Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Join the forum, it's quick and easy

Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.
Taxi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sta je sa tuzbom za evro 3

+4
Alhemicar
miamilojevic
struja
truckdriverr
8 posters

Ići dole

sta je sa tuzbom za evro 3  Empty sta je sa tuzbom za evro 3

Počalji od truckdriverr Sub 06 Okt 2012, 21:09

sta je sa tuzbom za evro 3 motore sto smo morali da kupimo pa nikom nista jel neko negde zna gde mogu da podnesem dokumentaciju i sta mi treba sve od nje, trazio sam temu ovde al je nisam nasao,ili nisam imao srece, ili ne znam, interesuje me jel se stiglo donekle sa tim, kragujevcani dobise presudu cuo sam, a mi ?
truckdriverr
truckdriverr
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 10
Godina : 51
Datum upisa : 04.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

sta je sa tuzbom za evro 3  Empty Re: sta je sa tuzbom za evro 3

Počalji od struja Pon 08 Okt 2012, 20:45

Jedno je, u ovoj zemlji, dobiti presudu a sasvim drugo iz toga izvuci korisnu stvar ili biti nadoknadjen.
U ovom svetu su to dve paralele koje se ni u beskonacnosti ne seku niti dodiruju.
Mada je i u apstraktnoj matematici to moguce ovde ne vaze te formule.
struja
struja
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2103
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od truckdriverr Pet 12 Okt 2012, 23:35

znam prijatelju, al istreose nas iz gaca, svaki od nas je u proseku dao po 10.000 eur, neko manje, neko vise.
ko je uzeo kredit, ili je na kardiovaskularnoj klinici, ili je na orlovaci, ili je tu negde, a vecina nas je takvih...
ne postoje zaje..niji ili prevareniji ljudi u srbiji , mislim na privrednike, i preduzetnike od nas,u stvari postoje, i oni nesretnici sa autobusima su imali isto,samo im je uslov bio onda secam se euro 4, i ista pesma, ljudi pokupovase autobuse, ,,cifra jos tuznija,, i lepo ,,baje,, zasle i pokupile licence za rad....
pa jeb... dokle tako, ja moje pare oprostiti necu
imao sam mercedes 124 koji je bio kao casa, i poklonio sam ga za saku para, da bi dodao i pozajmio se za jos dva puta toliko i kupio buljavog eeuro 3
sad me pitaju a sto si bas mecku morao da kupis? pa ja za nju dadoh 14 ooo eur
pa toliko je u ono vreme kostala dacija dizel sa klimom, mislim da je cifra oko 10 000 eura, plus minus 3-4 hiljadarke, pa stagod si uzimao u ono vreme
sta sad ?
sad auta ne vrede ni saku cvaraka, a poceli su da se raspadaju...
sa cim mislite da radite za godinu - dve ?
rikse , pa da vucemo sa njim ?
samo je nadrljao onaj ko bude stajao na bajloniju, ima da vuce sve uz francusku, a to nece bas biti lako...
elem...
dakle drage kolege, nikom nista jel ?
puj pike ne vazi....
ne zaboravite samo da ce opet za godinu ili dve, neko pametan da izvadi slinu iz nosa, onako dokon, da od nje napravi kuglicu, i kaze, ajmo sad....
ajmo sad euro 4 !
jexxga dosta je vise ovih kanti sa euro 3, ajmo sad euro 4 pa ko moze neka radi...
ljudi , bice tako.....
truckdriverr
truckdriverr
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Sub 13 Okt 2012, 22:04

kolega,ne se sekiras...radices tad sa euro 4 autom....ali gazdinim....svima je jasno cemu sve ovo vodi....oslabiti,unistiti,poniziti taxistu do te mere da nece ni gorivo moci da sipa...zbog ne ekonomskih uslova u kojima godinama radi,dosao je u situaciju da nemoze ni gorivo da zaradi da sipa,o autu da ne pricamo...tu na red dolaze njihovi automobili,ti prinudjen prihvatas da radis za platu,tako i velika vecina ostalih...sledi ekonomska cena,normalna cena za zaradu ali ne ide tebi vec gazdama.....

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Sub 13 Okt 2012, 22:51

Gazdama bi i ova cena bila ekonomska(mogli bi i jeftinije)jer bi vozili verovatno vozila na metan ili plin,vozila bi radila 00-24 i gasila bi se samo u vreme servisa....Uglavnom ja planiram da se posavetujem sa svojim advokatom i da vidim sta moze da se uradi po pitanju tuzbe za E3,koliko bi to finansijski bilo isplativo,jel je bolje pojedinacna ili grupna tuzba....Pa cu videti kako i sta dalje.
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od truckdriverr Sub 13 Okt 2012, 23:07

javljaj odma !
ja cu se u pon raspitati jel sam cuo da je negde neka grupa taxistapodnela tuzbu i da je to stiglo do nekle....
pa javljam...
a ako bi se skupio dovoljan broj ljudi, uz advokatski tim, koji bi radio z procenat, mogli bi isterati ovu stvar u strazburu svima bi bilo lepo...
truckdriverr
truckdriverr
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Ned 14 Okt 2012, 11:44

velik broj ljudi,puno para za advokata,resenje za sve nas....nista bez advokata jer sami smo ne upuceni i slabi,ovako bi bilo malo drugacije bravo

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Ned 14 Okt 2012, 12:14

I šta na kraju,,,,vratiće nam pare??????Ej, bre, ovo je Srbija,,,ni Strazbur nam ne može ništa.Vidiš da ih je ona baba ukočila! Veselje
He, he, biće isto k'o sa akcizama-pare će vi vrnem, kad gi obrnem! Veoma srecan
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4208
Godina : 68

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alhemicar Ned 14 Okt 2012, 13:03

Sa presudom suda i te kako bi novac bio uplacen na ovaj ili onaj nacin,pogotovo ako bi u pitanju bila grupna tuzba od npr.100 ili vise ljudi(mada i pojedincu bi morali da isplate)sud je sud.E sad proces bi sigurno bio dug i iskidao bi zivce mnogima a sa presudom se nije saliti jer se zna posledica ako se ne ispostuje sud(Citaj Zatvor).Sto se tice puno para za advokata(sto kaze mia) to je istina ali se on/ona/oni isplacuje na kraju kroz procenat od 5-10% u zavisnosti od toga koliko slucajeva vodi,verovatno bi u startu bio potreban novac samo za pokretanje tuzbe.
Ja sam Magnume dozvolu i dobio u procesu protiv grada Beograda i tada je ustavni sud nalozio da se upisem u registar lica za obavljanje auto-taksi delatnosti,da nije bilo te presude skoro sam siguran da ni danas ne bih imao dozvolu.
Alhemicar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od struja Ned 14 Okt 2012, 17:33

Momci,to je jako pametna ideja.
Treba se raspitati i krenuti u caprkanje.Jeste da je bila susa i da je zemlja jako tvrda ali uz malo zalivanja se moze iskopati rupa za postavljanje sigurnog i cvrstog oslpnca.
struja
struja
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2103

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Ned 14 Okt 2012, 17:53

Moze,itekako...mislio sam sto vise nas,to ce nas manje kostati advokat,on vodi proces pa vodi...njegov postotak se dogovara....da li ste svesni da zajednickim snagama uz advokatski tim mozemo da izguramo sta god zelimo...podseticu da smo za kupovinu auta u proseku potrosili svako po bar 5000eur,mogli smo sajam Beogradski da kupimo.....sve se moze kad je puno ljudi zajedno

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Uto 16 Okt 2012, 19:25

Ja, osam i po....sa srpskom papirologijom , celih 10.000, naravno, u Europskoj valuti! place
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od miamilojevic Uto 16 Okt 2012, 22:53

A ja od 2004 do 2007 god 12000 sarenih,od 2008 do 2011,8000 sarenih,i trenutno sa ufurom od tadasnjih 13000 sarenih,,,sve kredit do kredita sa ranijom otplatom affraid

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Čet 18 Okt 2012, 18:28

affraid affraid affraid iiiiiiiii, lele, ja mislio da sam najgrđi,,,,,,,,,,
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od truckdriverr Sre 24 Okt 2012, 21:59

pa ljudi, aj onda da vidimo nesto.....
pazite, grupa advokata, advokatska kancelarija, oni ce da pristanu na jedan na to da nas zastupaju, jel su tu pare ooooogrommnne...
taj procenat od 15 % bio bi pun pogodak za njih, i za nas....
ajd , ako neko nesto zna, ako je neko imao neki kontakt sa nekima, aj ti brate alhemicar, ti ako znas te advokate koji su tebi isteravali to , aj ko god sta zna.....
truckdriverr
truckdriverr
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maradona Sub 27 Okt 2012, 02:36

Nezavisnost je trebao da tuzi grad za euro3 jos pre par godina,ja potpisao,lupio pecat,a gde je zavrsio papir,ne znam,kao i od ostalih clanova,ocigledno nije ni predat gde treba,ako neko zna nesto o ovome ,neka kaze...ja znam da sam to uradio u sindikatu,a da li su oni predali ili ti tuzili to ne znam.....pozdrav

maradona
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1833
Datum upisa : 17.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od microb Sub 27 Okt 2012, 08:40

ja znam sve o tome i daću ti kompletan odgovor, ali tek pošto se opredeliš šta je suvišno u tvom postu:
ocigledno nije ni predat gde treba
ili
a da li su oni predali ili ti tuzili to ne znam
pozdrav Veselje
microb
microb
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 259
Datum upisa : 15.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Sub 27 Okt 2012, 09:08

'Ajde sitni, pevaj, obaveštavaj! bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od microb Sub 27 Okt 2012, 09:28

pazi, jedna opaska je potpuno zlonamerna pa se plašim da će moj odgovor u tom tonu , možda, uvrediti nekoga, a opet druga, koja je poštenija, me navodi na misao da bih pogrešio. zato je bolje da sačekamo malo. Veselje

sta je sa tuzbom za evro 3  Voyeur_thumb%5B3%5D
pojavio se i perica Veoma srecan
microb
microb
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 259
Datum upisa : 15.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od magnum Sub 27 Okt 2012, 10:25

Nemam ništa protiv, Nažalost, kroz vekove je dokazano, mi smo takav narod.Bilo bi čudo da se sindikati ujedine i rade pravu stvar za sve nas.Uvek će biti, neko za i neko protiv.A opet, uvek ispaštamo samo mi.
Bilo bi i ludo i čudo kad bi rekli, okej, sad su oni gore, hajde da im pomognemo time što im nećemo smetati i podmetati klipove pod točkove.
Počinjem ličnim primerom,mada i dosad nisu imali problema sa mnom , osim moje pisane i ovde objavljene reči.
SITAB se na neki način probio i postao sindikat koji trenutno vodi glavnu reč za naše dobro.Hajde da im pomognemo tako što ih nećemo kritikovati dok se ne vide rezultati njihovog rada.! bounce
magnum
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od brada Sub 27 Okt 2012, 11:10

Za ovo što ste me zasmejali do suza "na sabajle" obadvojca imate piće u "Kasini".
Poz...

brada
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 155
Datum upisa : 15.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh