Poskupljenje
+21
Belzebub
zlaja
to je to
Admin
taxi860
tomovicbgd
bobrda
noddy
magnum
039
neobavešten399
struja
nesa 723
kiconix
Alhemicar
Moravac
taxi -ja
Zokenzi
Slave
Paleolit
jerotije318
25 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Dali ste za povecanje cena taxi usluga ?
Poskupljenje
Nisam mogao da "udenem" anketu na staru temu otvaram novu.
Ovih dana se naveliko prica o poskupljenju cena taxi usluga. Kazu da taksisti traze nove cene a nas niko nista ne pita.
A mi smo "ti" taksisti.
Kakav je Vas stav ?
mozete glasati sa vise opcija
Ovih dana se naveliko prica o poskupljenju cena taxi usluga. Kazu da taksisti traze nove cene a nas niko nista ne pita.
A mi smo "ti" taksisti.
Kakav je Vas stav ?
mozete glasati sa vise opcija
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Re: Poskupljenje
...ko nas pita za bilo šta ...NIKO
...možemo samo da trtljamo
...evo mi imali poskupljenje bez poskupljenja !!!
p.s.
ja glasao za nove cene, bez popusta ...da se zna
...možemo samo da trtljamo
...evo mi imali poskupljenje bez poskupljenja !!!
p.s.
ja glasao za nove cene, bez popusta ...da se zna
Paleolit- Forum početnik
- Broj poruka : 331
Datum upisa : 29.01.2009
Ja glasao za stare cene ali da se ukine popust a za nove bih malo da sacekamo mart
Nisam za poskupljenje. Samo da se ukine popust.
Slave- Napredni član
- Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008
Ma kakvo bre poskupljenje???
U potpunosti se slažem sa Jerotijem, tako da je i moj glas otišao u istu kolonu! Cene su OK nego je popust zlo, a protiv zla se treba boriti na sve načine!
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
kako bre poskupljenje da se makne popust i eto napredka, koliko ga moze biti u nasoj upropascenoj bransi.
taxi -ja- Forum manijak
- Broj poruka : 1101
Godina : 58
Datum upisa : 12.03.2008
Slazem se
Sa većinom, mislim da ukidanje popusta rešava naše probleme jedino što nas niko ništa ne pita! Naše gazde ovo čitaju uredno, u to sam siguran, ali ih to ne zanima pošto se kosi sa njhovim interesima. Voleo bih da neko od nas sazna o čemu oni mlate na tim njihovim sastancima pa da nam to prenese.
Moravac- Napredni član
- Broj poruka : 794
Datum upisa : 02.02.2009
Ukidanje popusta je najbolja varijanta po meni,ali od toga nema nista...samo moze da se poveca tj.na 30% a vama prijatelji ako se ne svidja,i kao sto ste vec hiljadu puta rekli mi smo samostalni preduzetnici i prema tome mi sami biramo sta je najbolje po nas..ako vam se popust nesvidja put pod noge bele table i udri...nema sekiracije koliki je popust jer ga nema,nema sekiracije oko smene jer je nema,cak ce te zaraditi neki dinar(prodavsi stanicu)..prema tome mi sami prihvatamo taj popust i dzaba nam je da polemisemo o istom,popusta ce uvek biti a nama ako se nesvidja put pod noge...a niko nas i ne drzi.
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
...naše gazde? ...misliš na vlasnike radio frekvencijaMoravac ::Sa većinom, mislim da ukidanje popusta rešava naše probleme jedino što nas niko ništa ne pita! Naše gazde ovo čitaju uredno, u to sam siguran, ali ih to ne zanima pošto se kosi sa njhovim interesima. Voleo bih da neko od nas sazna o čemu oni mlate na tim njihovim sastancima pa da nam to prenese.
...kolege, nemojte im dodeljivati titule koje nemaju veze sa stvarnošću
Paleolit- Forum početnik
...naše gazde? ...misliš na vlasnike radio frekvencija
...kolege, nemojte im dodeljivati titule koje nemaju veze sa stvarnošću[/quote]
Apsolutno si u pravu, gazde su sami sebi i svojim zaposlenima, meni nije ni jedan.
Bez novih cena i bez popusta.
...kolege, nemojte im dodeljivati titule koje nemaju veze sa stvarnošću[/quote]
Apsolutno si u pravu, gazde su sami sebi i svojim zaposlenima, meni nije ni jedan.
Bez novih cena i bez popusta.
kiconix- Forum početnik
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 27.01.2008
Slažem se sa vama! Taj termin smo prihvatili nesvesno a oni se svesno tako ponašaju. Na žalost moramo da priznamo da ni mi nismo gazde dok god radimo i funkcionišemo po njihovim pravilima!
Moravac- Napredni član
Nov sam na forumu ali ne i na taxiju pozdravljam sve.Sto se tice cena ja sam za ukidanje popusta zauvek a poskupljenje na prolece.Niko u ovoj zemlji ne daje popust taxustima na bilo sta sta mi postizemo time?Mislim da cene nisu problem , problem je sto nema posla a posao bi trebali da jure vlasnici frekvencija jel ovo nece trajati zauvek da uzimaju clanarinu koliko hoce bez obzira na stanje na ulici.Jednom se mora prelomiti pa ako mi zavisimo od toga koliko je posla na ulici bice to i za njih jako vazno.Cinjenica je da je nas puno, da je narod dekintiran ali je tacno i da vlasnici frekvencija ulazu 0.5% od svojih prihoda u reklamu jer su im prihodi zagarantovani.Da ne ulazim u placanje poreza na prihode to je posebna prica.
nesa 723- Forum početnik
- Broj poruka : 208
Godina : 61
Datum upisa : 05.02.2009
Glas sam dao trnutne cene,ali popust kroz prozor.Trenutno do proleca.
Pa sednu cetvorica da se voze sa bas stanice manje plate nego da placaju autobus.Karta u bus-u 80 din.
Pa sednu cetvorica da se voze sa bas stanice manje plate nego da placaju autobus.Karta u bus-u 80 din.
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008
Kada se saberu trenutni rezultati ankete sa ovog foruma ukupno 86% taxista je protiv novih cena, a slična je priča i po taxi stajalištima, a ja takvu situaciju ne pamtim za svo moje (skromno) vreme taxiranja! Nasuprot tome još ni jednog kolegu nisam čuo da kaže bilo šta dobro o najvećem ZLU koje je zadesilo taxiste naše prestonice tj. svi su 100% za ukidanje popusta na telefonski poziv. I nisu cene male, nego ih popust čini takvima, a kada se popust ukine doći će i vreme za nove cene!
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Iskreno sam očekivao mnogo više glasova...
Slave- Napredni član
Ma nema veze. Bar da se cuje i nasa......
Ima li kakfih informacija u vezi ove teme?
Moravac- Napredni član
Cujem da je gradonacelnik odbio zahtev za povecanje cena :|
Verovatno ni on ne zna zasto trazimo poskupljenje a pritom dajemo (nerado) popust!
Moravac- Napredni član
Sigurno se covek zacudio
U pravu je covek, sto da podize cene kad 90% taxista daje popust.
kiconix- Forum početnik
More...
Razmisljam da bi bilo dobro da neko od nas napise gradonacelniku jedno pismo u kome bi izneo nase probleme, pa ko zna mozda bi ga i procitao a mozda bi i nesto preduzeo! Ja licno nisam tako vest krasnopisu ali vidim da medju nama ima takijih, jel tako Jero!
Moravac- Napredni član
Ma zna Djilas bolje od nas, ne boj se
A mozda je "neobavesten"
kiconix- Forum početnik
Prošle nedelje šeta čovek Krunskom, nego ja bio sa strankom u kolima a baš sam hteo da izađem da ga pitam par pitanja
Slave- Napredni član
kiconix ::A mozda je "neobavesten"
Neobavesten je Kostunica
poskupljenje
koliko vidimo iz ove naše ankete skoro svi smo za ukidanje popusta a da cene ostanu sadašnje
samo imamo jedan mali problem ... nas niko i ne sluša jer smo neorganizovani pa takjo nas niko
i ne čuje ...šta je sa našim sindikatom ..ima li nekoga tamo koji čuje naš glas ikoji će nas zastupati
tamo gde treba ...ako nema nikog pa dajte da se mi forumaši organizujemo mi to možemo samo ako postoji dobra volja
samo imamo jedan mali problem ... nas niko i ne sluša jer smo neorganizovani pa takjo nas niko
i ne čuje ...šta je sa našim sindikatom ..ima li nekoga tamo koji čuje naš glas ikoji će nas zastupati
tamo gde treba ...ako nema nikog pa dajte da se mi forumaši organizujemo mi to možemo samo ako postoji dobra volja
neobavešten399- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 10.11.2008
Ali zato nas vide. A mi nemamo ništa od toga
Slave- Napredni član
Ima kolega, sve se pouzdano pratiima li nekoga tamo koji čuje naš glas
Pa evo organizuj ti. Ja sam uz tebe i u vatri i u vodiako nema nikog pa dajte da se mi forumaši organizujemo mi to možemo
I ja sam za dobru volju...
Slave- Napredni član
ja nikada ne bih odobrila povecanje cena dokle god se daje popust. Gazde se takmice medju sobom ko ima vise primljenih poziva, ko ima vise taxista u udruzenju a vas ko shisha. Uslovljeni ste sa euro 3, uskoro i bojom automobila i cega jos sve ne, niko vas ne pita kako placate rate za kola, kako prehranjujete porodice....ja se samo pitam dokle cete sve to trpiti. Kada cete vec jednom napraviti i reci veliko NE deracima vase koze, a to su vlasnici udruzenja u kojim radite, tj kojima uredno placate usluge centra
Gost- Gost
Lutkice, mi i nismo za poskupljenje kao sto vidis na anketi. Problem je u tome sto nismo slozni da odjebemo sve vlasnike pa da vidis kako bi se stvari izmenile :|
ĐEKNA
...............Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo...........
039- Forum početnik
- Broj poruka : 405
Godina : 56
Datum upisa : 20.11.2008
Jel Vi to nama savetujete...
Jel Vi to nama savetujete da se učlanimo u SINDIKAT ??? Ili?romantik ::....ja se samo pitam dokle cete sve to trpiti. Kada cete vec jednom napraviti i reci veliko NE deracima vase koze, a to su vlasnici udruzenja u kojim radite, tj kojima uredno placate usluge centra
039- Forum početnik
razumem vas i citam naravno sve sto napisete. Za sindikat nisam zato sto to u nasoj drzavi ne funkcionise kako bi trebalo nego se nadje par "pametnih" koji ce na brz nacin doci do para
Najveci problem je ne sloznost....da se vi udruzite i jednostavno necete da radite dok se ne ukinu popusti morali bi popustiti. Od cega ce oni ziveti ako nema ko da im placa clanarinu
Najveci problem je ne sloznost....da se vi udruzite i jednostavno necete da radite dok se ne ukinu popusti morali bi popustiti. Od cega ce oni ziveti ako nema ko da im placa clanarinu
Gost- Gost
Sindikat
je odlican za nabavku krompira, polutki, kupusa, paprike itd.!
Moravac- Napredni član
Najbolje za polutke
radnička
Rakovica je od sindikata živela i preživela.Živeo Sloba,jooooooooj,izgleda sam nešto lupio!?
Romantiko,prošetaj u BILO koje doba dana oko hotela Balkan i pogledaj besne limuzine po trotoaru.Policija preko dana kontroliše taksiste koji su VAN stanice a ovima ne sme da priđe.Noću pešaci idu u cik-cak između istih,dobro pazeći da slučajno ne zakači ili ne daj Bože ogrebe ta kola a murija se ponaša kao da tih besnih limuzina nema.E, TO je sestro, sindikat a ne šačica nas koji se na ovaj ili onaj način borimo da preživimo!
Romantiko,prošetaj u BILO koje doba dana oko hotela Balkan i pogledaj besne limuzine po trotoaru.Policija preko dana kontroliše taksiste koji su VAN stanice a ovima ne sme da priđe.Noću pešaci idu u cik-cak između istih,dobro pazeći da slučajno ne zakači ili ne daj Bože ogrebe ta kola a murija se ponaša kao da tih besnih limuzina nema.E, TO je sestro, sindikat a ne šačica nas koji se na ovaj ili onaj način borimo da preživimo!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Pa Vi baš i niste....
...neki romantik? Već neko ko žali za prošlim vremenima! Zar ne?
039- Forum početnik
...pa kako nema veze sa pokupljenjem, ako poskupimo rešićemo sve svoje životne problemeromantik ::to znam i ja ali kakve to veze ima sa poskupljenjem
...a moćićemo i mi da ne radimo i parkiramo besne limuzine po trotoarima ...o muriji da ne pričam
...obratite pažnju: da se VI udružite ...koleginica? ...ili ja nisam u toku?romantik ::Najveci problem je ne sloznost....da se VI udruzite i jednostavno necete da radite dok se ne ukinu popusti morali bi popustiti. Od cega ce oni ziveti ako nema ko da im placa clanarinu
Paleolit- Forum početnik
Paleolit- Forum početnik
nije
koleginica,još manje je Zvezdana,ali brate,mnogo voli da nam priča šta da radimo,kako da radimo,gde da radimo,zašto da radimo.Pojavi se s vremena na vreme,podeli neki savet ideju,opasku,zavije se u tajanstvenost,pusti aluziju u stilu-radila sam nekada nešto u toj branši,poznata mi je vaša sudbina,ponekad navede na pomisao da joj je suprug naš kolega!Sve u svemu,fino se zabavlja!Ne želim ,niti mogu,niti hoću, ništa negativno da kažem u vezi s njom osim da ima najintrigantniji avatar na našem forumu.Neko bi rekao da je voljna da pomogne,neko da savetuje ovde jer ne može kod kuće i na poslu,ali ja sam čuo dosta pametnih ideja od nje.Možda nisu baš konstruktivne ali ona nastavlja da se javlja i forumuje.
Što se tiče ekipe oko Balkana hteo sam da ko zna koji put kažem kako je ta "ekipa" homogena a MI taksisti to NIKADA nećemo biti.Imam potvrdu svega toga u svakodnevici našoj,uzimao asocijaciju po asocijaciju ili sve zajedno.Mislim na ono,ko podržava a ko je podržavao gazdu svoje asocijacije,zašto ga više ne podržava,zašto je gazda prekinuo odnose sa svojim dvorskim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Što se tiče ekipe oko Balkana hteo sam da ko zna koji put kažem kako je ta "ekipa" homogena a MI taksisti to NIKADA nećemo biti.Imam potvrdu svega toga u svakodnevici našoj,uzimao asocijaciju po asocijaciju ili sve zajedno.Mislim na ono,ko podržava a ko je podržavao gazdu svoje asocijacije,zašto ga više ne podržava,zašto je gazda prekinuo odnose sa svojim dvorskim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
magnum- Forum manijak
ma naravno da su homogeni kad su u pitanju "njihove stvari" koje se, inače, brzo i lako materijalizuju u obliku tih istih limuzina a moja limuzina se materijalizuje 5 godina po stopi od 1,2 posto mesečno!
noddy- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 173
pa
probaj sa manje nudlica.Šalim se,možemo da šparamo i na hlebu i na vodi,aba-džaba.Šta da ti kažem a ti to ne znaš!?
magnum- Forum manijak
POSKUPLJENJE ...
...je definitivno i potpisano...
039- Forum početnik
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to