Gde ste?
+5
039
magnum
Blackshadow
jerotije318
Paleolit
9 posters
Strana 1 od 1
Gde ste?
Па где нестадосте?
Од дизања цена и смањења попуста нема вас нигде.
Ево и на аеродрому су почели разни ултимат фајтери да улазе у октагон, а од вас ни пишљиви коментар.
Па где сте отишли на летовања кад ни интернет немате? Као да сте на колективном.
Толико чланство, управни одбори, председници, подпредседници, заменици, благајници.... а нико није нашао за сходно да проговори.
Од дизања цена и смањења попуста нема вас нигде.
Ево и на аеродрому су почели разни ултимат фајтери да улазе у октагон, а од вас ни пишљиви коментар.
Па где сте отишли на летовања кад ни интернет немате? Као да сте на колективном.
Толико чланство, управни одбори, председници, подпредседници, заменици, благајници.... а нико није нашао за сходно да проговори.
Poslednji izmenio Paleolit dana Ned 18 Jul 2010, 03:31, izmenjeno ukupno 1 puta
Paleolit- Forum početnik
- Broj poruka : 331
Datum upisa : 29.01.2009
Re: Gde ste?
Pa evo ja da se javim iz GrckeПа где сте отишли на летовања кад ни интернет немате?
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Sakrili se u "rupu"Paleolit ::Па где нестадосте?
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
Ja se upravo vratio sa Borskog jezera.
Al' obzirom da znam o čemu se radi, ne uzbuđujem se.
A lično mislim da se pitanje i ne odnosi na mene!
Al' tu sam za svaki slučaj!
Al' obzirom da znam o čemu se radi, ne uzbuđujem se.
A lično mislim da se pitanje i ne odnosi na mene!
Al' tu sam za svaki slučaj!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
i JA DA SE NADJEM
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Izgleda da mnogi veruju da delimicno "blagostanje" neće da potraje, pa da iskoriste priliku dok ima i dok je mali "p....."
Možda ?
Ili nama i nije tako "loše", obzirom da smo na odmorima po raznim osnovama.
Ili....
Možda ?
Ili nama i nije tako "loše", obzirom da smo na odmorima po raznim osnovama.
Ili....
Poslednji izmenio 039 dana Pon 19 Jul 2010, 14:01, izmenjeno ukupno 1 puta
039- Forum početnik
- Broj poruka : 405
Godina : 56
039
Moram da podrzim tvoj zakljucak i posebno naglasim rec "delimicno":
"delimicno blagostanje" koje postoji je nazalost po svim drugim desavanjima u i oko Vase delatnosti jako, jako delimicno, skoro trenutno, ako vec taj period "delimicnog blagostanja"nije iza Vas.
Od danas, 19. jula 2010. ako se i nalazite u "delimicnom blagostanju" treba da znate ( a podrazumeva se da to znate) da Vas deli:
- samo 43 dana od uvodjenja fiskalnih kasa u taksi prevoz (31.o8.2010),
- malo manje dana od proglasenja taksi prevoza novom komunalnom delatnoscu u Srbiji,
- jos malo manje dana od novih izmena Zakona o prevozu u drumskom saobracaju koje u bitnom menjaju Vas status i
- najmanje dana do usvajanja novog Zakona o trgovini koji ce na novi nacin urediti pitanje svih cena, pa i cena taksi usluga ( i koji od 01.01.2011. stavlja van snage Zakon o cenama).
Puno osnovanih razloga za moju podrsku tvojoj "delimicnoj konstataciji" koju po svoj prilici moras korigovati koliko sutra, ili ono "ili" na kraju malo pojasniti....
Gost- Gost
Nece biti fiskalnih kasa!
magnum- Forum manijak
magnum ::Nece biti fiskalnih kasa!
Slave- Napredni član
- Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008
magnum ::Nece biti fiskalnih kasa!
Ви, из Независности, увек први сазнате.
А тако треба и да остане!
gagi187- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 129
Datum upisa : 02.12.2009
Interesuje me se gde pise da nece biti fiskalnih kasa u taksi prevozu pocevsi od 01. septembra 2010?
U poslednjoj Uredbi koja je doneta po ovom pitanju u februaru 2010. god. to ne pise.
Da nije doneta neka nova Uredba?
Ako to pise u nekim drugim tekstovima, u stampi ili na bilo kojem drugom mestu, nemojte verovati u te tekstove jer je jedino mesto za odlaganje uvodjenja fiskalih kasa takva odredba u Uredbi Vlade Republike Srbije ( ili nekom novom Zakonu).
U poslednjoj Uredbi koja je doneta po ovom pitanju u februaru 2010. god. to ne pise.
Da nije doneta neka nova Uredba?
Ako to pise u nekim drugim tekstovima, u stampi ili na bilo kojem drugom mestu, nemojte verovati u te tekstove jer je jedino mesto za odlaganje uvodjenja fiskalih kasa takva odredba u Uredbi Vlade Republike Srbije ( ili nekom novom Zakonu).
Gost- Gost
Nisam više za raspravu.Neka bude kako drugi kažu!
magnum- Forum manijak
Ma nek nam uvedu i te fiskalne,pa kud puklo da puklo,ce udjemo oma u pdv sa sve cenu bez popust,a onda,kupovina vozila sa vracanjem pdv-a,delova,goriva,prilozis racunce i oni ce ti vrnu,pa troskovi na poslovni ruckovi,pa na gume(svaki mesec)pa na ovo,pa na ono,pa cak i na kafu u kaficu troskovi,pa perionica,pa NAJVAZNIJE,TROSKOVI PLACANJA SMENE,sa sve FISKALNIM dodatkom,sve ce da prilazemo,ako to DRUGIMA bide odgovaralo,ja mislim da NECE,ce vidimo,pozz
miamilojevic- Napredni član
- Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009
Pa to će da bide da još i zaradimo, će oni nama da plate [You must be registered and logged in to see this image.]
Musa- Forum početnik
- Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010
Moz da bidne, al ne mora da znaci!
magnum- Forum manijak
Ne znam da li Vam je neko objasnio da fiskalna kase ne podrazumeva fiskalni taximetar, tako da fiskalna kasa sluzi za evidenciju ostvarenog prometa (cash) i da apsolutno nema veze sa bilo kakvim popustom. Kucate sto naplatite a sto naplatite nosite u banku i uplacujete na svoj ziro racun. Obveznik PDV-a postajete sa godisnjim prometom preko 4.000.000 din i tada ste obavezni da se prijavite za PDV, stim sto mozete da se prijavite po zelji i sa ostvarenim prometom od preko 2.000.000 din. Jedina nezgodacija je " ukoliko ne uplacujete svoje obaveze (penziono, zdravstveno i porez) bice Vam vrlo brzo blokiran racun i svojim parame cete raspolagati tek kad izmirite svoje obaveze prema drzavi i sebi samima.miamilojevic ::Ma nek nam uvedu i te fiskalne,pa kud puklo da puklo,ce udjemo oma u pdv sa sve cenu bez popust,a onda,kupovina vozila sa vracanjem pdv-a,delova,goriva,prilozis racunce i oni ce ti vrnu,pa troskovi na poslovni ruckovi,pa na gume(svaki mesec)pa na ovo,pa na ono,pa cak i na kafu u kaficu troskovi,pa perionica,pa NAJVAZNIJE,TROSKOVI PLACANJA SMENE,sa sve FISKALNIM dodatkom,sve ce da prilazemo,ako to DRUGIMA bide odgovaralo,ja mislim da NECE,ce vidimo,pozz
Dakle, svaka Vasa "zajebace oni nas ali zajebacemo mi njih" pada u vodu...
039- Forum početnik
Jesmo li na Vi ili na Ti?king ::
039
Moram da podrzim tvoj zakljucak i posebno naglasim rec "delimicno":
"delimicno blagostanje" koje postoji je nazalost po svim drugim desavanjima u i oko Vase delatnosti jako, jako delimicno, skoro trenutno, ako vec taj period "delimicnog blagostanja"nije iza Vas.
Od danas, 19. jula 2010. ako se i nalazite u "delimicnom blagostanju" treba da znate ( a podrazumeva se da to znate) da Vas deli:
- samo 43 dana od uvodjenja fiskalnih kasa u taksi prevoz (31.o8.2010),
- malo manje dana od proglasenja taksi prevoza novom komunalnom delatnoscu u Srbiji,
- jos malo manje dana od novih izmena Zakona o prevozu u drumskom saobracaju koje u bitnom menjaju Vas status i
- najmanje dana do usvajanja novog Zakona o trgovini koji ce na novi nacin urediti pitanje svih cena, pa i cena taksi usluga ( i koji od 01.01.2011. stavlja van snage Zakon o cenama).
Puno osnovanih razloga za moju podrsku tvojoj "delimicnoj konstataciji" koju po svoj prilici moras korigovati koliko sutra, ili ono "ili" na kraju malo pojasniti....
Obzirom da radim to sto radim dobro sam obavesten o svemu ali hvala svakako.
To nije bio zakljucak vec predpostavka.
ono ili na kraju je logican sled za one koji su razumeli sta je pesnik hteo da kaze i ostavi citaocu da nastavi sam, a ne da se smara slovima koja mu sama naviru
039- Forum početnik
Ja sam cuo da ce granica za ulazak u pdv uskoro biti 1000.000 rsd,tako da ce svi iole ozbiljni firmasi biti u pdv,da li gresim?ne znam,videcemo,ako tako bude bice nam kako biti mora,a sto se tice blokade racuna,Srbija ce dobiti jos najmanje 5000 registrovanih preduzetnika sa firmom u stecaju,i blokiranim racunom
miamilojevic- Napredni član
- Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009
stecaj kao resenje uopste nije losa stvar, promenis adresu tj. opstinu i osnujes novu firmu i radis bez problema....
ali to vazi za preduzeca....
Svakako ste lose culi
ali to vazi za preduzeca....
Svakako ste lose culi
039- Forum početnik
Vreme je novac?
Poslednji izmenio 039 dana Pet 23 Jul 2010, 09:27, izmenjeno ukupno 1 puta
039- Forum početnik
Nemamo vremena,
magnum- Forum manijak
Rece Foco od tisucu ljeta....
039- Forum početnik
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to