Opomena za neplatise
+31
tayson
migaa
microb
bodi
VENELUME
Delphy
miamilojevic
Alhemicar
panda
Pauk
BATICA 646
jerotije318
pauk 523
mirko
struja
ramplinstinski
Slave
nesko
Dejan
Blackshadow
Mapko
robert
boki705
angelina
ka5an
maradona
magnum
Panco
bobrda
qwert
to je to
35 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Opomena za neplatise
Drzava mi cestitala Novu godinu sa opomenom o neplacenim doprinosima i porezu pa me interesuje da li je jos neko dobio slucno.
Dug je od 2008 godine i nekih 20000 prebaceno od prosle, Koverta mi stigla 31.12 oko 14 casova sa rokom uplate cele cifre za 5 dana od prijema.
Dug je od 2008 godine i nekih 20000 prebaceno od prosle, Koverta mi stigla 31.12 oko 14 casova sa rokom uplate cele cifre za 5 dana od prijema.
Poslednji put izmenio tojeto dana Pet 02 Jan 2009, 14:36, izmenio ukupno 2 puta
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
Re: Opomena za neplatise
tojeto ::Drzava mi cestitala Novu godinu sa opomenom o neplacenim doprinosima i porezu pa me interesuje da li je jos neko dobio slucno.
Dug jer od 2008 godine i nekih 20000 prebaceno od prosle, Koverta mi stigla 31,12 oko 14 casova sa rokom uplate cele cifre za 5 dana od prijema.
Ja takvu cestitku dobijam svake godine ,to im je u opisu ranog mesta. Nijednom im nisam nista platio (bar ne u tom roku) i evo me i dalje plivam .Nemoj da se uzbudjujes zbog toga
qwert- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 04.12.2008
Ista situacija kao i tebi,skoro isti i dug .Samo sto je meni stiglo pocetkom decembra.Otisao sam do ustanicke 130 i uzeo listing.Zena u susednoj kancelariji 409 mi je rekla da ne zurim sa placanjem jer ce mozda socijalno da ode u mirovanje.Kamata mi je smesna...Cuo sam posle na ulici slicnu pricu ali sve je to rekla kazala.Videcemo sad u januaru......
Dobio sam ja i prosle godine isto ali negde u Novembru i kad sam otisao u opstinu pogodio se sa njima da ima platim koliko imam i razisli se. OK kad pocnu da rade javicu kako sam prosao.
to je to- Admin
Sta ti je zemlja Srbija, posto sam nekad placao redovno mesecne obaveze prema drzavi. Kazem nekad jer zadnjih 17 meseci nisam bio redovan i za to vreme mi se skupilo 200000.
Resim opet da budem uzoran gradjanin i odem do opstine Rakovica da vidim da li mogu da se ogrebem za neki otpis kamate ili slicno pa da uplatim neke pare.
Dobih odgovor koji je za udzbenike
Tebi se prijatelju ovo ne isplati ko ti je kriv sto si placao redovno porez ranije, otpis se radi samo zakljucno sa 31.12. 2007 a ti tu imam sicu od 35000 od cega samo 8000 kamate.
Pored mene kolega sa nekih 600000 duga mnogi ga znaju kao inventar sa 102 sa tablom zelenog taxija i njemu otpisase 310000. On srecan a JA ocu da ujedam.
Da ironija bude veca pre neki dan odem do uprave za trezor da uplatim neke pare da smanjim dug kad se opet nadjem sa istim kolegom ja uplatio samo 100000 a on 290000 i kaze uh sto sam dobro prosao samo 296000 uplacujem i cist sam.
To je Srbija nebeska zemlja i narod.
Resim opet da budem uzoran gradjanin i odem do opstine Rakovica da vidim da li mogu da se ogrebem za neki otpis kamate ili slicno pa da uplatim neke pare.
Dobih odgovor koji je za udzbenike
Tebi se prijatelju ovo ne isplati ko ti je kriv sto si placao redovno porez ranije, otpis se radi samo zakljucno sa 31.12. 2007 a ti tu imam sicu od 35000 od cega samo 8000 kamate.
Pored mene kolega sa nekih 600000 duga mnogi ga znaju kao inventar sa 102 sa tablom zelenog taxija i njemu otpisase 310000. On srecan a JA ocu da ujedam.
Da ironija bude veca pre neki dan odem do uprave za trezor da uplatim neke pare da smanjim dug kad se opet nadjem sa istim kolegom ja uplatio samo 100000 a on 290000 i kaze uh sto sam dobro prosao samo 296000 uplacujem i cist sam.
To je Srbija nebeska zemlja i narod.
to je to- Admin
Gde mu dodje uprava za trezor,verovatno se ne placa provizija za uplatu
Panco- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 103
Godina : 58
E to da se ne placa provizija je dezinfrmacija.
Tako sam i ja mislio dok nisam dao pare i uplatnicu i na 100000 je provizija 400 dinara. Kaze mi blagajnik da racun za doprinos nije u toj grupi gde se ne placa provizija.
Provizija je 0.4 %
Za dalju informaciju osim ove najmanju proviziju uzima u Marfin Banka kod njih je 0.6 % dok je kod poste recimo na 100000 provizija 800 dinara.
Uprava za trezor je pored Hotela Sumadija gde je nekad bio SDK.
Tako sam i ja mislio dok nisam dao pare i uplatnicu i na 100000 je provizija 400 dinara. Kaze mi blagajnik da racun za doprinos nije u toj grupi gde se ne placa provizija.
Provizija je 0.4 %
Za dalju informaciju osim ove najmanju proviziju uzima u Marfin Banka kod njih je 0.6 % dok je kod poste recimo na 100000 provizija 800 dinara.
Uprava za trezor je pored Hotela Sumadija gde je nekad bio SDK.
to je to- Admin
tnx,korisna info
Panco- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 103
Godina : 58
Cujem od kolega da je i ove godine Poreska uprava poslala cestitke neplatisama, ajde neko da napise kakvo je ove godine raspoloznje u P. upravi.
to je to- Admin
Priznajem,ništa nisam dobio! >mah>
magnum- Forum manijak
- Broj poruka : 4208
Godina : 68
Datum upisa : 28.07.2008
Ni ja,placao sam sve kako su rekli.
maradona- Forum manijak
- Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009
magnum ::Priznajem,ništa nisam dobio! >mah>
Od mene digoše ruke,više mi to ni ne šalju... >d>
Jel zna neko koliki je porez za ovu godinu?
maradona- Forum manijak
Kažu krizna godina pa će malko da ga smanje !!!
angelina- Forum manijak
- Broj poruka : 1203
Godina : 50
Datum upisa : 30.03.2009
Ako je za njih krizna,onda ce da povecaju......
maradona- Forum manijak
Ajde da ne pisemo o porezu kad god mi se zacrveni tema meni neka nervoza u zelucu
to je to- Admin
a zato se ti gojis plati brate pa nema nervoze >d>to je to ::Ajde da ne pisemo o porezu kad god mi se zacrveni tema meni neka nervoza u zelucu
boki705- Napredni član
- Broj poruka : 717
Datum upisa : 10.07.2009
Ne znam za vas,ali sam prvo pismenim putem dobio opomenu,a onda su me posle dva meseca zvali da dodjem u opstinu na casicu razgovora.Kada sam otisao oni mi rekose da i pored opomene nisam platio,(i da imam odakle mi),te da ce ako u narednih 10 dana ne izvrsim uplatu od 100.000 dinara,krenuti u prinudnu naplatu,odnosno da mi uzmu auto,posto je to jedina pokretnost koja se vodi na mene.Znam da ce nekome sada kreuti nervoza u zelucu,ali me zanima da li je jos neko ovako prosao,ili sam ja imao tu cast da medju prvima tako prodjem?
robert- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 50
Datum upisa : 19.10.2009
boki705 ::a zato se ti gojis plati brate pa nema nervoze >d>to je to ::Ajde da ne pisemo o porezu kad god mi se zacrveni tema meni neka nervoza u zelucu
..,a i salce ode u minus. >uja> >d> >hehe>
Roberte,ja prvi put cujem za tako nesto sada od tebe,mislim da ti ne mogu nista,pa nikom nisu do sad nista oduzeli,pa nece ni tebi.
maradona- Forum manijak
Ja mislim da nemaju osnova za plenidbu, ničim svojim privatnim niste garantovali... jedino ako ste prihvatali reprogram, mislim da se to onda posmatra kao ugovor čije poštovanje ste garantovali i privatnom imovinom. Ako je i tako, upetljajte ženu - razvod, ona polaže pravo na auto itd. ...žena je starija i od poreza >d>
Mapko- Napredni član
- Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009
Niti sam ista potpisivao,niti bilio cime garantovao,mada je ovo moglo da se ocekuje,posto smo ih cacnuli,i pomerili iz njiihovih udobnih fotelja.Mapko ::Ja mislim da nemaju osnova za plenidbu, ničim svojim privatnim niste garantovali... jedino ako ste prihvatali reprogram, mislim da se to onda posmatra kao ugovor čije poštovanje ste garantovali i privatnom imovinom. Ako je i tako, upetljajte ženu - razvod, ona polaže pravo na auto itd. ...žena je starija i od poreza >d>
robert- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 50
Datum upisa : 19.10.2009
Mapko ::Ja mislim da nemaju osnova za plenidbu, ničim svojim privatnim niste garantovali... jedino ako ste prihvatali reprogram, mislim da se to onda posmatra kao ugovor čije poštovanje ste garantovali i privatnom imovinom. Ako je i tako, upetljajte ženu - razvod, ona polaže pravo na auto itd. ...žena je starija i od poreza >d>
Kako nije garantovao nicim Marko? Pa nismo mi g.g. niti d.o.o. mi smo preduzetnici i garantujemo svom svojom pokretnom i nepokretnom imovinom!!!
Blackshadow- Napredni član
- Broj poruka : 805
Datum upisa : 20.11.2008
Svojevremeno sam dobio ovakvu informaciju, proveriću pa javim šta sam saznao.
Mapko- Napredni član
- Broj poruka : 533
Datum upisa : 04.10.2009
Dejan- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 94
Godina : 56
Datum upisa : 10.09.2008
kolege da li je nekom stigla opomena za porez ili sam ja izuzetak (14000)?
nesko- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 08.10.2009
kako 14 ? To sa nekom kamatom? Na kojoj si opstini?
magnum- Forum manijak
da te nebuni od pocetka godine sam preskocio dva meseca ali svaka ostala uplata je bila po 14250 mesecno imam rok od pet dana da uplatim,na cukarici sam.
nesko- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 08.10.2009
Ако си сам уплаћивао по 14, навукао си их... они не знају колико ти је задужење само виде да не плаћаш... преваранти...
Slave- Napredni član
- Broj poruka : 819
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2008
Kume, ova moja zakonita mučenica,što redovno plaća za mene kaže da te neko zeza.Idi i traži listing.Evo je pored mene i suflira mi!Znači ZNAM šta pričam!
magnum- Forum manijak
Ne znam sta je tacno u pitanju ali mesecni porez na Cukarici je 11150 dinara,placam redovno i to je to...
maradona- Forum manijak
Pa preskocio je covek dve uplate i to je valjda to...zaduzenja su svima oko 11500 din. (jos uvek)
ramplinstinski- Forum početnik
- Broj poruka : 482
Datum upisa : 17.09.2008
Nisi jedini kome je stigla opomena.I mom prijatelju je stigla na cifru od 9000din.Ni njemu nista nije jasno.Kaze da je i sam svestan da ima neki zaostatak,ali da je bas toliki ne veruje!?
Odes,vidis,pitas... i na kraju ces sigurno nedsto da platis.
Odes,vidis,pitas... i na kraju ces sigurno nedsto da platis.
struja- Forum manijak
- Broj poruka : 2103
Moja najdraža na svetu kaže da je 11500 i moje zaduženje (rakovica) a da su te "nabedili" na 14000 zbog kamate na neplaćene rate!
Ebiga!
Ebiga!
magnum- Forum manijak
Meni je stigao dopis za radnju koliko mi članova domaćinstva radi gde mi je radnja dali su mi sredstva rada polovna ili nova koliko sam po vođenju neke knjige prihodovao .
I to je sve naslovljeno na taxi.
Vratio sam im polu prazan list jel piše da mora da se preda .
I to je sve naslovljeno na taxi.
Vratio sam im polu prazan list jel piše da mora da se preda .
mirko- Forum početnik
- Broj poruka : 341
Datum upisa : 20.02.2008
Jel jos neko cuo da su od pre dva dana poceli da traze potvrdu oizmirenom porezu da bi mogao da registrujes auto?
pauk 523- Napredni član
- Broj poruka : 817
Godina : 99
Datum upisa : 03.04.2009
Cuo juce.....
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Onda tipujem da je puko TX
pauk 523- Napredni član
Polako,polako biće još mnogo toga sa TX tablicama i ne izmirenim obavezama prema državi.
BATICA 646- Forum manijak
- Broj poruka : 1337
Godina : 97
Datum upisa : 22.03.2010
Je l' to proverena vest, ili se nagadja?
Pauk- Forum početnik
- Broj poruka : 200
Datum upisa : 14.12.2008
U SD ko nije platio lokalnu komunalnu taksu za isticanje firme i za zastitu zivotne sredine (opstinski porez) ne moze da dobije estetski vec druga godina za redom verovatno je to to pozdrav
panda- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 7
Godina : 48
Datum upisa : 09.09.2009
izgleda da je jos uvek od opstine do opstine.
U zemunu traze
U zemunu traze
pauk 523- Napredni član
Na Zvezdari se registruje normalno,bez potvrde.
Alhemicar- Forum manijak
- Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008
Ljudi u pitanju je MUP, to je Drzavni organ on nema veze sa Opstinama, proverite vi to za registraciju...
Pauk- Forum početnik
- Broj poruka : 200
Datum upisa : 14.12.2008
Alhemicar ::Na Zvezdari se registruje normalno,bez potvrde.
I vozdovac radi po starom. Upravo sam danas registrovao svoju makinu
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Opet ovaj čiča - znači onaj koji je plaćao porez dok su ga ostali xezali i nazivali budalom ispade pametnica!? Pa iskali ste Jevropu! Ne znam šta da vam kažem,očigledno da ima više načina i sistema da nas uteraju u brazdu!
I kako znate da to ne bi, i neće primeniti i za jedinstvenu krovnu oznaku....Izvol'te po nju , al' nemojte da zaboravite da ponesete i potvrdu o izmirenom porezu,,,,,
Kao , gradu, ili ko ti već izdaje istu je manje značajno da li si platio porez!Gle'te xurca u slamnatom šeširu!
Isto će da bude, TX , ili krovna oznaka ili tetovaža na dupetu........samo da dođu do para, da ne kažem , onoga za šta im mi i služimo.
Možda će mnogi koji me nazvaše ovako i onako shvatiti, (nadam se za njihovo zdravlje i dobrobit njihovih porodica), da šut s rogatim ne može i ne ide!Ćopavi Vuk je davno rekao-koga treba moliti,tog ne valja srditi , šut s rogatim ne ide ,,,,!Al' da ja sad ne filozofiram, ko god je na vlasti, ne radi ništa za naše dobro , već samo za svoj džep.Ne kažem da smo stoka za klanje , ali ne treba se unositi previše u neke velike bitke,,,,,,od kad znam za sebe na taksiju UVEK su oni izlazili kao pobednici. Bez te fatalne potvrde o plaćenom porezu nećemo više moći ni u javni klozet.
A ako ste mislili da to radite uz drvo, oformili su komunalnu policiju, pa vi izvol'te!
Ljuba Tadić bi danas uzviknuo umesto Drino , EVROPO , jebem ti......!
I kako znate da to ne bi, i neće primeniti i za jedinstvenu krovnu oznaku....Izvol'te po nju , al' nemojte da zaboravite da ponesete i potvrdu o izmirenom porezu,,,,,
Kao , gradu, ili ko ti već izdaje istu je manje značajno da li si platio porez!Gle'te xurca u slamnatom šeširu!
Isto će da bude, TX , ili krovna oznaka ili tetovaža na dupetu........samo da dođu do para, da ne kažem , onoga za šta im mi i služimo.
Možda će mnogi koji me nazvaše ovako i onako shvatiti, (nadam se za njihovo zdravlje i dobrobit njihovih porodica), da šut s rogatim ne može i ne ide!Ćopavi Vuk je davno rekao-koga treba moliti,tog ne valja srditi , šut s rogatim ne ide ,,,,!Al' da ja sad ne filozofiram, ko god je na vlasti, ne radi ništa za naše dobro , već samo za svoj džep.Ne kažem da smo stoka za klanje , ali ne treba se unositi previše u neke velike bitke,,,,,,od kad znam za sebe na taksiju UVEK su oni izlazili kao pobednici. Bez te fatalne potvrde o plaćenom porezu nećemo više moći ni u javni klozet.
A ako ste mislili da to radite uz drvo, oformili su komunalnu policiju, pa vi izvol'te!
Ljuba Tadić bi danas uzviknuo umesto Drino , EVROPO , jebem ti......!
magnum- Forum manijak
Daj Boze,da svi taxisti ovoga grada jednog dana poseduju cist racun na tom fatalnom papiricu iz poreske uprave,prvenstveno zbog sebe,a onda i drzave,jer kad tako bude,to ce znaciti da je sve u redu,da radis posao koji volis,da si zadovoljan,i da ti se sve to i isplati......a sve to je moguce samo ako imas pravu cenu koja ce ti omoguciti da normalno zivis,cenu u koju su uracunati svi tvoji troskovi kao preduzetnika,da nije bilo xxranog popusta tolike godine,nelojalne konkurencije i e3 norme,svaki bi taxista danas mogao da se dici placenim svim obavezama prema drzavi i samom sebi.....doci ce dani kada ce se i te stvari srediti,jer tako treba da bude,samo polako,bez nervoze,ali sigurno
miamilojevic- Napredni član
- Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009
Koliko sam ja upucen preko 75% kolega duguje dazbine...
ramplinstinski- Forum početnik
- Broj poruka : 482
Datum upisa : 17.09.2008
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to