PRAVAC DA ili NE
+22
419-maxis
Ljuba Lux
brat saja
mikiilic
039
ka5an
Blackshadow
magnum
struja
tomovicbgd
Alhemicar
neobavešten399
kiconix
taxi -ja
drdr
rale_066
jerotije318
babici
Dejan
to je to
bobrda
zlaja
26 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Da li pitati stranke za pravac?
Re: PRAVAC DA ili NE
Trenutno broj dva, ali koga boli uvo. Vas vlasnike preduzeca mozda i interesuje da budete broj jedan ali mene bas briga, da se ja pitam ja bih iz pinka odstranio bar 400 ljudi i tada bi radili boli glava pa makar bili broj 2,3...
kiconix- Forum početnik
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 27.01.2008
A da se ja pitam, ja bi u Pinku podigao smenu na 100 eura i onda bi ODMAH otislo 500-600 ljudi i radili bi bilo glava. Tedi bi imao racuna a i mi. Ovako, kada voznja dodje do 5 min stipa je 50 taksista. Cak i oni koji stizu za 10 min [djidaju vreme]
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Neko da mi objasni ovu sliku!!
Kako bi izgledala da i mi dajemo popust???!!!
p.s Jerotije, uzeo sam sliku iz tvog posta. Plaćam autorska prava.
Kako bi izgledala da i mi dajemo popust???!!!
p.s Jerotije, uzeo sam sliku iz tvog posta. Plaćam autorska prava.
mikiilic- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 187
Godina : 62
Datum upisa : 28.07.2008
Video sam sliku danas u blicu i ni meni nije bila jasna.
kiconix- Forum početnik
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 27.01.2008
Pa najverovatnije placeni novinari ili marketinske agencije!Alfa jaca od Lux-a i od Golda,Alo u klasi sa Luxom,nekako mi nije realno al ajde.Ovi iz blica su najgori novinari!Kapiram da svi rade za nekog i da se sve narucuje,setite se samo kako su arlaukali da se pusti lista
Moze samo kaficap.s Jerotije, uzeo sam sliku iz tvog posta. Plaćam autorska prava.
Dragi bo brda!
Dragi bo brda! Izađeš na ulicu, zaustaviš 200 ljudi postaviš pet pitanja i imaš nešto što liči na ovo gore..... I naravno to je kvalitetan uzorak ali.... da su sve to uradili na 5 različitih mesta u gradu i u tri različita doba dana anketa bi bila još bolja... npr da su bili u tržnom centru Banjica ili Vidikovac mi bi lošije prošli... ili da su recimo bili na Dorćolu Lux bi bio bolji a naravno da su bili na aerodromu ili Airport City-ju mi bi bili još bolji. I još nešto što se odnosi na tvoj komentar za moju priču iz banke.... ili veruješ ili ne veruješ i to je to... ali kako ćeš verovatno i ti pre ili kjasnije doći kod nas bi ću tako ljubazan da ti tada ispričam celu priču.bobrda ::Pa najverovatnije placeni novinari ili marketinške agencije!
Pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
- Broj poruka : 1621
Datum upisa : 10.02.2008
Poštovani Zlajo
Poštovani Zlajo,razumem ja sondiranje javnog mnjenja ali ovaj grafikon nije realan!Mogao je gospodin(gdja) novinar(ka) da se potrudi da sazna pravo stanje pre nego što je seo i počeo da lupa po tastaturi.Da se lažemo da nema plaćenih novinara?!Ja sam prokomentarisao grafikon gde su taxi udruženja svrstana po čemu?Broju članova,broju primljenih i predatih vožnji,kvalitetu voznog parka,kvalitetu usluge...Ne piše ili ja ne vidim...
Zamolio sam te samo da smanjiš reklamu kad pišeš na forumu.Recimo meni ne bi smetalo da svaki put kad otvaram stranicu gore ili dole bude reklama za tvoje udruženje.Kolega čiji je sajt je napomenuo da će veoma teško uspeti da ga održi,eto prilike za zgodnu reklamu
Da ti odgovorim na moj komentar za tvoju priču:zvao me drugar pre par nedelja i pita me sa kojim taxijem bi mogao da sklopi ugovor za firmu.Ja sam mu rekao ili vozači ili pink najprofesionalniji su!Nisam mu rekao da zove ni maxiss,ni alfu,ni lux.Kod vas će uvek dobiti vozilo,za bilo koju relaciju što im je i najbitnije.Znači moguće je da su pričale ali ne baš tim rečima.Evo sad na guglu za upit “Beogradski 9801“ izbacuje na prvo mesto,forum je na 4 mestu.
Svratiću nije problem,ionako imam tu dobrog drugara koga nisam video pa jedno 4-5 godina
Pozdravi od Bobrde-maxiss 885
Zamolio sam te samo da smanjiš reklamu kad pišeš na forumu.Recimo meni ne bi smetalo da svaki put kad otvaram stranicu gore ili dole bude reklama za tvoje udruženje.Kolega čiji je sajt je napomenuo da će veoma teško uspeti da ga održi,eto prilike za zgodnu reklamu
Da ti odgovorim na moj komentar za tvoju priču:zvao me drugar pre par nedelja i pita me sa kojim taxijem bi mogao da sklopi ugovor za firmu.Ja sam mu rekao ili vozači ili pink najprofesionalniji su!Nisam mu rekao da zove ni maxiss,ni alfu,ni lux.Kod vas će uvek dobiti vozilo,za bilo koju relaciju što im je i najbitnije.Znači moguće je da su pričale ali ne baš tim rečima.Evo sad na guglu za upit “Beogradski 9801“ izbacuje na prvo mesto,forum je na 4 mestu.
Svratiću nije problem,ionako imam tu dobrog drugara koga nisam video pa jedno 4-5 godina
Pozdravi od Bobrde-maxiss 885
Dajete popust da bi ste za uzvrat dobili pravac.
OK bilo je ovako. Blagajnica u hypo banci vidi da ja dolazim i prokomentariše gospođi koja je na šalteru, za koju zna da se stalno vozi taksijem uglavnom lux-om, kakvi su taksisti iz beogradskog 9801? A ona na njeno pitanje joj kaže da smo najbolji .... jer eto ne pitamo za pravac ali nažalost ne dajemo ni popust. I tu vam je očigledno sva mudrost, a to ste u svojim postovima i vi svi rekli, dajete popust da bi ste za uzvrat dobili pravac.bobrda ::....Znači moguće je da su pričale ali ne baš tim rečima....
Pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
Placamo da saznamo dokle stranka ide :|
Ne mogu da se ne zapitam koja agencija je uradila anketu na reprezentativnom uzorku od 200 ljudi nepoznatog profila... Ili je to neki zaposleni onih novina sebi kupio ili platio prevoz do i sa posla sledecih mesec dana? Misljenja sam da je samo broj poziva po clanu merodavan podatak u prici o najboljem.
Moram malo i ja da reklamiram svoju kucu:
Odavno primamo samo kolege koje imaju garanciju od najmanje dvojice koji su u LUX-u ili preporuku vlasnika itd...
Imamo i spisak kolega koji su radi da na krov stave nasu tablu.
U sekretarijatu kazu da imamo najveci broj bodova po broju clanova, kao i najbolji vozni park.
Mesecno odvajamo novac za bolesne kolege i delimo ih na ravne casti bolesnim kolegama.
Ne libimo se da one kolege koje ne postuju poslovnu politiku posaljemo u drugo preduzece.
Vrlo uspesno poslujemo sa naj boljim hotelima i restoranima, kao i sa najpoznatijim firmama.
Nemamo kontrolu ni sefove radio centra, ne naplacujemo greske, ne jurimo ljude po ulicama da im kontrolisemo vozila i radio stanice.
Imamo ime, imamo stil, imamo i RADIO centar, onu firmu sa 5 zvezda, imamo i nekoliko dispecera, nekoliko telefonistkinja, jednog vlasnika i moju malenkost. Ne ubedjujemo nikoga da smo najbolji...
Imamo i dosta plagijatora... ali, zar se ne kopira ono sto je dobro?
Imamo i popust, i zasticenu cenu, i najlepsu firmu, i najlepse ID kartice, najlepse cenovnike i svasta nesto...
Pa za sebe kazemo da nismo losi...idemo ka boljem.
Umalo da zaboravim, ja sam u LUX taxi-ju!
Pozdrav svima
Moram malo i ja da reklamiram svoju kucu:
Odavno primamo samo kolege koje imaju garanciju od najmanje dvojice koji su u LUX-u ili preporuku vlasnika itd...
Imamo i spisak kolega koji su radi da na krov stave nasu tablu.
U sekretarijatu kazu da imamo najveci broj bodova po broju clanova, kao i najbolji vozni park.
Mesecno odvajamo novac za bolesne kolege i delimo ih na ravne casti bolesnim kolegama.
Ne libimo se da one kolege koje ne postuju poslovnu politiku posaljemo u drugo preduzece.
Vrlo uspesno poslujemo sa naj boljim hotelima i restoranima, kao i sa najpoznatijim firmama.
Nemamo kontrolu ni sefove radio centra, ne naplacujemo greske, ne jurimo ljude po ulicama da im kontrolisemo vozila i radio stanice.
Imamo ime, imamo stil, imamo i RADIO centar, onu firmu sa 5 zvezda, imamo i nekoliko dispecera, nekoliko telefonistkinja, jednog vlasnika i moju malenkost. Ne ubedjujemo nikoga da smo najbolji...
Imamo i dosta plagijatora... ali, zar se ne kopira ono sto je dobro?
Imamo i popust, i zasticenu cenu, i najlepsu firmu, i najlepse ID kartice, najlepse cenovnike i svasta nesto...
Pozdrav svima
039- Forum početnik
- Broj poruka : 405
Godina : 56
Datum upisa : 20.11.2008
Imamo i citanje pravca!039 ::[b]Imamo i dosta plagijatora... ali, zar se ne kopira ono sto je dobro?
Pozdrav svima
039- Forum početnik
Sto jes jes, sve je tacno, jos kad bi promenili broj telefona da bi stranke lakse ga zapamtile bili bi jos bolji
Zahvaljujem Kolega :cheers:jerotije ::Sto jes jes, sve je tacno, jos kad bi promenili broj telefona da bi stranke lakse ga zapamtile bili bi jos bolji
039- Forum početnik
Pa realno je tako. Uradite nesto na promeni telefona da bude npr 9809 [taj je slobodan]. Ovako ja, koji sam svaki dan na ulici neznam Vas broj pa kako ce stranke [osim onih stalnih]
I nemamo reklamu, ne reklamiramo se nigde, mi nemamo statistiku, o nama ne pricaju u bankama, samoposlugama, kaficima, hotelima, ambasadama, konzulatima, restoranima, skupstinama, Dvorovima I NE ZOVU NAS SA SVIH TIH MESTA... mi i ne postojimo...mi smo totalno mali nistavni, nas ne zovu na sastanke...nas nema na taxi stanicama...
JER, MI RADIMO...RADIMO...RADIMO... A I NAJLEPSI SMO SVAKAKO!!!
MI NE PRAVIMO ANKETE - MI PRICAMO SA KOLEGAMA, SA KOLEGAMA PIJEMO KAFU, IDEMO NA SLAVE ITD...
I IMAMO POPUST...
I CITAMO PRAVAC.... :cheers: :cheers:
MI NE PRAVIMO ANKETE - MI PRICAMO SA KOLEGAMA, SA KOLEGAMA PIJEMO KAFU, IDEMO NA SLAVE ITD...
I IMAMO POPUST...
039- Forum početnik
Kolega Jerotije, pozdravljam i zahvaljujem.
kada budemo uveli cetvorocifreni broj bice 3033 a nikako ono 98... i nesto.
30 33 123 i nije tako tezak za pamcenje....
kada budemo uveli cetvorocifreni broj bice 3033 a nikako ono 98... i nesto.
30 33 123 i nije tako tezak za pamcenje....
039- Forum početnik
Samo si popust na telefonski poziv zaboravio!
VI ONDA IMATE SVE!...Kako si se ipak u poslednji čas ispravio i popust na telefonski poziv nisi zaboravio! Pitaću te? Kad ste tako nadprosečno dobri što onda dajete popust?039 ::...Umalo da zaboravim, ja sam u LUX taxi-ju!...Pozdrav svima
pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
popust
nije REKLAMA---to je navika,samo ne znam čija!Mušterijska ili taksistička!?
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
OPET JA
jel 039 kolega što hvali svoju službu ili je stranka koja hvali omiljenu i najbolju asocijaciju?
Magnum,Beotaxi----------da ne bude zabune!Od 1988,i ne menjam asocijaciju!
Magnum,Beotaxi----------da ne bude zabune!Od 1988,i ne menjam asocijaciju!
magnum- Forum manijak
Nije tezak za pamcenje onome ko hoce da ga zapamti ali ima dosta laksih kao 9801, 9802, 9803........sve do 9809 koji je [mislim] slobodan :|. Kad Alfa i Gold imaju te proste brojeve sto nebi Vi koji ste institucija za ovu boraniju30 33 123 i nije tako tezak za pamcenje....
[/quote]Kad ste tako nadprosečno dobri što onda dajete popust?
pozdrav Zlaja [/quote]
:lol: Cast mi je da imate tako visoko misljenje o nama i pozdravljam. :cheers:
O tom popustu Vi znate vise od mene...i kako i zasto...i kako se doslo do one cene kada se uvodio popust. Vi ste resili da igrate kako igrate.... Ljudi dolaze i odlaze...
Mi smo prihvatili pravila igre (iako nam se nije dopala) i u toj igri igramo, priznacete, prilicno dobro.
pozdrav Zlaja [/quote]
:lol: Cast mi je da imate tako visoko misljenje o nama i pozdravljam. :cheers:
O tom popustu Vi znate vise od mene...i kako i zasto...i kako se doslo do one cene kada se uvodio popust. Vi ste resili da igrate kako igrate.... Ljudi dolaze i odlaze...
Mi smo prihvatili pravila igre (iako nam se nije dopala) i u toj igri igramo, priznacete, prilicno dobro.
039- Forum početnik
jero
odakle Aurori 989(crveni Seat) kvisko.Čovek je u sredu ujutro,čitao one mukte novine 24 časa,čačkao uši,pravio rastojanje od 3 (tri) metra u koloni, telefonirao,a ČAK je pri tom i vrlo nezainteresovano taksirao u žutoj traci od Slavije ka Konju.Svirao sam mu u nameri da ga rasanim,uzbudim,iritiram,kiretiram,naljutim.Batice,kao da je za volanom bio Rej Čarls.Između minus 12 i minus 26 stepeni.Nemogući poduhvati!
magnum- Forum manijak
Necu da stavljam sliku grafikona(jer svi znate na koji grafikon mislim) i moram da iskomentarisem da je prilicno smesan!
Nema potrebe da objasnjavam zasto jer su to mnogi od vas sigurno i sami primetili...
Da,i ja se potpuno slazem sa kolegom 039 po pitanju asocijacije u kojoj radimo...za LUX samo reci hvale!!!
LUX 690.
Nema potrebe da objasnjavam zasto jer su to mnogi od vas sigurno i sami primetili...
Da,i ja se potpuno slazem sa kolegom 039 po pitanju asocijacije u kojoj radimo...za LUX samo reci hvale!!!
LUX 690.
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
Kolega 039 je LUX taxi 039
Moje ime je Joca, sb. 039, u LUX-u skoro od pocetka. Menja kolegu 773...itd. Video da se firme reklamiraju pa i on reklamira svoju...
039- Forum početnik
Stvarno mi nije jasno kada imate sve te lepe zelje sta ce vam onda "POPUST" pa uvedite 50% veruj mi bicete jos pozeljniji i LEPSI (posto ste i onako najlepsi tako kazes)039 ::I nemamo reklamu, ne reklamiramo se nigde, mi nemamo statistiku, o nama ne pricaju u bankama, samoposlugama, kaficima, hotelima, ambasadama, konzulatima, restoranima, skupstinama, Dvorovima I NE ZOVU NAS SA SVIH TIH MESTA... mi i ne postojimo...mi smo totalno mali nistavni, nas ne zovu na sastanke...nas nema na taxi stanicama...
I IMAMO POPUST...
A sto vam se clanovi (nocni) zale da vam je tabla toliko lepa da stranke nocu ne vide dali svetli ili ne i o onim pisanjima da proveravate koga primate :?: a ja znam trojicu koji su godinama radili kao kvakarosi na Stajgi bili u Maxissu odande izbaceni i sada kod vas sa vasom "lepom" tablom i dalje najradije i najcesce stoje na Stajgi.
Toliko o tome svuda ima propusta!
taxi -ja- Forum manijak
- Broj poruka : 1101
Godina : 58
Datum upisa : 12.03.2008
Popust ne nazalost neizbezan ukoliko zelis da ne stavis katanac na firmu. Niko ga NE voli ali........Stvarno mi nije jasno kada imate sve te lepe zelje sta ce vam onda "POPUST" pa uvedite 50% veruj mi bicete jos pozeljniji i LEPSI
ne razume
menja kolegu 773 ?
magnum- Forum manijak
Nerazumem ???
ni ja
zato i pitam
magnum- Forum manijak
Kolega 773 je vlasnk LUX taxi-jajerotije ::Nerazumem ???
039- Forum početnik
Ljuba.......pa nisam ga video da pegla . Posavetuj ga da se uclani na nas forum da bude jos jedan vlasnik taxija na forumu ako hoce i moze !
Ne znam cime izazvah Vas gnev, samo sam se prikljucio akciji REKLAMIRAJ SVOJU FIRMUStvarno mi nije jasno kada imate sve te lepe zelje sta ce vam onda "POPUST" pa uvedite 50% veruj mi bicete jos pozeljniji i LEPSI (posto ste i onako najlepsi tako kazes)
A sto vam se clanovi (nocni) zale da vam je tabla toliko lepa da stranke nocu ne vide dali svetli ili ne i o onim pisanjima da proveravate koga primate :?: a ja znam trojicu koji su godinama radili kao kvakarosi na Stajgi bili u Maxissu odande izbaceni i sada kod vas sa vasom "lepom" tablom i dalje najradije i najcesce stoje na Stajgi.
Toliko o tome svuda ima propusta!
Troje od 460? Slozicete se da je procenat greske mali. A Vas je?
Morao sam da ti ispravim citat uvek me zbuni tvoje citiranje
Poz. Taxi-ja
039- Forum početnik
039
Neko ima na koga da se osloni, neko mora sam...
Naljuti se covek... Eh, skrenula ova prica sa REKLAMIRANJA.
Naljuti se covek... Eh, skrenula ova prica sa REKLAMIRANJA.
039- Forum početnik
Moracu da otvorim jednu temu pod nazivom "reklama"
PITANJE ZLAJI
Ne ljutis se, jel da?
039- Forum početnik
Neverovatna je potreba svakoga od nas da brani ono cemu na neki nacin pripada...jerotije ::Moracu da otvorim jednu temu pod nazivom "reklama"
039- Forum početnik
Ja često kažem da je LUX OK, ALI...
Ja često kažem da je LUX OK, ALI ima jedno ALI koje u vašem slučaju fali.... A to je REKLAMA! Neću mnogo filozofirati ali jasno je da u poslednje vreme ipak stagnirate. I još nešto vaš broj znaju samo oni koji su ga memorisali u mobilnom. Pozdrav Zlaja039 ::.... i u toj igri igramo, priznacete, prilicno dobro.
PS UOPŠTE SE NE LJUTIM čak što više mnogo sam srećan dragi Joco što si nam došao na forum.
zlaja- Forum manijak
ULICA NE SME DA CEKA... treba prevoziti narod
Proizvodnja ne sme da stoji... Pozdrav svima
Gospodo kolege, svake noci sam na ulici i ako je neko za nastavak price o TAXI-ju, izvolte...
Vidimo se
Gospodo kolege, svake noci sam na ulici i ako je neko za nastavak price o TAXI-ju, izvolte...
Vidimo se
039- Forum početnik
SORRY
I ja sam zbunjen... Popravicemo...
039- Forum početnik
039 ::Moje ime je Joca, sb. 039, u LUX-u skoro od pocetka. Menja kolegu 773...itd. Video da se firme reklamiraju pa i on reklamira svoju...
Ja sam Bojan sl.br 690,u LUX-u sam tek 2 meseca i prezadovoljan sam asocijacijom.
Mislim da je LUX taksi asocijacija koja je u samom vrhu po pruzanju taksi usluga...i mislim da ce dugo ostati tu...u samom vrhu!
Alhemicar- Forum manijak
Dragi forumasi hajde da se drzimo malo tema koje su u postovima o tome i da pisemo jer svaka tema se zavrsava sa nekom sasvim desetom pocinje da lici na "CHAT"
POZDRAV Taxi-ja
POZDRAV Taxi-ja
taxi -ja- Forum manijak
SLOBODA MISLJENJA I IZRAZAVANJA je Ustavom garanrovana!taxi -ja ::Dragi forumasi hajde da se drzimo malo tema koje su u postovima o tome i da pisemo jer svaka tema se zavrsava sa nekom sasvim desetom pocinje da lici na "CHAT"
POZDRAV Taxi-ja
039- Forum početnik
Jeste sloboda misljenja ali nije tema i ne vodi nicemu samo zakljucavanju teme.
taxi -ja- Forum manijak
Zasto citati pravac?Svaki put kada birkate voznju,onaj iza vam misli ko zna sta,a kada uzmete dobru voznju koja bi bila njegova,onda strada uza familija.Zato bez pravca,pa sta se kome zalomi.Mislim da je to najpostenije,a bolje i kratez nego kucanje po 2 sata.
brat saja- Napredni član
- Broj poruka : 614
Godina : 51
Datum upisa : 01.08.2008
Svi ste dobili mejl od Administratora danas i lepo u pravilima pise ono sto treba PROCITAJTE.
Nemojte da pisete velikim slovima jer se to smatra vikanjem, nemojte da pisete post za postom jer se to neradi imate opciju EDIT , pa ako ste nesto zaboravili dodajte.
Ne treba da zloupotrebljavate teme zbog licne promocije jedini koji ovde ima svoju firmu je Zlaja i on je reklamira, mi ostali nemamo firme kao udruzenja i nema potrebe da hvalimo jedni drugima ono sto svi znamo.
Uskoro ce biti urednika koji nisu taxisti i brisace svaki post koji procene da nije po pravilu mora malo reda da se zavede, zato nemojte da dovodite sebe u poziciju da vam se obrise i da budete ljuti zbog toga.
Pozdrav od urednika To je to
Nemojte da pisete velikim slovima jer se to smatra vikanjem, nemojte da pisete post za postom jer se to neradi imate opciju EDIT , pa ako ste nesto zaboravili dodajte.
Ne treba da zloupotrebljavate teme zbog licne promocije jedini koji ovde ima svoju firmu je Zlaja i on je reklamira, mi ostali nemamo firme kao udruzenja i nema potrebe da hvalimo jedni drugima ono sto svi znamo.
Uskoro ce biti urednika koji nisu taxisti i brisace svaki post koji procene da nije po pravilu mora malo reda da se zavede, zato nemojte da dovodite sebe u poziciju da vam se obrise i da budete ljuti zbog toga.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Bez obzira sto Zlaja ima jedini svoju firmu...mislim da nije u redu da se samo on reklamira...po meni je to diskriminacija...znaci posto on ima firmu jedini on moze da kaze kako je BGD 9801 najbolji i No1 a mi svi ostali treba da cutimo posto se vec sve zna...kao sto je neko negde napisao(da sada ne trazim)neka plati reklamu na ovome forumu i onda je to ok...a ako ne....mislim da svi mi onda imamo ista prava kao i on ili se varam?!
Alhemicar- Forum manijak
Ajmo malo optimizma pa vidiš da pravac posustaje.Alhemicar ::...po meni je to diskriminacija...
DA. 52% [ 12 ]
DA, ali samo kod složenih i perifernih adresa. 26% [ 6 ]
NE, nikad ne pitati. 21% [ 5 ]
Blizu smo 50% 50%, šta kažete na to? Pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
sa srećom 039
samo ti reklamiraj "svoga konja".Niko nema prava da se ljuti.Jer,"svaki ciga........"
Pozdrav
Pozdrav
magnum- Forum manijak
Uredniku
Gosp. To je to i ostali,tojeto ::Svi ste dobili mejl od Administratora danas i lepo u pravilima pise ono sto treba PROCITAJTE.
Kako mi je zvanje Zamenik diektora i kao takav imam sva ovlascenja od istog, nalazim da sam neko ko je u sasvim istoj poziciji kao i ostala Gospoda koja mogu da reklamiraju svoju firmu a na osnovu Vaseg odobrenja Ostalima (njima). Ocekujem da to uzemete u obzir prilikom sledeceg obracanja nama. Zahvaljujem na razumevanju.
Ukoliko je Vasa pozicija opredeljena u smislu favorizacije jedne kuce, onda je Vas primedba jednako besmislena kao i nase reklamiranje.
Ostalim Kolegama se izvinjavam ukoliko sam ih iritirao svojim postovima(a vidim da nisam)...itd
Pozdrav
039- Forum početnik
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to