Da li ćeš postati član Sindikata taxista Beograda?
+9
VENELUME
skembi69
039
to je to
trg
maradona
angelina
taxi -ja
ka5an
13 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Povodom stvaranja novog sindikata,koji će se baviti isključivo problemima taxista Beograda.
Re: Da li ćeš postati član Sindikata taxista Beograda?
Mislim da ti u anketi nedostaju dva kljucna pitanja.
-Da, verujem tim ljudima koji su na celu novog sindikata legalno izabranii !
-Ne, jer neverujem da bi oni mogli da zastupaju moje interese i zalazu se za ostvarenje mojih-nasih prava!
-Ne, jer neverujem da bi oni mogli da zastupaju moje interese i zalazu se za ostvarenje mojih-nasih prava!
taxi -ja- Forum manijak
- Broj poruka : 1101
Godina : 58
Datum upisa : 12.03.2008
taxi -ja ::Mislim da ti u anketi nedostaju dva kljucna pitanja.
Dodatak drugoj stavki: " ili ne znaju ili neće da zastupaju naša prava " !!
Sindikalna borba, hm, davno prošlo vreme !
Tužba, sadašnje i buduće vreme !!
Svaki taxista koji je uredno izmirio sve obaveze prema državi po raznoraznim osnovama ima pravo da tuži istu zbog njenih ne ispunjenih obaveza iz raznih uredbi i zakona koje je sama propisala! Pa ko izdrži do Strazbura :zvz: !!!!
Nema se vremena za sindikalne borbe, a tužba uvek može, naravno ko je siguran u svoje pravo, pa kad dođe vreme za naplatu tužbe sa svim kamatama, licenca neće ni trebati :zdv;: :zdv;:
angelina- Forum manijak
- Broj poruka : 1203
Godina : 50
Datum upisa : 30.03.2009
Delphy ::ka5an ::
Povodom stvaranja novog sindikata,koji će se baviti isključivo problemima taxista Beograda.
Ja cuh mnogo prica o kreatoru ove teme... da je posten i vredan taxista, da ne duguje porez,
da odavno vec vozi euro3, jos pre nego je doneta odluka grada u vezi sa istim... pitam se, da
li je to moguce??? Tako i toliko revnosan taxi preduzetnik??? Njemu sigurno sindikat ne treba.
Ovde je da provocira i da umanjuje znacaj svega so smo do sada postigli i uvideli potrebu da
se samoorganizujemo, kako bi zastitili nas status i prava i obezbedili da preko podele licenci
ne budemo izigrani... na zalost, mnogi jos ne uvidjaju prioritete... SINDIKAT jeste nastao kao
oblik organizacije taxi preduzetnika i osnovali smo ga da bi zastitili nase interese.
Voleo bih da si u pravu o mom plaćanju poreza i "E-3",a za ostalo (u istoj rečenici) si u pravu.
Da si pratio moje postove u našem forumu ne bi rekao;
..,a ovo ti baš "ne pije vodu";Njemu sigurno sindikat ne treba.
U svakom slučaju,svako ima pravo na svoje mišljenje ali NE i da definiše druge,Ovde je da provocira i da umanjuje znacaj svega so smo do sada postigli i uvideli potrebu da
se samoorganizujemo, kako bi zastitili nas status i prava i obezbedili da preko podele licenci
ne budemo izigrani...
a to piše i na PRVOJ STRANICI FORUMA,prilikom samog registrovanja na isti.
Zar vi ne primecujete da je drzavi bitniji Gay pokret nego bilo koji taxi sindikat?!
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
Ispod pojasa, jer smo tako krenuli..
Kapetane,
Jel to to GAZDA zapretio da će ti uzeti pikasa?Sam si mi rekao da nemaš auto, da nisi platio porez i da je to jedini način da radiš.Lako te je naterati da se ovako ponašaš i radiš što radiš.Nema gazde, ali ima tebe, i sličnih...
Ovo se pretvara u forum po nalogu BPT i njegovog gazde , jer vlasnik foruma je pod njegovim velikim uticajem, zar ne?
Da čovek ne veruje da napadaš nekog ko brani ideje iz podneska i koji se bori za taksi preduzetnike nkoji su ispunili norme, ne voze za gazde, plaćaju porez ili duguju, ali zaista žele da se bave ovom profesijom i da je dignu na nivo koji će im omogućiti da žive odnje, a ne da gazde se bogate od članarina...Tužno....Imaš bolju ideju, predloge, hrabrosti da nešto promeniš? Pa uradi to, najlakše je kritikovati!
Anketa je dobra, ali kao da je 4500=9000 kreirao ( ti najbolje znaš).Sada je počeo da nudi članovima sindikata da ne plaćaju smene kod njega godinu dana , kolegi As-u i Delphy, koliko se plaši sindikata ili nas toliko voli.Pitaj ih sam..Možda i meni ponudi, ko zna..Sale kaže da sada podržava ideje iz podneska (naprasno) ali da ja ne budem na čelu sindikata!
Namera je ista, metodi se menjaju...
Što se tužbi tiče, to je i namera.Ali, da bi tužba imali kredibilitet, treba da krene od relevantnog tužioca, tj, sindikata koji je reprezentativan (koji ima preko 800 članova)Postoje načini da se uredi ova služba, ali treba da se napravi prvi korak, to je da se skupi članstvo.Čitajte na temi Sindikata taksista Beograda.
Jel to to GAZDA zapretio da će ti uzeti pikasa?Sam si mi rekao da nemaš auto, da nisi platio porez i da je to jedini način da radiš.Lako te je naterati da se ovako ponašaš i radiš što radiš.Nema gazde, ali ima tebe, i sličnih...
Ovo se pretvara u forum po nalogu BPT i njegovog gazde , jer vlasnik foruma je pod njegovim velikim uticajem, zar ne?
Da čovek ne veruje da napadaš nekog ko brani ideje iz podneska i koji se bori za taksi preduzetnike nkoji su ispunili norme, ne voze za gazde, plaćaju porez ili duguju, ali zaista žele da se bave ovom profesijom i da je dignu na nivo koji će im omogućiti da žive odnje, a ne da gazde se bogate od članarina...Tužno....Imaš bolju ideju, predloge, hrabrosti da nešto promeniš? Pa uradi to, najlakše je kritikovati!
Anketa je dobra, ali kao da je 4500=9000 kreirao ( ti najbolje znaš).Sada je počeo da nudi članovima sindikata da ne plaćaju smene kod njega godinu dana , kolegi As-u i Delphy, koliko se plaši sindikata ili nas toliko voli.Pitaj ih sam..Možda i meni ponudi, ko zna..Sale kaže da sada podržava ideje iz podneska (naprasno) ali da ja ne budem na čelu sindikata!
Namera je ista, metodi se menjaju...
Što se tužbi tiče, to je i namera.Ali, da bi tužba imali kredibilitet, treba da krene od relevantnog tužioca, tj, sindikata koji je reprezentativan (koji ima preko 800 članova)Postoje načini da se uredi ova služba, ali treba da se napravi prvi korak, to je da se skupi članstvo.Čitajte na temi Sindikata taksista Beograda.
trg- Napredni član
- Broj poruka : 601
Datum upisa : 06.02.2009
Kakvo neplacanje clanarina i za koje to clanove,ovde je na pomolu neka korupcija...ili?
maradona- Forum manijak
Nije korupcije, nego vrbovanje od strane gazde da se spreči delovanje sindikata, ili....Motiv je njemu poznat...
Uglavnom, misli se na smene koje se plaćaju u BPT za radi mrežu...Ukoliko pređe da radi kod njega, eto godinu dana ne plaćanja smena !
Uglavnom, misli se na smene koje se plaćaju u BPT za radi mrežu...Ukoliko pređe da radi kod njega, eto godinu dana ne plaćanja smena !
trg- Napredni član
Za jedinstvenu ekonomsku cenu po kojoj će voziti sve asocijacije ili popust koji košta taksistu!
Evo postavi i ovo na glasanje, Kapetane..Biće nam interesantno!
trg- Napredni član
trg
Nema sta prava borba sindikalca za pomoci kolegi u nevolji koji je i sam podelio sa nama na forumu njegov problem i iskreno rekao sve zbog cega i nasta je bio primoran i opredelio se na tu opciju jos mu ti malo dodaj soli na ranu . :yck:
Zasto mislis da svako drugacije misljenje(koje se razlikuje od tvog) je po nalogu vlasnika BPT-a, BTV-a?Ovo se pretvara u forum po nalogu BPT i njegovog gazde , jer vlasnik foruma je pod njegovim velikim uticajem, zar ne?
Anketa je dobra, ali kao da je 4500=9000 kreirao ( ti najbolje znaš).
Molim te mislim da nam je svima muka a taman se smirila situacija od tog tvog bacanja koske i koriscenja te formule jer tako ces opet navuci svadju i prepucavanje izmedju vas dvojenasta ce mo mi drugi biti primorani da citamo vase iznosenje prljavog vesa koje ne vodi nicemu no samo razdoru i odvajanju(razdvajanju) neistomisljenika.
Svako ima svoju cenu pa i sam si rekao...Sada je počeo da nudi članovima sindikata da ne plaćaju smene kod njega godinu dana Very Happy , kolegi As-u i Delphy, koliko se plaši sindikata ili nas toliko voli.Pitaj ih sam.
Možda i meni ponudi, ko zna.
.Sale kaže da sada podržava ideje iz podneska (naprasno) ali da ja ne budem na čelu sindikata!
Zbog cega
taxi -ja- Forum manijak
trg ::
Što se tužbi tiče, to je i namera.Ali, da bi tužba imali kredibilitet, treba da krene od relevantnog tužioca, tj, sindikata koji je reprezentativan (koji ima preko 800 članova)Postoje načini da se uredi ova služba, ali treba da se napravi prvi korak, to je da se skupi članstvo.
Tužba ima kredibilitet ČAK i kada je podnese pojedinac !!!
Nema potrebe da se sakupi 500, 800, 2000 ili 7000 ljudi da bi se tužba podnela !!!
angelina- Forum manijak
Na ovo mogu samo da se nasmejem :zdv;: :zdv;: :smx:Ovo se pretvara u forum po nalogu BPT i njegovog gazde , jer vlasnik foruma je pod njegovim velikim uticajem, zar ne?
Ovo stvarno nije tvoj nivo ili jeste. Vlado ti si predsednik sindikata taxista a plju plju po nama. Kakve veze ima gde ce ko da radi u kom udruzenju. Pa ja sam bio u maxissu kad je formiran forum, stvarno sram me bilo sto sam izasao da ne bi vozio sa popustom evo stidim se zbog toga tad je tako bilo. Koliko je meni poznato u BTV jos niko nije sastavio da ne placa clanarinu godinu dana, osim dok je postojala kontrola, iskreno Ja bi voleo da znam bar jednog taxistu. Sale je rekao ono sto je Zlaja napisao na forumu u odgovoru jerotiju a ti ih nisi procitao. Pazi ovo sad Zlaje nema na forumu vec 10 dana i opet nevalja.
Nemam nameru da se upustam u prepisku oko ovih gluposti ko je kome obecao sta ili nije. Ajde da vidimo dokle smo stigli sve su oci i usi su u tvom pravcu okrenute
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
trg ::Kapetane,
Mislim da si sad prevršio svaku meru.
Nadam se da će (bar posle ovako nečeg) Admin povući logičan potez.
trg ::Anketa je dobra, ali kao da je 4500=9000 kreirao ( ti najbolje znaš).Sada je počeo da nudi članovima sindikata da ne plaćaju smene kod njega godinu dana , kolegi As-u i Delphy, koliko se plaši sindikata ili nas toliko voli.Pitaj ih sam..Možda i meni ponudi, ko zna..Sale kaže da sada podržava ideje iz podneska (naprasno) ali da ja ne budem na čelu sindikata!
Naravno je da ja najbolje znam da sam sam kreirao i ovu anketu,kao i ostale - iz svoje glave.
Takodje bih bio presrećan kad bi prestao da pišeš po zaglavljima mojih tema,kako bi i ostale MOJE.
Mislim da će moderatori ovog foruma morati da idu za tobom i sve to pobrišu,da se bar negde ne vidi kako nipodaštavaš nečiji trud.
(u osinjak si dir'no,druže trŽe... :jok;: )
Poslednji izmenio ka5an dana Uto 22 Sep 2009, 00:05, izmenjeno ukupno 1 puta
trg ::Za jedinstvenu ekonomsku cenu po kojoj će voziti sve asocijacije ili popust koji košta taksistu!
Koliko sam upoznat,ovde nikome nije zabranjeno da postavi bilo koju temu,koja će po njegovom mišljenju zavrediti pažnju (?)
Uostalom,zar jedan začetnik novog (tvog) foruma ne ume ni jednu jedinu temu da formira?
Na šta li će tek taj tvoj forum ličiti..? :smx:
I ja treba da verujem u takav sindikat.
maradona- Forum manijak
Vidiš kako ga sam njegov predsednik predstavlja... :nzn:maradona ::I ja treba da verujem u takav sindikat.
Kapetane,
Meni je žao što si u situaciji u kojoj si, ali ne želim da se iko više nađe u toj situaciji od taksista koji su nekako uspeli da se izbore sa ovom situacijom.Znaš li da su vozačima koji voze privatne autobuse dali platu od 30.000 din, i plaćaju minimalne doprinose?Ja ono što kažem i mislim, i plašim se da se i ti ne razočaraš u neke ljude kao i ja...Voleo bih da nam pomogneš da napravimo kvalitetniji forum koji neće dozvoliti ovakve stvari, javi se.
Delphy,Ovde ste se obojica malo prevarili... glasine... glasine... da bi neko mozda video reakcije? Meni licno
tako nesto nije ponudjeno i uopste ne spadam u osobe koje se mogu kupiti
pričali smo i sinoć, radio stanica je kod tebe, nema potrebe da se pravdaš, juče mi reče da je osoba-gazda odbila 20-tak ljudi iz lux-a i 15-tak iz maksisa, a tebe koji si u sindikatu čak je zvao, da si bio kod njega i dao ti stanicu na probu.Zašto?
Sale ti reče da je uzeo juče 7.5000 din od 6 do 15 h (alal vera), da si video da je juče primio čovek 22 vožnje u BPT.Nemam ništa protiv da radiš u BPT, hoće li te koštati to i kako, videćeš sam...
To što ga nema (4500=:dda: ), i ne zanima me.Nadam se da ćemo svi otići s ovog foruma.Zašto? jer postoje dupli standardi i jer se kvalitet foruma stvara doslednošću i otvorenošću koja nam je potrebna u situaciji kada svima postoji realna pretnja da ostanemo bez posla.
Danas se neko prodaje za neplaćanje smena, pazar koji zvuči dosta ali u suštini zbog popusta koji se daje i pređene kilometraže gubi smisao...
Sve vas pozivam da se javite u sindikat, vlasnicima koji vas zastupaju, pročitate podnesak, predloge zakona, opredelite se ko će da brani vaš interes i počnete i sami da radite na zaštiti svojih interesa
Sa svoje strane, potrudiću se da Sindikat taksista Beograda dobije potreban broj članova kako bi tužba i ceo rad imala smisao ( neke stvari i jaučim, pojedinac može da piše tužbu, ali je bolje kada se napiše u ime 2-3000 ljudi, laka računioca).Zastupamp ideje iz podneska, cičj nam je da uđemo u radnu grupu i da imamo pravo glasa kako bi mogli da branimo ideje iz podneska, i to je to.
trg- Napredni član
Stvarno ne vidim potrebu da se prozivamo na forumu kad bi trebalo da budemo slozni u ovim teskim vremenima, istina jeste da je Zlaja bio isuvise slobodan u svojim postovima ali isto tako ni ti nisi zaostajao u svojim provokacijama.
Sad kad se Zlaja povukao tebi treba neko po kome ces da pljujes. Istina jeste da nisam dao jerotiju da banuje Zlaju i za to postoji vise razlog a recimo jedan od njih je i taj sto jerotije nije hteo istovremeno da banuje i tebe na 24 sata, ponavljam jedan od razloga bilo ih je vise. Ruzno je kad napises da sam dao nalog Delphy-ju da obrise poruke kad ti je pred 5 ljudi rekao da je sam se ponudio da pomogne oko sredjivanja forumu i vracanje cele price na jedan kulturan nivo.
Nigde te nisam prvi provocirao ali ti u svakom postu spomenes mene.
Zbog ovakih stvari bi na svakom forumu u Srbiji bio momentalno banovan ali ovde neces jer je ovde demokratija velika.
Koji dupli standardi, pa ispade da samo tvoj standard je ispravan ko god napise nesto sto se kosi sa tvojim misljenjem ili podneskom ti drvlje i kamenje po njemu. Za sve forumase i ako me Vlada napada i optuzuje ovde, JA sam se uclanio u novi sindikat i pozivam sve koji isto zele da mi se jave na PM da ih ja licno uclanim. Ideja udruzivanja taxista na jednom mestu je odlicna a i podnesak je kvalitetan i to treba da nam bude vodilja.
Posto ja i dalje placam clanarinu u BPT, zamolio bi Zlaju da me oslobodi iste da me bar optuzuju sa razlogom, pazar juce nije bio 7500, nego tacno 7640 dinara za radno vreme od 6 i 45 ujutru do 15 i 30 popodne sa predjenih 180 do 190 km.
Ko ne veruje ne mora.
Zaboravih da napisem da sam glasao za opciju 1.
Sad kad se Zlaja povukao tebi treba neko po kome ces da pljujes. Istina jeste da nisam dao jerotiju da banuje Zlaju i za to postoji vise razlog a recimo jedan od njih je i taj sto jerotije nije hteo istovremeno da banuje i tebe na 24 sata, ponavljam jedan od razloga bilo ih je vise. Ruzno je kad napises da sam dao nalog Delphy-ju da obrise poruke kad ti je pred 5 ljudi rekao da je sam se ponudio da pomogne oko sredjivanja forumu i vracanje cele price na jedan kulturan nivo.
Nigde te nisam prvi provocirao ali ti u svakom postu spomenes mene.
Nadam se da ćemo svi otići s ovog foruma.
Zbog ovakih stvari bi na svakom forumu u Srbiji bio momentalno banovan ali ovde neces jer je ovde demokratija velika.
jer postoje dupli standardi i jer se kvalitet foruma stvara doslednošću i otvorenošću koja nam je potrebna u situaciji kada svima postoji realna pretnja da ostanemo bez posla.
Koji dupli standardi, pa ispade da samo tvoj standard je ispravan ko god napise nesto sto se kosi sa tvojim misljenjem ili podneskom ti drvlje i kamenje po njemu. Za sve forumase i ako me Vlada napada i optuzuje ovde, JA sam se uclanio u novi sindikat i pozivam sve koji isto zele da mi se jave na PM da ih ja licno uclanim. Ideja udruzivanja taxista na jednom mestu je odlicna a i podnesak je kvalitetan i to treba da nam bude vodilja.
Danas se neko prodaje za neplaćanje smena, pazar koji zvuči dosta ali u suštini zbog popusta koji se daje i pređene kilometraže gubi smisao...
Posto ja i dalje placam clanarinu u BPT, zamolio bi Zlaju da me oslobodi iste da me bar optuzuju sa razlogom, pazar juce nije bio 7500, nego tacno 7640 dinara za radno vreme od 6 i 45 ujutru do 15 i 30 popodne sa predjenih 180 do 190 km.
Ko ne veruje ne mora.
Zaboravih da napisem da sam glasao za opciju 1.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Sale,
Hvala što još veruješ u demokratiju (ja sve manje ako nije jednaka za sve), i ne bi tako u subotu.
Niko tebe nije napadao što se ne slažeš sa podneskom ili sa mojim mišljenje, nego što nisi banovao gazdu jer jedini vređa na forumu, a obećao si
Sada ispade da je trebao i mene da banuje po tebi? I zato je otišao Jerotije..
U pravu si, drži se tebe i izvini što sam ti umanjio pazar , i neću više da se bavim ovim, zbog sebe, tebe i tih pet ljudi koje pominješ...
Hvala što još veruješ u demokratiju (ja sve manje ako nije jednaka za sve), i ne bi tako u subotu.
Niko tebe nije napadao što se ne slažeš sa podneskom ili sa mojim mišljenje, nego što nisi banovao gazdu jer jedini vređa na forumu, a obećao si
Sada ispade da je trebao i mene da banuje po tebi? I zato je otišao Jerotije..
On vređa, zove lopurdom , budalama, i kako već, to je isuviše slobodan, ja napišem 4500=9000, ja provociram hahaha...istina jeste da je Zlaja bio isuvise slobodan u svojim postovima ali isto tako ni ti nisi zaostajao u svojim provokacijama
A ja ti rekoh pre odmora da se ne briše jer advokat čita da bi pisao tužbu, i ti mi obeća da nećeš dirati postove.. To nisi rekao Delphy-u, zar ne? Sale, sale...Kultura je preča, obećanje nije.Ruzno je kad napises da sam dao nalog Delphy-ju da obrise poruke kad ti je pred 5 ljudi rekao da je sam se ponudio da pomogne oko sredjivanja forumu i vracanje cele price na jedan kulturan nivo.
4500 % se slažem sa tobom, i ne provociram, shvati kao šalu šalim se ili kao sam suviše slobodan!JA sam se uclanio u novi sindikat i pozivam sve koji isto zele da mi se jave na PM da ih ja licno uclanim. Ideja udruzivanja taxista na jednom mestu je odlicna a i podnesak je kvalitetan i to treba da nam bude vodilja.
Baš ću tebe da plujem, to mi je neophodno da imam lep dan , ali ovo je stvarno zabavno.Nego, sve razloge koje imaš i pominješ a tiču se mene, slobodno navedi , iznenadi me još nekom istinom!Sad kad se Zlaja povukao tebi treba neko po kome ces da pljujes. Istina jeste da nisam dao jerotiju da banuje Zlaju i za to postoji vise razlog a recimo jedan od njih je i taj sto jerotije nije hteo istovremeno da banuje i tebe na 24 sata, ponavljam jedan od razloga bilo ih je vise
U pravu si, drži se tebe i izvini što sam ti umanjio pazar , i neću više da se bavim ovim, zbog sebe, tebe i tih pet ljudi koje pominješ...
trg- Napredni član
Hej ti... covece vedrog lica! TEZAK JE ZIVOT NAS PROLETERA
039- Forum početnik
- Broj poruka : 405
Godina : 56
Datum upisa : 20.11.2008
Mislis golih proletera :smx:
skembi69- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 76
Godina : 54
Datum upisa : 15.12.2008
Zaista me zanima koliko ljudi sa foruma će doći u sindikat....
Zasluga ovog foruma je to sto je sindikat i nastao, podnesak se ovde i napravio učešćem svih nas (venelume se ogradio ili mi se čini), i po nekoj logici bi svi trebalo da budemo u njemu jer brani ideje iz podneska.
Ili su članovi ovog foruma takvi da samo sede i piskaraju, ili će se pridružiti Sindikatu taksista Beograda kako bi odbranili svoj interes...
Toliko o nama
trg- Napredni član
Grad je na samoj ivici da donese zakon koji nam UOPŠTE ne bi odgovarao,
a mi ovde zabavljamo svoje sujete umesto da se pokrenemo u kontra/napad.
Ma vraže mali , znaš ti dobro da ti se ne čini
Zasluga ovog foruma je to sto je sindikat i nastao, podnesak se ovde i napravio učešćem svih nas (venelume se ogradio ili mi se čini), i po nekoj logici bi svi trebalo da budemo u njemu jer brani ideje iz podneska.
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
Kapetane, ja se zaista slažem sa tobom u ovome, i zato sam se aktivirao u Sindikatu, i zato nas ima sve više.
Kapetan,
Grad je na samoj ivici da donese zakon koji nam UOPŠTE ne bi odgovarao,
trg
1.Nadam se da ćemo svi otići s ovog foruma.
trg
2.Zasluga ovog foruma je to sto je sindikat i nastao,
Sta je to sto utice iz minuta u minut na tvoje pisanje?????
Stvarno neidu konstatacije jedna sa drugom.
Svaku poruku treba pročitati dva puta, pa pročitati i svoj post pre nego ga pošalješ kako bi proverio ima li smisla ono što napišeš. Barem se ja trudim da tako uradim.
1.Kada kažem da ćemo svi otići sa ovog foruma, mislim da dupli standardi i vređanje moraju da budu sankcionisani, i osoba koja se bavi vređanjem mora biti banovana pa ko god da je to.Praviti razliku između vređanja ( nazivanje pogrdnim imenima i davanje epiteta koji se svode na vređanje) zaslužuju banovanje automatski.Termin provokacije je rastegljiv, jer iznošenje činjenica se nebi moglo nazvati vređanjem. Sada, napraviti razliku između toga nije suviše teško, ali treba biti to uraditi na pravi način.Nadam se da ćemo to uspeti na forumu Sindikata taksista Beograda, gde će isključivo članovi sindikata imati pristup tom forumu.Videćete i sami, nadam se
2.Zasluga ovog foruma jeste to što je nastao podnesak na njemu i svi smo imali mogućnost da ga komentarišemo 3 nedelje, nakon čega smo ga i usvojili.
Taksi preduzetnici sa ovog foruma su neki od osnivača Sindikata među kojima sam i ja, tako da je forum zaslužan jednim delom za osnivanje Sindikata taksista Beograda. Jednim delom zato što u Sindikatu nisu samo članovi foruma, već i ostali taksi preduzetnici koji su putem flajera bili upoznati sa idejom o osnivanju sindikata pa nam se pridružili.
3.Kada kažem da smo prevazišli ovaj forum, mislim da je realna važnost Sindikata taksita Beograda i kao ono za šta se ovaj sindikat zaleže važnije od ovog foruma,i u tom delu smo uveliko prevazišli ovaj forum.
Nadam se da ste zadovoljni i da ste me razumeli.
Pozdrav,
Vlado
trg- Napredni član
pročitajte pitanje! i odgovorite
https://taxi.darkbb.com/sindikat-taksista-beograda-f38/diskusija-u-vezi-sindikata-t528.htm
Evo vam i link, i ajde da diskutujemo o Sindikatu taksista Beograda,
Ne razumem zašto se ljudi plaše da brane svoj interes?
Evo vam i link, i ajde da diskutujemo o Sindikatu taksista Beograda,
Ne razumem zašto se ljudi plaše da brane svoj interes?
trg- Napredni član
Ja HOĆU da budem član novog sindikata i ja NEĆU nikuda sa ovog foruma,ako ništa a ono zbog obraza-sve je počelo na ovom forumu i za MENE sve što se bude radilo čitaću sa OVOG foruma.Ne treba mi jeftiniji dizel,učlaniću se da podržim sve one koji razmišljaju o sutrašnjici na taksiju-što znači-licence,prava a bogami i obaveze koje imam prema ovoj sredini u kojoj živim i za koju sam nažalost prestar da je zamenim!A bih,majke mi!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Tuđa ruka svrab ne češe !!trg ::Ne razumem zašto se ljudi plaše da brane svoj interes?
angelina- Forum manijak
Koliko ja mogu da primetim taj koji nije banovan nije se oglasio na forumu 10-ak dana a ti i dalje pričaš o njemu i o situaciji koje se 95% ljudi sa foruma ne seća !! Al' ti se sećaš !!trg ::1.Kada kažem da ćemo svi otići sa ovog foruma, mislim da dupli standardi i vređanje moraju da budu sankcionisani, i osoba koja se bavi vređanjem mora biti banovana pa ko god da je to.Praviti razliku između vređanja ( nazivanje pogrdnim imenima i davanje epiteta koji se svode na vređanje) zaslužuju banovanje automatski.Termin provokacije je rastegljiv, jer iznošenje činjenica se nebi moglo nazvati vređanjem. Sada, napraviti razliku između toga nije suviše teško, ali treba biti to uraditi na pravi način.Nadam se da ćemo to uspeti na forumu Sindikata taksista Beograda, gde će isključivo članovi sindikata imati pristup tom forumu.Videćete i sami, nadam se
E da, sad gde je glavna kvaka !! Ti si i dalje na ovom forumu i pišeš ovde šta ti je volja i niko te ne banuje zato što nipodaštavaš ovaj forum ( težaaaak prekršaj ) a koliko vidim na tvom budućem forumu neće moći da bude svako pa još, daleko bilo, i da piše nešto po istom !!!!!!!!!!!!!!
Forum, ljudi, forum, mesto gde se registruješ i iznosiš neka svoja mišljenja i gde nije jedino mišljenje, samo tvoje mišljenje, ima i drugih, zar ne!!!!
angelina- Forum manijak
angelina ::
Forum, ljudi, forum, mesto gde se registruješ i iznosiš neka svoja mišljenja i gde nije jedino mišljenje, samo tvoje mišljenje, ima i drugih, zar ne!!!!
E moj prijatelju... da smo mi umeli da mislimo na vreme i kako treba, sveg ovoga sr--- sada ne bi ni bilo
boki705- Napredni član
- Broj poruka : 717
Datum upisa : 10.07.2009
Koliko ja mogu da primetim taj koji nije banovan nije se oglasio na forumu 10-ak dana a ti i dalje pričaš o njemu i o situaciji koje se 95% ljudi sa foruma ne seća !! Al' ti se sećaš !!
E da, sad gde je glavna kvaka !! Ti si i dalje na ovom forumu i pišeš ovde šta ti je volja i niko te ne banuje zato što nipodaštavaš ovaj forum ( težaaaak prekršaj ) a koliko vidim na tvom budućem forumu neće moći da bude svako pa još, daleko bilo, i da piše nešto po istom !!!!!!!!!!!!!!
Delphy je pojasnio neke stvari, a ti nadji gde sam ikoga vređao.
Nipodaštavanje ovog foruma? Ja na primer, ne znam jesi li ti taksista, a trenutno pišem o temama i zastupam stavove taksi-preduzetnika koji pokušavaju da zaštite svoju egzistenciju.
Branim podnesak koji štiti naš interes i uređuje okruženje u kome bi trebalo da radimo, i na tako ozbiljne teme bilo bi kulturno da se čovek imenuje.
Nije tema za šalu i to je ono što zameram forumu i forumašima.
Jerotije je izludeo od silnog opominjanja... shvatio da od toga nema nista i povukao se.
Pametno ali... uz jednu malu gresku koju je stalno pravio, nije trebalo da opominje!
Koga? Mene ili onoga koga više nema...
trg- Napredni član
Da razjasnimo neke stvari:
Forum je "virtualni svet" gde se okupljaju svi koji zele i zele da diskutuju o svemu i svacemu tako da su se otvarale i otvarace se raznovrsne teme o svemu i svacemu sto bi bilo od koristi i pomoci.
Zato bih ovim putem zamolio ADMINA da ostavi emocije i poznanstva sa strane i proba da uvede neki red i postovanje na ovom forumu i drzi do toga bez obzira na sve drugo .
PS.Bilo je propusta i gresaka svih nas u pisanjima ali ko ne zeli da se pridrzava lepog vaspitanja(pisanja) bez njega se moze!!!!
Poooz
ŠTA JE INTERNET FORUM?
Internet forum je web aplikacija za diskutovahnje između njegovih članova. Još su poznati pod nazivima Web forumi, diskusioni forumi, diskusione grupe ili jednostavno forum. Termin forum može da se odnosi na celu zajednicu ili grupu sa specifičnim interesovanjem. Poruke u ovim forumima su grupisane prema kategorijama, temama ili hronološki.
Sve poruke koje korisnik napiše i pošalje na forum vidljive su svim ostalim učesnicima foruma. Učesnici su najčešće anonimni, jer se pri slanju poruke na forum ne mora navesti pravi identitet.
Sam znas da su prekrsena mnoga pravila na ovom forumu tipa Vredjanja ADMINA da "Moze da se pokrije usima" da" radi po nalogu gazde gde je" onda reklamiranje i pozivanje na drugi forum (za koji jos i ima pomoc i podrsku ADMIN-a ) i raznorazna vredjanja mnogih korisnika ovog foruma , pisanja o jednoj temi na vise podtema kojima nije mesto tu.Delphy
Forum je "virtualni svet" gde se okupljaju svi koji zele i zele da diskutuju o svemu i svacemu tako da su se otvarale i otvarace se raznovrsne teme o svemu i svacemu sto bi bilo od koristi i pomoci.
Zato bih ovim putem zamolio ADMINA da ostavi emocije i poznanstva sa strane i proba da uvede neki red i postovanje na ovom forumu i drzi do toga bez obzira na sve drugo .
PS.Bilo je propusta i gresaka svih nas u pisanjima ali ko ne zeli da se pridrzava lepog vaspitanja(pisanja) bez njega se moze!!!!
Probaj da ne izazivas i nadam se da sada ovo nije izvuceno iz konteksta i nemozes da se vadis da bilo sta drugo ovo znaci nego samo ono kako si hteo da prezentujes!!trg
Koga? Mene ili onoga koga više nema...
Poooz
taxi -ja- Forum manijak
pitanja i odgovori
- meni su neke stvari bile jasne i pre nego ih je Delphy pojasniotrg :: Delphy je pojasnio neke stvari, a ti nadji gde sam ikoga vređao.
Nipodaštavanje ovog foruma? Ja na primer, ne znam jesi li ti taksista, a trenutno pišem o temama i zastupam stavove taksi-preduzetnika koji pokušavaju da zaštite svoju egzistenciju.
Branim podnesak koji štiti naš interes i uređuje okruženje u kome bi trebalo da radimo, i na tako ozbiljne teme bilo bi kulturno da se čovek imenuje.
Nije tema za šalu i to je ono što zameram forumu i forumašima.
- "Sale pokri se ušima"
- jesam, ja sam taxista
- izuzetno mi je drago da je neko pokrenuo to (ta) pitanja-e
- Kako braniš naš interes? Da li ti je neko iz grada odgovorio na podnesak? Šta će se desiti ako za par dana (nedelja) usvoje zakon koji nama ne ide na ruku? Da li misliš da je potrebno 2000, 3000 ili 5000 ljudi da bi se podnela tužba za sve nečinjenje gradskih oca? Da li misliš da će ako usvoje zakon posle toga pomoći bilo kakvi podnesci ili tužbe?
Nadam se da razumeš dobronamernost mojih pitanja, jer ako se zakon usvoji neće ga promeniti ni Sv.Pera !!! Prvo tužiti za ono što nisu uradili do sada a morali su, pa onda postavljati pitanja šta misle dalje sa nama !!
angelina- Forum manijak
Izvinite,nije tema,ali da li neko zna jel' Jera stvarno uzeo kombi od Zlaje i otišao za Zagreb?Na nekoliko dana.Ako je to tačno,,,,,,,onda svi paljbu po Zlaji pa za lijepu njihovu!
Magnume mesas teme :yck: . Pridrzavaj se pisanja u okvirima teme ne juri Jerotija po svim sobama tu je on nego prsti ga zaboleli od kuckanja pa da odmori a mozda i materijal sprema.
Pozzz Taxi-ja :yck:
Magnume mesas teme :yck: . Pridrzavaj se pisanja u okvirima teme ne juri Jerotija po svim sobama tu je on nego prsti ga zaboleli od kuckanja pa da odmori a mozda i materijal sprema.
Pozzz Taxi-ja :yck:
magnum- Forum manijak
Pročitajte flajer, kolege iz Sindikata rade i počinje sutra da se deli po gradu
Angelina,
Nadam se da ovde dobijaš odgovor, i nadam se da ne spamujem teme...Konkretno, učlani se u Sindikat, upoznaj nas pa da guramo zajedno.
1.UBeogradu,25.09.2009.
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA – SITAB
1.Znate li da trenutno postoji Radna grupa koja radi predloge odluka o auto taksi prevozu, na osnovu kojih će se raditi zakon koji će se odnositi na taksi prevoz?
2.Znate li da dosadašnji predlozi koje je radila Radna grupa ne idu u zaštitu interesa taksi preduzetnika, a da su licence koje nam se nude loše?
3.Znate li da se u predlozima novih odluka o auto taksi prevozu stvara mogućnost da Pravna lica dobijaju licence za vozila i zapošljavaju više vozača sa B kategorijom po jednom vozilu?Neki vlasnici taksi preduzeća već kupuju kola na kojima će zapošljavati vozače.Kako će to smanjiti broj taksista na ulici, i kako će se to odraziti na naš posao? POJAŠNJENJE:Taksi preduzetnici nisu pravna lica, vlasnici asocijacija i njihove firme jesu pravna lica i dosadašnji predlog zakona otvara mogućnost da zapošljavaju više vozača po jednom licenciranom vozilu.
4.Znate li ko su članovi Radne grupe koji su doneli te predloge, za šta se zalažu, ima li medju njima taksi-preduzetnika ili su tu da kao članovi radne grupe štite svoj lični interes?
5.Hoćete li i vi da nešto uradite za zaštitu svojih interesa kao taksi preduzetnici?
Dosadašnji predlozi koja je radila radna grupa u postojećem sastavu i protiv kojih se zalažemo su takvi da:
1.Ponuđene licence ne idu u korist smanjenja broja taksista na ulici jer LICENCA GLASI NA VOZILO čime se daje mogućnost da pravna lica zapošljavaju više vozača po jednom vozilu, VIŠE VOZAČA=VIŠE TAKSI VOZILA NA ULICI . Licenca treba da glasi JEDNA LICENCA= JEDAN VOZAČ+ JEDNO VOZILO.
2.ne stvaraju ekonomske uslove za vraćanje uloženog u kupovinu vozila sa Euro 3 (jedinstvena cena)
3.ne razmatraju rad inspekcije koja je do sada imala loše rezultate rada, jer njihov učinak 2-3.000 divljaka na ulici koje svakodnevno vidjamo.Takva pojava NE SME da postoji i oni treba da se bore protiv toga primaju platu za to.
4.Ne regulišu rad taksi asocijacija
Sadašnje stanje u taksi službi treba hitno menjati jer:
-imamo 7.800 regularnih taksi preduzetnika koji nemaju realnih mogućnosti da zarade i pokriju troškove poreza, održavanja vozila i svakodnevnog života. Broj taksista hoće da povećaju licencama na vozilo?
-imamo 2-3.000 neregularnih taksista na ulici a inspekcija ne radi ništa po tom pitanju.Zašto?
-taksi asocijacije se utrkuju sa popustima koji koštaju isključivo taksiste, dok popust na smene ne postoji. Koliki popust još treba da damo, 30-40%?POPUST KOŠTA ISLJUČIVO TAKSISTU!
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA je osnovan od grupe taksi preduzetnika sa ciljem zaštite interesa taksi-preduzetnika Beograda kao i radi davanja konkretnog doprinosa uređenja taksi službe u Beogradu.Cilj nam je da uđemo u Radnu grupu kako bi taksi-preduzetnici imali svog legitimnog predstavnika koji će zastupati interes taksista Beograda.Cilj nam je da Sindikat taksista Beograda okupi 4-5.000 taksi-preduzetnika koji žele da se profesionalno bave taksi prevozom u Beogradu, čime bi ciljevi za koje se zalažemo imali pun legitimitet. ZAJEDNO MOŽEMO USPETI U TOME, NIKO SEM NAS SAMIH NAM NEĆE POMOĆI,SAMI SEBE ZASTUPAJMO JER TO JE JEDINO ISPRAVNO.ZAJEDNO TREBA DA SE IZBORIMO DA NAŠA PROFESIJA I RAD IMA SMISLA, kako bi svojoj porodici obezbedili normalan život.
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA se zalaže da predlozi Odluka o taksi prevozu glase:
1.Licenca koja će glasiti: JEDNA LICENCA=JEDAN VOZAČ+JEDNO VOZILO
2.Jedinstvene EKONOMSKE cene za sve taksi asocijacije bez mogućnosti davanja popusta
3.Aktivniji rad Inspekcijskih organa na suzbijanju pojave neregularnih taksista (divljaka)
4.Licence za taksi asocijacije za izdavanje radio stanica isključivo taksi preduzetnicima čime se dovodi u zakonske okvire rad taksi asocijacija koji daju radio stanice i divljim taksistima, jer bi u tim slučajevima gubili licencu
Ciljevi SINDIKATA TAKSISTA BEOGRADA je zaštita interesa svojih članova taksi-preduzetnika, koji u ovim taškim vremenima uslovljeni odlukama o taksi prevozu zadužuju se i kupuju vozila sa euro 3 motorom,sa
obavezama poreza, dok inspekcija gotovo ništa ne radi na suzbijanju rada neregularnih taksista, a predlozi koji se tiču Odluka o taksi prevozu koja je uredila postojeća Radna grupa idu u korist pravnih lica koja bi sa licencama koja glase na vozilo mogli da zapošljavaju više vozača po vozilu..
Pozivamo sve taksi-preduzetnike koji žele da sačuvaju i unaprede svoj posao da pristupe SINDIKATU TAKSISTA BEOGRADA kako bi napravili sindikat koji će se konkretno boriti za uređenje poslovnog okruženja u kojima obavljamo svoju delatnost.Cilj nam je da okupimo sve taksi-preduzetnike Beograda kojima je stalo da unaprede taksi delatnost u korist naših stranaka, grada Beograda u kome živimo, kao i taksi preduzetnika.
Učlanite se u Sindikat taksista Beograda, aktivirajte se u sindikatu i borite se za zaštitu svojih interesa.Kolege taksi preduzetnici koji su članovi sindikata skupljaju pristupnice i ima nas iz svih asocijacija.Telefon za više informacija je 063/8535-464. Ako sada nesto sami kao taksi -preduzetnici ne preduzmemo i ako se sadašnji predlozi usvoje , taksi preduzetništvo neće više postojati.Usvojeni zakon se teško menja.Radićemo za gazde kao vozači.
Više možete pročitati na www.taxiforum.rs Sajt Sindikata taksista Beograda je u pripremi.
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA Ul.Murska 14, Beograd, TEL:063/8535-464
Za sada,uspeli smo da dobijemo nižu cenu euro dizela za članove Sindikata taksista Beograda za 6 din (za sada) po litri na Luk Oil pumpi u Preradovićevovoj ulici.
Nadam se da ovde dobijaš odgovor, i nadam se da ne spamujem teme...Konkretno, učlani se u Sindikat, upoznaj nas pa da guramo zajedno.
1.UBeogradu,25.09.2009.
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA – SITAB
1.Znate li da trenutno postoji Radna grupa koja radi predloge odluka o auto taksi prevozu, na osnovu kojih će se raditi zakon koji će se odnositi na taksi prevoz?
2.Znate li da dosadašnji predlozi koje je radila Radna grupa ne idu u zaštitu interesa taksi preduzetnika, a da su licence koje nam se nude loše?
3.Znate li da se u predlozima novih odluka o auto taksi prevozu stvara mogućnost da Pravna lica dobijaju licence za vozila i zapošljavaju više vozača sa B kategorijom po jednom vozilu?Neki vlasnici taksi preduzeća već kupuju kola na kojima će zapošljavati vozače.Kako će to smanjiti broj taksista na ulici, i kako će se to odraziti na naš posao? POJAŠNJENJE:Taksi preduzetnici nisu pravna lica, vlasnici asocijacija i njihove firme jesu pravna lica i dosadašnji predlog zakona otvara mogućnost da zapošljavaju više vozača po jednom licenciranom vozilu.
4.Znate li ko su članovi Radne grupe koji su doneli te predloge, za šta se zalažu, ima li medju njima taksi-preduzetnika ili su tu da kao članovi radne grupe štite svoj lični interes?
5.Hoćete li i vi da nešto uradite za zaštitu svojih interesa kao taksi preduzetnici?
Dosadašnji predlozi koja je radila radna grupa u postojećem sastavu i protiv kojih se zalažemo su takvi da:
1.Ponuđene licence ne idu u korist smanjenja broja taksista na ulici jer LICENCA GLASI NA VOZILO čime se daje mogućnost da pravna lica zapošljavaju više vozača po jednom vozilu, VIŠE VOZAČA=VIŠE TAKSI VOZILA NA ULICI . Licenca treba da glasi JEDNA LICENCA= JEDAN VOZAČ+ JEDNO VOZILO.
2.ne stvaraju ekonomske uslove za vraćanje uloženog u kupovinu vozila sa Euro 3 (jedinstvena cena)
3.ne razmatraju rad inspekcije koja je do sada imala loše rezultate rada, jer njihov učinak 2-3.000 divljaka na ulici koje svakodnevno vidjamo.Takva pojava NE SME da postoji i oni treba da se bore protiv toga primaju platu za to.
4.Ne regulišu rad taksi asocijacija
Sadašnje stanje u taksi službi treba hitno menjati jer:
-imamo 7.800 regularnih taksi preduzetnika koji nemaju realnih mogućnosti da zarade i pokriju troškove poreza, održavanja vozila i svakodnevnog života. Broj taksista hoće da povećaju licencama na vozilo?
-imamo 2-3.000 neregularnih taksista na ulici a inspekcija ne radi ništa po tom pitanju.Zašto?
-taksi asocijacije se utrkuju sa popustima koji koštaju isključivo taksiste, dok popust na smene ne postoji. Koliki popust još treba da damo, 30-40%?POPUST KOŠTA ISLJUČIVO TAKSISTU!
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA je osnovan od grupe taksi preduzetnika sa ciljem zaštite interesa taksi-preduzetnika Beograda kao i radi davanja konkretnog doprinosa uređenja taksi službe u Beogradu.Cilj nam je da uđemo u Radnu grupu kako bi taksi-preduzetnici imali svog legitimnog predstavnika koji će zastupati interes taksista Beograda.Cilj nam je da Sindikat taksista Beograda okupi 4-5.000 taksi-preduzetnika koji žele da se profesionalno bave taksi prevozom u Beogradu, čime bi ciljevi za koje se zalažemo imali pun legitimitet. ZAJEDNO MOŽEMO USPETI U TOME, NIKO SEM NAS SAMIH NAM NEĆE POMOĆI,SAMI SEBE ZASTUPAJMO JER TO JE JEDINO ISPRAVNO.ZAJEDNO TREBA DA SE IZBORIMO DA NAŠA PROFESIJA I RAD IMA SMISLA, kako bi svojoj porodici obezbedili normalan život.
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA se zalaže da predlozi Odluka o taksi prevozu glase:
1.Licenca koja će glasiti: JEDNA LICENCA=JEDAN VOZAČ+JEDNO VOZILO
2.Jedinstvene EKONOMSKE cene za sve taksi asocijacije bez mogućnosti davanja popusta
3.Aktivniji rad Inspekcijskih organa na suzbijanju pojave neregularnih taksista (divljaka)
4.Licence za taksi asocijacije za izdavanje radio stanica isključivo taksi preduzetnicima čime se dovodi u zakonske okvire rad taksi asocijacija koji daju radio stanice i divljim taksistima, jer bi u tim slučajevima gubili licencu
Ciljevi SINDIKATA TAKSISTA BEOGRADA je zaštita interesa svojih članova taksi-preduzetnika, koji u ovim taškim vremenima uslovljeni odlukama o taksi prevozu zadužuju se i kupuju vozila sa euro 3 motorom,sa
obavezama poreza, dok inspekcija gotovo ništa ne radi na suzbijanju rada neregularnih taksista, a predlozi koji se tiču Odluka o taksi prevozu koja je uredila postojeća Radna grupa idu u korist pravnih lica koja bi sa licencama koja glase na vozilo mogli da zapošljavaju više vozača po vozilu..
Pozivamo sve taksi-preduzetnike koji žele da sačuvaju i unaprede svoj posao da pristupe SINDIKATU TAKSISTA BEOGRADA kako bi napravili sindikat koji će se konkretno boriti za uređenje poslovnog okruženja u kojima obavljamo svoju delatnost.Cilj nam je da okupimo sve taksi-preduzetnike Beograda kojima je stalo da unaprede taksi delatnost u korist naših stranaka, grada Beograda u kome živimo, kao i taksi preduzetnika.
Učlanite se u Sindikat taksista Beograda, aktivirajte se u sindikatu i borite se za zaštitu svojih interesa.Kolege taksi preduzetnici koji su članovi sindikata skupljaju pristupnice i ima nas iz svih asocijacija.Telefon za više informacija je 063/8535-464. Ako sada nesto sami kao taksi -preduzetnici ne preduzmemo i ako se sadašnji predlozi usvoje , taksi preduzetništvo neće više postojati.Usvojeni zakon se teško menja.Radićemo za gazde kao vozači.
Više možete pročitati na www.taxiforum.rs Sajt Sindikata taksista Beograda je u pripremi.
SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA Ul.Murska 14, Beograd, TEL:063/8535-464
Za sada,uspeli smo da dobijemo nižu cenu euro dizela za članove Sindikata taksista Beograda za 6 din (za sada) po litri na Luk Oil pumpi u Preradovićevovoj ulici.
trg- Napredni član
Poziv za sastanak svim forumašima, 28.09. u 20h Murska 14, kafe CHE
Forumaši taksi-preduzetnici,
Pozivam sve forumaše da dodju sutra, 28.09. u 20 h u Mursku ulicu 14 u kafe Che ukoliko žele da se upoznaju samnom, popričaju o temama koje se tiču Sindikata taksista Beograda i Podnesku, kako bi u ličnom kontaktu stekli pravi utisak i opredelili se hoće li da pristupe sindikatu.
Takođe, pozivam sve forumaše koji prihvataju ideje iz Podneska da nam se pridruže i učlane se u Sindikat taksista Beograd, da dođu na sutrašnji sastanak.
Takođe, pozivam sve taksiste koji hoće da aktivno učestvuju u radu Sindikata i skupljaju članove Sindikata taksista Beograda da dođu na sutrašnji sastanak, kako bi svojom masovnošću i doslednošću uspeli da se izborimo za naše predloge.
Kontakt telefon je 063/8535-464.
Čekam Vas,
Vlado Bulatović
Pozivam sve forumaše da dodju sutra, 28.09. u 20 h u Mursku ulicu 14 u kafe Che ukoliko žele da se upoznaju samnom, popričaju o temama koje se tiču Sindikata taksista Beograda i Podnesku, kako bi u ličnom kontaktu stekli pravi utisak i opredelili se hoće li da pristupe sindikatu.
Takođe, pozivam sve forumaše koji prihvataju ideje iz Podneska da nam se pridruže i učlane se u Sindikat taksista Beograd, da dođu na sutrašnji sastanak.
Takođe, pozivam sve taksiste koji hoće da aktivno učestvuju u radu Sindikata i skupljaju članove Sindikata taksista Beograda da dođu na sutrašnji sastanak, kako bi svojom masovnošću i doslednošću uspeli da se izborimo za naše predloge.
Kontakt telefon je 063/8535-464.
Čekam Vas,
Vlado Bulatović
trg- Napredni član
Batice što pišeš komunistički-Jera odmara prste i zube od pljuckanja po Zlaji,tako što mu je dotični dao kombi i njega i Bambija poslao u Zagreb da raduckaju nekoliko dana!
Provereno,min-njet! :zvz:
Provereno,min-njet! :zvz:
magnum- Forum manijak
Nista meni sad tu nije jasno? Tu se pljuju, tu saradjuju, kome, ja naivan, sad verujem?!
I sta to ima u tom zagrebu (namerno malim slovima) da se "raducka"?
I sta to ima u tom zagrebu (namerno malim slovima) da se "raducka"?
Moravac- Napredni član
- Broj poruka : 794
Datum upisa : 02.02.2009
podnesak pročitan bar 5 X
angelina ::
- Kako braniš naš interes? Da li ti je neko iz grada odgovorio na podnesak? Šta će se desiti ako za par dana (nedelja) usvoje zakon koji nama ne ide na ruku? Da li misliš da je potrebno 2000, 3000 ili 5000 ljudi da bi se podnela tužba za sve nečinjenje gradskih oca? Da li misliš da će ako usvoje zakon posle toga pomoći bilo kakvi podnesci ili tužbe?
Nadam se da razumeš dobronamernost mojih pitanja, jer ako se zakon usvoji neće ga promeniti ni Sv.Pera !!! Prvo tužiti za ono što nisu uradili do sada a morali su, pa onda postavljati pitanja šta misle dalje sa nama !!
trg ::........Ciljevi SINDIKATA TAKSISTA BEOGRADA je zaštita interesa svojih članova taksi-preduzetnika, koji u ovim taškim vremenima uslovljeni odlukama o taksi prevozu zadužuju se i kupuju vozila sa euro 3 motorom,sa obavezama poreza, dok inspekcija gotovo ništa ne radi na suzbijanju rada neregularnih taksista, a predlozi koji se tiču Odluka o taksi prevozu koja je uredila postojeća Radna grupa idu u korist pravnih lica koja bi sa licencama koja glase na vozilo mogli da zapošljavaju više vozača po vozilu.......
Na sva moja pitanja kaže se da su ciljevi sindikata .......da ne nabrajam (pročitano više puta) !!
Što će reći: sindikat TEK treba da zaživi, rukovodstvo sindikata TEK treba da se izbori da uđe u radnu grupu (ako tamo više iko može da uđe), na radnoj grupi TEK treba da se usvoje predlozi iz podneska, predlozi iz podneska TEK treba da budu usvojeni od strane gradskih instanci, ........, i TEK tada dobijamo 7800 taksista na ulicama grada Beograda sa licencama !!!!!!!!!!!!
A do tada grad VEĆ primenjuje uredbu o E3/E4 motorima, a do tada porez i doprinosi su VEĆ povećani iako je broj taksista duplo veći nego po uredbi, a do tada inspekcija i dalje neće ništa raditi po pitanju neregularnih "taksista" iako je zakon VEĆ donet, a do tada će banke, kao što su VEĆ počele, da oduzimaju kola uredno, a do tada će se, kao što reče jedan g-din na TV-u, situacija možda srediti sama od sebe, a do tada VEĆ imamo 7800 regularnih taksista od kojih veliki broj ispunjava sve zakonom propisane uslove o i u vezi taksi službe i manji broj koji ne ispunjava neki od uslova ili čak nijedan uslov i veliki broj neregularnih "taksista"........ (dopuniti po želji) !!!!!!!!!!
trg ::kako bi svojom masovnošću i doslednošću uspeli da se izborimo za naše predloge.
Da li je moguće da se treba boriti masovnošću i doslednošću ???
angelina- Forum manijak
Poziv je jasan, i već danas možeš da dođeš i sve pitaš.
Ja ne kritikujem, ja pokušavam da se izborim za ono što želim, i znam kako se to radi.
Čitali ste šta pišem na forumu, sada će te to videti u praksi.
Prosto je, dođeš, popričaš, želiš, učlaniš se i aktivno se boriš za ono što je napisano.
Zaista želim da vas sve upoznam, da pričamo otvoreno, i da kao taksi peduzetnici zajedno se izborimo za svoj interes.
Pročitajte flajer, podnesak, plan rada i aktivnosti Sindikata taksista Beograda je ispisan, (sam sam ga pripremio, i samo ga ja znam, jer ne želim da neke stvari procure), i dođite da pričamo.
Ja ne kritikujem, ja pokušavam da se izborim za ono što želim, i znam kako se to radi.
Čitali ste šta pišem na forumu, sada će te to videti u praksi.
Prosto je, dođeš, popričaš, želiš, učlaniš se i aktivno se boriš za ono što je napisano.
Zaista želim da vas sve upoznam, da pričamo otvoreno, i da kao taksi peduzetnici zajedno se izborimo za svoj interes.
Pročitajte flajer, podnesak, plan rada i aktivnosti Sindikata taksista Beograda je ispisan, (sam sam ga pripremio, i samo ga ja znam, jer ne želim da neke stvari procure), i dođite da pričamo.
trg- Napredni član
A što ne upita čoveka za Zagrebačku kombinaciju-možda je ipak Magnum sve izmislio?A možda i Zlaja laže!?
A o mojoj zavidnosti znaju i vrapci na grani!Po tome sam baš poznat!
A o mojoj zavidnosti znaju i vrapci na grani!Po tome sam baš poznat!
magnum- Forum manijak
pa nije covek bio mesec dana u Zagrebu,morao je i da se pojavi na stajalistu negde.
maradona- Forum manijak
Suština je bitna, zar ne?
Jerotije jeste bio u Zagrebu, tačno je.Otišao čovek da zaradi svima nama neophodan novac, i to je cela priča.
Sa druge strane, nadam se ta njegovo angazovanje i priča koje ima sa vlasnicima neće uticati na to da odustane od Sindikata.Nije Jerotije sindikat, nisam ni ja, ni Sloba, Stevan, Bane, Dušan...Na njemu je da odluči.
Bitno je ko se od svih nas i koliko zalaže da sačuvamo posao, da pravna lica ne dobiju licence na vozila i zapošljavaju vozače, jer ako se to desi, neće nam biti bitno ima li divljaka na ulici (pa i mi ćemo divljačiti ) , kolika je cena taksi prevoza (neka voze i sa 50 % popusta ),dali je euro 3,4 itd
. Sve nam to neće biti bitno jer nećemo biti više taksi-preduzetnici.
Zato je bitno da se skupimo oko ideja iz Podneska i da ih pretvorimo u deloZato je bitno da nas ima što više., zato treba , za početak ući u Sindikat, to je prvi korak za sve nas.Da zajedno zaštitimo zajednički interes, prosto je.
I još jednom;
Zahvaljujem se svim taksi preduzetnicima koji su prišli Sindikatu taksista Beograda.
Prioritet Sindikata taksista Beograda je sprečavanje mogućnosti da kroz licence koje će glasiti na VOZILO PRAVNA LICA ZAPOŠLJAVAJU VIŠE VOZAČA PO JEDNOM VOZILU.
Ukoliko se to desi, svi taksi preduzetnici će ostati bez posla.
U sadašnjem predlogu koji je radila radna grupa, ta mogućnost je otvorena!
Ko su članovi radne grupe koji su radili na tome?
Kome odgovaraju takvi predlozi?
Ko zastupa interese taksi preduzetnika u radnoj grupi?
Zapitajte se sami, i dajte odgovor!
Cilj Sindikata taksista Beograda je da uđe u radnu grupu i štiti interese taksi-preduzetnika.
Borićemo se za ideje iz Podneska, i to je početak i osnova čitave priče.
Pozdrav,
Vlado Bulatović
Sa druge strane, nadam se ta njegovo angazovanje i priča koje ima sa vlasnicima neće uticati na to da odustane od Sindikata.Nije Jerotije sindikat, nisam ni ja, ni Sloba, Stevan, Bane, Dušan...Na njemu je da odluči.
Bitno je ko se od svih nas i koliko zalaže da sačuvamo posao, da pravna lica ne dobiju licence na vozila i zapošljavaju vozače, jer ako se to desi, neće nam biti bitno ima li divljaka na ulici (pa i mi ćemo divljačiti ) , kolika je cena taksi prevoza (neka voze i sa 50 % popusta ),dali je euro 3,4 itd
. Sve nam to neće biti bitno jer nećemo biti više taksi-preduzetnici.
Zato je bitno da se skupimo oko ideja iz Podneska i da ih pretvorimo u deloZato je bitno da nas ima što više., zato treba , za početak ući u Sindikat, to je prvi korak za sve nas.Da zajedno zaštitimo zajednički interes, prosto je.
I još jednom;
Zahvaljujem se svim taksi preduzetnicima koji su prišli Sindikatu taksista Beograda.
Prioritet Sindikata taksista Beograda je sprečavanje mogućnosti da kroz licence koje će glasiti na VOZILO PRAVNA LICA ZAPOŠLJAVAJU VIŠE VOZAČA PO JEDNOM VOZILU.
Ukoliko se to desi, svi taksi preduzetnici će ostati bez posla.
U sadašnjem predlogu koji je radila radna grupa, ta mogućnost je otvorena!
Ko su članovi radne grupe koji su radili na tome?
Kome odgovaraju takvi predlozi?
Ko zastupa interese taksi preduzetnika u radnoj grupi?
Zapitajte se sami, i dajte odgovor!
Cilj Sindikata taksista Beograda je da uđe u radnu grupu i štiti interese taksi-preduzetnika.
Borićemo se za ideje iz Podneska, i to je početak i osnova čitave priče.
Pozdrav,
Vlado Bulatović
trg- Napredni član
Delphy,ne slušaj Vladu,on hoće da nas zavadi, DA LI SI PITAO JERU JEL' BIO U ZAGREBU?I ja sam viđen ovih dana u gradu a onih sam bio u Nici!
magnum- Forum manijak
Ja sam danas pristupio SINDIKATU i uspesno ubedio jos dvojicu kolega da nam se pridruze! Malo me razocarava cinjenica da su ljudi prilicno skepticni i apaticni, pa sticem utisak kao da nekog ubedjujem da treba da opljackamo banku ili jos gore da okopavamo kukuruz, ali se nadam da ce se odazvati svi koji su obecali (klimnuli glavom)! Malopre sam isfotokopirao podnesak (dobio ga na pumpi u preradovicevoj) pa cu sutra to malo da razdelim kolegama po klubu i taksi stanicama! Izvolte kolege, pridruzite se, nista ne boli, a mozda nam pomogne!
Moravac- Napredni član
- Broj poruka : 794
Datum upisa : 02.02.2009
Dobro nam dosao :brw: :brw:
ozalosceni- Forum početnik
- Broj poruka : 419
Datum upisa : 22.02.2009
Svakog ponedeljka u 19.30 u Murskoj 14 sastank Sindikata taksista Beograda
Da podsetim sve kolege,
Praksa je postala da svakog ponedeljka imamo sastanak sadašnjih i budućih članova Sindikata taksista Beograda, i to u 19.30 h ili pola osam, kako ko voli, u Murskoj 14 Kafe CHE.
Znate za šta se zalažemo, dođite da popričamo i pridružite nam se da se vidi da znamo sami sebe da zastupamo, da nas ne zastupaju tako da sada moramo da se branimo od ideja:
-da pravna lica mogu da zapošljavaju vozače na licenciranim vozilima,
- da nam se oduzima licenca za dva prekršaja iz taksi prevoza,
-da nas lažu da ne mogu ništa protiv neregularnih taksista,
-da ne mogu ni krovnu oznaku beogradskih taksi asocijacija da oduzmu divljaku koji ima dozvolu iz Kovačice
-Imate i vi još neke primere
Mislim da je bilo i dosta čekanja, kao i da su se članovi sadašnje radne grupe dokazali i pokazali kroz sadašnje predloge kako zastupaju taksi-preduzetnike.
Razmislite o tome.
Pozdrav,
Vlado Bulatović
Praksa je postala da svakog ponedeljka imamo sastanak sadašnjih i budućih članova Sindikata taksista Beograda, i to u 19.30 h ili pola osam, kako ko voli, u Murskoj 14 Kafe CHE.
Znate za šta se zalažemo, dođite da popričamo i pridružite nam se da se vidi da znamo sami sebe da zastupamo, da nas ne zastupaju tako da sada moramo da se branimo od ideja:
-da pravna lica mogu da zapošljavaju vozače na licenciranim vozilima,
- da nam se oduzima licenca za dva prekršaja iz taksi prevoza,
-da nas lažu da ne mogu ništa protiv neregularnih taksista,
-da ne mogu ni krovnu oznaku beogradskih taksi asocijacija da oduzmu divljaku koji ima dozvolu iz Kovačice
-Imate i vi još neke primere
Mislim da je bilo i dosta čekanja, kao i da su se članovi sadašnje radne grupe dokazali i pokazali kroz sadašnje predloge kako zastupaju taksi-preduzetnike.
Razmislite o tome.
Pozdrav,
Vlado Bulatović
trg- Napredni član
2006 godine donet zakon !!! Mom drugaru koji je čekao taksi dozvolu oduzet auto na 45-om bloku. 18 meseci auto stajao u A. Neta na parkingu. Donet zakon !!!!!!!! PREKRŠAJtrg ::-da nas lažu da ne mogu ništa protiv neregularnih taksista,
Ne znam tačno koje godine, ja gledao na galebu kako interventana sa inspekcijom hapsi lika iz maxisa jer je imao kviska na krovu i falš taxi dozvolu !!! KRIVICAtrg ::-da ne mogu ni krovnu oznaku beogradskih taksi asocijacija da oduzmu divljaku koji ima dozvolu iz Kovačice
E zbog ovoga tužiti
angelina- Forum manijak
2006 godine donet zakon !!! Mom drugaru koji je čekao taksi dozvolu oduzet auto na 45-om bloku. 18 meseci auto stajao u A. Neta na parkingu. Donet zakon !!!!!!!! PREKRŠAJ
Drugar ti je divljačio a nije znao da auto ne treba da se vodi na njega.Kaže inspekcija ako se auto ne vodi na neregularnog taksistu , ne može da mu se oduzme.
Ne znam tačno koje godine, ja gledao na galebu kako interventana sa inspekcijom hapsi lika iz maxisa jer je imao kviska na krovu i falš taxi dozvolu !!! KRIVICA
Sada imaju taksi dozvole iz Kovačice, a table Beogradskih asoscijacija i auto BG registarskih oznaka, pa inspekcija ne piše prijave, i ne skida krovne oznake :smx:
I sada ti kažeš treba tužiti:
Pa naravno da smo nezadiovoljni radom inspekcije, i da ćemo raditi na tome da se njihov rad promeni.Ali da bi to kenulo, treba da dobijemo rešenje o Sindikatu, i da nas ima barem 10 % od postojećih taksi-preduzetnika.
A kada nas bude bilo 40-50%, niko nas neće više zezati.
trg- Napredni član
Ne odgovori Angelina... .
Nego, koliko se vas sa foruma učlanilo u novi Sindikat?
Ili i dalje volite da palamudite ovde?
Gazda foruma Sale kaže da je samo jednog učlanio, pa šta čekate, mislim da još uvek možete da mu se javite :ejjj: !
Gubimo vreme, a bolje nam neće biti ako se sami ne izborimo za ono što na treba!
Nego, koliko se vas sa foruma učlanilo u novi Sindikat?
Ili i dalje volite da palamudite ovde?
Gazda foruma Sale kaže da je samo jednog učlanio, pa šta čekate, mislim da još uvek možete da mu se javite :ejjj: !
Gubimo vreme, a bolje nam neće biti ako se sami ne izborimo za ono što na treba!
trg- Napredni član
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to