Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORD

+2
peja
gepard
6 posters

Ići dole

FORD Empty FORD

Počalji od gepard Ned 01 Mar 2009, 23:38

Jel ima neko iskustva sa Fordom, gde servisirate, gde kupujete delove.
gepard
gepard
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 49
Datum upisa : 01.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

FORD Empty Re: FORD

Počalji od peja Pon 28 Sep 2009, 21:48

moja preporuka je servis u surcinu ford-joca , korektni su sa cenama a imaju ok nabavku delova.011/8442-842
peja
peja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 5
Datum upisa : 02.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zokenzi Pon 28 Sep 2009, 22:25

Dobar je Joca, ali je zato najjeftiniji Dragan u Malom Zbegu ul. Jovana Zlatoustog, a dobar je majstor!!! FORD R010
Zokenzi
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2652
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gepard Ned 08 Nov 2009, 20:47

hvala, ja sam u medjuvremenu isao u pinosavu kod gagija, korektan je ima sve delove na lageru i ok je sa cenama.
gepard
gepard
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Ned 08 Nov 2009, 22:01

Beše jedan u Boleču u moje vreme,Ford Pindža.Nikad nisam vozio Forda pa ne bih baš da filozofiram preterano! bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mapko Pon 09 Nov 2009, 08:23

Ljubinko u Zarije Vujoševića pri kraju, po mojim saznanjima najozbiljniji servis ali nije jeftin a bestbuy je Miroslav u Batajnici (Ljubinkova i Čupkova škola) - Stanka Tišme ne znam broj al na kraju ulice, kad već prestane asfalt.
Ako kod Miroslava održavate auto, garantujem da će vam izdaci (i delovi i ruke) biti niži nego da održavate WV (kod plivajućeg zamajca na primer oko 100E jeftinije) - ovo sam morao da napišem zbog predubeđenja da je Ford skup za održavanje Smile
Mapko
Mapko
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gepard Uto 19 Jan 2010, 12:46

Koliko košta zamena plivajućeg sa setom kvačila, mislim delovi plus ruke kod Miroslava?
P.S. Mene je izašlo 640e za Mondeo Mk3 2.0 tdci 130ks 6 brzina.
Delove sam nabavio sam (LUK) a ruke kod Jovana u Surčinu 9000,00din.
gepard
gepard
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vuk9 Sre 15 Dec 2010, 17:59

gepard ::hvala, ja sam u medjuvremenu isao u pinosavu kod gagija, korektan je ima sve delove na lageru i ok je sa cenama.
odlican servis....

vuk9
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 8
Datum upisa : 15.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh