Novi reprogram 2016 godina
+16
struja
Dr.Agoljub
milanche514
VENELUME
to je to
mareska
benakiba
jerotije318
BATICA 646
zlaja
padobranac
miamilojevic
brat saja
Alhemicar
ramplinstinski
kole 44
20 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Novi reprogram 2016 godina
Znači sledećih 1095 dana po dve crvene svaki dan
za reprogram,tekući porez,gorivo i smenu....
BATICA 646- Forum manijak
- Broj poruka : 1337
Godina : 97
Datum upisa : 22.03.2010
Ša porez? Pa nisam daladu da plačam
Dr.Agoljub- Forum početnik
- Broj poruka : 205
Datum upisa : 03.03.2013
Nelegalni,tj. oni koji su registrovani van Beograda,sada rade sa nekim papirom koji su dobili od nase drage bogomdane vlade posle zadnjeg protesta.Nedavno me zaustavi komunalac i pita mene da li smeju da rade tako.Kakva banana.benakiba ::Ovako ili onako najebali smo kao žuti..dok mi potpisujemo reprograme i programe ilegalci sa 20% nesmetano rade, nelegalnih sve više i više i uzeti vožnju ispred splava ili kluba je postalo skoro nemoguća misija jer su sada zauzeli sve punktove gde iole ima posla..uostalom teško je i proći jer su parkirani svuda pa i po kolovozu u dva reda..šta misle komunalci, saobraćajci i inspektori ne znam ali je činjenica da živimo u totalnoj anarhiji i šta će biti sutra niko ne može da zna a tek za šest godina eee ko preživi pričaće..
Poslednji izmenio brat saja dana Sub 03 Sep 2016, 12:14, izmenjeno ukupno 1 puta
brat saja- Napredni član
- Broj poruka : 614
Godina : 51
Datum upisa : 01.08.2008
Ovoliki broj divljh taksista na ulicama Beograda ne pamte ni najstariji sugrađani
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Da, krajnje je vreme da se gradska i republička vlast opomene jednim masovnim protestom jer je sve otišlo u pm.Ako neko misli da će se sve rešiti samo tako što ćemo čekati i ćutati grdno se vara jer biće sve gore i gore...niko ne pamti ovoliko divljih, ovakvu nezainteresovanost sindikata i drugih taksi organizacija, nezainteresovanost i ignorisanje organa vlasti pa bi zaista trebalo da ih sve spustimo na zemlju ili još bolje da ih dignemo u vazduh jednim nezapamćenim "spontanim" blokiranjem svih gradskih saobraćajnica i celokupnog života u gradu za čega jedino mi imamo pravi potencijal i snagu..
benakiba- Napredni član
- Broj poruka : 741
Datum upisa : 17.05.2013
Dr.Agoljub- Forum početnik
- Broj poruka : 205
Datum upisa : 03.03.2013
benakiba- Napredni član
padobranac ::
a kada smo pa racunali na bolest i kvarove.
rata je 10000.
Ti si jos samo jedan u nizu koga bi ovo trebalo najvise da interesuje?
Mat i gotovo
Dva obicna momka prelaze ulicu
Idu u pravcu TAXI stajalista Zagubica
Uvidevsi situaciju, Gold 886, BG 863-IX, ne propusta priliku. Prilazi im blize u susret i nudi se. Da li kao bolji, posteniji ili povoljniji ostace tajna?
Varka je uspela. Putnici spakovani a putovanje moze da krene.
A VI ostali IZVINITE!
Red za šalter i uplate je tamo....
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008
Da li je moguće da ovakve stvari ovde nikoga ne dotiču??? Pričamo o reprogramu kao da nam neko nešto poklanja i trčimo u njega ne razmišljajući da kakva je tendencija rasta divljih i protivzakonitih verovatno nećemo moći i da ga plaćamo...Na osnovu svega što se dešava izgleda da je ovo sve dogovoreno u paketu sa reprogramom jer se niko ne oglašava ..Voleo bih da znam da li ikome sa ovog foruma ovo smeta i da li smo svesni posledica osim što smo u stanju da se sprdamo sa onima koji o trenutnom stanju pišu..
benakiba- Napredni član
Tema je trebala da se zove "Nova prevara - 2016 godina".
Očigledno je da će država na sve načine pokušati da naplati svoja potraživanja na sve moguće načine pre ulaska u EU, jer će onda EU da izbriše sva dugovanja svima koji su dužni po ovom i sličnim osnovama, pa ko se upeca - upecao se!
Očigledno je da će država na sve načine pokušati da naplati svoja potraživanja na sve moguće načine pre ulaska u EU, jer će onda EU da izbriše sva dugovanja svima koji su dužni po ovom i sličnim osnovama, pa ko se upeca - upecao se!
A, uci cemo u EU 3986
ramplinstinski- Forum početnik
- Broj poruka : 482
Datum upisa : 17.09.2008
Čuj, EU briše dugove
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
Pa, zar nije bolje da udjemo, pa da nam oproste dugove?
Ma jok bre, udjemo u evroazijsku uniju i obrišu nam sve i daju nam po 10k €, za trošak!
Blackshadow ::Čuj, EU briše dugove
Bugarski i rumunskii taxisti su bili u istom, oakvom položaju kao što smo mi sada.
Kad su ušli u EU, bili su im izbrisani svi dugovi, a nenormalni doprinosi, kakve mi imamo sada,
su im redukovani na normalu s tim da više ne smeju da duguju više od tri meseca po tom osnovu
inače im sledi kazna kao za utaju poreza, a svi znamo kolike su kazne na zapadu za to.
Ta redukcija je bila otprilike kao kad bi mi sad imali zaduženje od oko 5000, 6000 rsd/mesečno.
Naravno, taxi asocijacije su im ukinuli, jer one ne postoje u normalnim državama!
Postoje samo vlasnici taxi firmi sa svojim vozilima, koji zapošljavaju taxiste, i samostalci.
PS
Na ostatak gluposti ne odgovaram, to rade oni iz predškolskog...
Da i to je neko poglavlje pa pre ulaska mora da se podvuče crta i svi iznad crte da se ponašaju u skladu sa poreskim zakonima koji se mora prilagoditi mogućnostima obveznika..nema više nebuloznih, nenaplativih i virtuelnih dugovanja već sve mora da bude čisto i na nuli...svako je to rešio na svoj način ovako ili onako a i mi smo mogli to da rešimo mnogo bolje jer pokazaće se da ovaj nesrećni reprogram na kraju neće dovesti do potpunog rešavanja ovog problema jer će biti još mnogo zemljotresa u narednih pet godina..
benakiba- Napredni član
ka5an ::Blackshadow ::Čuj, EU briše dugove
Bugarski i rumunskii taxisti su bili u istom, oakvom položaju kao što smo mi sada.
Kad su ušli u EU, bili su im izbrisani svi dugovi, a nenormalni doprinosi, kakve mi imamo sada,
su im redukovani na normalu s tim da više ne smeju da duguju više od tri meseca po tom osnovu
inače im sledi kazna kao za utaju poreza, a svi znamo kolike su kazne na zapadu za to.
Ta redukcija je bila otprilike kao kad bi mi sad imali zaduženje od oko 5000, 6000 rsd/mesečno.
Naravno, taxi asocijacije su im ukinuli, jer one ne postoje u normalnim državama!
Postoje samo vlasnici taxi firmi sa svojim vozilima, koji zapošljavaju taxiste, i samostalci.
PS
Ovo si čuo na taxi stanici ili proverio na licu mesta, pročitao negde, voleo bi da vidim izvor?
Pa hajde da se uozbiljimo ili ipak Kazahtan, Azarbejdžan, jeftino gorivo i naplata u zlatu...?
pozz
I meni ovo deluje kao jedno od logicnih resenje....mada sam opet skeptik.....ko ce bre da se odrekne necega sto moze na ovaj ili onaj nacin da uzme?
struja- Forum manijak
Blackshadow ::ka5an ::Blackshadow ::Čuj, EU briše dugove
PS
Ovo si čuo na taxi stanici ili proverio na licu mesta, pročitao negde, voleo bi da vidim izvor?
Pa hajde da se uozbiljimo ili ipak Kazahtan, Azarbejdžan, jeftino gorivo i naplata u zlatu...?
pozz
Odavno su se zbili ti događaji, bilo tad o tome po novinama, a van domaćih taxi-stanica, ako iskopam to iz istorije - šaljem.
Evo nečeg mnogo goreg od toga "ja sam plaćao, neka plati i on", a linkovano, tagovano, uredno zavedeno...;
pozzzz
Stiglo rešenje u nevreme..danas za sutra jer sutra je petnaesti pa treba uplatiti i redovan harač i reprogram, već na startu problem a narednih 5 godina ko živ ko mrtav...
benakiba- Napredni član
ajmo sad na citanje resenja, pa kome nije jasno kod svog referenta na pojasnjenje.
TACKA 2. (otprilike ovako)
duznik tj. taksista je duzan da PLATI neku godisnju KAMATU koju SAM obracunava a ima veze sa rastom cena na malo i Narodnom bankom Srbije.
kazu OBAVEZNO platiti u suprotnom postoji opasnost izbacivanja iz reprograma.
pozdrav
duznik tj. taksista je duzan da PLATI neku godisnju KAMATU koju SAM obracunava a ima veze sa rastom cena na malo i Narodnom bankom Srbije.
pozdrav
padobranac- Forum početnik
- Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009
To se zna od pocetka i referent mi je odmah rekao,a iznosi 4.5% godisnje na ostatak duga.Izracunali su mi redovno za prvih 6-7 meseci,a posle toga na korekciju jer i ostatak duga pada.
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
padobranac ::ajmo sad na citanje resenja, pa kome nije jasno kod svog referenta na pojasnjenje.
pozdrav
Nema potrebe da ti sam uplacujes, budes uvek u plusu a oni ce sami da uzmu kad dodje vreme.
Reprogram se zaleteo i danas na parkingu opstine rakovica kao da je uvedena nova taksi stanica sve taksi vozika inace za taksiste je parkin gratis ako ima mesta na istom.
Konsolidovani upit stanja izgleda sa brojkama skroz drugacije nema vise brojke koliki je osnovni dug reprograma(100,200,300 hiljada kako ko), ako je placano sve redovno do 16.01. stoji realno trenutno stanje.
Zanimljivo je da ako recimo imate ratu na jednom racunu 4100 a uplati se 5000 sistem vam skida 4100 a onih 900 se knjizi kao plus na racunu i tu se ostvaruje mogucnost da se naplati revalorizacija.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Jesi isao kod Ilije, ili kod onih na 4. spratu?
Alhemicar ::To se zna od pocetka i referent mi je odmah rekao,a iznosi 4.5% godisnje na ostatak duga.Izracunali su mi redovno za prvih 6-7 meseci,a posle toga na korekciju jer i ostatak duga pada.
TO SE ZNA, TO SE ZNA...a meni referent nije nista rekao. tebi izracunao referent a moj kaze idi kod onoh u naplatu mi sa tim nemamo nista.
a ustvari niko nista ne zna. negde mi se provuklo da ce viti neka kamata NBSa ali se oteglo od aprila do septembra da sam samo cekao da pocnem da placam reprogram. niko te ne upozori, niko nista ne zna.
to je to ::Nema potrebe da ti sam uplacujes, budes uvek u plusu a oni ce sami da uzmu kad dodje vreme.
lakse reci nego uciniti
P.S. mozda nije lose s vremena na vreme nesto i pitati
padobranac- Forum početnik
- Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009
Kazem "To se zna" jer mi je referent pri potpisivanju reprograma naglasio da sam u obavezi da placam i godisnju kamatu od 4.5% na ostatak duga.OK.."Jel vam nije problem da mi to izracunate i dopisete pored svake kolone?" Izracunala mi i napisala u roku od 5 minuta i to je to.
P.S Jednom sam ih "zamolio" da mi objasne ceo listing,sta znace one kolone,minusi,plusevi,cifre..Nisam ja duzan to da znam,to je njihov posao.Takodje oni MORAJU da ti izracunaju tu stavku od 4.5% ako ti to trazis(zahtevas) od njih.Cim pomenes sefa ili direktora,odmah se menja ploca,a do tada..Idi tamo,to nije moj posao,sto niste citali ugovor,itd...
Ok posto vi ne znate,dovedite mi vaseg sefa,mozda on zna?! Ako ni sef ne zna,trazis direktora..itd...Makar je moj nastup takav sa njima.Sede na drzavnim jaslama,primaju dobru platu,a sve rade ili ne rade preko one stvari! Davno sam prestao da budem fin sa ljudima koji tu sede i primaju platu zbog mene!a meni referent nije nista rekao. tebi izracunao referent a moj kaze idi kod onoh u naplatu mi sa tim nemamo nista.
P.S Jednom sam ih "zamolio" da mi objasne ceo listing,sta znace one kolone,minusi,plusevi,cifre..Nisam ja duzan to da znam,to je njihov posao.Takodje oni MORAJU da ti izracunaju tu stavku od 4.5% ako ti to trazis(zahtevas) od njih.Cim pomenes sefa ili direktora,odmah se menja ploca,a do tada..Idi tamo,to nije moj posao,sto niste citali ugovor,itd...
Alhemicar- Forum manijak
Juče sam bio u poreskom na Paliluli i pitao referenta u vezi te kamate a odgovor je glasio ovako: " plaćaj ono što ti piše,kakva kamata kada ni mi ne znamo kako ćemo i da li ćemo i kada obračunavati tu neku kamatu...kakva kamata, plaćaj redovno i nećemo mi nikoga izbacivati iz reprograma jer to moramo peške i ogroman je posao" He he dakle stanje je i dalje isto, skoro se ništa ne menja..naravno da ja svaki mesec plaćam nešto više za svaki slučaj jer ih već dobro poznajem, ne postoji reprogram iz koga nisam izbačen uglavnom usled neke gluposti i sada "koga zmija ujede i guštera se plaši"..
benakiba- Napredni član
Pa pise da si duzan da placas 4.5% kamate na ostatak duga....To sto on ne zna,ne znaci da ne pise...
Alhemicar- Forum manijak
Dobro veče svima...
Savet...
Dobili ste konačna rešenja za porez za 2016 i 2017 i akontaciono rešenje za 2017...
Zbog Vaše mirne savesti pronađite vreme i prošetajte se do Vaših filijala Poreske uprave i tražite amalitičke kartice za 2015, 2016 i 2017...
Analitičke kartice tražite od Vaših poreskih inspektora koji Vam prate tekući porez...
Ko je u reprogramu neka ode do poreskog inspektora koji je zadužen za isti, traži listing i proveri da li je sve u redu ili postoji neki problem...
Poz...
Savet...
Dobili ste konačna rešenja za porez za 2016 i 2017 i akontaciono rešenje za 2017...
Zbog Vaše mirne savesti pronađite vreme i prošetajte se do Vaših filijala Poreske uprave i tražite amalitičke kartice za 2015, 2016 i 2017...
Analitičke kartice tražite od Vaših poreskih inspektora koji Vam prate tekući porez...
Ko je u reprogramu neka ode do poreskog inspektora koji je zadužen za isti, traži listing i proveri da li je sve u redu ili postoji neki problem...
Poz...
brada- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 155
Datum upisa : 15.08.2011
struja- Forum manijak
Sta su analiticke kartice?
Dobro veče...
Znaju oni...
Poz...
Znaju oni...
Poz...
Pusti sto oni znaju, kada nesto trazim bilo bi lepo da znam za sta mi to treba.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Analitička kartica ili listing (neki ga i tako zovu).
Kraj je godine. Dobio si konačno rešenje za 2015 i 2016 i akontaciono rešenje za 2017.
Zbog sebe uzmi i proveri stanje.
Za reprogram sam već napisao.
Poz...
Kraj je godine. Dobio si konačno rešenje za 2015 i 2016 i akontaciono rešenje za 2017.
Zbog sebe uzmi i proveri stanje.
Za reprogram sam već napisao.
Poz...
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Doprinos i porez za 2016 godinu
» Reprogram
» Reprogram, otpis kamate ili kako vec hocete 2012.
» Taxi predstavnik
» Reprogram
» Reprogram, otpis kamate ili kako vec hocete 2012.
» Taxi predstavnik
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to