Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Placate li porez ?

+21
ka5an
padobranac
Blackshadow
miamilojevic
struja
gagi187
BATICA 646
Zokenzi
VENELUME
Mapko
kure
Alhemicar
Delphy
Panco
magnum
Slave
to je to
ramplinstinski
zzmegi
taxi -ja
jerotije318
25 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

Dali placate porez ?

Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap54%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 54% 
[ 30 ]
Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap4%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 4% 
[ 2 ]
Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap25%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 25% 
[ 14 ]
Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap5%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 5% 
[ 3 ]
Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap2%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 2% 
[ 1 ]
Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap10%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 10% 
[ 6 ]
Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap0%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Placate li porez ? - Page 2 Vote_lcap0%Placate li porez ? - Page 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Ukupno Glasova : 56

Placate li porez ? - Page 2 Empty Re: Placate li porez ?

Počalji od Alhemicar Čet 15 Jul 2010, 23:08

Ma kakvi laknuti...Ja sam se uplasio od ovolike cifre.....
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Čet 15 Jul 2010, 23:25

Cuti,dobro je,zamisli da je kamata na kasnjenje 200%,umesto 100%,koliko bi onda dugovao,sram ih bilo,pa toliku kamatu ni najgori zelenasi ne uzimaju,krstili bi se i levom i desnom,a misle za sebe da su opaki?a vid poresku upravu?da vidis ko je opak?leba nema da jedes,a kamatu da platis,penziju neces imati,jer PIO fonda nece biti,ali sve do dinara ima da platis?Mico,Grawe,winer,unika,bilo koji penzioni fond,koji vrti i oplodjuje tvoje pare za tebe,ili se moli za neku inflaciju pa onda domacinski razmenis 500e i eto staza za 10 godina,99% da ce tako i da bude,poz

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blackshadow Pet 16 Jul 2010, 00:50

Ih sunce ti kalaisano affraid
Blackshadow
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pet 16 Jul 2010, 14:40

Bogami Mia,mia i ja sam poceo tako da razmisljam!Imas li ti nekog iskustva i saznanja o tome? bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mapko Pet 16 Jul 2010, 15:13

magnum ::Pa ti da prodaš Plav i Gusinje,,,,,,,,,,, place
Gde baš njih nađe? Ako je to neki novi monopol onda bih radije prodo hotele Rolling Eyes

Alhemicar ::Ma kakvi laknuti...Ja sam se uplasio od ovolike cifre.....
Mislio sam da će laknuti onima koji manje duguju Smile

Poslednji put izmenio Mapko dana Pet 16 Jul 2010, 15:46, izmenio ukupno 3 puta (Razlog : deseti put najmanje - problemi sa mastilom?!)
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pet 16 Jul 2010, 19:45

Pa nema ništa drugo,sve je prodato,ostalo to i Rožaje.Pre dve nedelje smo završili sa Pljevljima! place
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od padobranac Pon 03 Okt 2011, 14:43

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/835/fotografija0037.jpg/

ja ne znam drugacije.
a vidim tek malopre da se i mapko skoro obradovao istim. samo sto postoje male razlike kod njega i mene. zar ne?
e sad mi nije jasno da su toliko poceli da vode racuna i o nama sitnim duznicima ili su probali da me iznerviraju i zaplase. verujte da nisu uspeli ni jedno ni drugo. s tim sto je stavka 1 vec uplacena. da nije zalosno bilo bi smesno.
i jos me probudi postar da mi uruci.
padobranac
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ka5an Uto 04 Okt 2011, 13:49

magnum ::Meni su dosta i ova dva.Jedino me zanima staž!?On valjda miruje,je li? bounce

Ne placaš samo porez, sve ostalo plaćaš, a staž ti miruje.
Znam iz ličnog iskustva, koje je trajalo oko 3 meseca. Cool;
ka5an
ka5an
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 924
Godina : 64

http://beogradskaka5anija.cyberfreeforum.com/forum.htm

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mirko Uto 11 Okt 2011, 13:04

Ja sam redovno plaćao do ove godine sve dažbine kupio fiarta stila 2004 g.
Zarađenim parama na taksiju sa radom od 10h-12h dnevno na ulici na plus 40 do - 20 c.Kako je prošla 2004 sve gore i gore sad sam došao u situaciju da sam oboleo ne mogu da platim doprinose, jel stoim po 2 h na stanici .
Kod lekara nisam bio 15 godina a sad ne mogu da zakažem snimanje pre 6 meseci kada tražiš od socijalnog da ti uplati pare što nisi radio čekaš 9 meseci kada staneš na stanicu milicionar 5000 din svake godine reg 32000din i ostali pregledi .Sad se pitam gde mi je zdravlje kako ću da izmirim dug šta mi znači overena knjižica kad ništa ne funkcioniše .
Po svoj prilici penziju i neću videti od poreza koi sam plaćao toalete nisu napravili stajališta uredili sredili stanje sa divljacima rešili problem broja taksista kola itd.
mirko
mirko
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 341
Godina : 53
Datum upisa : 20.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zokenzi Uto 11 Okt 2011, 21:18

To je veliki problem koji sve nas muči ili će početi da nas muči za koji mesec ili godinu i ako se pod hitno nešto ne preduzme bojim se da će nas zaista vrlo brzo ostati 5.000 i to 5.000 taksista narušenog zdravlja, finansijski iscrpljenih i emocionalno potonulih pale
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od as Sre 12 Okt 2011, 00:15

E, mislim da grešiš kolega. Ovih "5.000 taksista narušenog zdravlja, finansijski iscrpljenih i emocionalno potonulih" će na kraju izgubiti dozvolu za rad zbog neplaćenih poreza i ostalih dažbina, dok će oni koji su radili 3-4 sata i "pazarili" veće pare, nego mi za 10-12 sati, ostati u poslu, jer oni uglavnom imaju plaćene sve dažbine. place

as
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 302
Datum upisa : 24.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pizon Sre 12 Okt 2011, 04:37

Samo bih se nadovezao na par poslednjih postova,sto i jeste verovatno cilj nekih da mi ne mozemo da ispunimo nametnutu normu za licence sa neplacenim porezima i sl.da bi oni uzeli iste.To se u Srbiji zove' privatizacija'.
pizon
pizon
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 223
Datum upisa : 11.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od struja Sre 12 Okt 2011, 11:52

dok će oni koji su radili 3-4 sata i "pazarili" veće pare, nego mi za 10-12 sati, ostati u poslu, jer oni uglavnom imaju plaćene sve dažbine.
Ovo je potpuno tacno i praksa je pokazala istinitim.
Svi oni koji iskljucivo zive od taksiranja nisu u mogucnosti ili sa teskom mukom placaju sve obaveze koje se pred njih namecu.Dok sa druge strane oni kojima je ovo "pride" posao redovno izmiruju dugovanja a u cilju da ne bi upadali u oci i slucajno se poteglo pitanje gde su sve prijavljeni i sa koliko strana im se uplacuje.
Generalno gledano, sistem kao i opstinare ovo i ne zanima.Iz razloga sto im se vise uplacuje i sa vise strana to je njima bolje i samo neka leze na racun,nije vazno od koga,zasto i koliko!?
Ova nepravda se tesko moze ispraviti.Skoro da je nemoguce.Ostaje samo nagon snalazljivosti i samoodrzanja svake jedinke ponaosob.Tako nam je i do sada bilo,a izgledi su i nadalje po istom receptu.
Drste se one:Pojedi ili budi pojeden!
struja
struja
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2103

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od as Sre 12 Okt 2011, 12:07

"Drste se one:Pojedi ili budi pojeden!"
Nažalost, ova naša Srbija se pretvorila u jednu državu u kojoj vladaju zakoni džungle! place

as
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 302
Datum upisa : 24.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bodi Sre 12 Okt 2011, 21:20

Uvek isto.Bla,bla,bla,bez bez mrdanja xupeta.Sad se ceka da se stvari rese same od sebe ili da ih neko drugi resi.Sitab je oformio radnu grupu sacinjenu od ljudi koji imaju zajednicki problem.Postoje prostorije,advokat,pecat strukovnog udruzenja taksista i koliko cujem postignuti su prvi kontakti.Sta je problem.Brojnost kao jedina snaga koju ova drzava priznaje i shvata ozbiljno.Pa gde su taksisti koji imaju ozbiljan egzistencionalni problem?Pametuju po forumu i taksi stanicama.
bodi
bodi
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 276
Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mirko Pet 14 Okt 2011, 21:22

da da svi se mi prepoznamo
mirko
mirko
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 341
Godina : 53
Datum upisa : 20.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu