Placate li porez ?
+21
ka5an
padobranac
Blackshadow
miamilojevic
struja
gagi187
BATICA 646
Zokenzi
VENELUME
Mapko
kure
Alhemicar
Delphy
Panco
magnum
Slave
to je to
ramplinstinski
zzmegi
taxi -ja
jerotije318
25 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Dali placate porez ?
Re: Placate li porez ?
Ma kakvi laknuti...Ja sam se uplasio od ovolike cifre.....
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
Cuti,dobro je,zamisli da je kamata na kasnjenje 200%,umesto 100%,koliko bi onda dugovao,sram ih bilo,pa toliku kamatu ni najgori zelenasi ne uzimaju,krstili bi se i levom i desnom,a misle za sebe da su opaki?a vid poresku upravu?da vidis ko je opak?leba nema da jedes,a kamatu da platis,penziju neces imati,jer PIO fonda nece biti,ali sve do dinara ima da platis?Mico,Grawe,winer,unika,bilo koji penzioni fond,koji vrti i oplodjuje tvoje pare za tebe,ili se moli za neku inflaciju pa onda domacinski razmenis 500e i eto staza za 10 godina,99% da ce tako i da bude,poz
miamilojevic- Napredni član
- Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009
Ih sunce ti kalaisano
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
Bogami Mia,mia i ja sam poceo tako da razmisljam!Imas li ti nekog iskustva i saznanja o tome?
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Gde baš njih nađe? Ako je to neki novi monopol onda bih radije prodo hotelemagnum ::Pa ti da prodaš Plav i Gusinje,,,,,,,,,,,
Mislio sam da će laknuti onima koji manje dugujuAlhemicar ::Ma kakvi laknuti...Ja sam se uplasio od ovolike cifre.....
Poslednji put izmenio Mapko dana Pet 16 Jul 2010, 15:46, izmenio ukupno 3 puta (Razlog : deseti put najmanje - problemi sa mastilom?!)
Mapko- Napredni član
- Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009
Pa nema ništa drugo,sve je prodato,ostalo to i Rožaje.Pre dve nedelje smo završili sa Pljevljima!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/835/fotografija0037.jpg/
ja ne znam drugacije.
a vidim tek malopre da se i mapko skoro obradovao istim. samo sto postoje male razlike kod njega i mene. zar ne?
e sad mi nije jasno da su toliko poceli da vode racuna i o nama sitnim duznicima ili su probali da me iznerviraju i zaplase. verujte da nisu uspeli ni jedno ni drugo. s tim sto je stavka 1 vec uplacena. da nije zalosno bilo bi smesno.
i jos me probudi postar da mi uruci.
ja ne znam drugacije.
a vidim tek malopre da se i mapko skoro obradovao istim. samo sto postoje male razlike kod njega i mene. zar ne?
e sad mi nije jasno da su toliko poceli da vode racuna i o nama sitnim duznicima ili su probali da me iznerviraju i zaplase. verujte da nisu uspeli ni jedno ni drugo. s tim sto je stavka 1 vec uplacena. da nije zalosno bilo bi smesno.
i jos me probudi postar da mi uruci.
padobranac- Forum početnik
- Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009
magnum ::Meni su dosta i ova dva.Jedino me zanima staž!?On valjda miruje,je li?
Ne placaš samo porez, sve ostalo plaćaš, a staž ti miruje.
Znam iz ličnog iskustva, koje je trajalo oko 3 meseca.
Ja sam redovno plaćao do ove godine sve dažbine kupio fiarta stila 2004 g.
Zarađenim parama na taksiju sa radom od 10h-12h dnevno na ulici na plus 40 do - 20 c.Kako je prošla 2004 sve gore i gore sad sam došao u situaciju da sam oboleo ne mogu da platim doprinose, jel stoim po 2 h na stanici .
Kod lekara nisam bio 15 godina a sad ne mogu da zakažem snimanje pre 6 meseci kada tražiš od socijalnog da ti uplati pare što nisi radio čekaš 9 meseci kada staneš na stanicu milicionar 5000 din svake godine reg 32000din i ostali pregledi .Sad se pitam gde mi je zdravlje kako ću da izmirim dug šta mi znači overena knjižica kad ništa ne funkcioniše .
Po svoj prilici penziju i neću videti od poreza koi sam plaćao toalete nisu napravili stajališta uredili sredili stanje sa divljacima rešili problem broja taksista kola itd.
Zarađenim parama na taksiju sa radom od 10h-12h dnevno na ulici na plus 40 do - 20 c.Kako je prošla 2004 sve gore i gore sad sam došao u situaciju da sam oboleo ne mogu da platim doprinose, jel stoim po 2 h na stanici .
Kod lekara nisam bio 15 godina a sad ne mogu da zakažem snimanje pre 6 meseci kada tražiš od socijalnog da ti uplati pare što nisi radio čekaš 9 meseci kada staneš na stanicu milicionar 5000 din svake godine reg 32000din i ostali pregledi .Sad se pitam gde mi je zdravlje kako ću da izmirim dug šta mi znači overena knjižica kad ništa ne funkcioniše .
Po svoj prilici penziju i neću videti od poreza koi sam plaćao toalete nisu napravili stajališta uredili sredili stanje sa divljacima rešili problem broja taksista kola itd.
mirko- Forum početnik
- Broj poruka : 341
Godina : 53
Datum upisa : 20.02.2008
To je veliki problem koji sve nas muči ili će početi da nas muči za koji mesec ili godinu i ako se pod hitno nešto ne preduzme bojim se da će nas zaista vrlo brzo ostati 5.000 i to 5.000 taksista narušenog zdravlja, finansijski iscrpljenih i emocionalno potonulih
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
E, mislim da grešiš kolega. Ovih "5.000 taksista narušenog zdravlja, finansijski iscrpljenih i emocionalno potonulih" će na kraju izgubiti dozvolu za rad zbog neplaćenih poreza i ostalih dažbina, dok će oni koji su radili 3-4 sata i "pazarili" veće pare, nego mi za 10-12 sati, ostati u poslu, jer oni uglavnom imaju plaćene sve dažbine.
as- Forum početnik
- Broj poruka : 302
Datum upisa : 24.04.2008
Samo bih se nadovezao na par poslednjih postova,sto i jeste verovatno cilj nekih da mi ne mozemo da ispunimo nametnutu normu za licence sa neplacenim porezima i sl.da bi oni uzeli iste.To se u Srbiji zove' privatizacija'.
pizon- Forum početnik
- Broj poruka : 223
Datum upisa : 11.12.2009
Ovo je potpuno tacno i praksa je pokazala istinitim.dok će oni koji su radili 3-4 sata i "pazarili" veće pare, nego mi za 10-12 sati, ostati u poslu, jer oni uglavnom imaju plaćene sve dažbine.
Svi oni koji iskljucivo zive od taksiranja nisu u mogucnosti ili sa teskom mukom placaju sve obaveze koje se pred njih namecu.Dok sa druge strane oni kojima je ovo "pride" posao redovno izmiruju dugovanja a u cilju da ne bi upadali u oci i slucajno se poteglo pitanje gde su sve prijavljeni i sa koliko strana im se uplacuje.
Generalno gledano, sistem kao i opstinare ovo i ne zanima.Iz razloga sto im se vise uplacuje i sa vise strana to je njima bolje i samo neka leze na racun,nije vazno od koga,zasto i koliko!?
Ova nepravda se tesko moze ispraviti.Skoro da je nemoguce.Ostaje samo nagon snalazljivosti i samoodrzanja svake jedinke ponaosob.Tako nam je i do sada bilo,a izgledi su i nadalje po istom receptu.
Drste se one:Pojedi ili budi pojeden!
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
"Drste se one:Pojedi ili budi pojeden!"
Nažalost, ova naša Srbija se pretvorila u jednu državu u kojoj vladaju zakoni džungle!
Nažalost, ova naša Srbija se pretvorila u jednu državu u kojoj vladaju zakoni džungle!
as- Forum početnik
- Broj poruka : 302
Datum upisa : 24.04.2008
Uvek isto.Bla,bla,bla,bez bez mrdanja xupeta.Sad se ceka da se stvari rese same od sebe ili da ih neko drugi resi.Sitab je oformio radnu grupu sacinjenu od ljudi koji imaju zajednicki problem.Postoje prostorije,advokat,pecat strukovnog udruzenja taksista i koliko cujem postignuti su prvi kontakti.Sta je problem.Brojnost kao jedina snaga koju ova drzava priznaje i shvata ozbiljno.Pa gde su taksisti koji imaju ozbiljan egzistencionalni problem?Pametuju po forumu i taksi stanicama.
bodi- Forum početnik
- Broj poruka : 276
Datum upisa : 04.05.2010
da da svi se mi prepoznamo
mirko- Forum početnik
- Broj poruka : 341
Godina : 53
Datum upisa : 20.02.2008
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Otpis kamata ............
» DOPRINOSI I POREZ
» Porez u 2009
» Registracija automobila
» Porez i doprinos u 2014
» DOPRINOSI I POREZ
» Porez u 2009
» Porez i doprinos u 2014
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to