Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima?

+2
magnum
microb
6 posters

Ići dole

Šta mislite o objavljivanju Vaših komentara u elektronskim medijima i na blogovima?

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_lcap0%Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_lcap0%Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_lcap18%Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_rcap 18% 
[ 3 ]
Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_lcap82%Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Vote_rcap 82% 
[ 14 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Ukupno Glasova : 17

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Empty Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima?

Počalji od microb Pet 16 Jul 2010, 08:32

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Techi
microb
microb
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 259
Datum upisa : 15.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Empty Re: Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima?

Počalji od magnum Pet 16 Jul 2010, 14:26

Reci cu ti,pisem prilicno redovno na nekim mestima i neskromno receno,samo jednom sam odbijen jer kako rekose,malo je prerano.No samo tri meseca kasnije obavestise me da ce ipak pustiti moj clanak jer ipak.........vreme je! bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Empty Re: Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima?

Počalji od Mapko Pet 16 Jul 2010, 16:03

Ako govorimo o komentarima na sajtovima dnevnih listova koji pišu na temu taxija onda me jako malo objavljuju, negde 60% ali najčešće tek svaki četvrti komentar. Mislim da me "Press" nije nikad objavio.
Hehehe a "Blic" pre neki dan me dugo nije objavio i ja nešto kenjo onda mi objave 2 od 3 posta a ja posle uljudno zamolim da objave i 3. jer je u direktnoj vezi sa drugim a oni obrišu i taj drugi. Može im se - sitne duše šta ćeš.
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Slave Pet 16 Jul 2010, 17:15

Б92 сајт више не отварам јер објављују само коментаре који се њима допадају. РТС исто тако објављује коментаре по само њима знаном критеријуму иако никог нисам вређао...
Slave
Slave
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Musa Pet 16 Jul 2010, 17:18

Press i Kurir objave skoro sve, Politika se popravlja u poslednje vreme, a najgori su do skora meni najomiljeniji mediji Blic i B92. Od kada su pod nečijom šapom, izgubili su dobrano status objektivnog novinarstva. Kao lakmus papir pokazuju, da ukoliko im je više stalo do nametanja nekog mišljenja, to više naših komentara završava u košu(Recycle Bin-u). Ono zimus oko štrajka je bilo užasno.
Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Violinplay1
Musa
Musa
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od microb Pet 16 Jul 2010, 17:20

to sa b92 je počelo od kad je gandra drvoseča postao gl. ur.Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Bath2
microb
microb
Forum početnik
Forum početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pet 16 Jul 2010, 19:43

B92 meni nikada, ni jedan, ni najmanji "tekstić" nije hteo da objavi.A nije da im nisam pisao,istina pre par godina!
Posle sam digao ruke! pale
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od microb Ned 18 Jul 2010, 08:18

dosadašnji rezutati ankete

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Aketa22

Poslednji put izmenio microb dana Pon 19 Jul 2010, 20:21, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : Nova tabela.)
microb
microb
Forum početnik
Forum početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Musa Ned 18 Jul 2010, 10:44

Ha, još jedna pitica, pa i mi ćemo njih da nahranimo "piticama" kao oni nas.

"pitica" omiljena hrana ljudi u Srbiji
(jedi piticu, opet sam pojeo piticu, itd) skocko
Musa
Musa
Forum početnik
Forum početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pon 19 Jul 2010, 00:08

Sir Olivere,svaka ti je na mestu! bravo
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Musa Pon 19 Jul 2010, 09:30

Ma Magnume, ti si dobri duh ovog foruma, svi mi zajedno nismo ti ni do burenceta, a ovi novinari sa krivom kičmom ti nisu ni do okidača. Veselje
Musa
Musa
Forum početnik
Forum početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pon 19 Jul 2010, 14:19

Nemoj,uobrazicu se,u svakom slucaju hvala na lepom misljenju! Veselje
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? Empty Ништа без Љубице.

Počalji od gagi187 Pon 19 Jul 2010, 17:06

Musa ::Ma Magnume, ti si dobri duh ovog foruma, ... Veselje

Ко је онда зли ?

Da li Vam objavljuju komentare na elektronskim medijima i blogovima? 211
gagi187
gagi187
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 129
Datum upisa : 02.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pon 19 Jul 2010, 19:03

Ima ih,ima ih,srećom, sve ređe se javljaju.Probali su pod drugim,trećim pa i četvrtim imenom,ali ovi momci ,imperatori ili tako nekako, brzo su im doakali i provalili ih.Zahvaljujući njima,ovaj forum,osim povremenih,što je normalno,nema više one stresove koji su nam donosili nesuglasice svađe,pa čak i pretnje!
Danas,hvala Bogu,ovde svako može da iznese svoj stav i komentar,bez bojazni da će neko da ga zove i preti mu.I to je ono sa čim je naš Sale i računao kad je pravio ovaj forum! bravo
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mapko Pon 19 Jul 2010, 19:14

Ima vas dosta, zajednički imenitelj vam je potreba za vređanjem i (ili) prostakluk.

EDIT: brže potežeš magnume opet... ovo gore se, jasno je, ne odnosi na tebe:)
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Pon 19 Jul 2010, 19:19

Niti jednog momenta mi tako nešto,,,,,, Veselje
Nego čisto,malo mi je lakše i mirnije izlazim na forum kada znam da nema onih sitnih i prodanih duša koje su spremne u svojoj bezgrešnosti, svašta da kažu,ili da urade! Very Happy
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gagi187 Sre 04 Avg 2010, 16:33

Углавном ми објављују.

Вероватно зато што их мало пишем.

А тако треба и да остане.
gagi187
gagi187
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 129
Datum upisa : 02.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Čet 05 Avg 2010, 15:26

Nešto sam malodušan u poslednje vreme, a i sa ovom vlasti, ili bilo kojom ovakvom,računajući i "opozicionu" ,osećam se ,i to ne pomalo, kao don Kihot.
Što bi preveli mi, Srbi, gde ćeš viljuškom na buldožer!
A kao što vidite,dostigli su i oni tačku kad sve možeš da kažeš i napišeš,jer se osećaju toliko jaki da nam u lice pljuju i pevaju - ne može nam niko ništa,,,,,, place
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Musa Uto 10 Avg 2010, 16:11

Grešiš Magi, danas u "Blicu" na članak LINK nisu hteli da mi objave nijedan od pet komentara, a nekom njihovom Proki koji je zaboravio jutros da uzme terapiju, objaviše 14. Znači vruće. skocko
Musa
Musa
Forum početnik
Forum početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Sre 11 Avg 2010, 00:29

Dal' ti čuješ sebe, pa pre će Politika da objavi nešto "vruće" nego blic (namerno malo slovo) nešto "toplo".Po meni je blic jača faca stranke na vlasti, nego što je bio onaj,kako se zvaše Šiptarov i Legijin krimi ili kako već,valjda Informator,ili tako nekako!
P.S. Jednom sam nešto poslao,više puta se "interesovao",batice to je k'o kad bi na slamku,sa galerije pokušao da isprazniš Rimski bunar! place
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu