Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZAHTEV ZA MINIMALNU CENU TAKSI PREVOZA

+47
BATICA 646
039
kure
goldi
Beki
Mapko
blackrock 878
Alhemicar
as
855
Panco
ramplinstinski
Blackshadow
millence
jelenko
B@mb!
salenele
brat saja
mirko
Dragoslav
stanebane
Moravac
mrgud
Zokenzi
bane driver.
Slave
robert
rockycab
bombarder
bg-lucky
boki705
pauk 523
magnum
miamilojevic
angelina
jerotije318
alek
Specijal
maradona
struja
nesa 723
gille
VENELUME
ka5an
to je to
Velja
trg
51 posters

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Ići dole

ZAHTEV ZA MINIMALNU CENU TAKSI PREVOZA - Page 5 Empty Re: ZAHTEV ZA MINIMALNU CENU TAKSI PREVOZA

Počalji od Slave Uto 15 Jun 2010, 20:40

Али мисли бог на њих...
Slave
Slave
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

ZAHTEV ZA MINIMALNU CENU TAKSI PREVOZA - Page 5 Empty Re: ZAHTEV ZA MINIMALNU CENU TAKSI PREVOZA

Počalji od VENELUME Uto 15 Jun 2010, 23:05

maradona ::A sta je sa Trznom cenom,tj. onom sa Trga,Usca,Delta City-ja,Zeleznicka,Autobuska,Aerodrom.......................Kakve oni veze imaju sa clanarinama,kad ih ne dotice ni gornja ni donja granica cene,kradu na boga ne misle.
Ali su u vrhu SITAB-a... Jeli tako Malo Spolovilo ?
VENELUME
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maradona Sre 16 Jun 2010, 00:16

Pa ja ne znam njihov sastav,predpostavljam da si u pravu.

maradona
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 039 Čet 17 Jun 2010, 00:35

Tuzan je zivot coveka koji kasno shvati da mu je idol SITAN LOPOV... ups pogresih temu,,,
039
039
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 405
Godina : 56
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pet 18 Jun 2010, 11:27

Tema je prava-covek je pogresan!Ili gresan,,,,ili tako nekako!!!!!!!!!!!!! bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BATICA 646 Pet 18 Jun 2010, 22:48

Nerazumem zasto raspravljati ko je pogresan,gresan,lopov i ko je predlozio da bude JEDISTVENA CENA TAKSI PREVOZA(minimalna cena) ili kako je vec pravno ispravno.Znamo da je to cena bez popusta .
Mislim da je vazno da li to odgovara vecini TAKSISTA ili ne, a ta manjina koju spominjete sama ce nestati kad bude jedistvena cena.

Ovde neke nezanima sta je dobro za vecinu tasista(na celu VENELUME...... )vec je vazno sta ce mu gazda reci, i koliko ce uspeti istom da se uvuce.
Naravno da vecini tasista odgovara JEDINSTVENA CENA(bez popusta) a vlasnicima RF, njihovim poltronima NEODGOVARA.
Ko god predlozi nesto za boljitak vecine taksiata(nije bitno ko) ja cu ga podrzati.

Pozdrav BATICA 646 Veselje
BATICA 646
BATICA 646
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1337
Godina : 97
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mapko Sub 19 Jun 2010, 00:27

Ne znam bas kolko si u pravu, Venelumea nisam ulovio da prica budlastine i da zapocinje govorom mrznje i vredjanja... ono malo spolovilo je prepuno gluposti, mrznje i uvreda za sve zivo na forumu, zato me interesuje kako njega nisi naveo u negativnom kontekstu... jer i jedinstvo oko zajednickog interesa je bitno zar ne?
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VENELUME Sub 19 Jun 2010, 08:21

Batice , koliko sam razumeo ti si clan SITAB-a, zar ne , a ujedno si i clan BTV-a , zar ne ?
Evo TI mi kazi , posto ja radim protiv taksista ,a u interesu gazda ,sta si ti kao clan bilo kojeg od ova dva udruzenja uradio , a da je bilo u opstem interesu. Da li si na nekoj od seansa u Murskoj ustao i rekao - Ljudi Zlaja (ili ako ti je to tesko kazes BTV) je ukinuo popust , ajmo da ga ili ih podrzimo . Dali ste ti i tebi slicni u toj akciji animirali clanove SITAB-a iz drugih udruzenja da animiraju svoje kolege .
Da li ste izvrsili bilo kakav pritisak na VASE rukovodstvo da se oglasi po tom pitanju . Na svako ovo pitanje odgovor je isti - NE . Batice ja i ovde i na terenu pricam isto , a to sto neko ima potrebu da
izmislja neke moje postupke , to je njegova stvar . Tu mislim na onu pricu da sam pisao i nosio na potpis kolegama peticiju za uvodjenje popusta od 30 % , u vreme kad nismo davali popust . Pa posle
niko nije ni video ni potpisao tako nesto ( u stvari jeste to neko skupljao , ali ne JA , niti mi je taj papir dosao u ruke) , ali vazno je da se prica. Batice , manje pljuvanja , a vise konkretnih poteza ,
koliko vidim i rad SITAB-a se sveo na puko pisanje saopstenja. I da podsetime kako se zavrsila i kakav odjek je imala ona akcija sa bojkotom RC od 10.00-11.00 i 22.00-23.00 .
VENELUME
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 19 Jun 2010, 17:04

Kako sada stvari stoje, ne treba se brinuti za divljake, cene, popuste, fiskalne kase, licence i ostale gluposti u taksi delatnosti ...

Delatnost taksi prevoza je novim Zakonom o komunalnim delatnostima koji je pripremljen i uskoro će biti usvojen predvidjena kao komunalna delatnost. Time će se svi ovi problemi odmah rešiti!

ЗАКОН О КОМУНАЛНИМ ДЕЛАТНОСТИМА
I. ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ
Предмет закона
Члан 1.
Овим законом одређују се комуналне делатности и уређују општи услови и начин њиховог обављања.
Појам комуналне делатности
Члан 2.
Комуналне делатности, у смислу овог закона, су делатности производње и испоруке комуналних производа и пружања услуга код којих је јединица локалне самоуправе дужна да обезбеди квалитет, обим, доступност, континуитет и надзор над њиховим вршењем, у складу са потребама физичких и правних лица на својој територији, као и расположивим средствима.
Комуналне делатности су делатности од општег интереса.
Комуналне делатности у смислу овог закона су:
1. снабдевање водом за пиће;
2. пречишћавање и одвођење атмосферских и отпадних вода;
3. производња и снабдевање паром и топлом водом;
4. превоз путника у градском саобраћају;
....
Одређење комуналних делатности
Члан 3.
Комуналне делатности из члана 2. става 3. овог закона јесу:
...
4) превоз путника у градском саобраћају је обављање јавног превоза путника на подручју јединице локалне самоуправе унутар насељеног места или између два или више насељених места шинским превозом, тролејбусима, аутобусима, такси превозом као и обезбеђивање пријема и отпреме путника на станицама и стајалиштима

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od microb Sub 19 Jun 2010, 18:03

nešto se namrčilo od zemuna...kao da će govna da padaju...

Ограничења у вршењу комуналних делатности
Члан 7.
Изузетно од одредбе из члана 6. овог закона, јединица локалне самоуправе може својим актом у складу са прописима о заштити конкуренције, водећи рачуна о економском напретку и добробити друштва, а нарочито о користи корисника комуналних услуга, предвидети да се комунална делатност из члана 2. став 3. тачке 4-9. обавља тако да ту делатност на одређеној територији обавља само један вршилац комуналне делатности, односно више вршилаца комуналне делатности, којима јединица локалне самоуправе уговором повери обављање делатности.
[You must be registered and logged in to see this image.]
microb
microb
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 259
Datum upisa : 15.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BATICA 646 Sub 19 Jun 2010, 22:19

VENELUME ::Batice , koliko sam razumeo ti si clan SITAB-a, zar ne , a ujedno si i clan BTV-a , zar ne ?
Evo TI mi kazi , posto ja radim protiv taksista ,a u interesu gazda ,sta si ti kao clan bilo kojeg od ova dva udruzenja uradio , a da je bilo u opstem interesu. Da li si na nekoj od seansa u Murskoj ustao i rekao - Ljudi Zlaja (ili ako ti je to tesko kazes BTV) je ukinuo popust , ajmo da ga ili ih podrzimo . Dali ste ti i tebi slicni u toj akciji animirali clanove SITAB-a iz drugih udruzenja da animiraju svoje kolege .
Da li ste izvrsili bilo kakav pritisak na VASE rukovodstvo da se oglasi po tom pitanju . Na svako ovo pitanje odgovor je isti - NE . Batice ja i ovde i na terenu pricam isto , a to sto neko ima potrebu da
izmislja neke moje postupke , to je njegova stvar . Tu mislim na onu pricu da sam pisao i nosio na potpis kolegama peticiju za uvodjenje popusta od 30 % , u vreme kad nismo davali popust . Pa posle
niko nije ni video ni potpisao tako nesto ( u stvari jeste to neko skupljao , ali ne JA , niti mi je taj papir dosao u ruke) , ali vazno je da se prica. Batice , manje pljuvanja , a vise konkretnih poteza ,
koliko vidim i rad SITAB-a se sveo na puko pisanje saopstenja. I da podsetime kako se zavrsila i kakav odjek je imala ona akcija sa bojkotom RC od 10.00-11.00 i 22.00-23.00 .

Dobro si razumeo da sam clan SITAB-a i BTV-a !
Ali nerazumes ono sto tvoj gazda hoce(da pomogne taksistima) a ti i tebi slicni, koliko sam ja video zamlacujete raznoraznim glupostima( danas radimo ovako a sutra vec nesto trece).
Da cujes teren sigurno bi doso do zakljucka da voznju neces dobiti ni sa pojacanih 25 a tek 12, samo primljeno.
Sto se tice ukidanja popusta u prvoj tarifi, to je jedna od vecih glupsti koje je ZLAJA NA NAGOVOR POJEDINACA UVEO!!
Zato je na kraju i vratio popust i sam odlucio da neuvodi 30% i to se ispostavio pametan potez(nisi uspeo da ga nagovoris da uvede 30% - pretpostavljam)
Sto se tice podrske kada je ukinuo ZLAJA popust ,njega su mogli da podrze samo njegove kolege(zakupci RF) A NE TAXI PREDUZERNICI.
Ako neko plju plju ovde onda si to ti,cim neko kaze da se neslaze u necemu sa tvojim gazdom.
Verujem da ZLAJA NEMA LOSE NAMERE PREMA TAKSISTIMA ALI POJEDINI UVLAKACI MU PRENOSE ISKRIVLJENU REALNOST SA TERENA.
To sto nije uspela akcija STOP POPUSTU OD 10.00h-11.00h i od 22.00h-23.00h,taksisti su takvi kavi jesu( u dugovima itd. a neki misle da ce se obogatiti za jednu,dve voznje) Sam sebe lazes i neznas sta hoces,a evo i zasto:
LJudi ZLAJA ukinuo popust ajmo da ga podrzimo!!!(Pitas zasto nako na sastanku SITAB-a nije trazi da ga podrzimo.)
A na kraju se rugas sto nije uspela akcija STOP POPUSTU 10.00-11.00 i 22.00-23.00
Pa jesi li ti za popust ili NE!! Odluci se ,ili to zavisi kako ti je gazda raspolozen pa se i ti tako prilagođavas.(Mada ja znam da ZLAJA voli da kvalitet usluge odlucuje a ne velicina popusta i to je sigurno ispravno i dobro za taksistu, vlasnika RF)

Pozdrav BATICA 646
Veselje
BATICA 646
BATICA 646
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VENELUME Ned 20 Jun 2010, 13:20

Batice , ocigledno da je tebi kao i celnicima SITAB-a problem Zlaja i to sto on cini (ukidanje popusta) , jer da je to uspeo da izbombarduje SITAB , od vas ne bi moglo da se zivi koliko bi se hvalili , ali ovako to je problem. A po pitanju popusta , da se ponovim , popust je ZLO , ali na zalost nuzno zlo. A po pitanju 30 % popusta i mog nagovaranja za isti (peticija), sad bar znam odakle su posli ti TRAČEVI , Batice mislio sam da si malo više iznad toga , evo da vas sve zamolim - Ko god da čuje za neku '' AKCIJU '' sličnog tipa neka me slobodno ovde prozove , ako već nesme oči u oči . A po pitanju akcije SITAB-a - bojkot rada RC , i tu gresis , nisam (ti) vam se rugao , nego je bilo logično da kad je Zlaja vas podržao u akciji ukidanja popusta (raspitaj se o datumima početaka - 31.03.) , da podržite i vi BTV , ali u pitanju su ipak lični interesi. Ili zašto su sada popusti 10-20% i 20-20% , ko čini i zašto ustupke Alfi i Goldu , i gde su bili i sa kakvim stavovima čelnici SITAB-a na tom sastanku . Malo si konfuzan u tvom postu , ja sam ti konkretna pitanja postavio , a nisi mi dao ni jedan odgovor .

P.S. Po pitanju akcije ukidanja popusta ja sam bio PROTIV , jer sam znao kakvi smo MI taksisti , i to nema veze sa kreditima i ostalim sra...a . Na žalost ispostavilo se da sam bio u pravu ,Bazarov je za nas malo dete.
VENELUME
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jerotije318 Ned 20 Jun 2010, 14:22

E sve ti je na mestu :-)
jerotije318
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maradona Ned 20 Jun 2010, 23:46

Sad sam ja i Malo Spolovilo,nista ne razumem,procistio mi pesak mozak....

maradona
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mapko Pon 21 Jun 2010, 02:41

Ne brini ne odnosi se na tebe - samo je jedno malo spolovilo ...procitaj par postova unazad i sve ce ti biti jasno Wink
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kure Pon 21 Jun 2010, 07:11

Mečko,

Svi znamo ko si i kakav si!Da te pogledamo u oči, kako kada se kriješ i a o hrabrosti tvojoj i intelektu, prazna priča...Veoma srecan

Da sitab hvali direktora koji nas pljuje na sve strane?Na seanse dođi ako smeš, pa pitaj i objasni šta umeš...

Poslednji izmenio kure dana Pon 21 Jun 2010, 07:21, izmenjeno ukupno 1 puta

kure
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 41
Datum upisa : 02.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VENELUME Pon 21 Jun 2010, 19:59

[quote]Svi znamo ko si i kakav si!Da te pogledamo u oči, kako kada se kriješ i a o hrabrosti tvojoj i intelektu, prazna priča
Super , bas se krijem ,svaki dan na ulici od 05.00-16.00 , poptpuno si u pravu . I to sto me svi znaju , drago mi je , sta misle o meni - to je opet individualno . Sto se tice hrabrosti , ko ovde vredja i pljuje pod pseudonimom , sto se tice intelekta , nisam intelektualac nego taksista ,ali za razliku od tebe koji nisi odmakao dalje od Tik-taka , ja se bar trudim da procitam poneku knjigu , pa tako poredjenja koja pravi Musa ja razumem , a tebi treba da se crta. Po pitanju ulizivanja , ukoliko nisi V. Bulatovic , covek ce morati da te otklanja hiruskim putem sa du...a , jer toliko hvalospeva i tako slepog verovanja , pa to vec prelazi u idolopoklonstvo . Ali pravo da ti kazem , da te nema bilo bi mozda i dosadno , pa se nadam da je to razlog sto te niko od admina ne upozorava .
VENELUME
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BATICA 646 Sre 23 Jun 2010, 00:20

Mislim da nije vreme za prapucavanja(pljuvanje),pa valjda smo svi kolege koji hocemo da nasa delatnost bude bolja.
VENELUME,KURE najlakse je nekog pljuvati,budite malo kolegijalni(mada je to zaboravjlena pojava u nasoj taxi bajci.
Mislim da se slazete da je na ulici svima nama isto.
I sigurno vecina nas ima isti interes,dok zakupci RF imaju drugi.
Sta mislite ko je krivac za ovakvo stanje taksija,

Pozdrav BATICA 646
Veselje
BATICA 646
BATICA 646
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kure Pon 28 Jun 2010, 13:30

ma ti opet o V.Bulatoviću Veoma srecan ti se priviđa koliko ga se palašišššš?ajde da mu kažeš nešto u lice ako umeš?

vidi, da si elokventan...ja sam voleo alan ford, tik tak ne znam ni šta je to ako ne misliš na bombone:mah: , biće da je to tvoja generacija čitala, ako si i to čitao...

a odem na sajt sitaba, pa pročitam sve, i nasam našao ništa što taksi preduzetniku ne odgovara.A ti?

kure
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 41
Datum upisa : 02.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VENELUME Uto 29 Jun 2010, 20:32

Procitaj malo bolje moj prethodni post , malo spolovilo , nije dugacak pa ti mozda i uspe za dan . Ja nemam razloga da se plasim bilo koga , ti a i ostali ovde mogu da odu na temu predstavite se i da procitaju ko sam ,a za tebe , ime ti i nije potrebno - nadimak je ono sto karakterise coveka pa tako i tebe tvoj.
VENELUME
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VENELUME Uto 29 Jun 2010, 20:34

Batice , hvala na dobroj nameri , ja sam raspolozen za razmenu misljenja , ali ne i da me proziva i vredja neko ko nema svoje JA , pri tom zaista ne mislim na tebe.
VENELUME
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Sre 30 Jun 2010, 13:01

Vene,majstore, ne ljuti se,klinci su to,seti se sta si radio kad si imao 22. Veoma srecan
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 007 Čet 01 Jul 2010, 14:19

Taksi preduzetnistvo, Srbije i Hrvatske tako blizu, a tako daleko! Istraga u toku, a voleo bih da cujem i vas komentar u vezi istog.
Moj komentar: puno babica, kilava deca, a mozda gresim.

A sada malo o cenovniku taksi usluga glavnog grada susedne nam drzave (komsijske) Hrvatske:
Zagrebacki taksisti smanjili cene svojih usluga, a kolike su te cene bile pre smanjenja istih, kada su sada kao umanjene ovolike?
Pogledajte sami vazeci cenovnik grada Zagreba (1 kuna = 14,52 dinara srednji kurs Nbs dana 01.07.2010).

[You must be registered and logged in to see this link.]

007
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 21
Datum upisa : 18.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od padobranac Čet 01 Jul 2010, 14:38

ja cene vidim. ali ispravite me ako gresim. do korekcije cenovnika je doslo 2005. godine. tj. rade po ovim cenama vec pet godina.
padobranac
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Delphy Čet 01 Jul 2010, 14:43

Zagrebacki TAXI ::Na skupštini Udruženja auto taksi prijevoznika grada Zagreba održanoj 11.05.2005. donijeta je odluka o promjeni cijena taksi usluga. Iako pritisnuti konstantnim porastom troškova poslovanja, kako redovnih davanja (MIO, zdravstveno osiguranje i sl.) preko izdvajanja za održavanje automobila, porasta cijena goriva, do onih osnovnih troškova života taksi prijevoznici odlučili su sniziti cijene svojih usluga gotovo 30 % i tako svojim korisnicima i građanima Zagreba vožnju taksijem učiniti još pristupačnijom.

C J E N I K
USLUGA AUTOTAKSI PRIJEVOZA

START .......................... 19,00 KUNA
VOŽNJA PO KM. ............ 7,00 KUNA
ČEKANJE PO SATU ...... 50,00 KUNA
PRTLJAGA PO KOM. ...... 3,00 KUNE

Vožnja noću od 22-05 sati, nedjeljom i blagdanom
od 0-24 h plaća se 20% više od ukupnog iznosa.

Oni su licencirani TAXI prevoznici koji imaju i svoju skupstinu, a ne razjedinjena taxi-gologuzija
Delphy
Delphy
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 351
Datum upisa : 05.08.2009

http://delphydesign.webs.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu