Refundiranje voznji i iskljucivanje
+6
VENELUME
maradona
jerotije318
Moravac
boki705
Paleolit
10 posters
Strana 1 od 1
Refundiranje voznji i iskljucivanje
Повод да започнем ову тему је прича која кружи међу нама таксистима - у Пинку се сви канали снимају нон стоп. Самим тим ако неко од колега сматра да је на неки начин оштећен може лично да се увери и преслуша спорни тренутак. Чак шта више, уместо њега ће то обавити контролори или ко је већ задужен за те ствари у центру. Одлична ствар, професионално.
Само (на жалост ништа без овог само), десио се у скорије време случај да је колега примио вожњу са такси станице и отишао на адресу. Диспечерка је наставила са читањем следећих вожњи. Предала је две, три вожње. Након тога опет чита исту вожњу коју је колега већ био примио. Предаје је на 5 минута. Тај "други" колега долази на исту адресу. Странке улазе код колеге који је први примио вожњу, колега их одвози. На пола пута колегу прозивају и наравно обавештавају да је узео оном "другом" колеги странке и да се јави по обављеној вожњи, што овај и чини.
Следи: "У року од 48 сати дужни сте да у центру рефундирате вожњу и искључени сте наредних 6 сати из рада радио мреже".
Наравно колега је рефундирао вожњу али је у центру покушао да објасни о чему се радило. "Преслушаћемо ми то и јавићемо ти, нема проблема". И стварно јавља му се телефоном надлежни орган: "На снимку се ништа не чује". Чича мича - готова прича.
Али (на жалост ништа без овог али), не лези враже. Прича има неочекиван наставак после скоро месец дана, можда и више.
Први и "други" колега налећу један на другог сасвим случајно. Наравно започињу причу о горе наведеном неспоразуму и долазе до интересантног закључка. Онај "други" потврђује причу првог колеге, јер је чуо да је овај примио вожњу са такси станице. Иста адреса исти правац. Вожња читана два пута. Колега искључен 6 сати грешком центра. Е сад, боље рећи да се на снимку ништа не чује него исплатити оштећеном (искљученом) колеги 3.000 динара за тих 6 сати.
Сад опет иде "али" има још. Ону рефундацију коју је први колега дао за оштећеног "другог" колегу коме је наводно узео странке, овај "други" никад није видео, нити су га из центра звали да дође по обештећење.
А шта коментарисати....
Само (на жалост ништа без овог само), десио се у скорије време случај да је колега примио вожњу са такси станице и отишао на адресу. Диспечерка је наставила са читањем следећих вожњи. Предала је две, три вожње. Након тога опет чита исту вожњу коју је колега већ био примио. Предаје је на 5 минута. Тај "други" колега долази на исту адресу. Странке улазе код колеге који је први примио вожњу, колега их одвози. На пола пута колегу прозивају и наравно обавештавају да је узео оном "другом" колеги странке и да се јави по обављеној вожњи, што овај и чини.
Следи: "У року од 48 сати дужни сте да у центру рефундирате вожњу и искључени сте наредних 6 сати из рада радио мреже".
Наравно колега је рефундирао вожњу али је у центру покушао да објасни о чему се радило. "Преслушаћемо ми то и јавићемо ти, нема проблема". И стварно јавља му се телефоном надлежни орган: "На снимку се ништа не чује". Чича мича - готова прича.
Али (на жалост ништа без овог али), не лези враже. Прича има неочекиван наставак после скоро месец дана, можда и више.
Први и "други" колега налећу један на другог сасвим случајно. Наравно започињу причу о горе наведеном неспоразуму и долазе до интересантног закључка. Онај "други" потврђује причу првог колеге, јер је чуо да је овај примио вожњу са такси станице. Иста адреса исти правац. Вожња читана два пута. Колега искључен 6 сати грешком центра. Е сад, боље рећи да се на снимку ништа не чује него исплатити оштећеном (искљученом) колеги 3.000 динара за тих 6 сати.
Сад опет иде "али" има још. Ону рефундацију коју је први колега дао за оштећеног "другог" колегу коме је наводно узео странке, овај "други" никад није видео, нити су га из центра звали да дође по обештећење.
А шта коментарисати....
Paleolit- Forum početnik
- Broj poruka : 331
Datum upisa : 29.01.2009
Re: Refundiranje voznji i iskljucivanje
Pa dobro, niko nije savrsen. Cas posla spanska serija
boki705- Napredni član
- Broj poruka : 717
Datum upisa : 10.07.2009
Cudna je ta pravda u Pink-u!
Moravac- Napredni član
- Broj poruka : 794
Datum upisa : 02.02.2009
cekaj bre, ovaj kolega sto je uzeo refundaciju se ne oglasava
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Taj video zapis funkcionise selektivno i sluzi najvise da moze neko da iskontrolise radnike u centru a ko je ostecen to zaboravi,nije ovo ni prvi ni poslednji put da se to desava-Na zalost.
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
a ja mislio da tu nema greske... jel i vanredna kontrol stanica od pre neki dan selektivna?
boki705- Napredni član
- Broj poruka : 717
Datum upisa : 10.07.2009
Boki svuda ima gresaka,a za stanice ne znam,ali budi ubedjen ako se dobro cujes da ce ti stalno kontrolisati stanicu.
P.S.A ne znam ni kome to treba ionako sve ide na "PRIMLJENO"
maradona- Forum manijak
I tako 614 puta >d>maradona ::Boki svuda ima gresaka,a za stanice ne znam,ali budi ubedjen ako se dobro cujes da ce ti stalno kontrolisati stanicu.
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
zivece taj pink jos dugo dugo dugo
time- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 55
Datum upisa : 04.08.2009
Suvise ste malodusni.
maradona- Forum manijak
Desava se desava....grese svi.....i veliki ponekad placu!
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008
Sram nas bilomaradona ::Suvise ste malodusni.
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
nemoj da si gladan radis ti dobro..!!javascript:emoticonp(':geek:')jerotije ::cekaj bre, ovaj kolega sto je uzeo refundaciju se ne oglasava
MAKI PINKIC- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 17.02.2010
Ma pusti sad mene. Ja volim pravdu pa makar ona bila i na moju stetu
neki vole štetu makar ona bila pravedna
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
Takvi smo mi Srbi. U inat svima
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to