PRAVDA
+13
miamilojevic
Musa
pizon
brat saja
pauk 523
maradona
magnum
bodi
VENELUME
Velja
Alhemicar
Zokenzi
to je to
17 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Zokenzi- Forum manijak
Re: PRAVDA
– Крајње сам импресиониран одлуком Града да уведе контролу таксиметара у такси возила. Одавно чекамо да се тако нешто деси, и коначно смо то дочекали. Коначно ћемо, надам се, успети да се отарасимо „дивљих“ таксиста. Мислим и да ће се сада грађани много чешће возити таксијем, јер ће бити сигурнији да неће доћи до било какве преваре – каже Златан Златковић, председник „Бео таксија“
Izgleda da se Zlaja shiri....
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
каже Златан Златковић, председник „Бео таксија“
Vlasnik R.F btw ili vlasnik R.F beo taksija?,ili oba?
Vlasnik R.F btw ili vlasnik R.F beo taksija?,ili oba?
Velja- Forum početnik
- Broj poruka : 413
Datum upisa : 29.04.2009
Zokenzi- Forum manijak
Samo sto na Aerodromu nisu divlji ili nelegalni taksisti , tako da je i ovde zamena teza . Nelegalan je njihov sistem rada.
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
Sve je u nas zamena teza.Jos jedna rampa,par desetina kamera,nekoliko semafora.Procenat ovde procenat onde a zemljaci vode jaganjce na parking.Mali je namiren,Sekula i njegove zene takodje a mi sa legalnim sistemom rada kuckamo po forumu.VENELUME ::Samo sto na Aerodromu nisu divlji ili nelegalni taksisti , tako da je i ovde zamena teza . Nelegalan je njihov sistem rada.
bodi- Forum početnik
- Broj poruka : 276
Datum upisa : 04.05.2010
Bio danas u 17.00 pa do 18.30 na jerodromu.Ispozdravljao se sa svim svojim drugarima sa kojima sam se uvek pozdravljao zadnjih desetak godina!
Na istom mestu!
Koga zezaju ovi iz grada!?
Mada mislim da bi ovi iz one grupe taksista mogli tu stvarno mnogo da pomognu.Mislim, kad se već guraju u prve redove i pripisuju sebi, zasluge za SVE što se desilo u zadnjih godinicu dana!
Na istom mestu!
Koga zezaju ovi iz grada!?
Mada mislim da bi ovi iz one grupe taksista mogli tu stvarno mnogo da pomognu.Mislim, kad se već guraju u prve redove i pripisuju sebi, zasluge za SVE što se desilo u zadnjih godinicu dana!
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Zokenzi- Forum manijak
U svakom slucaju svi su na steti ,koliko ja vidim,odjednom je sve stalo,i kvaka i zica,sta ste uradili,uradili ste,sad stojte i gledajte,ne mislim da ce ovo ista dobro doneti dok se ne smanji broj taksi vozila u Beogradu,to bi bio prvi i osnovni potez,pa onda ostalo......ali.....kad je traznja veca,onda je i cena veca,sto je traznja manja i cena mora da bude manja,shvatite to kako hocete.
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
Ukinut popust,posla nema.Kolege nemojte biti malodusni i pomisljati na neke pogubne stvari(vracanje popusta).Ukidanje popusta je jednostavno izazvalo efekat slican poskupljenju.Doziveli smo to vise puta.Malo se ljute,malo bojkotuju,pa se svi koji se voze vrate.Ako se neki i ne vrate kompezovacemo to jacom cenom i svim ostalim sto ona vuce.Bice napada.Svi strogo vodite racuna da se tom zlu zatre seme.
bodi- Forum početnik
Nisi u pravu, prvi i osnovni potez je već napravljen a sve drugo ide posle.maradona ::U svakom slucaju svi su na steti ,koliko ja vidim,odjednom je sve stalo,i kvaka i zica,sta ste uradili,uradili ste,sad stojte i gledajte,ne mislim da ce ovo ista dobro doneti dok se ne smanji broj taksi vozila u Beogradu,to bi bio prvi i osnovni potez,pa onda ostalo......ali.....kad je traznja veca,onda je i cena veca,sto je traznja manja i cena mora da bude manja,shvatite to kako hocete.
...i cena NE MOŽE da bude manja jer je ovo "najniža ekonomska cena" (pravljena na 80din. litar e.diz)
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
Čemu ta ironija kolega i koji su ti što se guraju, u koje i čije prve redove?magnum ::
pauk 523- Napredni član
Meni super bez popusta,skupio sam ratu za 5 dana.
Kome ne valja taj je glup.I neobavesten.
Kome ne valja taj je glup.I neobavesten.
brat saja- Napredni član
- Broj poruka : 614
Godina : 51
Datum upisa : 01.08.2008
Šta si ti paučak? Filip Višnjić,,,,Rej Čarls,,,,,,,nepismen,,,,,,,,,dosad nisam imao takve impresije o tebi!?
Pa jel' ne vidiš.........mi..............bez nas..........a vi ste kao neko........šesnaest vozača.............
Pa valjda je sve ovo počelo preksinoć,,,,,,,,,,,,
Na kraju , još nije kraj!Nije valjda da je sad taksi služba u redu i bez greške,tek je počeo vrh ledenog brega da se............i već , ja pa ja!!!
AMAN
Pa jel' ne vidiš.........mi..............bez nas..........a vi ste kao neko........šesnaest vozača.............
Pa valjda je sve ovo počelo preksinoć,,,,,,,,,,,,
Na kraju , još nije kraj!Nije valjda da je sad taksi služba u redu i bez greške,tek je počeo vrh ledenog brega da se............i već , ja pa ja!!!
AMAN
magnum- Forum manijak
To je samo vid propagande ne budite na kraj srca kolega.
Često se ni ja ne slažem sa nekim izjavama i prepucavanjima sa nezavisnima, ali jbg to je život,neslažem se ni sa sobom uvek.
ZAMAN
Često se ni ja ne slažem sa nekim izjavama i prepucavanjima sa nezavisnima, ali jbg to je život,neslažem se ni sa sobom uvek.
ZAMAN
pauk 523- Napredni član
pauk 523 ::Nisi u pravu, prvi i osnovni potez je već napravljen a sve drugo ide posle.maradona ::U svakom slucaju svi su na steti ,koliko ja vidim,odjednom je sve stalo,i kvaka i zica,sta ste uradili,uradili ste,sad stojte i gledajte,ne mislim da ce ovo ista dobro doneti dok se ne smanji broj taksi vozila u Beogradu,to bi bio prvi i osnovni potez,pa onda ostalo......ali.....kad je traznja veca,onda je i cena veca,sto je traznja manja i cena mora da bude manja,shvatite to kako hocete.
...i cena NE MOŽE da bude manja jer je ovo "najniža ekonomska cena" (pravljena na 80din. litar e.diz)
Nisi ti mene shvatio uopste koliko ja vidim,ali nije ni bitno,sto bi neki rekli "demokratija",dok si sedeo u zelenom i radio skoro duplo jeftinije od Beotaksija i sa cenom nafte isto po nepopularnoj i nejadnakoj u odnosu na kilometar nije ti smetalo i tebi i vecini taksista koji su tamo bili sto ih je Beotaksi pljuvao i jurio sa taksi stanica, a sad svi zajedno sa ovima sto su u Sindikatu "nezavisnost" izmisljate toplu vodu i novu taksi filozofiju,pogotovu oni koji su radili u nekoj drzavnoj firmi i na taksiju uporedo,njih necu ni da pominjem,a sad se grebu u vrhu 'Nezavisnosti".A sve ovo ti nije smetalo sa cenom nafte jer nas je bilo malo,tako da drage moje kolege,ja ne dajem popust od kad je uvedeno onih sugavih 30% nocu,otisao sam u samostalce,a vi ste se svi borili za ukidnje popusta u firmama koje su godinama davale maksimalne popuste,necu da pomonjem da je i Pink davao jedno vreme i 35% popusta itd itd...Naravucenije,kad nas bude manje nece nam trebati da budemo clanovi i jedne firme tj. necemo morati da dajemo popust,a to nije interes velikih igraca,ali vi svi to ne kapirate,nego slepo pratite svoje vodje (Tedija i ostale),i jos jedan zakljucak:to je jedina stvar koju nam je vlast ucinila i sad ispada da je to mnogo velika usluga,a gde su ostali zahtevi koji su daleko bitniji,jer kao sto sam rekao popust ste mogli sami da ukinete kao i ja,a ne da cekate da ga Tedi ukine.Pozdrav.
maradona- Forum manijak
Diego, sve si u pravu,,,,,,,,,,,opraštam ti i drogu i Kusturicu!
magnum- Forum manijak
A kako si ti to sam ukinuo popust kolega,u kojoj firmi?Ti isti vlasnici udruzenja su trazili poskupljenje taxi usluge da bi zadrzali popust,a samim tim i nas da im placamo clanarine.Kada su videli da ce morati da se ukine popust nije im bilo dobro pa su objavili toboz da nije u redu prema strankama u nadi da ce propasti ukidanje.Sto se Tedija tice moze da ga mrzi ko god hoce ali on je jedini koji zna kako da postane u ovom poslu,to ti najbolje govori hiljadu sedamsto srecnih tastera koji podrazavaju sto je zatvorio ulaz u Pink na 1700 ljudi,zamisli srece...Ponovicu ono sto sam rekao na drugoj temi,sklanjanje divljaka sa ulice je sledeca vazna stvar da bi mi ojacali i da bi imali izbora kako cemo da radimo ovaj posao,a samim tim i kako ce firme da se ponasaju prema nama.maradona ::...Naravucenije,kad nas bude manje nece nam trebati da budemo clanovi i jedne firme tj. necemo morati da dajemo popust,a to nije interes velikih igraca,ali vi svi to ne kapirate,nego slepo pratite svoje vodje (Tedija i ostale),i jos jedan zakljucak:to je jedina stvar koju nam je vlast ucinila i sad ispada da je to mnogo velika usluga,a gde su ostali zahtevi koji su daleko bitniji,jer kao sto sam rekao popust ste mogli sami da ukinete kao i ja,a ne da cekate da ga Tedi ukine.Pozdrav.
pizon- Forum početnik
- Broj poruka : 223
Datum upisa : 11.12.2009
Ovde ocigledno niko nikog ne shvata.Svi pricamo o istim stvarima,isti su nam interesi a svadjamo se .Maradona,u pravu si.Jedini pravi individualni nacin borbe protiv popusta je tvoj nacin.Skidam kapu jer ja nisam imao snage za taj potez.Bio sam u Beotaksiju dok i oni nisu poklekli pa sam presao kod Zlaje koji se jos malo drzao i posle nisam imao kud.A bez zice ne mogu ili mislim da ne mogu.Onda sam presao na drugi vid borbe.Ne treba mi nikakva medalja i prvi redovi.Super mi je da budem anoniman i radim bez popusta.To mi je jedini cilj.Neka Musa pravnik-taksista preuzme sve zasluge.Hvala ti Musa sto si ukinuo popust.Medjutim problemi su nagomilani i jos se gomilaju.Veruj mi Maradona tvoj glas ovde na forumu ili na taksi-stanici ima efekat koliko i prdez(tihi) O'Djilasove sekretarice.Cemu sujeta.Dodji da budemo jaci.Ako budemo jaki ulazicemo mu u kancelariju otvarajuci je nogom.Dodji sredicu ti mesto u upravnom odboru ako zelis.Mislis da je to privilegija.Kao prvo,para nema.Dacemo ti ovlascenja i pecat da pises dopise gradskim ocima,da ides na pregovore,poslacemo te u A.Neta da proverevas da li slucajno pustaju na ulicu nove taksiste.Ici ces u inspekciju da se svadjas i pritiskas ih da rade po novom zakonu.Da izadju na ulicu i uzmu konacno dva tri vozila,pokazu odlucnost i stave tacku na divljake.Preuzeces posao oko ukidanja akciza na gorivo,dobijanja licence i vozila ka o.s.Tako to izgleda.Ko ne veruje nek dodje da pogleda.Ko nece da dodje da pogleda lenj je i neodgovoran prema samom sebi.maradona ::[
Nisi ti mene shvatio uopste koliko ja vidim,ali nije ni bitno,sto bi neki rekli "demokratija",dok si sedeo u zelenom i radio skoro duplo jeftinije od Beotaksija i sa cenom nafte isto po nepopularnoj i nejadnakoj u odnosu na kilometar nije ti smetalo i tebi i vecini taksista koji su tamo bili sto ih je Beotaksi pljuvao i jurio sa taksi stanica, a sad svi zajedno sa ovima sto su u Sindikatu "nezavisnost" izmisljate toplu vodu i novu taksi filozofiju,pogotovu oni koji su radili u nekoj drzavnoj firmi i na taksiju uporedo,njih necu ni da pominjem,a sad se grebu u vrhu 'Nezavisnosti".A sve ovo ti nije smetalo sa cenom nafte jer nas je bilo malo,tako da drage moje kolege,ja ne dajem popust od kad je uvedeno onih sugavih 30% nocu,otisao sam u samostalce,a vi ste se svi borili za ukidnje popusta u firmama koje su godinama davale maksimalne popuste,necu da pomonjem da je i Pink davao jedno vreme i 35% popusta itd itd...Naravucenije,kad nas bude manje nece nam trebati da budemo clanovi i jedne firme tj. necemo morati da dajemo popust,a to nije interes velikih igraca,ali vi svi to ne kapirate,nego slepo pratite svoje vodje (Tedija i ostale),i jos jedan zakljucak:to je jedina stvar koju nam je vlast ucinila i sad ispada da je to mnogo velika usluga,a gde su ostali zahtevi koji su daleko bitniji,jer kao sto sam rekao popust ste mogli sami da ukinete kao i ja,a ne da cekate da ga Tedi ukine.Pozdrav.
bodi- Forum početnik
bodi ::Neka Musa pravnik-taksista preuzme sve zasluge.Hvala ti Musa sto si ukinuo popust.
Pa nije ti Musa pisao ovaj pamflet od 11.maja
СИТАБ је инсистирао на укидању попуста...
Одговорно тврдимо да није било Независности и БАП-а, Закон би био усвојен пре 6 месеци са свим нашим предлозима...
...којима СИТАБ склања дивљаке без дозволе цитат:...
Један део Закона којима СИТАБ склања дивљаке са дозволом Ковачице,Алибунара, Сопота и сл.цитат: ...
СИТАБ укида дампинг цене нашег рада (диспечери га зову попуст, за Вас који не видите разлику),важи од 17тог:...
СИТАБ убацио:Novčanom kaznom od 150.000 do 500.000 dinara kazniće se...
Одавде друга страна,овде је крај прве
СИТАБ се појавио, за годину дана урадио оно за шта су они тврдили већ 15 година да је немогуће!Сада видите да је могуће, а шта ће сада да раде, и то ћете видети и чути.Покушаће да кроз антимонопулску комисију укину уведу попуст...
Коме сада верујете?Ко је нешто до сада урадио за нас, сем струковног удружења СИТАБ?
I to se sve postiglo sa jednim predlogom (čak i bez zavodnog pečata) SITABOVI PREDLOZI
Musa- Forum početnik
- Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010
Popust je ukinut Idemo dalje.Mene sad vise brine kako odrzati to stanje pored iznenadio sam se kolikog broja genijalaca medju nama.Takodje me brine kako zastititi i unaprediti taksi sluzbu ovakvu kakva u ovom trenutku jeste.Ti se Musa javno deklarises kao taksi vozac a ne kao taksi preduzetnik.Za neupucene taksi vozaci su oni mucenici iz Strujine reportaze o Cacku.Sta hoces?Da nas sve spustis na taj polozaj pa da se onda igras pravnika i boris se za nasa prava? Flote se vec spremne.Samo se cekaju prvi ocajnici da posedaju.I to po principu 3 u 1
bodi- Forum početnik
Fala Cika Magnume,sta cu,taki sam
miamilojevic- Napredni član
- Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009
BODI - nikada i nigde , niko od mojih drugara nije ulazio sa nogom , pa ne očekuj to ni od onoga što je sve u životu postigao nogom.Pametan si i razumećeš me.
Obzirom da sve košta, koliko košta to mesto u upravnom odboru?
Mislim, ipak , taj će čovek da se bori sa vetrenjačama, zapamtiće ga mnogi na funkcijama,radiće sve osim svog posla, njegova deca će nositi tatinu sliku,pljuvaće ga svi, a najviše kolege, kako je lopov, neradnik, uzima lovu i odozdo i odozgo,,,,,,,,,,,,a na kraju ćeš ga i ti opljunuti!
(pa mi kaži da te nisam prepoznao)
Mislim, ipak , taj će čovek da se bori sa vetrenjačama, zapamtiće ga mnogi na funkcijama,radiće sve osim svog posla, njegova deca će nositi tatinu sliku,pljuvaće ga svi, a najviše kolege, kako je lopov, neradnik, uzima lovu i odozdo i odozgo,,,,,,,,,,,,a na kraju ćeš ga i ti opljunuti!
magnum- Forum manijak
Odaću ti tajnu,kad sam bio mali nije mi bio broblem da se ukenjam.jbg nisam znao da je to bljak.Ali vreme prođe pa se nesto i nauči.Vi kolega kao da ste rođeni taxista,čim ste seli za volan sve ste znali o taxiju.Vidim i ja "danas"koliko smo bili naivni ali šta sad,bilo prošlo.maradona ::pauk 523 ::Nisi u pravu, prvi i osnovni potez je već napravljen a sve drugo ide posle.maradona ::U svakom slucaju svi su na steti ,koliko ja vidim,odjednom je sve stalo,i kvaka i zica,sta ste uradili,uradili ste,sad stojte i gledajte,ne mislim da ce ovo ista dobro doneti dok se ne smanji broj taksi vozila u Beogradu,to bi bio prvi i osnovni potez,pa onda ostalo......ali.....kad je traznja veca,onda je i cena veca,sto je traznja manja i cena mora da bude manja,shvatite to kako hocete.
Iskreno,ne vidim sebe u samostalcima i ne smatram da si ti neki narodni heroj zato što si stavio kockicu na krov.
Ne znam šta je novo u tvojoj disertaciji da treba da nas bude manje?
Kako? da se izrokamo međusobno pa ko ostane neka radi ko čovek?
Na kraju vrlo sam razočaran tvojim obraćanjem i kvalifikacijama koje si mi napakovao.Da znaš još nešto o meni sem zelenog taxija možda ne bi tako pričao.
pauk 523- Napredni član
bodi :: Ti se Musa javno deklarises kao taksi vozac a ne kao taksi preduzetnik.
Badi, da ti tvoj drug nešto razjasni. Vozac je zanimanje (i svi taxisti su po zanimanju vozaci) a ne status - a status taxi vozaca kao privrednog subjekta moze biti zaposleni ili preduzetnik. I samo budala bi želela da od preduzetnika postane zaposleni kod gazde.
Musa- Forum početnik
- Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010
Za sve neinformisane,nikad na ovom forumu nisam trazio niti mislim da sam bio ikakav heroj sto sam otisao na kvaku,ali je to bio jedini nacin da se ukine popust jer smo svi trebali da ostavimo gazde i onda vam ne treba zakon o ukidanju popusta i hvalospevi Djilasu i Tediju,jer bi vlasnici mogli sa ili bez popusta da obrisu da ne kazem sta....ok?A drugo ne treba mi nikakvo mesto ni u kakvim odborima i slicno,sam svoj majstor i kovac sudbine,ima jos ovde ljudi koji su presli na kvaku,kao sto je Blackshadow,Ja i jos po neki...ali otom potom,valjda ce se dozvati pameti ovaj glupi narod....izvinjavam se ako sam bilo koga uvredio,ali dve godine slusam iskljucivo o popustu koji smo definitivno mogli da resimo sami..pozdrav.
P.S.A za tebe Pauce,nisi ni ti bio tako mali da nisi znao kao i ja da je to sve bljak,znao si i da nas ne vole i da nas pljuju ali ti je to sve odgovaralo kao i vecini takvih novih taksista,ali samo razmisli koliko je tada bilo taksista,pa i tom Beotaksiju nisi bas toliko smetao jer je on radio bolje tada nego ikad,i jos jedna stvar koju mozda ponavljam,tvoj Pink taksi je godinama gradio imidz najjeftinije taksi firme sa popustima od 20-35% popusta i bio veliki protivnik ostalima,a sada se kao bori za taksisticka prava,ajte molim vas...
P.S.A za tebe Pauce,nisi ni ti bio tako mali da nisi znao kao i ja da je to sve bljak,znao si i da nas ne vole i da nas pljuju ali ti je to sve odgovaralo kao i vecini takvih novih taksista,ali samo razmisli koliko je tada bilo taksista,pa i tom Beotaksiju nisi bas toliko smetao jer je on radio bolje tada nego ikad,i jos jedna stvar koju mozda ponavljam,tvoj Pink taksi je godinama gradio imidz najjeftinije taksi firme sa popustima od 20-35% popusta i bio veliki protivnik ostalima,a sada se kao bori za taksisticka prava,ajte molim vas...
maradona- Forum manijak
Nije me to tada interesovalo,pa se ovom prilikom izvinjavam svima koje sam tih godina ostetio nervirao i doprineo da nam danas bude ovako.
Da smo mogli sami da ukinemo popust-nismo.
Znas i ti da je ideja o nekom masovnom bojkotu utopija.
I na kraju naveo si likove i dela iz najgore knjige koju sam citao i koju bih rado bacio da sam nasao bolju.
Sve si u pravu sem onog "tvoj pink"
Da smo mogli sami da ukinemo popust-nismo.
Znas i ti da je ideja o nekom masovnom bojkotu utopija.
I na kraju naveo si likove i dela iz najgore knjige koju sam citao i koju bih rado bacio da sam nasao bolju.
Sve si u pravu sem onog "tvoj pink"
pauk 523- Napredni član
Definitivno se ne razumemo cika Magnume.Ja uporno pokusavam da objasnim sta i mi obicni taksisti u Sitabu radimo i kako funkcionisemo.Kao prvo,u pitanju je cist volonterizam.Zapamti,svi smo taksisti,zivimo od taksija i pokusavamo da napravimo sebi bolje uslove za rad.Kako sebi tako i svima pa verovao ili ne i tebi.Ako uspemo da izboksujemo recimo 300l goriva bez akciza mislis li da cu ja sipati i tvoj deo?Sto se tice onoga sto sam napisao Maradoni,bukvalno je sve tako.Ako se ti sutra pojavis i izrazis zelju da radis sve ono sto sam napisao niko ti nece stajati na putu.U tome i jeste caka cele price.Sve je javno i sto bi rekli politicari transparentno.Naravno da ne radi sve jedan covek.Svako ima po neko zaduzenje,pa vrtimo u krug.Tebe bi recimo poslali u inspekciju da im zapretis sto ne jure divljake po ulici umesto sto sede i piju kafu.Sto se konkretno toga tice napisali smo krivicnu prijavu protiv NN lica zbog neobavljanja duznosti.Nece da rade svoj posao cika Magnume.Plase se.Imaju svoja radna mesta i kriju se po kancelarijama.Imaju jasan i nedvosmislen zakon pred sobom a kad odemo tamo izjave su im tipa:Kako da mi nekom uzmemo vozilo?Sta mene i tebe cika Magnume briga kako?Imate zakon pa ako ne znate mozda neko ko ceka vase radno mesto zna.Sklonite ih sa ulice.To je ono o cemu ja pricam.To je ono sto mi taksisti radimo ,i zbog tebe.Ne ocekujem hvala, ocekujem da i ti nesto uradis.Da ne ispadne da se hvalim ali zamisli samo da su svi taksisti kao ovaj ovde forum-smarac Bodi.Skromnog sa misljenja da bi bilo bar malo bolje.magnum ::BODI - nikada i nigde , niko od mojih drugara nije ulazio sa nogom , pa ne očekuj to ni od onoga što je sve u životu postigao nogom.Pametan si i razumećeš me.
Poslednji put izmenio bodi dana Ned 12 Jun 2011, 02:23, izmenio ukupno 2 puta
bodi- Forum početnik
"Da znaš još nešto o meni sem zelenog taxija možda ne bi tako pričao"-rece Pauk.
A meni su jos davno pricali,da je od tog zelenog taksija bas sve i pocelo.Pa su onda deobom nastala dva,a od dva i sva ostala udruzenja.
I da je pink glava takodje pohadjala skolu u zelenom..!?
A meni su jos davno pricali,da je od tog zelenog taksija bas sve i pocelo.Pa su onda deobom nastala dva,a od dva i sva ostala udruzenja.
I da je pink glava takodje pohadjala skolu u zelenom..!?
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Jel sam se ja ono beše svima izvinio ili to nisi pročitao.
Još jednom da ponovim: nemojte dalje lupati glavu ko je kriv.
Ja sam jedini i isključivi krivac za sve loše što vam se dešava.
I naravno zeleni taxi,Vuk Branković,strani plaćenici...i naravno moj pink taxi.
Tedi je, reci slobodno inače bio u žutom,a meni su pričali da je upravo žuti kriv za sve.
Još jednom da ponovim: nemojte dalje lupati glavu ko je kriv.
Ja sam jedini i isključivi krivac za sve loše što vam se dešava.
I naravno zeleni taxi,Vuk Branković,strani plaćenici...i naravno moj pink taxi.
Tedi je, reci slobodno inače bio u žutom,a meni su pričali da je upravo žuti kriv za sve.
pauk 523- Napredni član
A žuti je napravio radio-TV mehaničar, inače rodom iz Kv, pošto je dobio po zubima u sred Sava-centra na godišnjoj skupštini Beotaxija, kad je uhvaćen sa rukama u kasi. I šire!
Pridružujem se Paučkovom osećaju krivice.
Pridružujem se Paučkovom osećaju krivice.
magnum- Forum manijak
pizon ::A kako si ti to sam ukinuo popust kolega,u kojoj firmi?Ti isti vlasnici udruzenja su trazili poskupljenje taxi usluge da bi zadrzali popust,a samim tim i nas da im placamo clanarine.Kada su videli da ce morati da se ukine popust nije im bilo dobro pa su objavili toboz da nije u redu prema strankama u nadi da ce propasti ukidanje.Sto se Tedija tice moze da ga mrzi ko god hoce ali on je jedini koji zna kako da postane u ovom poslu,to ti najbolje govori hiljadu sedamsto srecnih tastera koji podrazavaju sto je zatvorio ulaz u Pink na 1700 ljudi,zamisli srece...Ponovicu ono sto sam rekao na drugoj temi,sklanjanje divljaka sa ulice je sledeca vazna stvar da bi mi ojacali i da bi imali izbora kako cemo da radimo ovaj posao,a samim tim i kako ce firme da se ponasaju prema nama.maradona ::...Naravucenije,kad nas bude manje nece nam trebati da budemo clanovi i jedne firme tj. necemo morati da dajemo popust,a to nije interes velikih igraca,ali vi svi to ne kapirate,nego slepo pratite svoje vodje (Tedija i ostale),i jos jedan zakljucak:to je jedina stvar koju nam je vlast ucinila i sad ispada da je to mnogo velika usluga,a gde su ostali zahtevi koji su daleko bitniji,jer kao sto sam rekao popust ste mogli sami da ukinete kao i ja,a ne da cekate da ga Tedi ukine.Pozdrav.
P.S.Za Pauka-izvini za "tvoj Pink",za "Vash Pink" bi moglo...
Kako mislis:"kako sam samostalno ukinuo popust?"-pa lepo brate Murate,otisao sam na kvaku pre godinu dana,ili vec koliko ima i ne znam,mozda i vise,i to PONOSNO,a slusam vec dve godine ovde o ukidanju popusta,i sad ste ukinuli popust najsrecniji na svetu,a kao sto sam i rekao nista drugo se nije resilo,jednu stvar da vam kazem jos: MINIBUSEVI su sve PUNIJI,gde li idu te parice?Razmislite malo ko se bori za vasa prava?!
maradona- Forum manijak
"И поред бројних напора градских власти да са престоничких улица уклоне све „дивље“ таксисте, оних који таксирају ван правила и без дозволе још има, иако мање. " pravda 06.07.2011.
a koji su to brojni napori?
sto ponekad danju dodju na 45-i ili politiku i napisu poneku prijavu za nemanje estetskog pregleda ili pp aparata.
gde su nocu na splavovima i starom sajmistu. trgu i dusanovom gradu. na parkingu aerodroma.
hoce li konacno neko reci za te nase inspektore da su JAJARE.
dokle ce oni koji rade na cist taksimetar da budu budale.
a koji su to brojni napori?
sto ponekad danju dodju na 45-i ili politiku i napisu poneku prijavu za nemanje estetskog pregleda ili pp aparata.
gde su nocu na splavovima i starom sajmistu. trgu i dusanovom gradu. na parkingu aerodroma.
hoce li konacno neko reci za te nase inspektore da su JAJARE.
dokle ce oni koji rade na cist taksimetar da budu budale.
padobranac- Forum početnik
- Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009
Inspektori su xovna i jajare a ja sam jedna od budala.
Baš se sve promenilo , drastično!
Ko razume , shvatiće!
Baš se sve promenilo , drastično!
Ko razume , shvatiće!
magnum- Forum manijak
Kompletna inspekcija u najskorije vreme dobija krivicnu prijavu za nepostovanje zakona.Ako i dalje ne budu radili svoj posao pozvacemo republicke inspektore da se oni pozabave nasim problemom.
bodi- Forum početnik
Ne vredi druze,oni su povezani kao creva,vrana vrani oci ne vadi.Dok god uzimaju kintu za to nece nista da preduzmu,a ono malo posla sto ima za vreme leta cemo da delimo sa njima.Propast.bodi :: Kompletna inspekcija u najskorije vreme dobija krivicnu prijavu za nepostovanje zakona.Ako i dalje ne budu radili svoj posao pozvacemo republicke inspektore da se oni pozabave nasim problemom.
pizon- Forum početnik
prijavu nego sta. pa oni su ti koji hoce u jevropu. tamo nema ni vrana, ni drugih narodnih umotvorina. tamo se radi, pa izvolte radite. ja radim i placam porez i tv pretplatu i kartu u gsp kad imam potrebu i pogacice i clanarinu u sitabu, i jos mnogo toga. pa nek rade i oni ako nece ima ko hoce.
ps da se razumemo. ja necu u jevropu, ali cu izgleda morati.
ps da se razumemo. ja necu u jevropu, ali cu izgleda morati.
padobranac- Forum početnik
- Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009
A ko ce da se bavi tom prijavom?Znamo dobro da kada je nesto po njihovoj volji reci ce takav je zakon,a kada treba da se ispostuju osnovna ljudska i gradjanska prava oni kazu to je Srbija.
Kakva crna Evropa,pa sa cime da idemo tamo kad su sve sto je moglo da se izvozi upropastili,ionako je to samo zvaka da bi se trovao narod,velikim lopovima ne odgovara da udjemo,jer ne bi mogli da kradu ovako javno i manipulisu.
Euro 3-4 u Evropi ne postoji,tamo ljudi kupuju kola zato sto mogu da ih priuste i ulazu u posao,a ne zato sto ih neko presira na to.
Kakva crna Evropa,pa sa cime da idemo tamo kad su sve sto je moglo da se izvozi upropastili,ionako je to samo zvaka da bi se trovao narod,velikim lopovima ne odgovara da udjemo,jer ne bi mogli da kradu ovako javno i manipulisu.
Euro 3-4 u Evropi ne postoji,tamo ljudi kupuju kola zato sto mogu da ih priuste i ulazu u posao,a ne zato sto ih neko presira na to.
pizon- Forum početnik
Najtuznije je u svemu sto inspekcija radi danju a nocu spava.Danju pisu samo prijave za estetski i pp aparat,ali problem nastaje kada sunce zadje.
Onda pravi lovci na "Jelene" izlaze da rade.
Da li biste se zacudili,kada bi znali da dolaze ljudi cak iz Panceva da rade po nasim splavovima???
Neki ce reci:"Pa znamo mi to.I sta mi tu da radimo".
Drugi kazu:"Ne mogu da verujem,pa to nije moguce.Gde je tu inspekcija i sta ona radi".
U koju grupu saznanja vi spadate???
90% taksi tabli na splavovima nocu su "divljaci".
Ali oni su to za nas,ali ne i za drzavu.Svi su regularno prijavljeni za obavljanje taksi delatnosti u nekom gradu (Secanj,Kovacica,Pancevo,Smederevo...) i redovni ili povremeni uplatioci poreza.Za drustvo je to isto placao tamo ili vamo,a da li je isto radio ovde ili tamo?
Nije njihov preveliki interes da se oni uklone.Jer od njihovih uplata platu primaju upravo oni sto treba i da ih najure!
A o ugledu i naplatama koje prezentuju,necu u ovoj temi.Vec mi je dosta.
Onda pravi lovci na "Jelene" izlaze da rade.
Da li biste se zacudili,kada bi znali da dolaze ljudi cak iz Panceva da rade po nasim splavovima???
Neki ce reci:"Pa znamo mi to.I sta mi tu da radimo".
Drugi kazu:"Ne mogu da verujem,pa to nije moguce.Gde je tu inspekcija i sta ona radi".
U koju grupu saznanja vi spadate???
90% taksi tabli na splavovima nocu su "divljaci".
Ali oni su to za nas,ali ne i za drzavu.Svi su regularno prijavljeni za obavljanje taksi delatnosti u nekom gradu (Secanj,Kovacica,Pancevo,Smederevo...) i redovni ili povremeni uplatioci poreza.Za drustvo je to isto placao tamo ili vamo,a da li je isto radio ovde ili tamo?
Nije njihov preveliki interes da se oni uklone.Jer od njihovih uplata platu primaju upravo oni sto treba i da ih najure!
A o ugledu i naplatama koje prezentuju,necu u ovoj temi.Vec mi je dosta.
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Dodaj na to divlje table beo taksija i celu ciganmalu i posle vi 'taksisti' ovo,vi 'taksisti' ono.Za sinocnu voznju koju sam naplatio 440din,majstor je uzeo 1700din.Posle kazu skup je taksi u Beogradu i pljuju nas na sve strane.
Nisu krivi oni koji to rade,nego oni koji im to dozvoljavaju!!!
Nisu krivi oni koji to rade,nego oni koji im to dozvoljavaju!!!
pizon- Forum početnik
pizon ::
A, i njihova svest je na daleko većem nivou od naše. Oni gledaju da kupe noviji auto sa što manjom emisijom štetnih gasova da bi im "njihova država" bila što čistija.
Naravno da ih niko ne presira direktno, ali indirektno ???
Moj drugar koji je živeo u Švici 80-ih je kupio Eskorta za 400 franaka od starije žene, koji je bio star 11 godina i prešao svega 12000 km. kao treći auto koji koji je imao najlone na svim sedištima sem vozačevog. Kad je otišao da ga registruje trebao je da plati za reg.+osiguranje sa posebnim teh. pregledom (zato što je stariji od 10 god.)
oko 4000 franaka. Rečeno mu je da taj krš treba da ide u presu i da se kupi novi auto
Jedva ga je prodao nekim arapima za manje nego što ga je platio.
A, i mi smo slično uradili. Ako doteraš krš računamo ti manje 1000 za novog punt-a.
as- Forum početnik
- Broj poruka : 302
Datum upisa : 24.04.2008
[quote="as"]
A, i njihova svest je na daleko većem nivou od naše. Oni gledaju da kupe noviji auto sa što manjom emisijom štetnih gasova da bi im "njihova država" bila što čistija.
Naravno da ih niko ne presira direktno, ali indirektno ??? quote"
Ja sam druze vozio perfektnu tojoticu,na gas koji je ekoloski cistiji i od benzina i od dizela.Lako je njima da prizivaju svest kada imaju mogucnosti,koliko smo mi izgubili na kolima sto smo ih preplatili i uvezli u najgore vreme a da ne pricam o kolegama koje su se zarobile u kredit.Tamo te subvencionisu da kupis mladje i bolje a ovde ti naplate taksu kada vozis ekolosko gorivo i sabotiraju te na svaki nacin.
Kakva svest kada je nemaju oni koji nas vode???
pizon ::
Naravno da ih niko ne presira direktno, ali indirektno ??? quote"
Ja sam druze vozio perfektnu tojoticu,na gas koji je ekoloski cistiji i od benzina i od dizela.Lako je njima da prizivaju svest kada imaju mogucnosti,koliko smo mi izgubili na kolima sto smo ih preplatili i uvezli u najgore vreme a da ne pricam o kolegama koje su se zarobile u kredit.Tamo te subvencionisu da kupis mladje i bolje a ovde ti naplate taksu kada vozis ekolosko gorivo i sabotiraju te na svaki nacin.
Kakva svest kada je nemaju oni koji nas vode???
pizon- Forum početnik
Njihova svest se zove novčanik! Naravno , NJIHOV
magnum- Forum manijak
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to