Kragujevac
+28
zlaja
benakiba
migaa
Dr.Agoljub
pauk 523
to je to
BATICA 646
Velja
jerotije318
miamilojevic
peradetlic
lektor
microb
jokikg
bodi
bane driver.
GAGI18
boki705
taxi -ja
Slave
Blackshadow
angelina
Beki
Zokenzi
magnum
struja
maradona
joki72
32 posters
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Kragujevac
Pozdrav svim kolegama, i sta da vam kazem : start 10 din, km 30 din, cekanje 300 din :?: Druge i trece tarife nema , pa zakjlucak donesite sami.
joki72- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 23.11.2009
Re: Kragujevac
Pa zar ste svi zaboravili:"proleteri svih zemalja,ujedinite se!!!!!!!!!!!!!!"
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
Kako???? Po APR-u samo dva prava taksi udruzenja, ostalo sve neke mucke na razlicite nacine. Ako te vise interesuje , mogu licno da ti objasnim kako to funkcionise. Ovako smo ucenjeni, veruj mi. Svako suprotno misljenje od vlasnika firme se kaznjava izbacivajem. Sta onda?
Zar ti nisi registrovan u APR-u kao taksista?
maradona- Forum manijak
Naravno, i radim u velikoj firmi (nazovi udruzenju). Dakle, svaki pojedinac u firmi je registrovan, ali mi "saradjujemo" sa NN firmom, a nemamo udruzenje. To je razlog zasto nemamo organe upravljanja, sem vlasnika, koji odlucuje o svemu pa tako i o cenama.
A ne mozete da budete samostalci kao u Beogradu?Tj. nisi clan udruzenja nego radis sto bi mi rekli na kvaku.
maradona- Forum manijak
OK, i mi kazemo na kvaku, medjutim da bi ti se isplatio takav nacin rada, moras da povecas cene. Sa druge strane, stranke upravo iz tog razloga izbegavaju samostalce te se voze sa nama. Da ne pominjem neprijatnosti koje bih verovatno doziveo.
Koliko kod vas ima taksi udruzenja?
Znam za Pink,Mega....
Znam za Pink,Mega....
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008
Koliki ti je porez u Kg?
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Prvo odgovor Struji: ako imas vremena pretrazi na sajtu APR-a da li ima udruzenja taksista u KG-u. Odgovor je - ne. Postoji samo Maksi koji se javlja kao doo. Ostale potrazi u preduzetnicima, i videces da su svi tamo. Ukucaj profi taksi, pink taksi...Sve su to samostalci koji placaju kiriju gazdama! I to ne malo! Dakle preduzetnici saradjuju sa gazdama , koji su takodje preduzetnici?!?!
Sto se poreza tice on je oko 2000 din, komunalna taksa ili firmarina je 150 din i doprinosi su oko 7500 din, dakle ukupno oko 10000 din.
Sto se poreza tice on je oko 2000 din, komunalna taksa ili firmarina je 150 din i doprinosi su oko 7500 din, dakle ukupno oko 10000 din.
Pa dobro nas je oko 11500 dinara,sto je isto mnogo.
maradona- Forum manijak
Ma nije to strasno, ali da su nam malo vece cene, tipa 40-50 dinara start, ili 35-40 dinara kilometar......
Kako nije strasno,jeste strasno,mi ni sa ovim cenama start 129, 1 km 49 dinara pa ne mozemo da placamo.
maradona- Forum manijak
ok u pravu si, ali zamisli ti nase sadasnje stanje? radis 12 sati za 3000-3500 din dnevno, sa 150-180 km ???? Da zlo bude vece, pritisli nas da menjamo vozila tj. mladja od 10 godina. KAKO ?!?!?!
Boli njih uvo kako!!!
maradona- Forum manijak
Ako sve redovno placas, naravno odgovor je nikako. Medjutim, posto ovde 95% ljudi ne placa doprinose i porez, podizu kredite - naravno - nepovoljne, i ono malo zarade daju za rate.
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Pre 10 godina kod krsta i na stanici bilo vas je 57. Menjaju se vremena. Verko vam je konstanta. Prva ljubav zaborava nema. Izađi za početak 01.12.2009. godine u Kragujevcu na protestnu vožnju u 10:00. Poz...
Beki- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 116
Datum upisa : 24.10.2009
Danas 01.12.2009. , protestna vožnja od 12-13.30 časova.
http://www.kragujevac.co.yu/index.php?option=com_content&view=article&id=853:protestna-vonja-taksista&catid=7:aktuelno&Itemid=10
http://www.kragujevac.co.yu/index.php?option=com_content&view=article&id=853:protestna-vonja-taksista&catid=7:aktuelno&Itemid=10
Ne dajte se!
maradona- Forum manijak
Vrlo važan detalj...
..."Da bi uredba bila izmenjena, potrebno je da se više od polovine registrovanih taksista protivi uredbi"
Ni ovaj protest nije uspeo zbog nesloge među samim taksistima! Znači izašlo je samo 22% od ukupnog broja taksista u Kragujevcu na protest! Kolege moraju jednom zauvek da shvate da niko ne može da se izbori za njihovo dobro do njih samih! Svaki taksi vozač mora da shvati da je u protestu NEZAMENLJIV!!!
Ni ovaj protest nije uspeo zbog nesloge među samim taksistima! Znači izašlo je samo 22% od ukupnog broja taksista u Kragujevcu na protest! Kolege moraju jednom zauvek da shvate da niko ne može da se izbori za njihovo dobro do njih samih! Svaki taksi vozač mora da shvati da je u protestu NEZAMENLJIV!!!
Zokenzi- Forum manijak
Zokenzi, cilj nam i nije bio da izazovemo haos, nego da na pristojan način pokažemo da želimo u 47 povereništava u Srbiji dijalog i rešenja sa predtavnicima lokalnih samouprava.
Niko nije rekao da je cilj da se izazove haos, nego brojnost kolega koji zastupaju zahteve. da citiram veći deo teksta:
"Član gradskog veća za komunalnu privredu, Zoran Jovanović, izjavio je Tanjugu da su zahtevi taksista predati i da je, prema njegovim saznanjima, protestvovalo 200 od ukupno oko 700 registrovanih taksista u Kragujevcu.
"Da bi uredba bila izmenjena, potrebno je da se više od polovine registrovanih taksista protivi uredbi", rekao je Jovanović i dodao da mora i građani da se pitaju da li žele da se voze u starim taksi vozilima".
"Član gradskog veća za komunalnu privredu, Zoran Jovanović, izjavio je Tanjugu da su zahtevi taksista predati i da je, prema njegovim saznanjima, protestvovalo 200 od ukupno oko 700 registrovanih taksista u Kragujevcu.
"Da bi uredba bila izmenjena, potrebno je da se više od polovine registrovanih taksista protivi uredbi", rekao je Jovanović i dodao da mora i građani da se pitaju da li žele da se voze u starim taksi vozilima".
Zokenzi- Forum manijak
U pravu si kolega Zokenzi, medjutim pošto nam je sujeta genetski urođena "vrlina", desilo se to kao što piše - da ne ponavljam. Iz razgovora sa pojedinim kolegam sam shvatio da oni jednostavno likuju što će pojedini biti uklonjeni sa ulica. Računaju ljudi - imaće više posla!!! I naravno neće potpisati zahtev za odlaganje stupanja na snagu gradske uredbe. Bojim se da je to sve što smo imali da kažemo, i da se sada treba okrenuti nekoj alternativi..... Ja, iskreno , posle zavidnog "regularnog" staža u taksiju neću raditi po ovim cenama , niti ću kupiti nov auto! O tom problemu - kupovine automobila - možemo otvoriti novu temu, jer ima mnogo toga da se ispriča !
Gospodin Jovanović inače ima neke neobične parametre (verovatno lične). Protestna vožnja u Kragujevcu i ostalim mestima u Srbiji je, ponovi ću, organizovana da ukažemo na probleme i da nas ima organizovanih širom Srbije. On nije taj koji će odlučivati o fiskalnim kasama, vanlinijskom prevozu, E3-E4... Uskoro ćemo mu to objasniti preko resornog ministarstva. Poz...
Zaboravite fiskalne kase i euro 3 i 4,ovo je sirotinja,tj. ovo je Srbija.
maradona- Forum manijak
K'o što tata Magnum pišti već mesecima unazad ništa od toga,ali videćemo šta će Bekina ekipa da uradi!
magnum- Forum manijak
A Beki (Beka) je ..... vođa ekipe ili .. ???
angelina- Forum manijak
- Broj poruka : 1203
Godina : 50
Datum upisa : 30.03.2009
Mnogopoštovani,još više napljuvani predsednik Nezavisnosti,moj dobri drug iz osnovne škole i iz klupe u Vuku Karadžiću,prilično dobrom desnom krilu na malom fudbalu,Svetislavu, Sveti Beljincu! Da ne bi i nadimak,osim onog Miša!? E , ne bi,može da ti pripadne muka!
Al ću 17og, ponosno da stanem pored njega na čelo kolone-al' ne zbog onog, "drug Tito jaše na čelu kolone,,," nego zbog drugarstva,prijateljstva,pomalo zajedničkih interesovanja.....a najviše zbog neke naše zajedničke budućnosti!
Al ću 17og, ponosno da stanem pored njega na čelo kolone-al' ne zbog onog, "drug Tito jaše na čelu kolone,,," nego zbog drugarstva,prijateljstva,pomalo zajedničkih interesovanja.....a najviše zbog neke naše zajedničke budućnosti!
magnum- Forum manijak
A da ne odes ti slucajno 16. u Tivat ili DU, mozda ima jos koja barka za prebacit`
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
Gde zapocinjes Marsh Magnume da dodjem ?
maradona- Forum manijak
Да ли неко зна нешто више везано за штрајк?
Slave- Napredni član
- Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008
magnum
a najviše zbog neke naše zajedničke budućnosti!
Ipak je ovo na prvom mestu >bravo>
taxi -ja- Forum manijak
- Broj poruka : 1101
Godina : 58
Datum upisa : 12.03.2008
Bože Senčice,što je smešno!Pa gde su mladi,tu je i šala!Turiću ti tetku na lađu!
Dijego-tačno u 07.15,u četvrtak,17 decembra,a ostale detalje ćete dobiti kad i ja ili 6 minuta posle mene.
Xebote, k'o da sam pred inkvizicijom!
Dijego-tačno u 07.15,u četvrtak,17 decembra,a ostale detalje ćete dobiti kad i ja ili 6 minuta posle mene.
Xebote, k'o da sam pred inkvizicijom!
magnum- Forum manijak
Od petka će početi da se dele i šalju po Srbiji pamfleti u kome će sve biti objašnjeno. Poz...
>godo> >d> >d> >d>magnum ::Turiću ti tetku na lađu!
boki705- Napredni član
- Broj poruka : 717
Datum upisa : 10.07.2009
Inače , danas je jednočasovno obustavljen rad "Mega Taxi"-ja u Kragujevcu, inače najveće firme u gradu, iz razloga što vlasnici firme stopiraju povećanje cene prevoza oko koje su se sve ostale firme složile. Radi se o 40,30,300din. Sve kolege su potpisale peticiju za povećanje cena, i sa njom su otišli ispred udruženja. Uskoro očekujem vesti, kao i slike protesta, pa ću vas podrobnije obavestiti.
Opet te gazde!!!
maradona- Forum manijak
Kao što sam obećao, evo obaveštavam vas da je jučerašnji protest doveo do velikog pomaka. Uspeli smo zajedno, sve firme u gradu, da podignemo start na 40 dinara !
Bilo je tu svega, vlasnici "Mega taxi"-ja su sve vreme odbijali ovakav dogovor, tako da smo morali sami da se organizujemo. Došlo je skoro svih 130 vlasnika automobila i tek pod pritiskom većine, a nakon baždarenja taksimetara na nove cene, rečeno nam je da možemo u rad. Naravno usmeno, jer gospoda nisu htela (smela) da se pojave pred ljudima !?! Ostalo nam je za danas da održimo sastanak sa vlasnicima Mege, i da vidimo na čemu smo. Nas petorica smo izabrani od strane svih kolega da ih predstavljamo na tom sastanku. Ovog puta ćemo istaknuti sve probleme koje tište kolege, a koje samostalno nisu smeli da iznesu. U najgorem slučaju postoji i alternativni plan B, tako da više nećemo dozvoliti ucene i šikaniranja ! Pozdrav .
http://www.rtk.co.rs/taksisti-nezadovoljni-cenom-starta.2.8312.0.htm
Bilo je tu svega, vlasnici "Mega taxi"-ja su sve vreme odbijali ovakav dogovor, tako da smo morali sami da se organizujemo. Došlo je skoro svih 130 vlasnika automobila i tek pod pritiskom većine, a nakon baždarenja taksimetara na nove cene, rečeno nam je da možemo u rad. Naravno usmeno, jer gospoda nisu htela (smela) da se pojave pred ljudima !?! Ostalo nam je za danas da održimo sastanak sa vlasnicima Mege, i da vidimo na čemu smo. Nas petorica smo izabrani od strane svih kolega da ih predstavljamo na tom sastanku. Ovog puta ćemo istaknuti sve probleme koje tište kolege, a koje samostalno nisu smeli da iznesu. U najgorem slučaju postoji i alternativni plan B, tako da više nećemo dozvoliti ucene i šikaniranja ! Pozdrav .
http://www.rtk.co.rs/taksisti-nezadovoljni-cenom-starta.2.8312.0.htm
Samo napred Sumadinci, mozda i mi nesto uspemo da uradimo >mol>
boki705- Napredni član
Srbija do Tokija!
Nije loše kad pokažemo zube!Dosad su nas i plašili,razjedinjavali,zastrašivali, ali mislim da ste Vi momci i koleze, dokaz da nam ne može niko ništa kad se ujedinimo!Daće Bog da tako bude i u četvrtak ,u našem gradu-da ne kažem,najvećem selu u Srbiji!
Nije loše kad pokažemo zube!Dosad su nas i plašili,razjedinjavali,zastrašivali, ali mislim da ste Vi momci i koleze, dokaz da nam ne može niko ništa kad se ujedinimo!Daće Bog da tako bude i u četvrtak ,u našem gradu-da ne kažem,najvećem selu u Srbiji!
magnum- Forum manijak
Moze to da se rasiri svuda,pa sa beogradskih ulica na puteve itd.
maradona- Forum manijak
Bilo bi lepo ma da sumnjam u to. Ovi su nas toliko usitnili i razjedinili ( ne mislim samo na taksi sluzbu ) da ce trebati, cini mi se, mnogo vremena za tako nesto. Gde su sad oni Otpori i nevladine organizacije u borbi za pravdu i boljitak? Pisu zakone, koje bi klinci iz obdanista bolje sastavili, a ti ruljo strepi od kaznjavanja i dobre volje izvrsnih organa vlasti. Treba popuniti rupu u budzetu...maradona ::Moze to da se rasiri svuda,pa sa beogradskih ulica na puteve itd.
boki705- Napredni član
Ništa novo,zato i moramo da se ujedinimo!
magnum- Forum manijak
Jes vala gde je taj Otpor kad vec ne valja,a i bager?!
maradona- Forum manijak
Za sada može i bez njega (bagera), mada Džo turira mašinu - za svaki slučaj.
Šalu na stranu, mi smo stvari pokrenuli sa mrtve tačke i sledeći zadatak koji smo sebi postavili jeste da se ograniči broj taksi vozila u gradu. Tu već postoji konsenzus među firmama, i ostalo je da ubedimo lokalnu samoupravu da nam izađe u susret. U ovom trenutku se oseti boljitak nakon povećenja cena, i postoji bojazan da bi sada naglo mogao da poraste broj zahteva za taksi dozvole. Limitirajući broj na oko 700 vozila, svi mi koji radimo bi bili zaštićeni. U suprotnom, pojaviće se neko sa 50-tak vozila i sve što smo postigli pada u vodu!
Veliki pozdrav kolegama , i hvala na podršci.
17.12.2009. na ulicu !
Šalu na stranu, mi smo stvari pokrenuli sa mrtve tačke i sledeći zadatak koji smo sebi postavili jeste da se ograniči broj taksi vozila u gradu. Tu već postoji konsenzus među firmama, i ostalo je da ubedimo lokalnu samoupravu da nam izađe u susret. U ovom trenutku se oseti boljitak nakon povećenja cena, i postoji bojazan da bi sada naglo mogao da poraste broj zahteva za taksi dozvole. Limitirajući broj na oko 700 vozila, svi mi koji radimo bi bili zaštićeni. U suprotnom, pojaviće se neko sa 50-tak vozila i sve što smo postigli pada u vodu!
Veliki pozdrav kolegama , i hvala na podršci.
17.12.2009. na ulicu !
Tako je , pošaljite xovna na baru,nek' pecaju ribe sa Saletom kelnerom,Mirkom šmrkom i Butragenjom!
magnum- Forum manijak
pa nek ti je sa srecom Panda
joki72 ::Pozdrav svim kolegama, i sta da vam kazem : start 10 din, km 30 din, cekanje 300 din :?: Druge i trece tarife ne >bravo> >bravo> ma , pa zakjlucak donesite sami.
GAGI18- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 14.12.2009
joki 72 sve najbolje od tvog saborca ,.veliki pozdrav za nase PANDE, da istrajemo i pokazemo im kako se moze kad se hoce.
GAGI18- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 14.12.2009
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to