"a i da jeste to je opet tačno.
To što on menja mišljenje to je njegov problem,niste vi kumovi pa da vam to tako smeta.Stalno neka medjusobna prepucavanja dokle bre više?
pun mi je krc toga.
Eto,to mi bi, dragi moj Magnume,Muso ili ko već beše majku mu.
Pa vi ste oni isti koji su do juče sa njim postovali do besvesti,ako se ne varam godinama.Šta vama bi?
Iskreno ja čoveka i ne poznajem i moja reakcija je na njegov zadnji post u kome ne vidim ništa strašno a ni neistinito.Nisam nigde pročitao da je rekao "bednu taxi službu"a i da jeste to je opet tačno.
To što on menja mišljenje to je njegov problem,niste vi kumovi pa da vam to tako smeta.Stalno neka medjusobna prepucavanja dokle bre više?
pun mi je krc toga.
Eto,to mi bi, dragi moj Magnume,Muso ili ko već beše majku mu.
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
Da li je moguće živeti u Srbiji?
Da li je, uopšte, moguće živeti u Srbiji, biti srećan i zadovoljan a pritom raditi nešto pošteno i opušteno?pauk 523 ::...čovek je rekao samo ono što vi ne želite da čujete.
Da li je moguće da, ako je sve tako kako znamo da jeste, mi uopšte možemo da se nadamo boljem sutra?
Da li je moguće da najveći mangupi, poltroni, licemeri, lopovi ili lažovi uvek najbolje prolaze?
I šta zapravo hoću da kažem, ja sam svoj doprinos razvoju taksi profesije dao onako kako sam smatrao da je to logično i realno a to što ima zlonamernih i pokvarenih ljudi, koji sve objektivno vide ali sabotiraju i bojkotuju, i trude sa da mi naude na svaki mogući način ja tu zaista ne mogu ništa osim da se borim i da čuvam svoju firmu!
Dakle dragi moji taksisti sve najbolje vam želim i čuvajte se tih Sindikalnih mangupa iz Sitaba i Nezavisnosti koje je uzeo sve pod svoje Mr. Samonokautirani ili kako već beše majku mu!
Pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
- Broj poruka : 1621
Datum upisa : 10.02.2008
microb, gde si da odgovoris na ovo sto si rekao da hoces ?odgovoriću ti, mada nerado, pošto mi komunikacija sa tobom stvara osećaj kao da sam stao u lajne.
microb, nemoj da pricas da ces da odgovoris nego ODGOVORI
Musa, mogu da ucestvujem u pijankama gde "ima zenske i ima sve.....". Dosta sam bio na strajkovima od kojih su me samo bolele noge, dosta sam bio i na sastancima na kojima NIKAD NISTA NIJE URADJENO. A dali bi ti igde isao ako planiras da napustas profesiju ? Znam da nebi.Jera ne samo da nije hteo da učestvuje u štrajku, on neće da učestvuje u bilo čemu (čak ni sa svojim prijateljima).
Upravo tako. Znam da Vas boli istina ali ISTINA JE SAMO JEDNAčovek je rekao samo ono što vi ne želite da čujete.
O tome pisem vec izvesno vreme ali kolege iz nezavisnosti su u vecini jbga.....Ne intresuje ga Nezavisnost,ne intresuje ga Sitab i ja postujem njegovu odluku,a oko Nezavisnosti se potpuno slazem sa njim...Gde su bili i sta su radili svih godina dok je taksi propadao..?!.
NE, i nikada nece biti. Jera nije tako vaspitan i ne prodaje se nizakakve pare. Nebih uzeo nicije koje nisam sam zaradio. Jera nije podmitljiv, korumpiran. Jeru samo boli nepravdaedini reper u ovom poslu je novcanik,ako je njegov puniji zbog hvaljenja gazde onda u redu....
Ne poznajem ni ja tebe Pauce ali mi se javi da popijemo kafu kad me vidis. Ja samo iznosim ono sto mislim da mi je na srcu. Dal se to nekom svidja ili ne zabole me stojko. Da je taxi sluzba "jadna" nije. Ja sam 12 godina ziveo od taksiranja i jos zivim od toga. Taxi je odlican posao. Svi pricaju da je taxi qrac, da je sranje, da nemoze od njega da se zivi....litd itd a niko ga do sada nije napustio. KAKO I ZASTO ?Iskreno ja čoveka i ne poznajem i moja reakcija je na njegov zadnji post u kome ne vidim ništa strašno a ni neistinito.Nisam nigde pročitao da je rekao "bednu taxi službu"a i da jeste to je opet tačno.
Pa meni kada se neko jelo ne svidja ja ga nejedem, da mi se taxi ne isplati ja bi ga napustio.
Nazalost, takvi najbolje prolazeDa li je moguće, da najveći mangupi, poltroni, licemeri, lopovi ili lažovi uvek najbolje prolaze?
Nego kako ? Slusaj samo kako pametuju neki a firma......ma nebitnoI šta zapravo hoću da kažem, ja sam svoj doprinos razvoju taksi profesije dao onako kako sam smatrao da je to logično i realno a to što ima zlonamernih i pokvarenih ljudi, koji sve objektivno vide ali sabotiraju i bojkotuju, i trude sa da mi naude na svaki mogući način ja tu zaista ne mogu ništa osim da se borim i da čuvam svoju firmu!
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Rezultati sad se već može reći pretnje štrajkom a ne štrajka su evidentni... nisu bogzna šta ali su kakav takav boljitak za nas.
@pauk523&Alhemičar Sve vreme svog boravka na forumu cenim vaše mišljenje - ne pričate puno ali ono što kažete je uvek suvislo, hrabro, pametno i korisno po interes taxista zato i želim da vas zamolim da pažljivije isčitate prethodne postove na ovoj temi. Verujem da ćete primetiti da usred priprema za štrajk Jerotije upada sa negativnom energijom, da se reaktivira zlaja, da kreće omalovažavanje organizatora štrajka - "Nezavisnosti" ...ide priča o nekakvom nasilnom preuzimanju sindikata bez ikakvih dokaza za to ...zatim lične prozivke - pa čime je to microb zaslužio da ga Jerotije iz posta u post naziva kukavicom, čime je zaslužio da ga zlaja proizvoljno identifikuje kao nekog tamo iz "Nezavisnosti" ...zbog čega je uopšte "Nezavisnost" stavljena u negativan kontekst baš u vreme štrajka?
Ako je to što je Jerotije radio u interesu taxista onda sam ja negde zglajznuo, znam samo da ni sad nemam razumevanja a ni u budućnosti ga neću imati za ovakve metode - ne zaboravite da on kaže:
Vi plemenito postupate, stajete na stranu pojedinca i to je za svaku pohvalu, najiskrenije to mislim, međutim isto tako mislim da on nije pravednik koji je pao pod udar većine već da je pod udar pao zbog strasne mržnje prema "Nezavisnosti".
Iako u ovom trenutku moje simpatije idu 55/45% za "Nezavisnost", 100% mislim da je propagiranje bilo kakve mržnje između naših predstavnika destruktivno po naše interese.
U najboljoj nameri - pozz obojici
@pauk523&Alhemičar Sve vreme svog boravka na forumu cenim vaše mišljenje - ne pričate puno ali ono što kažete je uvek suvislo, hrabro, pametno i korisno po interes taxista zato i želim da vas zamolim da pažljivije isčitate prethodne postove na ovoj temi. Verujem da ćete primetiti da usred priprema za štrajk Jerotije upada sa negativnom energijom, da se reaktivira zlaja, da kreće omalovažavanje organizatora štrajka - "Nezavisnosti" ...ide priča o nekakvom nasilnom preuzimanju sindikata bez ikakvih dokaza za to ...zatim lične prozivke - pa čime je to microb zaslužio da ga Jerotije iz posta u post naziva kukavicom, čime je zaslužio da ga zlaja proizvoljno identifikuje kao nekog tamo iz "Nezavisnosti" ...zbog čega je uopšte "Nezavisnost" stavljena u negativan kontekst baš u vreme štrajka?
Ako je to što je Jerotije radio u interesu taxista onda sam ja negde zglajznuo, znam samo da ni sad nemam razumevanja a ni u budućnosti ga neću imati za ovakve metode - ne zaboravite da on kaže:
...kad smo svesni ovog stava ne možemo ne biti svesni minerskih namera prema štrajku na ovoj temi ...o nekorektnosti odnosa prema @microb nemam reči ...to začikavanje "šta je a? Ne smeš a?" je po mom mišljenju najniži oblik komunikacije među ljudima a tim pre među kolegama.jerotije ::...trujem ove [ne]zavisne i nikad mi neće biti jasno gde su nekim kolegama oči pa se učlanjuju u taj jbeni [ne]zavisni sindikat. Pa oni su za mene više za psihijatra nego za taksiste...
Vi plemenito postupate, stajete na stranu pojedinca i to je za svaku pohvalu, najiskrenije to mislim, međutim isto tako mislim da on nije pravednik koji je pao pod udar većine već da je pod udar pao zbog strasne mržnje prema "Nezavisnosti".
Iako u ovom trenutku moje simpatije idu 55/45% za "Nezavisnost", 100% mislim da je propagiranje bilo kakve mržnje između naših predstavnika destruktivno po naše interese.
U najboljoj nameri - pozz obojici
Mapko- Napredni član
- Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009
Sam naslov teme je starajk 01.09.2010 i u okviru ankete koja je postavljena u istoj temi su ponudjene tri opcije,Jera je verovatno kliknuo opciju pod rednim brojem dva a zatim izneo njegovo misljenje po pitanju strajka,i po pitanju organizatora istog.To ja ne vidim kao miniranje strajka vec iznosenje svojih licnih stavova i ovo je po meni potvrda toga:
Zasto je potrebno da se reaktivira Zlaja? Koliko je meni poznato covek ima stabilnu firmu sa zavidinim brojem clanova,bas kao i Pink,Lux,Beo...imao je pokusaj koji sigurno nije isao u korist taksista(tender Jata) ali ne vidim da mu se clanstvo smanjilo.
Na proslom strajku sam video dosta vlasnika,neki su bili i u prvim redovima da ne kazem predvodnici,mislis da bi ovaj put bilo drugacije?
Nezavisnost je stavljena u negativni kontest bas u vreme strajka jer je organizator istog,a Jerino misljenje je da oni nisu nista dobro uradili za teksi delatnost u poslednjih 10-15 godina a verujem da ima jos puno istomisljenika,a to dokazuje i sindikat Sitab,da su clanovi Sitaba bili zadovoljni radom Nezavisnosti isti ne bi ni postojao,slazes se?Ja samo iznosim ono sto mislim. Bio sam na toliko strajkova na koje ti nikad neces brojcano da ides [ne zelim da te bredjam] i shvatio sam neke stvari. I tebi ce se sve reci jednog dana. Idi na strajk, bori se.....
Zasto je potrebno da se reaktivira Zlaja? Koliko je meni poznato covek ima stabilnu firmu sa zavidinim brojem clanova,bas kao i Pink,Lux,Beo...imao je pokusaj koji sigurno nije isao u korist taksista(tender Jata) ali ne vidim da mu se clanstvo smanjilo.
ovo je Zlajin citat od 29.08.2010...Jel on tada znao nesto sto mi nismo ili o cemu je rec?! Da vas podsetim strajka nije bilo.Čak i vrapci na grani znaju da od štrajka u sredu nema ništa, da je to samo dupljak prljava Tedijeva igra, i da je Tedi obećao Gradu da će ovog puta sigurno zaustaviti blokadu i štrajk
Na proslom strajku sam video dosta vlasnika,neki su bili i u prvim redovima da ne kazem predvodnici,mislis da bi ovaj put bilo drugacije?
Nezavisnost je tu, cita svaki post ovde,ali se ne oglasava i ne trudi se da oporekne ovakve tvrdnje,a meni je to dovoljno da se zapitam...ako osetim da zakupci RF uzimaju bilo kakvo bitnije učešće u štrajku i ja ću ga napustiti.
Dal li neko zna zasto NEZAVISNOST gura da u novom nacrtu zakona koji je u izradi jedan od clanova glasi:
- AUTO TAXI PREVOZ PUTNIKA MOGU OBAVLJATI TAXI PREDUZETNICI I PRAVNA LICA
NEZAVISNOST nije nikome pokazala (taksistima)svoj predlog novog zakona.(zašto????)
Na pitanje zašto se traži da i pravna lica mogu obavljati taxi-prevoz putnika kažu da je realnost tržišta takva.(Mislim da je realnost da je nekom malo da bude vlasnik RF vec hoce da se bavi i taxi prevozom)
NEZAVISNI ZASTO JEDAN OD ZAHTEVA NIJE BIO I PREVELIKI IZNOS SMENA ZA RADIO MREZU,kao i da vlasnici RF ODMAH UKINU POPUSTE,jer su ih oni uveli a ne grad.(KOGA SE BOJITE..............)
Pazljivo ja pratim ovu temu i trudim se da zakljucim sto vise stvari iz iste....Jera i Zlaja su izneli neke stavove i ne dokazane tvrdnje(pogotovo Zlaja) ali Nezavisnost se o tome neoglasava.Mnogo ljudi gaji mrznju prema Nezavisnosti ali to ne iznose javno,jedan kolega je to izneo javno i odmah je okarakterisan kao miner strajka,dup.lizac..itd...nikoga ja ne branim niti zastupam...normalno je da se neko javno prozove,zbog mrznje prema necemu sto neki drugi vole...ali mislim da su prozivke u ovom slucaju preterane jer je kolega iznosio svoje licne stavove,na kraju krajeva zbog toga smo i ovde...Nezavisnosti, da li nam možeš reći da li je Tedi u prošli petak u Sindikatu Nezavisnost, pred desetak ljudi, prebio Mišu Beljinca predsednika sindikata Nezavisnost 3 puta ili 4 puta?
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
Paučak,ja se ne prepucavam.Samo kažem ono što mislim - i pri tom stojim iza svake svoje reči.I veruj mi,nema potrebe da ti,ili bilo ko drugi,otvarate advokatsku kancelariju za Jeru , ume on to sam odlično!
I to što je svima odgovorio a meni ne,trebalo bi da vam upali neku lampicu,,,,,koju beše,majku mu!
I to što je svima odgovorio a meni ne,trebalo bi da vam upali neku lampicu,,,,,koju beše,majku mu!
magnum- Forum manijak
Ja sam sa jednim pitanjem , pošto Nezavisnost kaže da je štrajk ili pretnja istim ostvario svoj cilj , koji je to cilj , oid one gomile zahteva , usvojeno je samo odlaganje fiskalnih , a sved ostalo je na čekanju , do neke sledeće prilike ili političke potrebe . Pa za kase nije trebalo štrajkovati , dovoljno je bilo da pitaju deda-Magnuma , koji je odavno rekao da ih neće biti. Pitanje - Šta je KONKRETNO uradjeno po ostalim zahtevima , a da nije u razmatranju ?
I moram još jedno - Pošto je od strane sindikata pripremana odštetna tužba povodom E3-E4 , zašto nije i to stavljeno medju zahteve ?
Toliko od mene , a sad vi gospodo
I moram još jedno - Pošto je od strane sindikata pripremana odštetna tužba povodom E3-E4 , zašto nije i to stavljeno medju zahteve ?
Toliko od mene , a sad vi gospodo
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
Pišem sa mobilnog pa nemogu da citiram. Ovako bi sve što kažem izgubilo smisao. Čim dođem kuci javljam se
Bote,jos nije stigao kuci!Jero,bato,di si? Javi se,nemo da nas strecas!
magnum- Forum manijak
Ma tuj sam nego mi isparavaju postovi.
A toliko sam hteo da cujem microb da mi se javi........
A toliko sam hteo da cujem microb da mi se javi........
Pa samo ti ime kaze,mali je pa mu treba mnogo vise vremena nego nama da stigne do kuce.
A, posteno,sad i mene bas,bas pocinje da kopka ,o kome se radi!
Jel neka poznata faca ili je neki divljak insajder,kao neki,pa kopa li kopa!
A, posteno,sad i mene bas,bas pocinje da kopka ,o kome se radi!
Jel neka poznata faca ili je neki divljak insajder,kao neki,pa kopa li kopa!
magnum- Forum manijak
Alhemicar ::Sam naslov teme je starajk 01.09.2010 i u okviru ankete koja je postavljena u istoj temi su ponudjene tri opcije,Jera je verovatno kliknuo opciju pod rednim brojem dva a zatim izneo njegovo misljenje po pitanju strajka,i po pitanju organizatora istog.To ja ne vidim kao miniranje strajka vec iznosenje svojih licnih stavova i ovo je po meni potvrda toga:Ja samo iznosim ono sto mislim. Bio sam na toliko strajkova na koje ti nikad neces brojcano da ides [ne zelim da te bredjam] i shvatio sam neke stvari. I tebi ce se sve reci jednog dana. Idi na strajk, bori se.....
*Moji odgovori su crveni
Nezavisnost je stavljena u negativni kontest bas u vreme strajka jer je organizator istog,a Jerino misljenje je da oni nisu nista dobro uradili za teksi delatnost u poslednjih 10-15 godina a verujem da ima jos puno istomisljenika,a to dokazuje i sindikat Sitab,da su clanovi Sitaba bili zadovoljni radom Nezavisnosti isti ne bi ni postojao,slazes se? Koliko se ja sećam daleke prošlosti od pre 10 dana, od Sitaba nije bilo ni traga ni glasa, a približavao se krajnji rok za fiskalizaciju 1. septembar. Pa zato ovi što ne valjaju rešiše da prave štrajk.
Zasto je potrebno da se reaktivira Zlaja? Koliko je meni poznato covek ima stabilnu firmu sa zavidinim brojem clanova,bas kao i Pink,Lux,Beo...imao je pokusaj koji sigurno nije isao u korist taksista(tender Jata) ali ne vidim da mu se clanstvo smanjilo.ovo je Zlajin citat od 29.08.2010...Jel on tada znao nesto sto mi nismo ili o cemu je rec?! Da vas podsetim strajka nije bilo.Pa to je bilo ovako:U četvrtak 28. avgusta trebalo je na dnevnom redu sednice Vlade da se donese uredba o odlaganju fisklizacije, ali nije. Sutradan u petak je prijavljen štrajk za 1. septembar. U nedelju je u rutinsku kontrolu dolazila policija u Maksis i Alfu, a zaposlene devojke su se toliko uplašile da nisu smele da čitaju obaveštenje o štrajku. Održavani su sastanci,novinari,organizacija štrajka, ljudi nisu jeli, spavali, Jera nas je bodrio i onda u ponedeljak popodne vest o odlaganju fiskalizacije. Sve samo od sebe.Čak i vrapci na grani znaju da od štrajka u sredu nema ništa, da je to samo dupljak prljava Tedijeva igra, i da je Tedi obećao Gradu da će ovog puta sigurno zaustaviti blokadu i štrajk
Na proslom strajku sam video dosta vlasnika,neki su bili i u prvim redovima da ne kazem predvodnici,mislis da bi ovaj put bilo drugacije?Nezavisnost je tu, cita svaki post ovde,ali se ne oglasava i ne trudi se da oporekne ovakve tvrdnje,a meni je to dovoljno da se zapitam...Za razliku od ovog u poslednje vreme sveprisutnog mišljenja, moje je sasvim drugačije. Zakupci RF su svesni da ako nema zadovoljnih nas, ni oni ne mogu da ubiraju ono što misle da im sleduje(kako cene kvalitet svoje firme, tako i naplaćuju članarinu, a mi im to i verifikujemo svojim izborom) Konačno uvek imamo izbor da budemo samostalci.ako osetim da zakupci RF uzimaju bilo kakvo bitnije učešće u štrajku i ja ću ga napustiti.Dal li neko zna zasto NEZAVISNOST gura da u novom nacrtu zakona koji je u izradi jedan od clanova glasi:
- AUTO TAXI PREVOZ PUTNIKA MOGU OBAVLJATI TAXI PREDUZETNICI I PRAVNA LICANEZAVISNOST nije nikome pokazala (taksistima)svoj predlog novog zakona.(zašto????)Ne brini , Sitab je dobio naš predlog izmena i dopuna.
Na pitanje zašto se traži da i pravna lica mogu obavljati taxi-prevoz putnika kažu da je realnost tržišta takva.(Mislim da je realnost da je nekom malo da bude vlasnik RF vec hoce da se bavi i taxi prevozom)
NEZAVISNI ZASTO JEDAN OD ZAHTEVA NIJE BIO I PREVELIKI IZNOS SMENA ZA RADIO MREZU.(ovo ne može Zakon da ti režava)
,kao i da vlasnici RF ODMAH UKINU POPUSTE,(pa vidiš u štrajkačkim zahtevima se traži uvođenje minimalne jedinstvene cene a iza toga su stali Sindikat taksi vozača i autoprevoznika „NEZAVISNOST“ i ovlašćeni predstavnici strukovnih udruženja, preduzeća i asocijacija )jer su ih oni uveli a ne grad.(KOGA SE BOJITE..............)Nije ga prebio, bilo je čarki i nervoze oko pripreme štrajka.Nezavisnosti, da li nam možeš reći da li je Tedi u prošli petak u Sindikatu Nezavisnost, pred desetak ljudi, prebio Mišu Beljinca predsednika sindikata Nezavisnost 3 puta ili 4 puta?
Pazljivo ja pratim ovu temu i trudim se da zakljucim sto vise stvari iz iste....Jera i Zlaja su izneli neke stavove i ne dokazane tvrdnje(pogotovo Zlaja) ali Nezavisnost se o tome neoglasava.Mnogo ljudi gaji mrznju (najčešća definicija mržnje je kompleks niže vrednosti) prema Nezavisnosti ali to ne iznose javno,jedan kolega je to izneo javno i odmah je okarakterisan kao miner strajka,dup.lizac..itd...nikoga ja ne branim niti zastupam...normalno je da se neko javno prozove,zbog mrznje prema necemu sto neki drugi vole...ali mislim da su prozivke u ovom slucaju preterane jer je kolega iznosio svoje licne stavove,na kraju krajeva zbog toga smo i ovde...
Musa- Forum početnik
Otkljucao sam temu ponovo, Microb malo kulture i bez onih metafora.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Odlicno. Sad opet mozemo da razglabamo o strajku i sindikatu
A šta bi ti? O uštipcima!?
magnum- Forum manijak
O ženama (tuđim) najbolje
Jes pa posle da se izvinjavamo uz ono,ne znam sta mi je danas,boli me glava,baka mi je na samrti,,,,,,,,,,,,,,,,
magnum- Forum manijak
glasnik ::a da nece bjeljinac propali i tedi da ga vodi? po onoj narodnoj,ko se bije taj se voli?
Tuzno, ali istinito
Glasniče, vidi se da ste vi sitabovci došli sa odmora, zdravi i čili. Ima se, može se. Malo ste propustili neke bitne stvari, fiskalizaciju(odrađeno), Izmene i dopune zakona o drumskom prevozu(dobili ste već usglašen predlog na tacni, samo da unesete svoje stavove) i da se slikate na zajedničkoj fotografiji.
Samo mi jedna stvar nije jasna. Da li ste vi politička partija, jer se tako ponašate, ili neko ko se zaista bori za boljitak svih nas.
Naime, meni mnogo ličite na ovo prvo:obećavate ljudima ono što je zakonski nemoguće, ali prija svakom uhu, imate jasno označene "političke protivnike" koje treba satrti, iako oni imaju neko znanje i iskustvo koje se može lepo iskoristiti u borbi za bolje, i na kraju zastavice i nalepnice za raspoznavanje naših od tuđih.
Sa željum da i vi odradite nešto dobro za taksiste, pozdrav
Musa- Forum početnik
Muki,s kim se ti to raspravljas?Video sam danas belog fijata,na sred haube u prednjem delu mali pendrek,antena na sklapanje a na zadnjem braniku doticna,gorespomenuta nalepnica!
I setih se onog, xurac na biciklu , i to ne zbog auta !
I setih se onog, xurac na biciklu , i to ne zbog auta !
magnum- Forum manijak
Misliš sa slamnim šeširommagnum ::
I setih se onog, xurac na biciklu
Musa- Forum početnik
A moze i tako!
magnum- Forum manijak
obicno slameni sesir nose ovi sto voze mercedes....
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
Rumunija
U Bukureštu nekoliko stotina privatnih taksista štrajkuje zbog odluke vlade prema kojoj moraju da plate doprinose za zdravstveno osiguranje unazad pet godina.
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Maradona,ti se baš ne razumeš u modu. Ovi što voze mercedes nose šešire sa percetom, a #urac sa slamnim šeširom možeš da vidiš naprimer na nudističkoj plaži.maradona ::obicno slameni sesir nose ovi sto voze mercedes....
Musa- Forum početnik
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jeste li za strajk ?
» Ko nije stigao da pogleda (video prilozi sa TV)
» STOP POPUSTU!!! od 31.03.2010.
» Nova serija sastanaka u 2010 godini
» Ko nije stigao da pogleda (video prilozi sa TV)
» STOP POPUSTU!!! od 31.03.2010.
» Nova serija sastanaka u 2010 godini
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to