U Pinku 900 dinara do aerodroma
+18
boki705
magnum
mrgud
noddy
taxi -ja
Slave
as
babici
ozalosceni
VENELUME
trg
plavi
to je to
ka5an
Moravac
Zokenzi
struja
maradona
22 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
U Pinku 900 dinara do aerodroma
Pink dao upravo obavestenje da vozi do/od aerodroma za 900 dinara,ali bez refundacije.Izvolite komentare ovde,ali molim bez ruznih reci :vzz:
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
Re: U Pinku 900 dinara do aerodroma
Samo jedan dodatak:
Jel to vazi samo za zicu ili je uvedeno i na kvaku,kao u BTV.
Srecan rad,ko voli nek izvoli.
Jel to vazi samo za zicu ili je uvedeno i na kvaku,kao u BTV.
Srecan rad,ko voli nek izvoli.
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008
posle par sati ista prica i u maxisu,i oni voze za 900 dinara.Verovatno isto kao i u BTv,nisu napominjali za kvaku u obavestenju,kad saznamo javicemo.
maradona- Forum manijak
Gusto braco....nece ovo na dobro da izadje!!!!
struja- Forum manijak
Ma,sta ce nama vise taksimetri samo bacamo pare na bazdarenje :yck:
maradona- Forum manijak
Gde je svemu ovome kraj :?:
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Eto jos jedan razlog da stisnemo petlju i zagrizemo, tj. kolektivno predjemo u samostalce! Jeste radikalan potez i mozda ce u pocetku biti tesko, ali jedini nacin da spasimo obraz i prekinemo dalje ponizavanje!
Moravac- Napredni član
- Broj poruka : 794
Datum upisa : 02.02.2009
Bojim se da postajem vidovit
zlaja ::Malo pitanja:
1.) Šta mislite da li će i u Pinku postojati refundacija?
2.) Da li će beogradski 9801 zbog toga izgubiti ili dobiti!
3.) Da li će i Lux početi da vozi maksimalnu naplatu od 900 dinara?
4.) Da li će možda neko uvesti povratnu vožnju za 900 dinara?
5.) Da li će biti dovoljno vožnji za sve?
Pozdrav Zlaja
Zokenzi ::MALO ODGOVORA:
1.) Mislim da neće!
2.) Dobiće 10-tak članova koji će preći iz Pinka!
3.) Veoma moguće (da bi se izborio da budu 3-ća asocijacija na aerodromu)!
4.) Jedino 9801 (ili neko divlje udruženje)!
5.) Naravno da neće, jer to nije Hitrou nego Nikola Tesla!
Pozdrav Zokenzi
Zokenzi- Forum manijak
Osim popusta,koja imaju sva beogradska taxi/udruženja ne vidim da neko prednjači u poslovnim idejama koje inače karakterišu BTV.
Ideje drugih kradu oni,koji su nesposobni da osmisle svoje.
Zato,mislim da će se Pink držati svojih poslovnih varijanti,i da neće "krasti ideje" ni od koga,pa time ni od BTV/a.
Ideje drugih kradu oni,koji su nesposobni da osmisle svoje.
Zato,mislim da će se Pink držati svojih poslovnih varijanti,i da neće "krasti ideje" ni od koga,pa time ni od BTV/a.
maradona ::Pink dao upravo obavestenje da vozi do/od aerodroma za 900 dinara,ali bez refundacije.Izvolite komentare ovde,ali molim bez ruznih reci :vzz:
Maradona mogao sam ja da ti to kazem jos prosle nedelje samo nisam hteo da ti kvarim raspolozenje.
To je normalan sled dogadjaja u taxi sistemu BG, jedni od drugih kopiraju, ako Zlaja ne ukine bonifikaciju onda je BTV u prednosti. Jos i LUX da to usvoji i krug je zatvoren. :zvz: :zvz:
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
U normalnoj državi je moguće licencirati svoju ideju,i time se zaštititi od plagijatora.
Šta je nama država kriva kad smo mi ( taksisti ) sami sebi najveći neprijatelji
plavi- Forum početnik
- Broj poruka : 208
Datum upisa : 15.08.2009
to je to ::maradona ::Pink dao upravo obavestenje da vozi do/od aerodroma za 900 dinara,ali bez refundacije.Izvolite komentare ovde,ali molim bez ruznih reci :vzz:
Maradona mogao sam ja da ti to kazem jos prosle nedelje samo nisam hteo da ti kvarim raspolozenje.
Cuo sam ja to vec pre par nedelja,ali ovo je objava tj. obavestenje koje je danas stupilo na snagu,tako da nisi mogao da mi pokvaris raspolozenje svejedno.Lepo rece ovde neko "gde je svemu ovde kraj".Radikalno unistavanje taksista.
maradona- Forum manijak
Svi popust koštaju taksiste, a ne vlasnike udruženja, a BPT prednjači sa idejama kako dati popust što veći mušterijama.Poust za taksiste je nepotreban
Takve ideje iscrpljuju taksiste jer samo njih koštaju, i zato je neophodno uvesti jedinstvenu cenu taksi prevoza.Da vidimo onda kako će se boriti i sa kojim idejama za mušterije.
Još treba da se izbore vlasnici udruženja da mogu da zapošljavaju vozače kao što daju mogućnost vazeći predlozi, onda će popust njih da košta i verovatno će tada početi da se bore za ekonomsku cenu prevoza
Bilo bi dobro da počnemo da mislimo svojom glavom, da gazde ne razmišljaju umesto nas....
Takve ideje iscrpljuju taksiste jer samo njih koštaju, i zato je neophodno uvesti jedinstvenu cenu taksi prevoza.Da vidimo onda kako će se boriti i sa kojim idejama za mušterije.
Još treba da se izbore vlasnici udruženja da mogu da zapošljavaju vozače kao što daju mogućnost vazeći predlozi, onda će popust njih da košta i verovatno će tada početi da se bore za ekonomsku cenu prevoza
Bilo bi dobro da počnemo da mislimo svojom glavom, da gazde ne razmišljaju umesto nas....
trg- Napredni član
- Broj poruka : 601
Datum upisa : 06.02.2009
trg ::Svi popust koštaju taksiste, a ne vlasnike udruženja, a BPT prednjači sa idejama kako dati popust što veći mušterijama.Poust za taksiste je nepotreban
Pa ovde si u pravu ,ali samo delimično .BPT je počeo da prednjači u idejama o popustu od onog trenutka kada je bio PRIMORAN da uvede popust . Kažem primoran jer smo ostali jedina firma koja nije davala popust na telefonski poziv.
A za vožnje do i od aerodroma , mi imamo bonifikaciju , tako da ne ide baš sve po džepu taksiste .
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
Xebe nas ko kako stigne a mi raspravljamo dali je plagijat ili ne i ko se prvi setio.I ovo ce proci ovako svi nezadovoljni a niko nema petlju nesto da preduzme i da mrdne dupe.Samo ako drage kolege mislite da je ovo kraj debelo ste se z......i.Bice jos toga verovatno ce uskoro biti i 30% a bogami i 40% poipusta.A mi mcemo i dalje biti nezadovoljni i naravno mutavi.
ozalosceni- Forum početnik
- Broj poruka : 419
Godina : 50
Datum upisa : 22.02.2009
Imali smo jedinstvene cene do januara 2008.god. dok gospodin vlasnik maxisa nije uveo popust i to je jedini razlog zasto smo pukli svi zajedno.Covek je izgubio posao i ljude i pokusao da vadi firmu iz g..... a u stvari zajebao je sve taksiste i sva udruzenja,i sad imamo svi iste cene i popuste sto kosta iskljucivo taksiste.Za nase dobro ne mogu da se dogovore a za nase zlo su jedinstveni kao sto je slucaj sada.Ja jesam u pinku,ali Venelume je u pravu,jedini dosledan do kraja je bio Zlaja tj. BTV,dok su se svi ostali ukenjali da im ne ode posao pa su odmah za maxisom uveli popuste i upropastili taksiste.I sad bez obzira na maksimizirani cenovnik gradske vlade,mi imamo minimizirani cenovnik.Hvala,necu ni da vozim aerodrom a isve manje mi se daje popust.
maradona- Forum manijak
nemam komentar
babici- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 52
Godina : 55
Datum upisa : 16.03.2008
Nisu krivi vlasnici udruženja, nego "kolege" koje su ostale u udruženjima koja nikad nisu ni ukidalia popust i u onim koja su prva uvela popust! Prema tome ne tražite krivce u vlasnicima nego u vašim "kolegama"!!! :yck:
Da pomognem: NIŠTA!!! Samo su ostali za to vreme razradili svoja udruženja na Zlajinu i našu štetu!!! :dda:
I šta je Zlaja postigao sa svojom doslednošću... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :nzn:maradona ::...jedini dosledan do kraja je bio Zlaja tj. BTV,dok su se svi ostali ukenjali da im ne ode posao pa su odmah za maxisom uveli popuste i upropastili taksiste...
Da pomognem: NIŠTA!!! Samo su ostali za to vreme razradili svoja udruženja na Zlajinu i našu štetu!!! :dda:
Zokenzi- Forum manijak
Sledeci stepenik je 30% za nocnu tarifu,a 20% za dnevnu.
Pa tako do iznemoglosti.
Samo ovde ne vazi pravilo da najaci ostaju do kraja,nego obrnuto.
Pa tako do iznemoglosti.
Samo ovde ne vazi pravilo da najaci ostaju do kraja,nego obrnuto.
struja- Forum manijak
Jeste, ali na sledeći korak treba svi da odreaguju istom merom, a ne da puste nekog da razradi posao pa onda da se sete da uvode isti vid popusta! :zvz:
Zokenzi- Forum manijak
Hajde da probamo samo jedan dan da ne koristimo usluge radio centara.Samo jedan dan :pkl:
ozalosceni- Forum početnik
- Broj poruka : 419
Godina : 50
Datum upisa : 22.02.2009
Kako da ubedis nekoga u to sada?
maradona- Forum manijak
Mission: Impossible
Mission: Impossible :yck:
Zokenzi- Forum manijak
ali Venelume je u pravu,jedini dosledan do kraja je bio Zlaja tj. BTV,
Kolege, seti te se, poslednji koji je uveo popust je Beo taxi i to dosta posle BTV, skoro pred novu godinu.
Kolege, seti te se, poslednji koji je uveo popust je Beo taxi i to dosta posle BTV, skoro pred novu godinu.
as- Forum početnik
- Broj poruka : 302
Datum upisa : 24.04.2008
Pa sta sad, da mu damo orden!? Ajde bre, ljudi manite se vise velicanja "svojih gazdi", zar ne vidite kuda ovo sve vodi! Zar je vazno ko je bio prvi a ko zadnji, vazno je da se oni nadmecu preko nase grbace!
Moravac- Napredni član
Ништа не функционише у држави Србији па тако ни такси служба.
Ко је за то крив???
Погађање вожње је такође забрањено а сви радио центри то раде а и неке колеге.
Зашто када сви имамо три тарифе у таксиметру???
Вожња до аеродрома за 900 динара је
Има ту много питања зашто а мало је одговора...
Све ово са таксијем како је кренуло неће изаћи на добро... :yck:
Нажалост...
Ко је за то крив???
Погађање вожње је такође забрањено а сви радио центри то раде а и неке колеге.
Зашто када сви имамо три тарифе у таксиметру???
Вожња до аеродрома за 900 динара је
Има ту много питања зашто а мало је одговора...
Све ово са таксијем како је кренуло неће изаћи на добро... :yck:
Нажалост...
Slave- Napredni član
- Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008
Ne sekirajte se ,stvari ipak idu na bolje:cita voznju iz Kaludjerice do aerodroma i naravno posle pola sata pokusaja da predaju voznju-nisu uspeli,kad je rekla dispecerka po starom,krkljanac za voznju.Izgleda da nece i dalje da se primaju voznje za 900 dinara sa periferije.
maradona- Forum manijak
Pa ta prica je jos gora! Sada smo dosli do toga da se centar cenka sa nama za voznju!? Ajmo ko ce za 900, pa ako nema e onda ajde za 1300! Uzas, toliko ponizavajuce da nemam reci! To samo pokazuje koliko nas vlasnici postuju i sta misle o nama (od kojih zive)!
Moravac- Napredni član
Pogrešno , prvo je uveo Beotaksi , a mi smo ostali zadnji .Veruj mi Šampione , a možeš i sam da se raspitaš .as ::ali Venelume je u pravu,jedini dosledan do kraja je bio Zlaja tj. BTV,
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
Neće biti, sećam se dobro, ali ne bitno.
as- Forum početnik
- Broj poruka : 302
Datum upisa : 24.04.2008
Bitno je da su neki uveli popust,a sad za Pinkom voze za 900 kinti do aerodroma(mislim na maxis),a do sad su kao imali aerodrome (mozda 3 dnevno),videla zaba da se konj potkiva pa hoce i ona.
maradona- Forum manijak
P.S.Nije bitno ko je zadnji uveo popust,znamo svi da je beotaxi bio uvek protiv popusta,a i BTV,ali znamo i zbog koga nismo poskupeli zadnje poskupljenje,pa bas zbog Beotaksija,u svakom slucaju sve ide preko nasih ledja cije god interese da branite.
maradona- Forum manijak
Pa sta sad, da mu damo orden!? Ajde bre, ljudi manite se vise velicanja "svojih gazdi", zar ne vidite kuda ovo sve vodi! Zar je vazno ko je bio prvi a ko zadnji, vazno je da se oni nadmecu preko nase grbace!
Daj razmislite koga te ideje koštaju?Pa taksistu, naravno...
Pa ovde se ljutite ko koga kopira sa popustima (po našem džepu), ko je prvi uveo pupust...
trg- Napredni član
Ovo stvarno ne vodi nicemu samo sunovratu ali......
Pravo lice i pravi potez ce povuci onaj koji bude imao m..a i krene sa "UKIDANJEM" popusta a to je po mom misljenju uskoro preko potrebno .
Naravno tim gestom ce uciniti veliku stvar i dobiti vredne poene i dati do znanja da im je ipak stalo do svojih clanova (pcela radilica) .
I oni su svesni da od ovog nize ne moze (ovo je dno dna taksi sluzbe) pa mozda i proradi savest i mozda padne dogovor pa ukinu svi taj j...ni popust jer i u njhovom je interesu da clanovi budu zadovoljni ali treba imati "M..a" i pokazati zube.
A jos vaznije lakse se njih nekoliko vlasnika ........... dogovore nego mi kojima je najveca muka i namet na grbaci.
Mislim da bi glavni adut u toj trzisnoj borbi za stranke bio :kvalitet voznog parka, ljubaznost taksiste i postenje taksista koje bi pravile selekciju ko ce sa kim da se vozi.
Ali opet kazem mi taksisti smo za sve to krivi vecina njih trci u udruzenja koja daju najveci popust sa obrazlozenjem "imaju vise posla" ,pa rade u istim tim udruzenjima rame uz rame pod istim uslovima sa "DIVLJACIMA" . To su po meni dve najvece budalastine na koje se pojedini taksisti vade i nemogu nikako da me uvere u suprotno.
Zato ocekujem a i vreme je da se neko nadje pametan i krene sa ukidanjem tog zla i malo vrati na noge ovaj napaceni smoreni taksi narod koji iza sebe vuce ogroman broj gladnih i zeljnih usta.
Pravo lice i pravi potez ce povuci onaj koji bude imao m..a i krene sa "UKIDANJEM" popusta a to je po mom misljenju uskoro preko potrebno .
Naravno tim gestom ce uciniti veliku stvar i dobiti vredne poene i dati do znanja da im je ipak stalo do svojih clanova (pcela radilica) .
I oni su svesni da od ovog nize ne moze (ovo je dno dna taksi sluzbe) pa mozda i proradi savest i mozda padne dogovor pa ukinu svi taj j...ni popust jer i u njhovom je interesu da clanovi budu zadovoljni ali treba imati "M..a" i pokazati zube.
A jos vaznije lakse se njih nekoliko vlasnika ........... dogovore nego mi kojima je najveca muka i namet na grbaci.
Mislim da bi glavni adut u toj trzisnoj borbi za stranke bio :kvalitet voznog parka, ljubaznost taksiste i postenje taksista koje bi pravile selekciju ko ce sa kim da se vozi.
Ali opet kazem mi taksisti smo za sve to krivi vecina njih trci u udruzenja koja daju najveci popust sa obrazlozenjem "imaju vise posla" ,pa rade u istim tim udruzenjima rame uz rame pod istim uslovima sa "DIVLJACIMA" . To su po meni dve najvece budalastine na koje se pojedini taksisti vade i nemogu nikako da me uvere u suprotno.
Zato ocekujem a i vreme je da se neko nadje pametan i krene sa ukidanjem tog zla i malo vrati na noge ovaj napaceni smoreni taksi narod koji iza sebe vuce ogroman broj gladnih i zeljnih usta.
taxi -ja- Forum manijak
- Broj poruka : 1101
Godina : 58
Datum upisa : 12.03.2008
PS. A svi znamo da postoje tri kvalitetna udruzenja koja bi mogla da rese taj problem i povuku pravi potez.
taxi -ja- Forum manijak
- Broj poruka : 1101
Datum upisa : 12.03.2008
"Kolege" su krive!!!
Ja mislim da nema ništa pod toga! Dokle god je "kolega" koje će otići ili ostati u udruženju koje daje popust ili ima veći popust od ostalih ovo će ostati bolna rana SVIH NAS (i kolega i "kolega")! :bes:
Zokenzi- Forum manijak
E tu i jeste saka cele situacije.Nece oni povuci taj pravi potez jos dugo,dugo....A svi znamo da postoje tri kvalitetna udruzenja koja bi mogla da rese taj problem i povuku pravi potez
A evo i zasto:
Samim tim bi stvorili plodno tle za oporavak ionako propalih malih udruzenja,kojih u ovom trenutku ima poprilican broj.Da li bi im sansu da se oporave i stanu na noge,a to im nikako ne bi islo na ruku jer bi im tada bili konkurencija u poslu.Ovako ce mali da tuguju i venu do poslednje kapi (clana),a potom ce se prodati za male pare i ugasiti.Ko bude jak i mocan kupice ih i postati primat u ovom poslu.
A do tada.....
struja- Forum manijak
Struja:
O, Bogu hvala, najzad neko realan sa normalnim razmišljanjem! :zdv;:
Zokenzi- Forum manijak
Traje to sve jako dugo i niko se jos nije ugasio.Na pitanje sta ces ako jos neko uvede 30%,jedan od gazda divljih rece:"nema veze mi cemo onda 40%".Dokle to ide,u pravu si ti Zokenzi,stvar je u taksistima.
maradona- Forum manijak
E pa nece biti bas tako.Ako prvo udaris na gazdu (sto je i prioritet),da istera sve divljake.Onda ce mu se skratiti noge i drugacije ce razmisljati o opstanku preduzeca.jedan od gazda divljih rece:"nema veze mi cemo onda 40%"
Zapamtite:nisu krivi divljaci,krive su gazde koje ih uposljavaju da rade.A slozicete se da je lakse kontrolisati par vlasnika nego 2000 divljaka.
struja- Forum manijak
Maradona...
To ti pričam! Bitno da se razumemo!!!
Zokenzi- Forum manijak
Strujo...
...mi ovde pričamo o "kolegama", a ne o divljacima! :jok;:struja ::E pa nece biti bas tako.Ako prvo udaris na gazdu (sto je i prioritet),da istera sve divljake.Onda ce mu se skratiti noge i drugacije ce razmisljati o opstanku preduzeca.
Zapamtite:nisu krivi divljaci,krive su gazde koje ih uposljavaju da rade.A slozicete se da je lakse kontrolisati par vlasnika nego 2000 divljaka.
Zokenzi- Forum manijak
činjenica da je malo porasla svest o fer radu u firmama bez divljaka. ipak je mnogo manji broj regularnih u "šarenim" asocijacijama nego što je bio pre, recimo, 3-4 godine, zar ne?
a kad bi mogli nekako da obećamo "gazdama" da nećemo da idemo iz njihovih mreža možda bi se medjusobom dogovorili da ukinu popuste?
"i jare i pare"!?
a kad bi mogli nekako da obećamo "gazdama" da nećemo da idemo iz njihovih mreža možda bi se medjusobom dogovorili da ukinu popuste?
"i jare i pare"!?
noddy- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 173
A sta da im obecamo, pa ranije mozda nismo ali sad smo se vencali za firmu gde si jer svaki put kad promenis udruzenje sad moras da uplatis sebi dozvolu za radio stanicu pa ti vidi da li ti se to sad isplati da se setas tamo vamo.
Vozicemo mi uskoro i jeftinije aerodrom nesto mi se javlja. :zvz:
Vozicemo mi uskoro i jeftinije aerodrom nesto mi se javlja. :zvz:
to je to- Admin
Vi ili mi ili i vi i mi :?:to je to ::...Vozicemo mi uskoro i jeftinije aerodrom nesto mi se javlja. :zvz:
Zokenzi- Forum manijak
Zokenzi zaboravih koju boju nosis na krovu lakse bi ti odgovorio.
Recimo za pocetak jedni a onda normalno svi redom za njima a moze da bude i tvoj komentar videcemo uskoro.
Recimo za pocetak jedni a onda normalno svi redom za njima a moze da bude i tvoj komentar videcemo uskoro.
to je to- Admin
Sta ti je problem,pa pink ti posle godinu dana boravka placa frekvenciju o trosku firme,jel to malo.I on je u pocetku trazio pare pa je shvatio da tera ljude,a vidis Zlaja se ne uci na tudjim greskama nego ide glavom kroz zid,tj. radi iste stvari (greske) koje su pravile sve gazde,umesto da je bio korak ispred.P.S.Trenutno ti jedino BTV trazi da platis frekvenciju,ostali ako hoces,a ne moras.
maradona- Forum manijak
Citam vase postove , i plašim se da opet ne spamujem temu kako me vlasnik foruma sale kritikuje...
Eto zašto treba uvesti licence za asocijacije, kako u podnesku piše da bi mogli da se ugase udruženja koja to rade kao što su pepsi, gold, alfa i ostala koja i sami znate...
A sada da vas zamolim da pročitate podnesak ( spamujem valjda) pa da zamislite situaciju u taksiju pod uslovima da se usvoje svi naši zahtevi iz Podneska, pa da razmislite treba li u sindikat kako bi dali svoj doprinos u rešavanju našeg radnog okruženja..
Da vas podsetim, Sindikat taksista Beograda nudi rešenja postojeće situacije kroz predloge iz podneska i za njega se zalaže.
Pozdrav,
Vlado
Pitate se da vam gazde ukinu popuste (Noddy), a mi trežimo kedinstvene cene...Pa gazde su se i setile da uvedu popuste kako bi taksisti prešli kod njih kako bi imali više članova ( čitaj smena , tu im je zarada) a taksisti krenuli jer imaju više vožnji ali manje para ( nema veze što cena ne pokriva troškove pevoza ( Sale, ajde molim te postavi ponovo kalkulaciju prevoza koju sam napravio)a kad bi mogli nekako da obećamo "gazdama" da nećemo da idemo iz njihovih mreža možda bi se medjusobom dogovorili da ukinu popuste?
"i jare i pare"!?
Eto zašto treba uvesti licence za asocijacije, kako u podnesku piše da bi mogli da se ugase udruženja koja to rade kao što su pepsi, gold, alfa i ostala koja i sami znate...
Kave veze ima koju tablu nosi, Sale? Pa ovo je forum, i nije bitno ko je ko i šta zastupa i čije interese....Inače, nisam siguran da sam razumeo tvoju rečenicuZokenzi zaboravih koju boju nosis na krovu lakse bi ti odgovorio.
Recimo za pocetak jedni a onda normalno svi redom za njima a moze da bude i tvoj komentar videcemo uskoro
A sada da vas zamolim da pročitate podnesak ( spamujem valjda) pa da zamislite situaciju u taksiju pod uslovima da se usvoje svi naši zahtevi iz Podneska, pa da razmislite treba li u sindikat kako bi dali svoj doprinos u rešavanju našeg radnog okruženja..
Da vas podsetim, Sindikat taksista Beograda nudi rešenja postojeće situacije kroz predloge iz podneska i za njega se zalaže.
Pozdrav,
Vlado
trg- Napredni član
Ljudi moji, ludi, ma mi smo odavno pukli, jos 95-96 god.kad smo cekali na pumpama gorivo. Stigne 16 tona goriva, samo po 20 lit. po vozilu, sipa mozda 50 kolega i kraj! 15 tona razvuku Karan,Cela, i ekipa za pola sata i..... svi cute. Pa kad smo pristali na reprogram iz ratne godine, verujte mi, jos cuvam ne iskoriscene bonove za gorivo. Kupovali smo na "crno" a vozili posteno. I....? Opet se samo gundjalo po taxi stanicama. Pa smo opet pristali na Euro 3 i 4. Trebalo je da svi zajedno odemo i da vratimo taxi dozvole jer ce nam uslov za rad, jos malo, pa biti Euro 6,7,8... Kako sada da nekog ko ima kredit od 10-15 evra dnevno ubedimo da treba da bojkotuje aerodrom za 900 kinti kad on uvek nadje neku racunicu. U 5 sati uzme voznju do aerodroma sa Ceraka, pa ostane do 8 i uzme do Cvetka jos 900. U 9h se prebroji, 1800 din. pa kaze, imam za ratu. Do 12 radim za gorivo, a do 15h za prodavnicu. Do 19h cu da radim za komunalije, a do 22h za knjige ili ekskurziju. Dok je ovakvih koji rade za druge a ne za sebe nikad mi necemo moci da se izborimo za neka nasa prava. Mozda, kazem mozda samo u nekom sandikatu. Ja, inace nikome ne verujem, nego gledam da se ne zaduzujem dok sve ovo ne prodje. A, da, zaboravih da kazem, trazim neki drugi posao, jer ovo, kao sto rekoh, odavno ne lici na ono na sta bi trebalo da lici.
mrgud- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 185
Datum upisa : 02.05.2008
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to