Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Ubistva i napadi na taksi vozače

Strana 6 od 11 Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sledeći

Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od pizon taj Čet 02 Jun 2011, 18:16

pauk 523 ::Ti si u pravu,ali prvo intervenišeš pa posle detaljišeš
Veruj da sam toliko puta intervenisao da sam nauciokako i za koga da intervenisem,a bilo je dosta situacija u kojima me je bilo sramota sto sam se uopste pojavio.Ne bih da navodim detalje,verujem da znas o cemu pricam.
avatar
pizon
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 223
Location : banana republika
Datum upisa : 11.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od pauk 523 taj Čet 02 Jun 2011, 18:43

Znam
avatar
pauk 523
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 93
Location : zemun
Datum upisa : 03.04.2009

Nazad na vrh Ići dole

Taksisti oteli BMW preteći nožem

Počalji od Zokenzi taj Uto 07 Jun 2011, 21:07

Kragujevačka policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati dvojici Beograđana za koje su sumnja da su izvršili krivično delo razbojništva, kada su uz pretnju nožem oteli taksi vozilo marke BMV.

Reč je o Aleksandru N. (22) i Vladimiru D. (34) iz Beograda, koji će nakon isteka mere zadržavanja biti lišeni slobode i uz krivičnu prijavu sprovedeni Istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

Oni su brzom i efikasnom akcijom policijskih službenika, nakon sprovedene blokade puteva uhapšeni na području Topole .

U saopštenju se navodi da postoje osnovi sumnje da su Aleksandar N. i Vladimir D. kao putnici u taksi vozilu od vozača Živojina A. (37) na putu Kragujevac - Mladenovac u selu Vlakča, uz pretnju nožem oduzeli vozilo.


http://www.mondo.rs/s208325/Info/Hronika_i_Drustvo/Taksisti_oteli_BMW_preteci_nozem.html

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Taksisti oklagijom razbio glavu

Počalji od Zokenzi taj Pon 15 Avg 2011, 22:05

СУ­БО­ТИ­ЦА – Пе­тар Да­мја­но­вић, во­зач „Ха­ло так­си­ја“ из Су­бо­ти­це, је­два је из­ву­као жи­ву гла­ву ка­да га је окла­ги­јом пре­ту­као мла­дић ко­га је пре­ве­зао од Су­бо­ти­це до Ка­њи­же. Пре­ма не­зва­нич­ним са­зна­њи­ма, над­ле­жни ор­га­ни тра­га­ју за на­па­да­чем ко­ји је од ра­ни­је по­знат по­ли­ци­ји као нар­ко­ман.

Су­бо­тич­ког так­си­сту је за­у­ста­ви­ла му­ште­ри­ја, мла­дић стар 19 го­ди­на, и уна­пред му пла­тио део во­жње од Су­бо­ти­це до Ка­њи­же. Ка­ко су се по­го­ди­ли, оста­так нов­ца Да­мја­но­вић је тре­ба­ло да до­би­је по окон­ча­њу во­жње.

– У сво­је так­си во­зи­ло при­мио сам мла­дог пут­ни­ка. Мо­лио је да део ра­чу­на пла­ти нов­цем ко­ји ће узе­ти из ку­ће, ка­да бу­де­мо сти­гли. Ја сам се сло­жио и све смо се ле­по до­го­во­ри­ли, а за­тим кре­ну­ли пре­ма Ка­њи­жи – при­ча Да­мја­но­вић и до­да­је да су му­ште­ри­ја и он то­ком во­жње раз­го­ва­ра­ли нор­мал­но.

– Ни­шта ни­је ука­зи­ва­ло да ће ме, са­мо по­ла са­та ка­сни­је, сна­ћи грд­не не­во­ље. На­ро­чи­то ни­сам ни­шта сум­њао, по­што деч­ко има са­мо два­де­се­так го­ди­на. Ме­ђу­тим, ка­да смо сти­гли на од­ре­ди­ште, мла­дић ме је по­звао у стан, где је тре­ба­ло да, ка­ко је ре­као, оста­так нов­ца узме од сво­јих ро­ди­те­ља и ре­гу­лар­но ис­пла­ти во­жњу – при­ча Пе­тар.

Ка­да је так­си­ста ушао у стан, мо­мак је му­ње­ви­том бр­зи­ном ре­а­го­вао, до­хва­тио окла­ги­ју и уда­рио не­срећ­ног чо­ве­ка.

– Од удар­ца сам по­ср­нуо и пао, а он­да је усле­дио и дру­ги. Не­ка­ко сам ус­пео да му, она­ко кр­вав, от­мем окла­ги­ју из ру­ке, а он је по­бе­гао из со­бе. Ме­ђу­тим, ка­да сам кре­нуо на­по­ље из ста­на, мла­дић ми се пре­пре­чио, др­же­ћи у ру­ка­ма два но­жа. Сва­шта ми је у мо­мен­ту про­шло кроз гла­ву. Згра­био сам, ни сам не знам ка­ко, сто­ли­цу и ус­пео да га од­гу­рам. Ис­тр­чао сам из ста­на, сео у во­зи­ло и кре­нуо за Су­бо­ти­цу, да не би би­ло ве­ћег зла и не­во­ље – ка­же Пе­тар, ко­ји је сво­јим так­си­јем оти­шао у бол­ни­цу и за­вр­шио са два ша­ва на гла­ви.

Слу­чај је за­тим при­ја­вио по­ли­ци­ји, а ис­тра­га је у то­ку.

С об­зи­ром да је већ од­ра­ни­је по­чи­ни­лац по­знат по­ли­ци­ји, ре­ша­ва­ње слу­ча­ја је олак­ша­но. Ка­ко са­зна­је­мо, ра­ди се о мом­ку ко­ји кон­зу­ми­ра дро­гу, и за­то има по­ли­циј­ски до­си­је, а Пе­тар не оче­ку­је ни­ка­кву на­док­на­ду, ни­ти ће под­не­ти при­ја­ву, али ка­же да је ми­слио да су бар днев­не во­жње без­бед­не за так­си­сте, ко­ји но­ћу че­сто до­жи­вља­ва­ју и прет­ње оруж­јем, а не са­мо окла­ги­јом.


http://www.pravda.rs/2011/08/12/taksisti-oklagijom-razbio-glavu/

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Opljačkao taksistu u Vrnjačkoj Banji

Počalji od Zokenzi taj Pet 07 Okt 2011, 21:27

VRNJAČKA BANJA - Protiv Vanje Š. (25) iz Trstenika policija je podnela krivičnu prijavu zbog razbojništva i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih naprava.
U policijskom saopštenju se navodi da se sumnja da je Vanja Š. 2. oktobra u 1 sat posle ponoći posle završene taksi-vožnje u Ulici Velibora Markovića u Vrnjačkoj Banji, oduzeo novac od taksiste “Euro taksija” iz Čačka Slavoljuba R. (22).
Prilikom legitimisanja i pregleda policija je kod Vanje Š. pronašla gasni pištolj i šest metaka.
Krivična prijava protiv osumnjičenog dostavljena je Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, dodaje se u saopštenju.


http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/281761/Opljackao-taksistu-u-Vrnjackoj-Banji

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Zokenzi taj Pon 05 Dec 2011, 21:00

Policija u Vladičinom Hanu podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u tom gradu protiv Miroslava V. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.
Kako je navedeno u saopštenju postoje osnovi sumnje da je Miroslav V. u četvrtak, 1. decembra, posle ponoći u selu Bogoševo, lovačkim karabinom i pištoljem pretio taksisti koji ga je dovezao do navedenog sela.
Miroslav V. je od taksiste oduzeo novac i vozilo kojim se udaljio u nepoznatom pravcu, nakon čega ga je policija pronašla.
Tužilaštvo je stavilo zahtev za sporovođenje istrage protiv navednog lica, a istražni sudija mu je odredio pritvor do mesec dana.


http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/lovackim-karabinom-pretio-i-opljackao-taksistu-156958.php

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Dva napada na taxi vozila za 10 min.

Počalji od njonja taj Pon 02 Jan 2012, 10:46

Srecna vam nova godina! E pa da overimo pocetak nove godine. Meni je krenulo burno: 01.01.2012. oko 04.30h. napad na moje vozilo na starom sajmistu kod pauka. Otisao po stranke na parking bisera, pokupio ih i krenuo ka gradu. U povratku ispred rampe pauka fin mladic stoji nasred puta tako da nemogu da prodjem, stajem sa sve strankama u autu i taj divan mladic se pomera lagano. Niotkuda se svorio drugi divan mladic, koji se nicim izazvan zalece na moje staklo i iz sve snage udara u njega, srecom nedovoljno jako da bi ga razbio. Pokusam da otvorim vrata da izadjem da popricam sa finim mladicima, medjutim jedan od njih nogom u moja vrata iz sve snage, drugi tablu na krovu pesnicom itd. Pomerim se desetak metara dalje da bih izasao da popricamo kad devojke koje sam povezao krecu da vriste i mole me da pobegnemo, ja pogledam i imam sta da vidim njih 4,5 trci ka nama. I naravno pedala gasa da mi ne unakaze auto. Ovako sam ostao bez kviska i sa finim ulubljenjem na vratima! Kasnije se nadjem sa kolegom i kroz pricu ustanovimo da su i njega napali isti momci 5 min. posle mene. Njemu su razbili far i zaradio je jedno dva ulubljenja na limu doduse blazeg oblika nego ja. Murije naravno ni na puskomet kada ti treba... I sta sad kome da se zalim da mi plati stetu? Ili da se vodim onom narodnom cuti moglo je i gore, dobro si prosao mogli su da te ubiju itd.. Pun mi je qrac vise toga da izigravamo glinene golubove!!! Da ima zakona kao sto ga nema ovakvima metak u celo das izjavu u muriji napao me stranke posvedoce i ides kuci a on na hladjenje. Prestali bi posle dva slucaja da nas cackaju i puste da zaradjujemo za hleb deci. ;;qwu:
avatar
njonja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 20
Godina : 43
Location : Beograd, Vozdovac
Datum upisa : 26.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od magnum taj Pon 02 Jan 2012, 16:49

Isti slučaj i da ti uđu ili razvale vrata na stanu! place
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 61
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od fica taj Sre 04 Jan 2012, 00:07

njonja ::Srecna vam nova godina! E pa da overimo pocetak nove godine. Meni je krenulo burno: 01.01.2012. oko 04.30h. napad na moje vozilo na starom sajmistu kod pauka. Otisao po stranke na parking bisera, pokupio ih i krenuo ka gradu. U povratku ispred rampe pauka fin mladic stoji nasred puta tako da nemogu da prodjem, stajem sa sve strankama u autu i taj divan mladic se pomera lagano. Niotkuda se svorio drugi divan mladic, koji se nicim izazvan zalece na moje staklo i iz sve snage udara u njega, srecom nedovoljno jako da bi ga razbio. Pokusam da otvorim vrata da izadjem da popricam sa finim mladicima, medjutim jedan od njih nogom u moja vrata iz sve snage, drugi tablu na krovu pesnicom itd. Pomerim se desetak metara dalje da bih izasao da popricamo kad devojke koje sam povezao krecu da vriste i mole me da pobegnemo, ja pogledam i imam sta da vidim njih 4,5 trci ka nama. I naravno pedala gasa da mi ne unakaze auto. Ovako sam ostao bez kviska i sa finim ulubljenjem na vratima! Kasnije se nadjem sa kolegom i kroz pricu ustanovimo da su i njega napali isti momci 5 min. posle mene. Njemu su razbili far i zaradio je jedno dva ulubljenja na limu doduse blazeg oblika nego ja. Murije naravno ni na puskomet kada ti treba... I sta sad kome da se zalim da mi plati stetu? Ili da se vodim onom narodnom cuti moglo je i gore, dobro si prosao mogli su da te ubiju itd.. Pun mi je qrac vise toga da izigravamo glinene golubove!!! Da ima zakona kao sto ga nema ovakvima metak u celo das izjavu u muriji napao me stranke posvedoce i ides kuci a on na hladjenje. Prestali bi posle dva slucaja da nas cackaju i puste da zaradjujemo za hleb deci. ;;qwu:
A da ti nije simptomaticno mesto gde ti se to dogodilo kolega i nezapitas li se da nisi mozda zasmetao tim ekipama (ja ih zovem ciganska taksi mafija) koje rade na tom mestu.Inace za novu godinu deo te ekipe je bio okupirao ostrvce na pocetku knez mihailove i to je bilo njihovo i nicije vise.Misljenja sam da ce na tom mestu gde ti se to dogodilo takvih napada biti sve vise jer ko je probao tu da se umesa znace o cemu pricam i prepoznace interesne grupe kojima odgovara da regularni pocnu da izbegavaju mesto zbog napada i razbijanja automobila.

fica
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 132
Godina : 48
Location : NBGD
Datum upisa : 25.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od padobranac taj Sre 04 Jan 2012, 05:33

njonja ::Srecna vam nova godina! E pa da overimo pocetak nove godine. Meni je krenulo burno: 01.01.2012. oko 04.30h. napad na moje vozilo na starom sajmistu kod pauka. Otisao po stranke na parking bisera, pokupio ih i krenuo ka gradu. U povratku ispred rampe pauka fin mladic stoji nasred puta tako da nemogu da prodjem, stajem sa sve strankama u autu i taj divan mladic se pomera lagano. Niotkuda se svorio drugi divan mladic, koji se nicim izazvan zalece na moje staklo i iz sve snage udara u njega, srecom nedovoljno jako da bi ga razbio. Pokusam da otvorim vrata da izadjem da popricam sa finim mladicima, medjutim jedan od njih nogom u moja vrata iz sve snage, drugi tablu na krovu pesnicom itd. Pomerim se desetak metara dalje da bih izasao da popricamo kad devojke koje sam povezao krecu da vriste i mole me da pobegnemo, ja pogledam i imam sta da vidim njih 4,5 trci ka nama. I naravno pedala gasa da mi ne unakaze auto. Ovako sam ostao bez kviska i sa finim ulubljenjem na vratima! Kasnije se nadjem sa kolegom i kroz pricu ustanovimo da su i njega napali isti momci 5 min. posle mene. Njemu su razbili far i zaradio je jedno dva ulubljenja na limu doduse blazeg oblika nego ja. Murije naravno ni na puskomet kada ti treba... I sta sad kome da se zalim da mi plati stetu? Ili da se vodim onom narodnom cuti moglo je i gore, dobro si prosao mogli su da te ubiju itd.. Pun mi je qrac vise toga da izigravamo glinene golubove!!! Da ima zakona kao sto ga nema ovakvima metak u celo das izjavu u muriji napao me stranke posvedoce i ides kuci a on na hladjenje. Prestali bi posle dva slucaja da nas cackaju i puste da zaradjujemo za hleb deci.

a da ipak kolega niste pokusali da svratite do organa reda. mozda oni ipak nesto rade.
sta ako slucajno u tom pauku postoji poneka kamera nadzora koja mozda ipak nesto uhvatila. sta da ste vas dvojica ipak prijavili slucajeve mozda bi ipak neko odreagovao. mozda je nekom od inspektora brat ili zet ili ti neki rodjak taksista pa mozda razumeju. mozda a mozda i ne.
ovako ce ostati na forumu a tamo neka grupa ce mozda nedaj boze opet to ponoviti danas sutra ili ko zna kad.
ipak srecna vam nova godina i neponovilo se
avatar
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od brat saja taj Sre 04 Jan 2012, 06:59

Ma od tih cigana bih ja sapun i dugmice napravio.Eeee,to je četrdesetih bilo mnogo lepo rešeno.
avatar
brat saja
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 599
Godina : 45
Datum upisa : 01.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od njonja taj Sre 04 Jan 2012, 15:04

E drage koleze, bio juce da proverim kamere na pauku i lik koji me sacekao tamo kaze da je radio tu noc i video sta se desilo. Uzeo mi telefon kao zvace kad pregledaju snimak ako bude od koristi mada mi je odmah rekao da neveruje da ce se ista videti jer je bila magla! Videcemo! A za ove ekipe znam i neverujem da su oni jer mi je ovaj lik rekao da su i njegovom kolegi koji radi u parking servisu razbili auto ti isti momci. Onda im ni to nije bilo dosta pa su redom lupali sve koji su bili parkirani u blizini. Sad idem na NBGD. da prijavim posto mi ovi iz A. Neta traze potvrdu od policije da su mi uzeli kviska, pa tek onda da mi oni izdaju potvrdu da nemam kviska. Znaci moram da prijavim zandarima! I onu noc bih ja prijavio samo da sam naleteo na njih, cak bi se i vratio sa njima! Nego ih nije bilo ni na puskomet, devojke u kolima prestravljene mole da ih odvezem kuci itd.. Splet nesrecnih okolnosti! Nego ako neko od vas ima nekog u doticnom parking servisu nebi bilo zgoreg da probamo da malo stvar poguramo jer neverujem da ce se ovi iz pauka bas pretrgnuti od trazenja snimka! Voleo bih da uspem da pronadjem momke da lepo popricamo i da im kazem da to sto su uradili nije lepo!!!
Hvala na pdrsci, tek mi je sad malo lakse kad vidim da je ovo ipak nekog zanimalo! Twisted Evil
avatar
njonja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 20
Godina : 43
Location : Beograd, Vozdovac
Datum upisa : 26.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od padobranac taj Sre 04 Jan 2012, 17:45

nemoj da ih trazis. verujem da ti hoces da lepo popricas ali ne daj boze mozda oni nece. nego kod inspektora a on ce dalje po sl duznosti i dobiti snimak i uzeti izjave. a taj iz parking servisa morace da svedoci ako se makar malo pritisne.
i jos nesto. na inspektora moras malo vrsiti pritisak, tj biti malo dosadan svakih7, 10, 15 dana.
i zamolio bih te da mu budes dosadan. da bi ih inspektor nasao i "lepo" popricao sa njima. onda se nekom od nas ovako nesto nece ponoviti.
unapred zahvalan
avatar
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od pizon taj Sre 04 Jan 2012, 20:06

Sinoc je napadnut kolega iz Beo taksija,poslednje sto sam cuo je da je bila guzva u urgentnom.Vise informacija mozda sutra...
Sto se tice sajmista moguca su razna scenarija,od ludih klinaca koje stalno srecemo nocu pod raznim uticajima koji iz cistog mira zele da prave gluposti(vozili ste sigurno takve i slusali kako idiu da se biju i sl),a sasvim je moguce da je neki divljak pokrao nekoga od njihovih pa idu da se svete na prvom koji naidje.
Policija u glavnom reaguje kada se sve zavrsi,osim ako im nije dosadno pa hoce malo da treniraju i od njih uglavnom nema vajde ali u svakom slucaju treba ih obavestiti da ne bi neko drugi naleteo..
Pitanje je da li bi se nesto preduzelo i da padne neka veca krv,jer do sada nije,ne daj boze nikome!!!
U Nisu vec tri godine nema nacelnika policije,vlada pravi divlji zapad,tuce,pucnjave,nozevi,a cesto su na meti slucajni prolaznici i taksisti.
Jako malo se o tome prica,a jos manje radi na resavanju.
Ne izlazite iz kola,udaljavajte se kako god znate i umete sa tog mesta i zovite 92 cak i kad mislite da ste se izvukli.SRECNO!
avatar
pizon
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 223
Location : banana republika
Datum upisa : 11.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od padobranac taj Sre 04 Jan 2012, 20:41

saglasan
avatar
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Zokenzi taj Čet 05 Jan 2012, 23:24

njonja ::...Kasnije se nadjem sa kolegom i kroz pricu ustanovimo da su i njega napali isti momci 5 min. posle mene. Njemu su razbili far i zaradio je jedno dva ulubljenja na limu doduse blazeg oblika nego ja. Murije naravno ni na puskomet kada ti treba...
Da si ODMAH zvao 92, možda bi i stigli dok kolegi demoliraju auto nisam odavde

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od njonja taj Pet 06 Jan 2012, 14:47

Koleze, bio u supu da prijavim napad i lomljenje kviska. Necete verovati sta mi je gosn siljokuran koji mi je uzimao izjavu rekao! Sve ja njemu ispricam kao i vama u predhodnim javljanjima, a on ce meni: OK dobicete potvrdu za lomljenje kviska i nestanag istog ali nemoj da se nadate da ce neko od inspektora pokrenuti istragu jer je suvise mala vrednost kviska i niko nece da se mlati oko toga. Bas tim recima, ja kazem ali meni je i auto ostecen i ja sam pobegao da ga nebi skroz unakazili, i kolegi su ostetili auto i neka parkirana vozila kako mala steta? Sve je to u redu evo vama potvrda i nemojte previse ocekivati! Sad ja razmisljam za gospodu policajce je sve mala vrednost, dok nepadne krv nasa ili banditska, a onda sta mu bi ne mogu da verujem bio je dobar decko uvek se javljao neverujem da je trojicu ubio!? Gvozdje za pojas i nedaj Boze sledeceg puta ja prasim pa nek drugi ispravljaju krive drine, bar ce mi slika izaci u novinama! ;fper;
avatar
njonja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 20
Godina : 43
Location : Beograd, Vozdovac
Datum upisa : 26.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od magnum taj Pet 06 Jan 2012, 16:52

Ma, za njih je i njihova krv mala vrednost.
Vidiš da ih upucavaju gde stignu.Mi bar , kad se tako nešto desi nekom od naših, okačimo flor na antenu i napravimo pometnju po gradu.
A oni ni flor, a pometnju prave samo za pare, mislim kad im zamale i zafale!I kad narod više nema da stavi u saobraćajnu prilikom "rutinske kontrole"!
E, da, i jedva čekaju da ti nađu neko 'ladno (pajser, bezbolna palica, ključ za točkove) , a ako je nož, mačeta,vou.................a za pucu,,,ijaaaaao, o'ma si optužen za nošenje, puštanje u promet-niko nije znao da mi objasni šta to znači-vatrenih i eksplozivnih sredstava.....Dok dlanom o dlan slika ti je sa sve inicijalima u novinama i na TVu.Napraviše od tebe neprijatelja države br.1.
A oni što napraviše sve ovo i nama i policiji i ostalom gologuzom narodu,,,,njih možete videti svakoga dana na početku informativnog programa!
Od Boga vam zdravlje i sretno vam Badnje veče! Veselje
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 61
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od njonja taj Ned 08 Jan 2012, 10:08

Da znas koleza da si u pravu, to mi nije palo na pamet, mozda da sam gospodi policajcima ponudio novcanu nagradu ako mi pronadju prestupnike mozda pi prionuli na posao. Zaboravio sam koliko vole sustecu monetu! Hristos se rodi! bravo
avatar
njonja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 20
Godina : 43
Location : Beograd, Vozdovac
Datum upisa : 26.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od padobranac taj Pon 09 Jan 2012, 17:59

a kad si vec krenuo da probas na visoj instanci. tipa pretpostavljenog ili unautrasnje kontrole. kaoooooooooo ovaj ne radi pa sam dosao da pitam vas.
avatar
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Zokenzi taj Čet 26 Jan 2012, 21:08

Jedan od vinovnika pet pljački i otmice u Vršcu i Beloj Crkvi je i Nikola Janković (18), sin v. d. direktorke Doma zdravlja u Beloj Crkvi Olivere Janković, eksluzivno saznaje „Alo!“ od izvora u srpskoj policiji.

Janković je sa svoja dva prijatelja, Nikolom Radosavljevićem (18) i maloletnim S. N. (15), uhapšen u petak uveče u akciji Policijske uprave Pančevo.
Trojica uhapšenih momaka se sumnjiče da su otetim taksi vozilom sa vozačem u gepeku za manje od sat vremena opljačkali pet radnji.
- Razbojnici su svoj pohod započeli u 19 sati, kada su pozvali taksi. Kad je taksista stigao, uz pretnju pištoljem su mu oteli vozilo. Taksistu su potom izvukli iz auta i zaključali u gepek. U 19.15, na meti im se prvo našla radnja „Tedi“, iz koje su uzeli 16.000 dinara, 15 minuta kasnije su opljačkali prodavnicu „Lana“ i uzeli 65.000 dinara, a u 19.45 su opljačkali radnju u Jasenovu, iz koje su uzeli 74.000 dinara, i još dve prodavnice - objašnjava naš sagovornik u MUP-u.

Kada je policija posle dojave o pljačkama krenula za njima, razbojnici su u mestu Straža sleteli s puta, izašli iz auta i razbežali se po njivama, ali ih je policija pronašla i uhapsila. Taksista, koji je sve vreme bio u gepeku, s povredama je prevezen u vršačku bolnicu i nalazi se van životne opasnosti.
Majka uhapšenog momka, doktorka Olivera Janković, specijalista interne medicine, imenovana je početkom marta prošle godine za v. d. direktora Doma zdravlja u Beloj Crkvi nakon što je skupštinska većina smenila starog direktora dr Veroljuba Dragodana. U nameri da od nje čujemo nešto više o hapšenju njenog sina, pozvali smo je, ali nismo uspeli da je pronađemo. Kako nam je rečeno, ujutru je bila zauzeta pacijentima, a kasnije smo obavešteni da je otišla kući.


http://www.alo.rs/vesti/45600/Sin_direktorke_oteo_taksistu

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od njonja taj Čet 26 Jan 2012, 22:40

Koleze nista od svega toga, bili ste u pravu od samog pocetka. Boli k...c sve za nas, ako se sami nebudemo pomagali (cega je sve manje na zalost) nikoga mi ne zanimamo niti nasi problemi. Dizem ruke od svega i dalje jurnjave za finim mladicima jer sam svuda nailazio na zatvorena vrata! Oni ce se sigurno pojaviti u nekom novom napadu na nas (nedaj boze nikom), posto prolaze nekaznjeno niti bilo koga zanima da ih pojuri. Ako se slucajno desi da na mene nalete citacete u novinama provereno!!! Srecno i neka vas Bog cuva!
;wpw;
avatar
njonja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 20
Godina : 43
Location : Beograd, Vozdovac
Datum upisa : 26.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od padobranac taj Čet 02 Feb 2012, 18:17

sva sreca kolega pa se izkontrolisaste, te ne uradiste isto sto i iznervirani gospodin u supu cukarica!
avatar
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od njonja taj Čet 02 Feb 2012, 21:03

Mozda bi trebalo...A? hihihi
avatar
njonja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 20
Godina : 43
Location : Beograd, Vozdovac
Datum upisa : 26.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od miamilojevic taj Čet 02 Feb 2012, 23:32

Jeste,i onda za koju godinicu napises knjigu kao Zare i obogatis se......odma izracunas dnevnicu,bolju nego na taxiju....mnogo bolju....sad je fora da zveknes nekoga,po mogucstvu vise njih,sto vise to bolja prodaja

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od fica taj Čet 02 Feb 2012, 23:58

njonja ::Koleze nista od svega toga, bili ste u pravu od samog pocetka. Boli k...c sve za nas, ako se sami nebudemo pomagali (cega je sve manje na zalost) nikoga mi ne zanimamo niti nasi problemi. Dizem ruke od svega i dalje jurnjave za finim mladicima jer sam svuda nailazio na zatvorena vrata! Oni ce se sigurno pojaviti u nekom novom napadu na nas (nedaj boze nikom), posto prolaze nekaznjeno niti bilo koga zanima da ih pojuri. Ako se slucajno desi da na mene nalete citacete u novinama provereno!!! Srecno i neka vas Bog cuva!
;wpw;
Kolega ako te interesuje gotovo 90% SAM SIGURAN DA SU TVOJI NAPADACI sa Starog Sajimista jer sve ekipe koje tamo rade od divljih taksista do naplacivaca parkinga su iz tog naselja pa ako si nekog zapamtio promuvaj se malo po tom naselju.

fica
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 132
Godina : 48
Location : NBGD
Datum upisa : 25.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od njonja taj Pet 03 Feb 2012, 16:00

Hvala kolega na brizi, ali ja sumnjam da su to ekipe o kojima pricas jer su kasnije izlupali i neka parkirana vozila ispred pauka. Vec sam pisao o tome. U svakom slucaju cu obratiti paznju kad me put nanese tuda. Veoma bih se radovao nasem ponovnom susretu!!! Twisted Evil
avatar
njonja
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 20
Godina : 43
Location : Beograd, Vozdovac
Datum upisa : 26.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

...a jedan taksista je pretučen kod Ušća

Počalji od Zokenzi taj Ned 05 Feb 2012, 23:19


_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od a1109 taj Čet 16 Feb 2012, 07:49

Nemoguće da niko ne zna zbog čega je pretučen taksista.Zašto svibeže od te priče?

a1109
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 161
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od magnum taj Pet 17 Feb 2012, 21:20

Kaži ako znaš! bounce
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 61
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Klinci pretukli taksistu

Počalji od Zokenzi taj Ned 25 Mar 2012, 22:12


_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Umalo izgubio glavu zbog zalupljenih vrata

Počalji od Zokenzi taj Pon 07 Maj 2012, 21:46


_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od pauk 523 taj Uto 08 Maj 2012, 03:19

Ponovo slobodna interpretacija novinara.
Ovde je sve tako jasno i ko je i zasto zalupio vrata i koja je grupa "ljudi"u pitanju.Koliko puta mi je doslo da uradim isto..
avatar
pauk 523
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 93
Location : zemun
Datum upisa : 03.04.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od miamilojevic taj Uto 08 Maj 2012, 19:23

Bolje da pise "nesrecni mladic" u novinama nego "nesrecni taxista".....sigurno su ga maltretirali na neki nacin....verovatno je to bio spas od linca i siguran sam da bi to svako od nas uradio u toj situaciji

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od ATILA NS 1020 taj Sre 09 Maj 2012, 00:46

miamilojevic ::Bolje da pise "nesrecni mladic" u novinama nego "nesrecni taxista".....sigurno su ga maltretirali na neki nacin....verovatno je to bio spas od linca i siguran sam da bi to svako od nas uradio u toj situaciji
Svugde smo omraženi!! Ovaj taxista je trebalo da parkira auto,da izađe napolje i umesto da mu skaču po autu dopusti im da mu skaču po lobanji,pa valjda bi onda napisali nesretni taxista!!

;fper;
avatar
ATILA NS 1020
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 164
Godina : 43
Location : novi sad,telep
Datum upisa : 06.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od pizon taj Ned 10 Jun 2012, 17:46

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/323244/Uhapseni-zbog-ucenjivanja-taksista
Epilog od proslog meseca je da nemaju dovoljno dokaza.
Kako cujem neki kolega iz "Zutog" je nastradao za vikend na Makiskoj strani.Otisao po stranku a "veliki mangupi"hteli da ih vozi na silu,tukli ga i isutirali vozilo.Ako neko zna kako je kolega neka napise?.
Ovakve stvari postaju sve ucestalije,samo im se uopste ne pridaje paznja dok neko ne daj boze strada,a onda tri dana mediji i tisina.Da je slucajno pokusao da pobegne pa pregazio patiku nekom od debila,bilo bi taksista povredio nesrecnog 'mladica'.
Oprez!
avatar
pizon
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 223
Location : banana republika
Datum upisa : 11.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od brat saja taj Pon 11 Jun 2012, 07:21

Da li neko zna nesto o liku iz Zemun polja koji se vise puta vozio za dž,a onda kad dodje trenutak naplate izvadi prangiju?U pitanju je adresa Negovana Ljubinkovica 33,a kad ne dobije vozilo onda zove sa neke okolne adrese.Vise brojeva telefona mu je blokirano,ali on zove sa razlicitih kartica.U zadnjih mesec dana preko 10 kolega je prevareno,a voznje su bile od 1000 do 7300 din.Cak je jednog kolegu poslao u nabavku po bakaluk,a onda mu se izvinio sto nema da mu da pare za to sto mu je ovaj mucenik kupio.To se izdesavalo u pinku,ali sigurno on koristi i druga udruzenja,pa kao imate poziv sa te adrese,pun gas i put pod noge.
avatar
brat saja
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 599
Godina : 45
Datum upisa : 01.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Blackshadow taj Pon 11 Jun 2012, 10:31

...i sve tako dok mu sl. br. 327 ne dodje na adresu.... ;;qwu:


Poslednji izmenio Blackshadow dana Pon 08 Okt 2012, 11:04, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 805
Location : Vozdovac
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od brat saja taj Pon 11 Jun 2012, 11:43

I onda bude "'de si šmekeru"?
avatar
brat saja
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 599
Godina : 45
Datum upisa : 01.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Blackshadow taj Uto 12 Jun 2012, 10:14

brat saja ::I onda bude "'de si šmekeru"?
Veoma srecan Veoma srecan Veoma srecan
avatar
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 805
Location : Vozdovac
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od lektor taj Pet 29 Jun 2012, 11:44

Čujem da je u Novim Sadu napadnut naš kolega, sa foruma nam poznati Atila . Vozio je naravno finu mušteriju koja nije htela da plati vožnju i kojoj se slučajno zatekao bokser u ruci, a naš kolega mu je u samoodbrani malo izmenio profil. ;wopy;
avatar
lektor
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 234
Datum upisa : 06.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od brat saja taj Pet 29 Jun 2012, 15:12

Bravo za kolegu.
avatar
brat saja
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 599
Godina : 45
Datum upisa : 01.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Alhemicar taj Pet 29 Jun 2012, 20:41

Atila bic boziji! mrdss
avatar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 37
Location : Beograd
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od ATILA NS 1020 taj Uto 17 Jul 2012, 12:44

Evo povela se priča i o meni!! Sve je istina,samo nije bila u pitanju stranka! I kako se sve pročuje i dođe do foruma,a mali br novosađa je na forumu!
;ddoqq;
avatar
ATILA NS 1020
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 164
Godina : 43
Location : novi sad,telep
Datum upisa : 06.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Specijal taj Uto 17 Jul 2012, 17:01

Ima jaca fora od boxera. Kupimo svi elektroshocker. Kad se pojavi takav pametnjakovic zviznes ga sa 600000 volti. Pa mu skines patike uzmes novcanik i izbacis ga pored kante. Kad se preobudi nezna sta ga snaslo. A ako je pametnjakovica mozez i da je ...

Specijal
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 18
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 11.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od ATILA NS 1020 taj Sub 01 Sep 2012, 08:28

Noćas oko 2h kod NAJLON pijace u NS,Primorska ulica kafe K2 ode kolega na poziv! U pitanju je CRVENI TAXI i 6 magaraca hoće da mu uđe,rekao im da ne može i da neće da ih vozi! Nastade komešanje i guranje,traži hitnu dozvolu i u pomoć odu dva kolege! Kad dođoše imaju šta videti ova 6-orica mlate ovog jednog! Nastade opšta tuča,od ove dvojice jedan je bio sav u krvi da nisu mogli krvarenje zaustaviti,sav iscepan,a ovom drugom sedoše u auto i u centru grada kod pozorišta slupaše mu auto! Dođe interventna nikoga nisu uhvatili,ne zna se ko je vozio auto,kafić zaključan,konobarica nestala,gazda lokala takođe,policajci su rekli da će ih naći i privesti pravdi!! Pa dokle ide ovaj svet,izađeš da zaradiš za lebac,unakaze te,slupaju ti auto i ko te šiša,snalazi se kako znaš i umeš!!
place
place place
avatar
ATILA NS 1020
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 164
Godina : 43
Location : novi sad,telep
Datum upisa : 06.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od ATILA NS 1020 taj Sub 01 Sep 2012, 16:13

Kuda ide ovaj svet! Šestorica šutiraju kolegu do besvesti i dok daje i najmanje znake života ne prestaju!Prvo su prebili jednog pa onda drugog i na kraju trećeg,kako je ko stigao na lice mesta tako su ih mlatili! Ovaj treći kolega je bio u teškom stanju,svestan ali na granici iznemoglosti i života! Sva trojica su bila u takvom stanju da ih je hitna odvezla u urgentni centar! Ovaj drugi kolega je zadržan na ušivanju glave i obraza,a ovaj treći kolega je zadržan u bolnici jer se sumnja na unutrašnje krvarenje! Lično poznajem svu trojicu,radimo u istoj firmi i mogu da kažem da su dobri momci! Svi se nadamo da će ovih prvih 48sati koji su kritični za ovog trećeg kolegu proći u najboljem redu i bez komplikacija! Pre 2dana na kolegu iz moje firme vadili su nož 30cm dugo sečivo i prošlo je kako je prošlo! pored svega toga,ovom prvom kolegi je demolirana OKTAVIA,ne može zatvoriti dvoje vrata,a ovom drugom su oteli i slupali FIAT ALBEU i pobegli iz vozila!Baš me zanima reakcija nadležnih službi! Ovakvo divljaštvo ja ne pamtim,a na taxiju sam 10-a godina!Poslednji izmenio ATILA NS 1020 dana Sub 01 Sep 2012, 20:34, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
ATILA NS 1020
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 164
Godina : 43
Location : novi sad,telep
Datum upisa : 06.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Pretukli trojicu taksista, jednom oteli auto

Počalji od Zokenzi taj Sub 01 Sep 2012, 19:38

NOVI SAD -Trojica taksista, iz udruženja "Crveni taksi" pretučena su noćas ispred kafane "K2" u Primorskoj ulici u Novom saznaje Radio-televizija Vojvodine.
U Urgentnom centru nam je rečeno da su taksisti zadobili lakše telesne povrede, a da su dvojica već pušteni na kućno lečenje.
Prema nezvaničnim informacijama, nakon poziva na adresu 6-ro osoba u alkoholisanom stanju htelo je da uđe u vozilo,a kada je taksista odbio da ih vozi, počeli da ga udaraju.
Pošto je pozvao pomoć, ubrzo su došla dvojica kolega, koja su takođe pretučena.
Jednom od njih je otet auto, koji je kasnije pronađen slupan u Šafarikovj ulici.
Policija je obavila uviđaj, a za počiniocima se traga.


http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/pretukli-trojicu-taksista-jednom-oteli-auto_339632.html

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2459
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Alhemicar taj Pet 14 Sep 2012, 21:16

Juce oko 19:30 na Uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Bosanske razbojnik pretio taksisti pistoljem,opljackao ga a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

Info :Blic 00 do 24
avatar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 37
Location : Beograd
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od pizon taj Pet 14 Sep 2012, 23:41

avatar
pizon
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 223
Location : banana republika
Datum upisa : 11.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Ubistva i napadi na taksi vozače

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 11 Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu