PROČITAJTE PODNESAK BAREM JEDNOM
+13
struja
skembi69
taxi -ja
tomovicbgd
Dejan
Zokenzi
rale_066
ka5an
magnum
maradona
ozalosceni
jerotije318
trg
17 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: PROČITAJTE PODNESAK BAREM JEDNOM
E pa imao sam velikih razloga pa nisam mogao da dodjem ali sam i rekao da ću doći mada sad čujem priče na ulici da se na sastanku samo lomatalo i na kraju nikom ništa . Radna grupa (ona stara) još uvek postoji a ja čuo kako su skinuti i da treba da se izaberu ljudi sa ulice (preduzetnici) koje će preko sindikata da se izaberu. E to je ono o čemu ja pričam i da za sad verujem da od toga nema ništa. Pa zašto bi se neko zalagao za džabe,za ništa,da provodi po tri četri sata ili radno vreme a da za to ne bude plaćen - svi gledaju lični interes.
RILLE- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 53
Godina : 53
Datum upisa : 31.07.2009
Pa jel bi neko hteo (banalizujem) da subotu na nedelju provede na ulici i da sa aparatom meri ljudima snagu radio stanice ??? (a posla ko drva) recimo ?????? :bes: :bes: :bes:
RILLE ::E pa imao sam velikih razloga pa nisam mogao da dodjem ali sam i rekao da ću doći mada sad čujem priče na ulici da se na sastanku samo lomatalo i na kraju nikom ništa . Radna grupa (ona stara) još uvek postoji a ja čuo kako su skinuti i da treba da se izaberu ljudi sa ulice (preduzetnici) koje će preko sindikata da se izaberu. E to je ono o čemu ja pričam i da za sad verujem da od toga nema ništa. Pa zašto bi se neko zalagao za džabe,za ništa,da provodi po tri četri sata ili radno vreme a da za to ne bude plaćen - svi gledaju lični interes.
Rille posto te dobro poznajem, jedan savet nemoj da slusas nego gledaj. Veruj samo svojim ocima, mene kad nesto interesuje JA to volim da pogledam i da pricam o tome a ne da mi drugi pricaju.
Sto bi rekao Zlaja mani se praznih prica (spekulacija).
PS. kad ces da promenis udruzenje da radis bez divljaka
:?:
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Datum upisa : 03.01.2008
Tako je! To je to! :zdv;:to je to ::
PS. kad ćeš da promeniš udruzenje da radiš bez divljaka :?:
Zokenzi- Forum manijak
- Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009
Šta se primaš ,ti matori,ni ne znam šta je ispod onih silnih slova i brojki.Gde god da stavim kursor,ništa se ne dešava-pitao sam iz zezanja,znam ja gde je Vlado,radili smo zajedno godinama,znam mu i brata i roditelje i sestre i ženicu,samo mu ,na moju sramotu ne znam najmlađe detence!Razvejali nas putevi,sudbina,dešavanja, 'bem li ga! :nzn:
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
E drage moje kolege , pa vi niste ni svesni da svuda oko nas ima divljaka u svim ASOCIJACIJAMA i UDRUŽENjIMA , tako da menjanje udruženja je čista glupost . Tako da ne želim i neću oko toga da se prepucavam ni sa kim ovde , svi smo krivi zbog toga bez obzira što nas je mnogo ali smo ipak samo JEDINKE . :vzz: :vzz: :vzz:
Па реци нам службени број неког дивљака из Пинка или БТВ ?E drage moje kolege , pa vi niste ni svesni da svuda oko nas ima divljaka u svim ASOCIJACIJAMA i UDRUŽENjIMA
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Kompetentan nisam ali za "Lazu" ih deinitivno ima :smx:
boki705- Napredni član
- Broj poruka : 717
Datum upisa : 10.07.2009
Rekoh ljudi da neću da polemišem oko toga,to će se već nekako srediti ali polako sada su najbitnije LICENCE !!!
eeeeeeeeeeeee ' prsli smo ko dinje , ljudi !!! :brw: :yron: :brw: :yron: :brw:
О којима све време причамо.RILLE ::Rekoh ljudi da neću da polemišem oko toga,to će se već nekako srediti ali polako sada su najbitnije LICENCE !!!
Буди уз нас, бори се, дај нам подршку......у нашем је интересу
RILLE ::eeeeeeeeeeeee ' prsli smo ko dinje , ljudi !!! :brw: :yron: :brw: :yron: :brw:
Rille i da si u pravu ne bi trebao da budes pesimista, veruj svojim ocim a ne usima evo mozes u ponedeljak Do Hajata da skoknes sa nama mozda ces imati priliku da cujes iz prve ruke svoju buducnost.
to je to- Admin
magnum ::Šta se primaš ,ti matori,ni ne znam šta je ispod onih silnih slova i brojki.Gde god da stavim kursor,ništa se ne dešava-pitao sam iz zezanja,
Pa da bi videli sliku morate imati shifru a to kosta :blbe:
to je to- Admin
Nema veze , uvek sam bio i biću u pravu jer moju i našu budućnost vidim i u narednih 15 godina ali nije problem imate i moju podrsku za sve . :pkl: :pkl: :pkl: :pkl: :pkl:to je to ::RILLE ::eeeeeeeeeeeee ' prsli smo ko dinje , ljudi !!! :brw: :yron: :brw: :yron: :brw:
Rille i da si u pravu ne bi trebao da budes pesimista, veruj svojim ocim a ne usima evo mozes u ponedeljak Do Hajata da skoknes sa nama mozda ces imati priliku da cujes iz prve ruke svoju buducnost.
Хвала на подршци Риле, нисмо ни сумњали у тебе
Stvarno kako se otvara ona slika.Pa da bi videli sliku morate imati shifru a to kosta
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008
:yron: :yron: :smx: :smx: :zdv;:struja ::Stvarno kako se otvara ona slika.Pa da bi videli sliku morate imati shifru a to kosta
Da bi videli sliku morate imati instaliran flash player i Adobe acrobat program noviju verziju.
to je to- Admin
zdravo kolege, kao novi clan foruma pozdravio bi sve forumase , i nadam se da ce mo nastaviti sa konstruktivnim radom i predlozima koji ce ici u prilog boljoj organizaciji taxi sluzbe u gradu, a u svakom slucaju i stvaranje ambijenta za rad, gde moramo da vrsimo konstantni pritisak na gradsku vlast, jer ovo stanje je , kao sto se vidi veoma tizno. Bitna stvar u svemu ovome je da se pokrene i omasovi novi sindikat koji ce raditi da se sadasnje stanje pod hitno promeni na bolje. pozdrav :zdv;:
bane driver.- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 47
Godina : 61
Datum upisa : 07.09.2009
Суштина је у томеBitna stvar u svemu ovome je da se pokrene i omasovi novi sindikat koji ce raditi da se sadasnje stanje pod hitno promeni na bolje
Sidikat !!!
Taksi-preduzetnici,
Novi sidikat je u fazi registracije, ali vas molim da već sada počnete da pristupate sindikatu.
Zamolio bih Stevana i Jerotija koji su Nadzorni organi u sindikatu da vas obaveste kada će početi da daju pristupnice, kao i da postave na ovaj forum sam izgled pristupnice.
Primetili smo da se pojedina udruženja predstavljaju kao novi sindikat ali znajte da je naš sindikat SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA i da će pristupnice glasiti na njega.
Pozdrav,
Vlado Bulatović
Taksi-preduzetnici,
Novi sidikat je u fazi registracije, ali vas molim da već sada počnete da pristupate sindikatu.
Zamolio bih Stevana i Jerotija koji su Nadzorni organi u sindikatu da vas obaveste kada će početi da daju pristupnice, kao i da postave na ovaj forum sam izgled pristupnice.
Primetili smo da se pojedina udruženja predstavljaju kao novi sindikat ali znajte da je naš sindikat SINDIKAT TAKSISTA BEOGRADA i da će pristupnice glasiti na njega.
Pozdrav,
Vlado Bulatović
trg- Napredni član
- Broj poruka : 601
Datum upisa : 06.02.2009
zdravo kolege, kao novi clan foruma pozdravio bi sve forumase , i nadam se da ce mo nastaviti sa konstruktivnim radom i predlozima koji ce ici u prilog boljoj organizaciji taxi sluzbe u gradu, a u svakom slucaju i stvaranje ambijenta za rad, gde moramo da vrsimo konstantni pritisak na gradsku vlast, jer ovo stanje je , kao sto se vidi veoma tizno. Bitna stvar u svemu ovome je da se pokrene i omasovi novi sindikat koji ce raditi da se sadasnje stanje pod hitno promeni na bolje. pozdrav
Dajte da se uozbiljimo, i da radimo sve kako bi uspeli da dobijemo licence i sprečimo pravna lica da zapošljavaju vozače.Uđite u novi sindikat i dajte svoj dioprinos ideji koja štiti interes taksi preduzetnika.Pročitajte podnesak još jednom.
trg- Napredni član
Kakva pravna lica , pa zar mi vec nismo sami sebi PRAVNA LICA ??????
Ne, taksi preduzetnici nisu pravna lica, već preduzetnici.Pravna lica su vlasnici asocijacija.
to je poenta, pričitaj podnesak
to je poenta, pričitaj podnesak
trg- Napredni član
Kako nismo pravna lica , jesi siguran u to ????
To kako nas karakterišu nije mi jasno uopšte a navodno u banci sam otvorio ŽIRO račun kao pravno lice ?????
To kako nas karakterišu nije mi jasno uopšte a navodno u banci sam otvorio ŽIRO račun kao pravno lice ?????
Otvorio si račun kao taksi preduzetnik, postoji razlika između pravnog lica i preduzetnika....Nećemo moći da zapošljavamo vozače.
trg- Napredni član
OK OK OK OKK
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to