Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registracija automobila

+30
bodi
pizon
Alhemicar
Velja
Delphy
maradona
plavi
Musa
pecau
dejan 73
padobranac
zzmegi
angelina
milan_so
struja
Blackshadow
Mapko
popers
Slave
Moravac
microb
brat saja
Panco
jerotije318
tomovicbgd
Dejan
Zokenzi
magnum
miamilojevic
parmin
34 posters

Strana 2 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

Registracija automobila - Page 2 Empty Re: Registracija automobila

Počalji od Mapko Čet 06 Jan 2011, 14:31

Mesec dana se vozi na tu potvrdu dok se table i nalepnica dobijaju odmah... gužva i nije bila tako velika danas, čekao sam ne više od 2 sata. Ne znam ništa oko TX tablica, nisam smeo da se zezam jer mi već istekla registracija a i zbog neplaćenog poreza nisam teo da rizikujem da mi dogodine kažu plati porez da bi registrovao auto. O tome će nas informisati već neki uredni platiša danas sutra.
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od angelina Čet 06 Jan 2011, 17:35

struja :: Svako osiguravajuce drustvo,bilo da ste krivi ili ne prvo ce proveriti u APR-u da li ste aktivni ili ste nedozvoljeno nosili nevazece tablice.Posto ste duzni da po prestanku delatnosti vratite u roku od 15 dana.Svaki njihov advokat ce momentalno da pokrene krivicnu tuzbu protiv vas za lazno predstavljanje i pokusaj obmane.Ne mozete ni da zamislite koliku ce visinu nadoknade da dobiju,a sve preko vase "koze".
AVE strujani, legendo proizvoljnih iznošenja mišljenja !!
'de ih bre samo skupljaš i prezentuješ nam ih kao produkte tvog razmišljanja ??

Ne bih da dužim, te ću reći u par rečenica objasniti tvoje proizvoljno razmišljanje !!

Prvo, "krivična tužba" kao termin NE POSTOJI !! Krivična prijava da, pa onda se vodi istražni postupak (istražni sudija), pa se onda podnosi optužnica (tužba-podnosi je tužilac) , a "krivična tužba", ponavljam, NE POSTOJI !!! bounce bounce bounce bounce Prema tome, strujani, proizvoljno iznosiš svoja razmišljanja !!!!!!!!

Ovo me je navelo da rasčlanim i resto tvog razmišljanja jer je kao i većina do sada ....... "labava"

Drugo, baš me zanima koja to osiguravajuća kuća neće da mi isplati štetu nastalu na mom vozilu zbog krivice klijenta te kuće uz policijski zapisnik koji kaže tako ?!?!
Koga sam ja to obmanuo ako je moje vozilo opleo neki degenerik koji je prošao kroz crveno ili preko pune ili bio pijan ili ...... sa trotoara silazio na ulicu a ja išao istom ???????

A dal' sam ja sa državom rasčistio sve račune, sa tim osiguravajuća kuća apsolutno nema ništa !!!

Ne znam dal' razumeš, ali evo ovako !!
Ako te tvoj komšija prevari za neke pare, jedini koji može da ga tuži za naknadu štete si ti a nikako neki treći komšija koji je samo gledao kad si ti ovom prvom davao pare !!!
Prema tome, ja se zezao sa državom, država me nije tužila, neki "klijent" na semaforu udario moje vozilo, on kriv, osiguravajuća kuća "klijenta" isplaćuje meni štetu bez ikakve brige za to dal' sam ja izigrao državu ili nisam, odnosno dal' me država tužila ili jok !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadam se da je sad jasnije !! bounce bounce bounce

Treće, jedina stvar koja se ne može u toj situaciji naplatiti su taksi dani !!!

Pozdrav oooooo strujani, i ........ vidi to tamo sa elektrikom, možda ti bolje ide Very Happy !!
angelina
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 50
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Registracija automobila - Page 2 Empty Mislim da si za...bo samog sebe i to opasno!

Počalji od popers Čet 06 Jan 2011, 19:33

Mapko ::Mesec dana se vozi na tu potvrdu dok se table i nalepnica dobijaju odmah... gužva i nije bila tako velika danas, čekao sam ne više od 2 sata. Ne znam ništa oko TX tablica, nisam smeo da se zezam jer mi već istekla registracija a i zbog neplaćenog poreza nisam teo da rizikujem da mi dogodine kažu plati porez da bi registrovao auto. O tome će nas informisati već neki uredni platiša danas sutra.
OPASNO
popers
popers
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 145
Datum upisa : 09.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Panco Čet 06 Jan 2011, 19:53

Opet kvaka,ako nije tx tablica da li ce pustati na esteskom

Panco
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 103
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mapko Čet 06 Jan 2011, 20:04

Ako naknadno osiguram putnike zašto ne bi? Da li sam divljak znaju po dokumentima - hehe a mogu i da pitaju @milan_so
...mislim da bar u ovoj prvoj godini tu ne može biti problema jer ni neko ko dođe sa starim tablama nema TX - zar ne?
Uf, dao si mi žišku idem ja oma da ubacim ove table u APR - dok se ne dosete Kauri Very Happy
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od struja Čet 06 Jan 2011, 21:39

Pozdrav oooooo strujani, i ........ vidi to tamo sa elektrikom,
Prijatelju,pa dugo te nije bilo medju nama.Morao sam napon da povecam da se probudite!
Ali i dalje ostajem pri svojim stavovima.
struja
struja
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od angelina Čet 06 Jan 2011, 23:02

struja :: Prijatelju,pa dugo te nije bilo medju nama.Morao sam napon da povecam da se probudite!
Ali i dalje ostajem pri svojim stavovima.
Tu sam ja međ' vama i s vama, retko se javljam al' budno motrim, takav mi zadatak Cool; !!

Živ bio ti još 100 godina u sreći, zdravlju i veselju sa sve tvojim stavovima koje btw ne moraš baš svaki put podeliti ovde sa nama, mislim ne moraš unositi zabunu i dezorjentisati i ovako već zbunjene i dezorjentisane redove nam naše drage sa "tvojim", a izgleda mi i stvarno samo tvojim stavovima, jer niko drugi ne pomišlja ni u najvećem bunilu da iznese stavove kao tvoje, ...... ponekad ......, da ne kažem uvek, i da podnese "krivičnu tužbu" kao ti, te da se još hvali kako ostaje pri svojim stavovima Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!!!!!!!!!! Ko god da ti je rek'o za "krivičnu tužbu", idi kod njega i reci mu slobodno da te je zajebao sa tim terminom, al' ja sve nekako mislim da je to proizvod tvog dubokoumnog razmišljanja i povezivanja posle koga zauzmeš svoj stav od koga ne odustaješ Very Happy Very Happy !!!

Da ponovim, živ bio još 100 godina sa sve svojim stavovima, samo što dalje ih od mene !!!!!!!!!

P.S. Jel i dalje iz Travničke skrećeš desno u Karađorđevu ??? Very Happy Very Happy

angelina
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Čet 06 Jan 2011, 23:52

Mapko,nove kamere dozvoljavaju samo TX vozilima da voze žutom.Za sve ostale stiže prijava!
Čestitke! Mada nisi ti kriv,,,,,ako kokoška nije pogledala da si po zanimanju taxi, i videla a nije se zapitala čemu i polisa za putnike,onda nisi ti kriv.Nije tvoje da BAŠ toliko znaš o novim tablicama , kad NE ZNAJU ni oni! Embarassed
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blackshadow Pet 07 Jan 2011, 00:33

Koje bre nove kamere, eno ih vise tamo vec godinu dana hihihi
Blackshadow
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mapko Pet 07 Jan 2011, 01:04

magnum ::Mapko,nove kamere dozvoljavaju samo TX vozilima da voze žutom.Za sve ostale stiže prijava!
Čestitke! Mada nisi ti kriv,,,,,ako kokoška nije pogledala da si po zanimanju taxi, i videla a nije se zapitala čemu i polisa za putnike,onda nisi ti kriv.Nije tvoje da BAŠ toliko znaš o novim tablicama , kad NE ZNAJU ni oni! Embarassed

Pa kamera će me snimiti, sudija pozvati, ja mu odneti dozvolu i on će me osloboditi ...nigde se u zakonu ne spominje vozilo sa TX oznakama već taxi vozilo a ja to jesam... opet podsećam, bar za prvu godinu može ovako jer u suprotnom bi kažnjavali i taxistu sa starim tablama kome registracija važi do kraja godine ...ja sam samo malo vremena kupio da ne budem baš brzo u situaciji da mi zabrane registraciju zbog neizmirenih obaveza a i u trenutku kad sam odlučivao hoću li TX ili ne nije se znalo ni da li će se deliti TX... kad ne budem usamljen biće lakše Wink
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Moravac Pet 07 Jan 2011, 10:07

[quote="Blackshadow"]Koje bre nove kamere, eno ih vise tamo vec godinu dana hihihi [/quote

Navodno su pocele da funkcionisu od pre 2 dana! Proteklih godinu dana su testirali i podesavali, a od sada ce kaznjavati, tako rekose na TV-u!
Moravac
Moravac
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 794
Datum upisa : 02.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pet 07 Jan 2011, 12:05

I ja imam ista saznanja.Od jednog čike u uniformi!
I verujem mu, nikada nije slagao.
A ono,u pravu si,Mapko,trebaće im još vremena ,barem godinu dana ,dok svi ne dobiju nove table! bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Slave Pet 07 Jan 2011, 12:54

Требало је да крене од пре неки дан али продужено је како су рекли за десетак дана. Јавиће кад буде кренуло!!!
Slave
Slave
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Moravac Pet 07 Jan 2011, 16:31

Nego, ajde neko ko sigurno zna, sta sve mere one kamere na Brankovom mostu i u Lenjina? Neki kazu da slikaju samo zutu traku, a neki vele i da pored toga mere brzinu!
Moravac
Moravac
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zokenzi Pet 07 Jan 2011, 16:53

U Lenjina meri brzinu, a na Brankovom mostu snimaju žutu traku.
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zzmegi Pet 07 Jan 2011, 17:37

Ja video prekjuče u Kneza Miloša ispred sebe kolegu iz Lux-a sa novim TX tablicama, znači počelo je. Što se tiče one polemike ko kome plaća odštetu i zašto, kvaka se krije u doplati od 20% na obaveznu polisu osiguranja prilikom registracije vozila koje je uredno prijavljeno da obavlja javni,tj. taxi prevoz!
Dakle, kome se neki podaci o vozilu ne slažu, slučajno ili namerno izbegava lihvarsku doplatu polise od 20%, čime daje izgovor svojoj ili tuđoj osiguravajućoj kući da u slučaju udesa nenadoknade štetu i sve troškove svale na kolegu, čak i kada nije kriv!!! Twisted Evil Obrni, okreni, žutara nam pozadi! pale
zzmegi
zzmegi
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 164
Datum upisa : 12.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Moravac Pet 07 Jan 2011, 17:46

A ja se nesto ne secam da sam u osnovnoj skoli ucio slova "X,Y,W,Q!? Totalna budalastina, u nasem pismu ne postoje!!! A kako cemo tek da placamo parking putem telefona sa sledecim slovima: Č,Ć,Š,Đ,Ž!
Moravac
Moravac
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od padobranac Pet 07 Jan 2011, 18:20

zzmegi :: Ja video prekjuče u Kneza Miloša ispred sebe kolegu iz Lux-a sa novim TX tablicama, znači počelo je. Što se tiče one polemike ko kome plaća odštetu i zašto, kvaka se krije u doplati od 20% na obaveznu polisu osiguranja prilikom registracije vozila koje je uredno prijavljeno da obavlja javni,tj. taxi prevoz!
Dakle, kome se neki podaci o vozilu ne slažu, slučajno ili namerno izbegava lihvarsku doplatu polise od 20%, čime daje izgovor svojoj ili tuđoj osiguravajućoj kući da u slučaju udesa nenadoknade štetu i sve troškove svale na kolegu, čak i kada nije kriv!!! Twisted Evil Obrni, okreni, žutara nam pozadi! pale

DA LI NEKO ZNA ILI MOZE DA SAZNA!
da li vozila gradskog saobracaja u javnom prevozu placaju uvecanu polisu 20%
padobranac
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Registracija automobila - Page 2 Empty Đivljak

Počalji od milan_so Pet 07 Jan 2011, 20:48

Mapko ::Ako naknadno osiguram putnike zašto ne bi? Da li sam divljak znaju po dokumentima - hehe a mogu i da pitaju @milan_so
...mislim da bar u ovoj prvoj godini tu ne može biti problema jer ni neko ko dođe sa starim tablama nema TX - zar ne?
Uf, dao si mi žišku idem ja oma da ubacim ove table u APR - dok se ne dosete Kauri Very Happy

ti si dečko baš stvarno "pametan" ko taksista i prosipaš nam tu duboku taxi inteligenciju po forumu. Pa logično je da ti neće prihvatiti u APR te civilne tablice, dobićeš rešenje po kojem se tvoj zahtev za promenu ODBIJA pod obrazloženjem da se od 1. Jan 2011 vozilima kojima se obavlja taksi prevoz izdaju posebne tablice. Ali nečudime ništa od tebe još si mlad i zelen. Rekoh da ti unapred kažem da uštediš 600 din.

Poslednji izmenio milan_so dana Pet 07 Jan 2011, 21:56, izmenjeno ukupno 1 puta

milan_so
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 176
Datum upisa : 21.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pet 07 Jan 2011, 20:56

Uf,uf,Milanče, krupne reči od sitnog čoveka.Za ovih par godina i pored najbolje volje nisam mogao da nađem da je neko upotrebljavao opisni pridev kakav ti koristiš u svojoj, čak devedeset devetoj, poruci!
Fundamentalno obrati pažnju na ponašanje! Embarassed
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od padobranac Ned 16 Jan 2011, 17:17

padobranac ::
zzmegi :: Ja video prekjuče u Kneza Miloša ispred sebe kolegu iz Lux-a sa novim TX tablicama, znači počelo je. Što se tiče one polemike ko kome plaća odštetu i zašto, kvaka se krije u doplati od 20% na obaveznu polisu osiguranja prilikom registracije vozila koje je uredno prijavljeno da obavlja javni,tj. taxi prevoz!

DA LI NEKO ZNA ILI MOZE DA SAZNA!
da li vozila gradskog saobracaja u javnom prevozu placaju uvecanu polisu 20%

ponavljam pitanje
padobranac
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Ned 16 Jan 2011, 22:52

Proveriću ovih dana u GSP-u.A šta će ti to!?
Nateraćeš ih da plaćaju?
Ili ćemo i mi biti oslobođeni? Veoma srecan place
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od padobranac Pon 17 Jan 2011, 06:30

bilo sta da se desi bice dobro
padobranac
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dejan 73 Sre 19 Jan 2011, 17:06

Pozdrav kolege. Nisam taksista ali i ja od djevrka zivim. Vidim da raspravljate o novim tablicama i cenama za registrcije . Ja sam autoprevoznik i radim sa kombijem, elem u mojoj branši ovih dana se dize silna prašina oko nove takse za teretna vozila kojima ukupna težina ne prelazi 3500 kg . O čemu se radi? Pa eto neki pametni MOZGONJA se dosetio kako da dopuni državnu kasu (nova taksa nosi naziv " BUDŽET REPUBLIKE SRBIJE") i uveo da se za navedena vozila pored svih starih dažbina ,poreza ,prireza ,zarza ... uvede i taksa za luksuzna vozila čija kubikaža prelazi 2000cmc tako da za kombi koji ima 2800cmc i korisnu nosivost 1200 kg ,registracija izadje 107.000,00 rsd ili 1000 jevara . Napisah vam ovo čisto da vam bude lakše place
dejan 73
dejan 73
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 2
Godina : 51
Datum upisa : 19.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Sre 19 Jan 2011, 17:55

Plačem place Dizajner mi odneo prevoz.Na Starom sajmištu mi uzeše 9936 dindži da ga vrate i kao usput odrezaše mi 5.000 lične kazne!
Aferim Srbijo,pa kako da ostanu ova deca u svojo zemlji!? I da li je ovo stvarno naša zemlja!? I da li je ovo naša vlada!? place place
I da li je izabrana da se BRINE ili da se POBRINE za nas!? place place place place place place place
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Moravac Sre 19 Jan 2011, 18:25

E nazdravlje! A odakle?
Moravac
Moravac
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Registracija automobila - Page 2 Empty Porez na luksuz i za kombije!

Počalji od Zokenzi Sre 19 Jan 2011, 20:31

dejan 73 ::Pozdrav kolege. Nisam taksista ali i ja od djevrka zivim. Vidim da raspravljate o novim tablicama i cenama za registrcije . Ja sam autoprevoznik i radim sa kombijem, elem u mojoj branši ovih dana se dize silna prašina oko nove takse za teretna vozila kojima ukupna težina ne prelazi 3500 kg . O čemu se radi? Pa eto neki pametni MOZGONJA se dosetio kako da dopuni državnu kasu (nova taksa nosi naziv " BUDŽET REPUBLIKE SRBIJE") i uveo da se za navedena vozila pored svih starih dažbina ,poreza ,prireza ,zarza ... uvede i taksa za luksuzna vozila čija kubikaža prelazi 2000cmc tako da za kombi koji ima 2800cmc i korisnu nosivost 1200 kg ,registracija izadje 107.000,00 rsd ili 1000 jevara . Napisah vam ovo čisto da vam bude lakše place
Mislim da je glavni problem taj što su dozvoljavali da se džipovi registruju kao teretna vozila. Tako je veliki broj luksuznih džipova registrovan kao teretno vozilo i sada pošto su očigledno nemoćni da tome stanu na put, oni kažnjavaju i vlasnike teretnih vozila, a ujedno pune budžet više nego što su i sami očekivali. Sns je podnosila neki amandman u vezi toga, ali su ovi ostali neumoljivi. Jednom rečju stašno!
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Panco Sre 19 Jan 2011, 22:39

Panco
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 103
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Sre 19 Jan 2011, 23:33

Parkirao ga na trotoar kod Australijske ambasade, M. Popovića.Video stoje kombići,kola,pa k'o velim,,,, place
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od angelina Čet 20 Jan 2011, 00:04

magnum ::Na Starom sajmištu mi uzeše 9936 dindži da ga vrate i kao usput odrezaše mi 5.000 lične kazne!
Malo !!! bounce
magnum ::Video stoje kombići,kola,pa k'o velim
E baš zbog toga što si "video", onda i ostali "vide", zbog toga je malo !!! bounce
angelina
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Registracija automobila - Page 2 Empty NEČUVENO

Počalji od Zokenzi Čet 20 Jan 2011, 13:15

Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blackshadow Čet 20 Jan 2011, 21:11

Ijaoj kuku, koja smo mi banana... place
Blackshadow
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od angelina Čet 20 Jan 2011, 23:40

Reče danas ministar nam dragi Dačić da se tablice do sada izdate neće menjati niti će se na onima koje tek treba podeliti nešto menjati, bar do sredine godine, a od sredine možda i uspeju da promene grb !!
A ništa se neće menjati jer bi to "građana Srbije KOŠTALO na desetine miliona evra" !?!?!?!?!?

Koliko se ja razumem u izjave ispada da na desetine miliona evra ide iz budžeta za izradu tablica !!

A kome onda i za šta plaćam 4.400 dinara pri registraciji ??????????????????????????????? ... ako me već država dotira iz budžeta ????????????????????

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......morao sam malo, izvinjavam se ako sam bio malko glasan !!!!
angelina
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od angelina Čet 20 Jan 2011, 23:43

Koje mi kerebečnje trpimo !!!!!!!!!!!!!!!!!! place
angelina
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dejan 73 Pet 21 Jan 2011, 14:12

Meni sve ovo smrdi na onu priču iz tunisa, samo što za razliku od njih mi imamo malo više onih koji planiraju da zbrišu sa našom lovom. I to sa što je moguće većom cifrom.
dejan 73
dejan 73
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 2
Godina : 51
Datum upisa : 19.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pet 21 Jan 2011, 17:41

Sve je moguće!

A ti mali . sa kučići,,,pocepao mi drugar u plavom onu kaznu na 5.000. Pa ti pati.Bolje da za te pare popijemo nešto u Maderi.
Istina,uvećani za još jednog člana.
Bogu hvala! Veselje
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecau Uto 22 Feb 2011, 14:39

Narode,sta bi na kraju sa novim tablicama? Dal moze na estecki i u APR bez TX tablica? Sto bi se zezao na 100 saltera ako nemora. Ista budalastina je bila i sa kviskom pa smo opet mi najebali ,em placali em sto peripetija kad ti ga ukradu.A divljaka nikad vise i nikad lakse nisu radili .Nove table samo novi samar,a sad traze i resenje iz opstine za taxi znaci 2 dana po raznim salterima.ako se ko raspitao,zahvalan na odgovoru.
pecau
pecau
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 3
Datum upisa : 28.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Uto 22 Feb 2011, 18:32

Nemas tu posebnog cimanja,kao i ranije,uzmes iz apr papir,odes sa kopijom resenja da si taxista u a.neta da ti overe,sa tim pravo u sup i eto ti tx tablice

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Uto 22 Feb 2011, 19:47

Kako to prosto zvuči kad čitam!? bravo
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Uto 22 Feb 2011, 22:24

a posebno prosto zvuci ako das agenciji da ti to odradi,i spasis se svih administrativnih muka Twisted Evil

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od struja Sre 23 Feb 2011, 18:04

Koje su smetnje i mogu li dva auta (na moje ime) da registrujem na TX tablice?
Jedan ce biti u radu i u dozvoli,a drugi vozi zena.Pa ako se jednom nesto desi samo ubacim drugi u dozvolu.Ta promena je oko 1000 din.
struja
struja
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Sre 23 Feb 2011, 19:12

To bih i ja voleo da cujem,ako neko pouzdano zna

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecau Čet 24 Feb 2011, 01:39

Sve je to ok,ali ja bi da preskocim ta cimanja ,apr pa u neta pa ovamo pa onamo pa parking ovde i onde.dali moze bez TX tablica na estetcki i u APR da se unese auto.Svakako mi je ista cena registracije na taxi i ovako,razlika 300dindzi,a bez TX nemam ni malo zezanja.
pecau
pecau
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 3
Datum upisa : 28.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Musa Čet 24 Feb 2011, 07:59

Pa suština uvođenja TX tablica je da nema izuzetka i da se razlikuju divlji od regularnih taksista. Čuh da Odgovorni reče da neće moći na estetski onaj ko nema TX tablice. Još samo da to bude negde i napisano. Smile
Musa
Musa
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zokenzi Čet 24 Feb 2011, 19:27

I do mene je došla ta informacija. Nema nam Marka da čujemo šta je on uradio sa ĐJ registarskim tablicama bounce
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zokenzi Čet 24 Feb 2011, 19:28

Ministarstvo unutrašnjih poslova odobrilo je da se taksistima izdaju nove tablice koje iza oznake grada i trocifrenog registarskog broja na kraju imaju jedinstvenu taksi oznaku TX. Novim tablicama za taxi vozila biće u buduće onemogućena tzv. "vožnja na divlje" jer će se tačno znati ko su registrovani taxi prevoznici, kom udruženju pridadaju i da li svoj posao obavljaju ne legalno ili ne.
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Čet 24 Feb 2011, 21:38

To je odobrenje, a NE odluka, da ne kažem , naređenje! bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od struja Pet 25 Feb 2011, 14:28

Ako se produzenje registracije vozila moze izvrsiti 30 dana pre isteka vaznosti,koliko se moze ranije izvrsiti estetski pregled??
struja
struja
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavi Pet 25 Feb 2011, 16:24

Zokenzi ::I do mene je došla ta informacija. Nema nam Marka da čujemo šta je on uradio sa ĐJ registarskim tablicama bounce
Reče mi Marko pre neki dan da su ga zaustavljali par puta, prošao je samo sa opomenom da ubaci tablice u apr.

plavi
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 208
Datum upisa : 15.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pecau Pet 25 Feb 2011, 20:53

Hvala na odgovorima.
pecau
pecau
Registrovani korisnik