Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prezentacija Zlatana Zlatkovica - direktor Beogradskog taxija

+6
nesa 723
skembi69
mrgud
Zokenzi
jerotije318
to je to
10 posters

Ići dole

Prezentacija Zlatana Zlatkovica - direktor Beogradskog taxija Empty Re: Prezentacija Zlatana Zlatkovica - direktor Beogradskog taxija

Počalji od to je to Pet 26 Feb 2010, 20:25

to je to
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Prezentacija Zlatana Zlatkovica - direktor Beogradskog taxija Empty Re: Prezentacija Zlatana Zlatkovica - direktor Beogradskog taxija

Počalji od jerotije318 Sub 27 Feb 2010, 21:27

Zlajo, svaka cast !!!!!

Obelodani ko te to provocirao u toku izlaganja
jerotije318
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zokenzi Ned 28 Feb 2010, 19:42

:cheers:
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mrgud Pon 01 Mar 2010, 15:30

N slazem se u nacinu, ali nam je cilj isti.
B R A V O >uja>
mrgud
mrgud
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 185
Godina : 58
Datum upisa : 02.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od skembi69 Sre 03 Mar 2010, 12:29

>uja>
skembi69
skembi69
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 76
Godina : 54
Datum upisa : 15.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesa 723 Uto 09 Mar 2010, 22:32

vrlo hrabro.Hrabrije i od mene!!!!!!

nesa 723
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 208
Godina : 61
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jerotije318 Sre 10 Mar 2010, 11:50

Obelodani ko te to provocirao u toku izlaganja

A cujem [ako je istina] da je to neki "mozak" iz Nezavisnosti Rolling Eyes

Verovatno neki veeeeeliki radnik stipac, kvakaros, kome je u interesu da se taxi delatnost sredi. E moj kume, pa gde ovo ide......a sve me asocira na skupstinu [2 kanal RTS-a].

Jos jednom Zlajo SVAKA CAST NA HRABROSTI >bravo>
jerotije318
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od david Sre 10 Mar 2010, 13:15

Dobro bre Jerotije , daj odluci se vec jednom .......... dok si kod Tedija .. BRAVO TEDI , kad predjes kod ZLAJE - BRAVO ZLAJO .....

PS ; Koji odnosno ciji auto sada vozis ??

david
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 34
Datum upisa : 03.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kosmajac Sre 10 Mar 2010, 15:55

Dok je ovaca bice i za sisanje. Sto su oni mnogo pametniji od nas? Iz njihovih govora se ne vidi neki poseban koeficijent inteligencije sem sto ponavljaju stalno iste stvari kao pokvarena ploca. Poznajem mnogo kolega kojima nisu ni do kolena. Neko ih je gore doveo 100%. Pozdrav

kosmajac
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 36
Datum upisa : 12.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jerotije318 Sre 10 Mar 2010, 18:23

david ::Dobro bre Jerotije , daj odluci se vec jednom .......... dok si kod Tedija .. BRAVO TEDI , kad predjes kod ZLAJE - BRAVO ZLAJO .....

PS ; Koji odnosno ciji auto sada vozis ??

Vozim svoj licni auto Dacia logan 1.5 dci a trenutno sam kod Tedija a hvalim Zlajine izjave koje mi se apsolutno dopadaju. To sto ja komentarisem nema veze u kom udruzenju radim. Uvek sam bio realan, i hvalio i kudio onoga ko to zasluzuje bez dlake na jeziku [precesljaj sve moje postove pa ces videti].

Pozdrav

.
jerotije318
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kure Uto 15 Jun 2010, 15:43

Jerotije, od skoro si kod nas, a juče si bio najbolji tedijev drug, a sada novi dres, novi cilj, samo tuđa pozadina!

kure
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 41
Datum upisa : 02.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jerotije318 Uto 15 Jun 2010, 18:39

Nikad nisam bio Tedijev najbolji drug nego samo drug a samo zato sto sam dugo u Pinku. Ne moze se biti drug sa nekim ko ima puno para a ti nemas, ne mozes se druziti s nekim ciji interesi nisu isti kao tvoji. Ja se s Tedijem nisam posvadjao pa otisao u 9801 nego je moj interes da budem kod Zlaje koji trenutno ima najbolje uslove za rad. I dok je tako bicu tu, ne kajem se sto sam otisao iz Pinka i opet bih to uradio.
U vise postova sam pisao da nije nase ni jedno udruzenje, da mi nemamo gazdu i sl ali Vi to izgleda ili ignorisete ili ne shvatate.
Samo interes.....
Ko razume - razume a ko ne - sory
jerotije318
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 039 Sre 16 Jun 2010, 23:26

.
039
039
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 405
Godina : 56
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu