Da li je 50% 50% prihvatljiva, (moguća) ponuda?
+7
rale_066
to je to
drdr
babici
taxi -ja
beogradski
zlaja
11 posters
Strana 1 od 1
Da li je 50% 50% prihvatljiva ponuda?
Da li je 50% 50% prihvatljiva, (moguća) ponuda?
Pozdrav Zlaja
Poslednji izmenio zlaja dana Pon 02 Jun 2008, 10:21, izmenjeno ukupno 1 puta
zlaja- Forum manijak
- Broj poruka : 1621
Datum upisa : 10.02.2008
Re: Da li je 50% 50% prihvatljiva, (moguća) ponuda?
hocu ja 1 !!!
beogradski- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 34
Datum upisa : 09.03.2008
Hocu i ja ja sam 2!!!!
taxi -ja- Forum manijak
- Broj poruka : 1101
Godina : 58
Datum upisa : 12.03.2008
1 i 2 polako. jeste li izracunali ili ste odmah vikuli hocu
babici- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 52
Godina : 55
Datum upisa : 16.03.2008
Peugeot Zlaje :D
Peugeot Zlaje
Poslednji izmenio zlaja dana Pon 02 Jun 2008, 10:22, izmenjeno ukupno 1 puta
zlaja- Forum manijak
Izracunali i to je sve ok . Dogovorili se prodamo nase automobile (jer jedino tako mozemo da damo 2000e za ucesce) za ostatak odemo u Jerusalim( jer to nam je zelja) i stanemo ispred zida placa i isplacemo se za sva vremena jer kasnije necemo imati kad da placemo moracemo da radimo. Tako da se isplati barem smo zelju sebi ispunili (otisli u svetu zemlju).
taxi -ja- Forum manijak
evo i ja kao novi clan ovog foruma da pitam jednu stvar:koncepcija je jako dobra,sednes,vozis i ne razmisljas i samo me interesuje jedna stvar u cemu je razlika izmedju Nacionalnog taxija i Zlajinog? :?:
drdr- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 109
Datum upisa : 26.04.2008
Pozdrav Zlaja :D
Pozdrav Zlaja
Poslednji put izmenio zlaja dana Pon 02 Jun 2008, 10:22, izmenio ukupno 2 puta
zlaja- Forum manijak
Vrlo zanimljiva ponuda.
to je to- Admin
- Broj poruka : 3143
Godina : 53
Datum upisa : 03.01.2008
zlaja "Deda mrez"
Pa ja bre u deda mraza nisam verovao ni kao klinac a ne sad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rale_066- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 09.04.2008
Ni ja no ajde videcemo.......
Realno i posteno je s obzirom na standard i cene da se mesecno placa MAX 100 eura ali ko ce ti dati auto pod tim uslovima. Ako se kaze 50% - 50 % dali je i gorivo 50 % jer ako od svojih 50 % oduzmes gorivo koje je ekstremno skupo u odnosu na cene koje imamo, onda ti ostane jedva da prezivis. Sve je to dooooobro izracunato i preracunato. Verujem da je tim strucnjaka radio na tome :ozaduženog vozila koje vozite po tržišnim i realnim uslovima.
jerotije318- Forum manijak
- Broj poruka : 3629
Godina : 57
Datum upisa : 09.01.2008
Ono sto si tri napisao deluje zanimljivo , ali da porazgovaramo i o nekim pitanjima
1.Kako se zaduzuje i razduzuje auto (da li se vraca u firmu ili ostaje kod mene 24 sata)?
2 Kako se obracunava zarada i koliko praznog hoda se dobija mesecno?
3.Dali auto duzim sam ili nas je vise?
4.Koliko radnih sati sam u obavezi da odradim mesecno ili nedeljno - svejedno?
5.Na koliko se potpisuje ugovor o zakupu vozila (tj. koliko sam dugo duzan da budem u tom odnosu firma-ja)?
6.I onih 2000 evra depozita,sta to znaci ,tj. za sta sluzi i ako imam pravo na povracaj tog novca ,kada je to ?
7.Sta znaci pravo prece kupovine,to znam ,ali ne znam kako ce se oderdjivati cena vozila,jer nije isto gledati katalosku cenu vozila koje je koristeno za privatne svrhe i taksi vozila, a pogotovo ako su se na autu smenjivala dva ili tri vozaca.
8.Kad pomenuh privatno vozilo kako bi se resila mogucnost upottrebe takvog vozila u privatne svrhe?
1.Kako se zaduzuje i razduzuje auto (da li se vraca u firmu ili ostaje kod mene 24 sata)?
2 Kako se obracunava zarada i koliko praznog hoda se dobija mesecno?
3.Dali auto duzim sam ili nas je vise?
4.Koliko radnih sati sam u obavezi da odradim mesecno ili nedeljno - svejedno?
5.Na koliko se potpisuje ugovor o zakupu vozila (tj. koliko sam dugo duzan da budem u tom odnosu firma-ja)?
6.I onih 2000 evra depozita,sta to znaci ,tj. za sta sluzi i ako imam pravo na povracaj tog novca ,kada je to ?
7.Sta znaci pravo prece kupovine,to znam ,ali ne znam kako ce se oderdjivati cena vozila,jer nije isto gledati katalosku cenu vozila koje je koristeno za privatne svrhe i taksi vozila, a pogotovo ako su se na autu smenjivala dva ili tri vozaca.
8.Kad pomenuh privatno vozilo kako bi se resila mogucnost upottrebe takvog vozila u privatne svrhe?
VENELUME- Forum manijak
- Broj poruka : 1165
Godina : 59
Datum upisa : 13.01.2008
I zaboravio sam mozda ono najvaznije,- KOLIKA je tvoja procena dnevne bruto zarade i da li mozes da mi das dovoljno posla da bude lepo i tebi i meni?
VENELUME- Forum manijak
Jerotije,sad te stvarno ne kapiram,ponuda je posteno ponudjena , a sad da li nekom odgovara ili ne ,to je druga stvar.Tu ne vidim nikakvu vezu sa mafijom,jer po toj logici i banke koje daju kredite i lizing mogu se svrstati u mafiju.Ovo je hoces ili neces,uzmi ili ostavi,niko te ne tera,a kad bi covek znao gde ce da padne on bi seo.
VENELUME- Forum manijak
Ma neeeeee. meni je nadimak MAFIJA i nisam na to mislio mada u principu i jeste tako. I banke su jedna velika jevrejska legalizovana mafija
pozdrav Zlaja :D
pozdrav Zlaja
Poslednji izmenio zlaja dana Pon 02 Jun 2008, 10:20, izmenjeno ukupno 1 puta
zlaja- Forum manijak
Sve u svemu spokojno spavajte, stižu bolji dani.
Najvise ali NAJVISE se gubi kada kupis nov auto i zato meni iz institucionog taksija ne pada napamet da kupujem ni Mercedes, ni Opel, ni Pezo niti bilo sta. Auto vidim kao gomilu gvozdja koje treba da mi zaradi neki dinar za zivot i nije ono cemu cu da robujem 36 meseci i vise i na kraju da vredi maksimum 1/3 svoje pocetne vrednosti. Da ne spominjem koliko kosta odrzavanje i servisi za nov auto i to sto necu da stipam svaku voznju jer necu da akam nov auto i sl. Sa ovom mojom kanturinom stipam sve sto mogu da zavatim. Samo jos nisam u Dunav s njom krocio i s obzirom za koje pare vozimo i da divljaci rade nesmetano kao i mi legalni i niko nista o tome ne govori pa i Zlaja izbegava tu temu, moje misljenje je da je i moj auto luksuzna masina ili bolje reci koliko para-toliko muzike. Koliko se isplati ovaj posao, toliko treba i uloziti u njega. I verujem da ce Zlaja napraviti dobru kombinaciju za auto [a i za njega licno]. Bolje je nek napravi da ima vise posla, bolje cene, da se sklone divljaci...... a novi automobili ce doci sami. Svako od nas bi gurnuo guzicu u nov auto ali oni koji malo razmisljaju NE PO SVAKU CENU. Zlajo, verujem da ces od svih napraviti najbolju kombinaciju i samo napred. ---------------------------------------------
Poslednji izmenio jerotije dana Ned 01 Jun 2008, 12:53, izmenjeno ukupno 1 puta
OK. Koliko vidim ponuda je fer, mada ima dosta nepoznatih.U svakom slucaju vredi razmisliti.
kiconix- Forum početnik
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 27.01.2008
Pozdrav Zlaja
Poslednji put izmenio zlaja dana Pon 02 Jun 2008, 10:20, izmenio ukupno 2 puta
zlaja- Forum manijak
Vidim ja dobro to sto pise, ali recimo da je venelume postavio par pitanja na koja bih voleo da vidim odgovor.
kiconix- Forum početnik
Pozdrav Zlaja
Poslednji put izmenio zlaja dana Pon 02 Jun 2008, 10:19, izmenio ukupno 2 puta
zlaja- Forum manijak
Moram da te pohvalim na ovako izlozenim odgovorima.
Sve to sto si napisao je jako ozbiljno, ali ja se tu ne nalazim jer prelazim do 40000km godisnje.
Moja dnevna bruto zarada iznosi 4000 din minimalno (moje neko misljenje da vecina kolega upravo toliko pazari), a kilometar mi izlazi preko 40 din sa sve popustom.Ovo sam napisao iskreno i bez lazi i prevare cisto da bi imao neki uvid u stvarne zarade nas mrava na ulici.
Sve to sto si napisao je jako ozbiljno, ali ja se tu ne nalazim jer prelazim do 40000km godisnje.
Moja dnevna bruto zarada iznosi 4000 din minimalno (moje neko misljenje da vecina kolega upravo toliko pazari), a kilometar mi izlazi preko 40 din sa sve popustom.Ovo sam napisao iskreno i bez lazi i prevare cisto da bi imao neki uvid u stvarne zarade nas mrava na ulici.
kiconix- Forum početnik
Nisam nigde video koliko dugo se vozi pomenuti auto do trenutka otudjenja i kako mislis da obezbedis dnevnu zaradu od 6 ili 7.000 po vozacu,jer sa ovim cenama zivota to je otprilike ono koliko treba doneti kuci,jer ipak mnogi od nas imaju zenu i sitnu decu ,a samim tim i krupne troskove.A na kvaku to ce tesko ici
VENELUME- Forum manijak
U ovoj fazi malo teže, ali postepeno će biti sve bolje.
Pozdrav ZlajaVENELUME ::...kako mislis da obezbedis dnevnu zaradu od 6 ili 7.000 po vozacu,jer sa ovim cenama zivota to je otprilike ono koliko treba doneti kuci,...i
Poslednji izmenio zlaja dana Pon 02 Jun 2008, 10:18, izmenjeno ukupno 1 puta
zlaja- Forum manijak
Ja naravno ne volim ovakve varijante jer u svakom slucaju volim da sam sto je moguce vise nezavisan. Sva ovakva i slicna vezivanja mi ogranicavaju moju nezavisnost sa mnogih aspekata a naravno i otvaraju mogucnost gazdama da nakon nekog vremena menjaju uslove pod kojima saradjuju sa taksistima sto je i normalno jer su kao pojedinci mocniji od samog taksiste. Tako da posle nekoliko godina mozemo ocekivati da ce prvobitno ponudjeni uslovi mutirati u losije uslove, a nakon toga prostora za manevar je sve manje. Bez uvrede ovde ne mislim da pogodim postene ljude ali i medju samim gazdama ima razlicitih ljudi. (znaci ocekujem da ce ovakve pokusaje pored Zlaje gurati i neki drugi) U svakom slucaju mislim da je nista lepse nego kupiti sebi zadovoljavajuci automobil sto je u zadnje vreme svima omoguceno (bez obzira koliko kukali na kredite) i biti sto je moguce vise samostalan i nezavisan.
vlajko- Registrovani korisnik
Datum upisa : 28.03.2008
Pa ti covece ne umes ni da racunas a pricas price "kamioni, avioni" !!!!!!!!
600000 do 800000 km godisnje.
Prosto podeli to sa 365 dana i videces o cemu pricam !!!!!
1650 do 2190 km dnevno.
Ili ti to mislis da vozimo liniju Beograd-Istambul-Beograd ?
1650 do 2190 km dnevno.
rale_066- Registrovani korisnik
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 09.04.2008
Pa ti covece ne umes ni da racunas...
...sve to naravno sa odprilike 60000 do 80000 km (izvinjavam se bila je greška!) godišnje.rale_066 ::Pa ti covece ne umes ni da racunas a pricas price "kamioni, avioni" !!!!!!!!
1650 do 2190 km dnevno.
Neću vas više daviti, jer umesto da kažeš npr podkrala ti se greška ili mislim da si malo preterao ili kako god... ovako je jasno da nema prostora da otvoreno i korektno diskutujemo na ovom forumu!
I naravno, posle ovakve provokacije, morao sam da obrišem sve moje postove na ovu temu.
pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
Iskreno mi je veoma zao sto nemogu da vidim detalje za ovu ponudu a vidim i da nece biti ni diskusije
Zlajo nema potrebe da se ljutis i da na svaku pogresno izgovorenu rec reagujes tako sto se uvredis,slazem se sa tobom da je izbor reci bio neprikladan,ali Rale se zaneo kao da pricamo na ulici a ne na forumu,a da tvoja ideja nije skroz bez neke logike treba da ti kaze broj ljudi koji je glasao za ili protiv nje,sto bi trebalo da znaci da je zanimljiva . ali da mi jos uvek nemamo izgradjeno misljenje o njoj,sto je mnogo bolje nego da je negativno.Znaci na tebi je da to priblizis ljudima i ubedis ih da je to dobro i za tebe i za nas,a brisanjem postova i ljutnjom to neces postici.Pozz
VENELUME- Forum manijak
zlaja ::...sve to naravno sa odprilike 60000 do 80000 km (izvinjavam se bila je greška!) godišnje.rale_066 ::Pa ti covece ne umes ni da racunas a pricas price "kamioni, avioni" !!!!!!!!
1650 do 2190 km dnevno.
Neću vas više daviti, jer umesto da kažeš npr podkrala ti se greška ili mislim da si malo preterao ili kako god... ovako je jasno da nema prostora da otvoreno i korektno diskutujemo na ovom forumu!
I naravno, posle ovakve provokacije, morao sam da obrišem sve moje postove na ovu temu.
pozdrav Zlaja
Srvarno mi nije jasno cemu Rale ovakva retorika, Zlaja je pogresio pa šta, to je u celoj stvari nebitno.
Nema potrebe da se na svako Zlajino pisanje baca drvlje i kamenje. Nisam video ni jednog drugog vlasnika taxi firme da je napisao ovde nesto (bilo sta) a svi od reda citaju.
Zlaja mozda pise nesto sto nama ne odgovara ali to je stvar izbora. Čovek ima viziju i za to zrtvuje novac i vreme.
Vec smo imali ovde verbalne prozivke i provokacije, sve ovo je vrlo ozbiljno i Zlaja verovatno zna nešto što mi ne znamo.
Zato molim pojedince da ako neće da učestvuju u nekoj temi da je ne sabotiraju.
Zlajo ja tebe mogu da razumem donekle ali sad mi nije jasno jedno.
Čemu ovakvi potezi kad su najozbiljniji članovi ovog foruma učestvovali u tvojoj anketi koja je bila u trenutku pravo osveženje na forumu.
To je ne korektan čin prema njima, nije sve u poslu i uspesima ima nesto i u druženju i razgovoru.
Nije to u redu.
Čemu ovakvi potezi kad su najozbiljniji članovi ovog foruma učestvovali u tvojoj anketi koja je bila u trenutku pravo osveženje na forumu.
To je ne korektan čin prema njima, nije sve u poslu i uspesima ima nesto i u druženju i razgovoru.
Nije to u redu.
to je to- Admin
Ovakav i slican vid funkcionisanja taxi sluzbe vec postoji u nekim zemljama na zapadu kao i naravno u Americi ali on je samo doveo do toga da radnici tj. taxisti budu iz jos nizih drustvenih staleza nego sto smo mi ovde. (na primer Amerika gde sam inace i boravio odredjeno vreme - taxisti su najnizi sloj drustva koji zaradjuje slicnim odnosom gazda-zaposleni vrlo niska primanja). Najlepse je kao u zemljama gde postoje i takvi primeri je taxista vlasnik licence kao i svog adekvatnog vozila te samostalno odlucuje gde ce tj. koja ce ga taxi firma privuci boljitkom uslova i rada mreze. A ovako nakon izvesnog vremena ako budu svi radili predlozenim principom naravno da ce se postaviti pitenje opravdanosti da mi uopste dobijamo te licence kada smo ustvari samo zaposleni kod gazda. Naravno oni ce se izboriti da kao taxi firme dobiju licence a mi cemo onda kukumavciti ne bi li nam dali zaposlenje za odredjenu platu. Zar cete i onda odusevljeno primati predloge kada neki gazda bude davao 5% vecu platu od drugih. Ovo je lose za nas. Dajte nam bolje kredite, duze rokove otplate, manje kamate, bolje uslove, teranje divljaka, ukidanje ogranicenja kao sto su uvoz iznad 1600 ccm i slicnih, dajte nam licence, i mnogo mnogo drugih stvari koje stvarno mogu da nas odrzavaju na bar malo solidnom mestu sto se standarda zivi a ideje gde cemo sada i deliti pazare fifti fifti ne bi trebalo da raduju radnike. Bez uvrede jer ne zelim da opljujem apriori davanje ideja ali i odbacivanje nekih ideja je ustvari mozda samo pozitivno razmisljanje. POZZZZZZZZZZZZZZZ
vlajko- Registrovani korisnik
Datum upisa : 28.03.2008
U Grckoj kad kazes da si taksista, to znaci da si u jednom od bogatijih slojeva drustva. I nema divljaka a krediti za kola su do 20 godina, niko te NE uslovljava sa euro 3 standardom ali se podrazumeva da kad imas dobre pazare da ces i da vozis nov auto. Jedino se razlikuju gradovi po bojama automobila na taksiju i to je po mom misljenju prihvatljivo
HVALA ti Sale na podršci ALI ja sam krajnje pragmatičan i...
"....To je ne korektan čin prema njima, nije sve u poslu i uspesima ima nesto i u druženju i razgovoru.Nije to u redu."
HVALA ti Sale na podršci ali ja sam krajnje pragmatičan i realan čovek. Glupo je da pričam o sebi, ali ja sam potpuno siguran u to što radim, a mislim da je polako i svima vama jasno da je BEOGRADSKI 9801 TAXI broj 1 u Srbiji!
Za razliku od drugih, na ovom forumu, JA imam svoje JA i nepada mi napamet da se dalje kompromitujem sa iskompleksiranim i neartikulisanim pojedincima. I dalje kažem, za razliku od svih drugih taksi gazda, da je ovo pravi i jedini put i u tom smislu imaš svu moju podršku!
Sve najbolje svima, i vidimo se kad se vidimo.
Pozdrav Zlaja
HVALA ti Sale na podršci ali ja sam krajnje pragmatičan i realan čovek. Glupo je da pričam o sebi, ali ja sam potpuno siguran u to što radim, a mislim da je polako i svima vama jasno da je BEOGRADSKI 9801 TAXI broj 1 u Srbiji!
Za razliku od drugih, na ovom forumu, JA imam svoje JA i nepada mi napamet da se dalje kompromitujem sa iskompleksiranim i neartikulisanim pojedincima. I dalje kažem, za razliku od svih drugih taksi gazda, da je ovo pravi i jedini put i u tom smislu imaš svu moju podršku!
Pozdrav Zlaja
zlaja- Forum manijak
Svaki cigo svoga konja hvali......
a ja mislim da i ptice na grani znaju da je Pink broj 1. u Beogradu posle njega Maksis pa tek onda BEOGRADSKI 9801 TAXI. To pitaj taksiste na ulici da ti kazu. Nije moj zakljucak. Glupo je da sam hvalis svoju firmu. To treba drugi da procenea mislim da je polako i svima vama jasno da je BEOGRADSKI 9801 TAXI broj 1 u Srbiji!
neznam na koga si to mislio mozda na mene [jerotije] ? Pa neznam stvarno ko je iskompleksirannepada mi napamet da se dalje kompromitujem sa iskompleksiranim i neartikulisanim pojedincima
Zasto jerotije uvek mislis da si samo ti u pravu . Zbog cega svoje NE-istomisljenike provociras i navodis na svadju.Mislim da tema ovog foruma nije svadja jer onda nevidim svrhu toga. Cini mi se da bi prava svrha bila da pomognemo jedni drugima . Nije mi jasan odnos Tebe i Zlaje.Kada bi probao da sumiras svaki tvoj duel sa njim u 80% slucajeva se slazes sa njim ali onih 20% drvlje i kamenje po coveku .Jednostavno NISI MI JASAN. Bilo ko da je bilo sta napisao na forumu za sve si nasao problem . Zato probaj da budes realan u nekim stvarima i probaj da dovedes u diskusiju na forumu jos nekog od gazda pa i tvog gazdu pa da pricamo ljudski svi jer je to u interesu svih .
taxi -ja- Forum manijak
zlaja ::"....To je ne korektan čin prema njima, nije sve u poslu i uspesima ima nesto i u druženju i razgovoru.Nije to u redu."
Pozdrav Zlaja
Znaci postoje pravila na svim forumima na svetu, sta se radi kad moralne norme padnu, onda reaguje administrator ili urednik.
A ne brisu se sopstveni postovi.
Ovom prilikom pozivam ko hoce da bude urednik neke teme da bi sprecio ovakve ispade ubuduce da se javi.
A ne brisu se sopstveni postovi.
Ovom prilikom pozivam ko hoce da bude urednik neke teme da bi sprecio ovakve ispade ubuduce da se javi.
to je to- Admin
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sre 22 Feb 2023, 18:30 od Zokenzi
» B-92
Uto 12 Jan 2021, 23:27 od Zokenzi
» Kragujevac
Čet 24 Sep 2020, 23:06 od Zokenzi
» Subvencija za nabavku novih vozila
Sre 08 Apr 2020, 21:16 od mareska
» Da li je ovaj nekada mnogo dobar i inovativan forum postao mediator ili nesto mnogo gore od toga UPTKS ?
Pet 27 Mar 2020, 21:10 od brat saja
» Komunalna
Sre 26 Feb 2020, 18:02 od struja
» Navijanje
Sub 22 Feb 2020, 11:59 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 23:08 od to je to
» DOKUMENTA ZA OSTVARIVANJE SUBVENCIJA
Ned 26 Jan 2020, 22:47 od to je to
» TEKST SUBVENCIJE
Ned 26 Jan 2020, 22:23 od to je to
» TOYOTA
Ned 26 Jan 2020, 13:01 od glas savesti
» N1
Sre 15 Jan 2020, 18:09 od crveni taxi sive boje
» Registracija automobila
Sub 11 Jan 2020, 16:40 od struja
» Novi Sad - od 2014 .....
Pet 13 Dec 2019, 15:46 od to je to
» Aleksandar Bjelic vs UPTKS ( 150 minuta tv Prva )
Ned 17 Nov 2019, 14:41 od Naxis 605
» Štrajk taksi vozača
Pet 25 Okt 2019, 00:29 od forisgetnis
» Štrajk taxi vozača
Uto 08 Okt 2019, 17:26 od brat saja
» Broj vožnji na dan
Čet 15 Avg 2019, 16:29 od parmin
» Večernje novosti
Uto 13 Avg 2019, 00:31 od Zokenzi
» Hrvatska
Čet 08 Avg 2019, 19:04 od to je to