Ostali Mediji
+43
kosta232
Dr.Agoljub
fica
peradetlic
ramplinstinski
pauk 523
rale_066
lektor
milan_so
pizon
007
zoki216
brat saja
VENELUME
bodi
popers
as
zzmegi
maradona
Velja
ka5an
padobranac
angelina
drdr
Dejan
miamilojevic
Admin
zlaja
Blackshadow
boki705
jerotije318
Pauk
Delphy
Musa
microb
Mapko
struja
Slave
magnum
BATICA 646
to je to
Zokenzi
Alhemicar
47 posters
Strana 5 od 9
Strana 5 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ostali Mediji
Privatam to da se ovako ne radi u svakoj firmi ali tvrdim da se u mnogim takve situacije desavaju, da se odveze voznja i da se ista naplati kasnije u centru ili kolega istu vrednost ostavi za kraj meseca i naplati kroz clanarinu. Po meni to nije nista problematicno e sad to sto zakon to ne dozvoljava to je prica za sebe.
Pre neko vece pricam na spomeniku sa kolegama i maxissa svi zadovoljni Nesa refundira do 800 dinara, stranke se navikle revnosno popunjavaju vaucere za voznju i prica ide svojim tokom i svi u glas ponavljaju ma ne mogu mu nista. Taxisti
Sve si u pravu ali papir je jedno a realnost drugo, maxiss i dalje ima reklamu taxisti i dalje voze svaku 10 za DZ.1. Maxiss taksi je prekrsio republicki zakon o prevozu u drumskom saobracaju i resenje gradonacelnika jer je utvrdio nizu cenu auto-taksi prevoza od najnize ekonomske cene koja je propisana (a to je svaka deseta voznja koju korisnik usluge neplaca).
2. Maxiss taksi je prekrsio republicki zakon o oglasavanju jer se reklamira sa cenom koja je niza od najnize ekonomske cene koja je napred navedenim propisima utvrdjena.
Pozdrav svima!
Pre neko vece pricam na spomeniku sa kolegama i maxissa svi zadovoljni Nesa refundira do 800 dinara, stranke se navikle revnosno popunjavaju vaucere za voznju i prica ide svojim tokom i svi u glas ponavljaju ma ne mogu mu nista. Taxisti
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
bodi :: Vidi ti malog politicara.Odgovori nam dali Misu treba izbaciti iz radne grupe i procesuirati ga za ono sto radi na terenu?Probaj bar jedanput sa da ili ne.
.., pa šta će Miša tamo, on je vlasnik frekvencije, a NE taxista!?!
Ne brini bodi...bodi ::Medjutim problem je ocigledno taj sto vi zamisljate da ce problem nestati sam od sebe.Gurate stvari pod tepih a kad bude trebalo da se pocisti bice veselo.Opet najiskrenije napominjem da bi bilo licemerno da vam recimo ja obecam da cu se tuci sa policijom zato sto vi niste platili porez.Blackshadow ::Ajd` npr. ovako, taj koji nije platio godinama da mu se ne upise staz ili da plati pod normalnim kamatama a ne zelenaskim (kamata na kamatu), zdravstveno moze da se otpise onome kome nije overavana knjizica a oni drugi - da plate i to, porez obavezno kao i za nezaposlene. Ja sam redovno placao do pre par godina(3,5) kad sam se malo zagusio i sad sam u drami ali veruj mi drama mi je i za kolege koji duguju i vise i manje od mene i stalo mi je do toga da se to pitanje pocne resavati sto pre dok taj dug ne "ode u milion" ...
Ne želim ti, ali UVEK može da ti se dogodi nešto zbog čega ćeš promašiti plaćanje poreza, zatim ćeš ga promašiti i sledeći mesec, a onda - ODE U "MILIONERE"!
Tad se više nećeš "boriti za VAS", negRo ćeš se "boriti za NAS".
NIKO od nas koji dugujemo porez, taj porez NIJE DUGOVAO - DOK NIJE POSTAO DUŽAN!
Svi mi koji (trenutno) dugujemo porez se PORESKI DUŽIMO isto kao i ti!
Odlično poznajem kolege koji su bili revnosniji ssigurno i od tebe u plaćanju poreza,
TRČALI BI u Poštu ili banku da ne zakasne ni jedan dan sa plaćanjem poreza, a sad.... Skoro su dužni koliko i ja.
Nikad ne reci "nikad", jer jaaako je nezgodno "kad zaigra mečka..."!
Treba se nakon toga pojaviti ovde pa reći nešto protiv kolega koji iz bilo kojih razloga ne plaćaju porez.
Ne zvuči li ovo malo glupo(ili mnogo)?ka5an ::
Musa- Forum početnik
- Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010
Imam dug od 100000din za porez,prosle godine sam nakrpio i platio za celu godinu i sada sebe proklinjem zbog toga.Kada su bile marke moj drugar je za period za koji sam ja platio 6000maraka platio 500maraka i ja sam naravno ispao budala sto sam revnosan.Svoj zivot i svoje zdravlje bi trebao sada da ugrozavam da bi mogao da im platim danak,ZASTO?Sta je sa njihovim dugovanjem prema nama?Prosle godine su mi slali pretnju da ce mi oduzeti auto ako ne platim za dugovanje od 120000,jesu ga oni kupili da ga oduzimaju?Nemam nista protiv vas koji placate,ali mislim da bi to bila prava karta da im se skrene paznja i da nas konacno ispostuju u necemu,kao i svakoga dok ne udaris po dzepu nema ozbiljnosti tako i za njih vazi.Jos jednom neka placa ko god smatra da je to ispravno ili mu je malo ostalo do penzije i t d,ali nemojte da osudjujete ljude koji su u kreditima,hrane gladna usta pa ne mogu da naprave te pare.
pizon- Forum početnik
- Broj poruka : 223
Datum upisa : 11.12.2009
Mogu da ti pojednostavim, nije mi teško.Musa ::Ne zvuči li ovo malo glupo(ili mnogo)?ka5an ::
ka5an ::Mogu da ti pojednostavim, nije mi teško.Musa ::Ne zvuči li ovo malo glupo(ili mnogo)?ka5an ::
ako uvedu kod Vas kao što je to u Novom Sadu. Da za produžavanje taksi dozvole treba potvrda o izmirenom porezu ne starija od 6 meseci. Biće " tad se nećeš više boriti za Vas , nego ćeš raditi za nas".
milan_so- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 176
Datum upisa : 21.01.2010
To nije po zakonu, jer niko od nas koji imamo dozvolu nije bio uslovljeni bilo kakvim plaćanjem u trenutku kad smo je dobili!
Kapetane, budi ozbiljan, u ovoj banani je sve moguce!!!
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
U to sam se uverio u nebrojeno slučajeva.Blackshadow ::Kapetane, budi ozbiljan, u ovoj banani je sve moguce!!!
Uglavnom, nikad se nije dogodilo nešto dobro.
ka5an ::
Mogu da ti pojednostavim, nije mi teško.
A da pojednostaviš prvo sebi.
Musa- Forum početnik
milan_so ::
ako uvedu kod Vas kao što je to u Novom Sadu. Da za produžavanje taksi dozvole treba potvrda o izmirenom porezu ne starija od 6 meseci.
Takva odluka je protivustavna. Država ne sme da uslovljava privredniu delatnost.
Poslednji izmenio Musa dana Uto 02 Avg 2011, 07:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Musa- Forum početnik
Sta je sve protiv ustavno pa nikom nista.Kada mediji ne smeju o tim stvarima da govore i pisu znaci da im neko bas duva za vrat i cenzurise sve sto nije po njima ;uputno'.
pizon- Forum početnik
pizon ::Sta je sve protiv ustavno pa nikom nista.Kada mediji ne smeju o tim stvarima da govore i pisu znaci da im neko bas duva za vrat i cenzurise sve sto nije po njima ;uputno'.
Nema to veze sa medijima nego sa nama samima. Pošto smo svi ravnopravni pred zakonom, naši izabrani predstavnici treba da opet "našim izabranim predstavnicima u lokalnoj vlasti" pokažu da su nestručni, nezainteresovani i šta već, za obavljanje posla kojim se bave. Pa i da im serviraju i rešenja ako treba.
Lepo si rekao da nismo miševi nego ljudi.
Musa- Forum početnik
Ne bih se slozio sa tobom da nema veze sa medijima,jer i sam znas da kada se nesto pokrene po medijima ima neke nade za resenje,ovako dok mi pricamo medju nama to je samo dlanom o dlan.U svakom slucaju ja sam pokusao,a to sto nisam uspeo govori samo vise o tome da postoji neko ko je toliko jak da oni pisu ili prave prilog samo o onome sto je proslo cenzuru tog istog.Musa ::
Nema to veze sa medijima nego sa nama samima. Pošto smo svi ravnopravni pred zakonom, naši izabrani predstavnici treba da opet "našim izabranim predstavnicima u lokalnoj vlasti" pokažu da su nestručni, nezainteresovani i šta već, za obavljanje posla kojim se bave. Pa i da im serviraju i rešenja ako treba.
Lepo si rekao da nismo miševi nego ljudi.
Sa ovim da smo svi ravnopravni pred zakonom tek ne mogu da se slozim jer odlicno znam gde zivim.
Jedino bih mogao da se slozim sa tobom oko toga da 'nasi izabrani'predstavnici trebaju da ukazu i pokazu,ali ne znam ni ko su predstavnici ni koliko su kompetentni,a posebno da li uopste posle toliko godina ima nade da se nesto cuje sto oni kazu,jer oni koji trebaju da cuju ocigledno nemaju sluha za nas.
Iskreno mislim da je jedino resenje da se desi neka veca frka,da mnogima od nas dodje do praga,jer ovako neslozni smo laka meta.Primer ATINA...
pozdrav.
pizon- Forum početnik
slozni ili neslozni mediji su kontrolisani i cenzurisani....
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
Pa čak i mi imamo onoga sa flekom na oku!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Kolega moram da te demantujem najnovijim zgoditkom u gostimapizon ::
Sa ovim da smo svi ravnopravni pred zakonom tek ne mogu da se slozim jer odlicno znam gde zivim.
Jedino bih mogao da se slozim sa tobom oko toga da 'nasi izabrani'predstavnici trebaju da ukazu i pokazu,ali ne znam ni ko su predstavnici ni koliko su kompetentni,a posebno da li uopste posle toliko godina ima nade da se nesto cuje sto oni kazu,jer oni koji trebaju da cuju ocigledno nemaju sluha za nas..
ZAKLJUČAK
Ipak najviše zavisi od nas samih i vredi se boriti. Ako sami sebe ne poštujemo i ne verujemo u sebe, pa naravno da neće ni oni.
A ima još toga urađenog (čitati bez predrasuda)
Pozdrav
Musa- Forum početnik
microb- Forum početnik
- Broj poruka : 259
Datum upisa : 15.06.2009
Kolega veruj da nemam predrasude,nisam cak ni pesimista vec susti realista.Papiri mi nista ne znace,samo delo a to nema ko da sprovede(kada ovo kazem,mislim iskljucivo na vlast).Postujem svakoga ko pokusa da nesto uradi za nase dobro ali dzabe da pricamo kad nas oni koji to trebaju da urade ne cuju.
pozdrav
pizon- Forum početnik
He,he, ja to shvatio odavno!
magnum- Forum manijak
to je to- Admin
to je to- Admin
Eeee, nekada je "Beotaxi" bio na drugom mestu na svetu, iza tokijskog, a ispred njujorskog ("Newsweek"), sta nam uradise razni vlasnici i pojedinci zeljni slave...
Pauk- Forum početnik
- Broj poruka : 200
Datum upisa : 14.12.2008
to je to- Admin
U Beču proveravaju taksiste da li su osuđivani, a kod nas niko i ne pita ko je i zbog čega robijao već samo dele taksi dozvole, valjda hoće da budu rekorderi u broju taksista po glavi stanovnika
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Ime , više je to po našoj glavi , nego po glavi stanovnika! phu,baš me nešto krenule ove plačixičke!
magnum- Forum manijak
Ovaj deo baš i nisam razumeoDejan Mali, član gradskog veća ::- Mogu na aerodromu da se primaju pozivi, ali ne može da se prima poziv i da se kruži na odlaznom terminalu da bi se preuzela stranka.
Zokenzi- Forum manijak
Ima mnogo toga sto ne razumeju ni nadlezni.Vrlo lako(kao po obicaju)stradaju i nevini.Cuvajte se dok se ne usaglase.U svakom slucaju na aerodromu duvaju dobri vetrovi.Pitam se kad ce stici do grada?
bodi- Forum početnik
- Broj poruka : 276
Datum upisa : 04.05.2010
Jutros u 7:00c izmedju ostalog sto je receno na studiu B(interventna koja kontrolise i navodno ne znam koliko prijava,oduzetih vozila,direktnog prosledjivanja kod sudije za prekrsaje ako su divlji ili neobelezeni taksisti) bio je i Dejan Mali koji je rekao, da aerodrom da bi se konacno resio kako treba mora da funkcionise na taj nacin,da samo oni sa nalepnicama mogu da sidju u rupu a da gore nema zadrzavanja, osim da izadje stranka kada se doveze do aerodroma.Kako je rekao mora da se reze po nekim stvarima da bi se doslo do cilja da se srede stvari koje su godinama problem.Znaci za sada nema kruzenja po aerodromu i nema zice koga to interesuje.Zokenzi ::
Ovaj deo baš i nisam razumeo
Koliko ce to da traje i sta je razlog ovakvog stava bas sada videcemo.
pizon- Forum početnik
Koliko ce to da traje i sta je razlog
Izbor kume, izbori........vidis da pohapsise sve direktore firmi a mogli su to i ranije.
Nije slucajno
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Zokenzi- Forum manijak
Eto, kako taksi u Kursumliji moze za 50, a u Beogradu je tako skup, sve lopov do lopova:)))))))))))))))
Pauk- Forum početnik
- Broj poruka : 200
Datum upisa : 14.12.2008
to je to- Admin
to je to- Admin
Glavna vest na RTS 1 jutros da je taksista porodio stranku u kolima na putu od Vidikovca do Dragise Misovic.
Nek je sa srecom domacine!!!
Nek je sa srecom domacine!!!
pizon- Forum početnik
Čestitke! A ako je to onaj što ga zovu "brzi" onda znam kad joj je pukao vodenjak. Kad je ušla i kad je startovao auto . Šalim se, naravno!
magnum- Forum manijak
"Kolega" je inace sa dozvolom iz Kovacice ili Panceva !!!
rale_066- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 09.04.2008
Jest istina prava.Oni su uzvikivali:" alo pomagajte" i Alo pomogao.E sad, kada je stigao ispred bolnice nije bilo fer traziti mu jos i papira na ovu ladnocu?
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Pa taj detalj nisam znao,mediji su preneli taksista ali oni znaju najbolje zar ne???
U svakom slucaju mozda je covek resio da proba i ginekologiju kad je video da taksi moze bez papira.....
U svakom slucaju mozda je covek resio da proba i ginekologiju kad je video da taksi moze bez papira.....
pizon- Forum početnik
Video sam divnu majicu- nisam ginekolog, al mogu da probam,,,,pise na njoj. Da mu kupimo jednu!?
magnum- Forum manijak
Sve sve al da u takvoj frci i po ovom vremenu okrenes alo taxi da te cupa to je vrlo hrabro.
Tako dodjosmo do zakljucka da su istinski junaci ove price stranke.
Tako dodjosmo do zakljucka da su istinski junaci ove price stranke.
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
Jeste da im se zurilo,ali su i popust dobili.
Javna je tajna da se na svaki telefonski poziv odobrava popust od 10%!Pa vidi sad koliko su ustedeli,em stigli na vreme.
Dobili su dva u jednom!
Javna je tajna da se na svaki telefonski poziv odobrava popust od 10%!Pa vidi sad koliko su ustedeli,em stigli na vreme.
Dobili su dva u jednom!
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
to je to- Admin
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
Strana 5 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 5 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to