Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

Večernje novosti o taxi prevozu

Strana 1 od 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od to je to taj Čet 10 Jan 2008, 22:17

Telefon podelio taksiste

R. Dragović, 10.01.2008 20:05:13

POPUST od 20 posto na telefonski poziv koji uz preduzeća "Alfa" i "Gold" od nedavno odobrava i "Maksis taksi" ponovo je otvorio pitanje isplativosti obavljanja taksi usluga u Beogradu. Dok ova udruženja smatraju da je popust u interesu posla i da doprinosi prometu, mnogi vozači ocenjuju da će im ova olakšica umanjiti ionako tanku zaradu.
U preduzeću "Maksis" navode da je odluka da popust vrate u upotrebu doneta u korist građana koji koriste njihove usluge.
- Ova pogodnost u interesu je ne samo naših stranaka koje će se voziti jeftinije, već i naših vozača - kaže Nenad Mikić prvi čovek "Maksisa". - Od kada smo vratili popust naši vozači imaju mnogo više posla, pa više i zarađuju.
Prema Mikićevim rečima, "Maksis" se na ovaj korak odlučio, pošto nije ispoštovan dogovor od pre godinu i po dana kojim je predviđeno da sva udruženja ukinu ovu olakšicu. Kako su pojedina udruženja sve vreme vozila sa popustom, "Maksis" je rešio da krene njihovim stopama.
Ovaj potez naišao je na nezadovoljstvo kod dela vozača ove firme, koji su napustili Udruženje. Iako je nekoliko desetina vozača uhlebljenje našlo kod drugih prevoznika naš sagovornik kaže da se to nije odrazilo na rad ovog taksi udruženja.
- Tačno je da je tridesetak vozača otišlo, mada se to ne oseća, jer nam je došlo najmanje toliko taksista iz drugih udruženja - kaže Mikić. - Reč je o ljudima željnih posla, koji kod nas više rade i bolje zarađuju.
Prvi čovek "Beotaksija" Milivoje Armuš, međutim, smatra da nije normalno da u ovim uslovima slabe zarade i visoke cene goriva odobrava i popust.
- Cena vožnje nije rentabilna ni bez olakšica za klijente - smatra Armuš. - Vraćanje popusta od strane nekih udruženja direktno vodi degradiranju gradske taksi službe. Od ovakvih poteza taksisti neće imati koristi, a na šteti će biti i građani. Popust na telefonski popust otvara prostor za manipulaciju, gde niko neće profitirati.

GRAD PO STRANI

VRŠILAC dužnosti gradonačelnika Zoran Alimpić rekao je u četvrtak da gradske vlasti nemaju ništa sa sporom taksista i Komisije za zaštitu konkurencije.
- Rešenje Komisije kojim je utvrđeno postojanje zabranjenog sporazuma između 14 taksi udruženja nije se odnosilo na nas, i povodom toga nemamo šta da preduzmemo - rekao je Alimpić. - Kako taksisti to demantuju, ovaj problem će se rešiti na sudu.
Antimonopolska komisija je krajem decembra utvrdila postojanje zabranjenog sporazuma o formiranju jedinstvenih cena, koji su sva taksi udruženja potpisala krajem 2006. godine. Komisija je ovaj dogovor ocenila kao sporazum na štetu građana.
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

"Divlji" bez automobila

Počalji od Admin taj Pon 04 Feb 2008, 23:07

SAOBRAĆAJNA inspekcija prošle godine je na delu uhvatila 60 nelegalnih taksista. Većina ih je taksirala bez papira, ili sa tablicama drugih gradova, ali bilo je i onih koji su zatečeni za volanom tuđeg automobila. Inspektori su im oduzeli vozila, a odlukom suda pet vozača i trajno je ostalo bez svojih kola. Ona su već postala vlasništvo Skupštine grada.
U istom periodu, o mušterije se ogrešilo čak 1.500 taksista - ili čak 30 svake nedelje. Toliko ih je, barem, u 2007. završilo kod sudije za prekršaje. Putnici se najčešće žale na "čudnu" tarifu, naplatu prtljaga, sporu vožnju, odbijanje vožnji po kiši i snegu, kao i neljubaznost i neurednost taksiste.
Od prošle godine inspekciji su, Zakonom o prevozu u drumskom saobraćaju, prvi put odrešene ruke u slučaju hvatanja "divljih" taksista - stekli su pravo da im privremeno oduzmu auto. Kada sud da konačnu reč i u slučaju preostalih 55 lane zaplenjenih vozila, Grad će organizovati i prvu licitaciju. Novac od prodaje tih automobila dopuniće kasu Beograda.
- Licitacija nije organizovana do sada jer je pet automobila malo, ali biće je kada se skupi još - objašnjava Uglješa Mitrović, pomoćnik sekretara za inspekcijske poslove. - Novac će se sliti u budžet Grada.
Profesionalni taksisti, sa svim dozvolama, ne moraju da strahuju da će ostati bez automobila, ali zato zbog prekršaja odgovaraju sudijama. Do sada, ipak, ni od te mere nisu previše strepeli, pošto su sudovi, zatrpani predmetima, sporo rešavali njihove slučajeve.
- Od kraja prošle godine, situacija je znatno bolja - napominje Uglješa Mitrović. - Sada to ide brže. Visina novčane kazne zavisi od prestupa, ali i samog sudije. Kreću se od 5.000, pa i do čak 80.000 dinara. Najveće kazne se izriču kada je prestup veliki, ali i kada se ponavlja više puta.
Osim inspektora, vozače sankcionišu i sama udruženja, preko svojih disciplinskih komisija. U najvećim beogradskim taksi-kućama tvrde da komisije poklanjaju pažnju svim prigovorima, a kazne za kršenje kodeksa udruženja su rigorozne. Krajnja instanca ovde je Sud časti Privredne komore Beograda, koji može taksisti da zabrani obavljanje delatnosti.

IZ PRAVILNIKA
PRAVILNIK ponašanja prema mušterijama utvrđen je gradskom odlukom. Njime se, između ostalog, šoferi obavezuju da voze najkraćim mogućem putem, da ne naplaćuju prtljag težak do 20 kilograma, da se prema putnicima ophode "sa pažnjom i predusretljivo". Propisuje se i da vozač ne sme biti odeven u kratke pantalone, šorts, majicu bez rukava, papuče...
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 227
Datum upisa : 01.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od to je to taj Pon 04 Feb 2008, 23:21

Ovo je smešno, koja jadna statistika pa samo da odu u Alfu, Gold i Alo taxi navatali bi bar 200 vozila.
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od jerotije318 taj Uto 05 Feb 2008, 07:34

Samo u Alfi ih ima min 200
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Taksimetar kuca skuplje

Počalji od Admin taj Ned 02 Mar 2008, 23:26

BEOGRADSKI taksisti od utorka će primenjivati novi cenovnik, koji je u petak odobrila Skupština grada. Nove cene veće su prosečno za 15.2 posto, a nova tarifa donosi skuplji start i vožnju u prvoj i trećoj tarifi. Uz to, najviše je poskupelo tzv. "čekanje", čija je cena od utorka veća za čak 140 dinara po času!
Prema novom cenoviku, kilometar vožnje u najčešćoj - prvoj tarifi - koštaće 44 dinara, što je za dva dinara više nego do sada. Cena vožnje u drugoj tarifi, koja važi praznikom i nedeljom od 22 časa uveče do šest časova ujutru, nije promenjena. Građani će najviše plaćati vožnju van grada (tzv. treća tarifa), koja je poskupela za osam, i iznosi 88 dinara po pređenom kilometru.
U Sekretarijatu za privredu, koje je "aminovalo" novi cenovnik, poskupljenje taksi usluga opravdavaju rastom cena na malo, kao i većim cenama goriva, automobila i rezervnih delova.
Taksisti, međutim, nisu oduševljeni ni novim, većim cenama, za koje kažu da neće bitnije popraviti položaj taksi vozača.
- Prilikom zahteva za korekciju cena vodili smo računa o interesu naših korisnika - smatra Aleksandar Bijelić, prvi čovek "Žutog taksija". - Iako je povećanje prosečno 15 odsto, smatram da se cena uobičajenih vožnji naših klijenata neće drastično povećati.
Bijelić je saglasan sa većinom beogradskih taksi prevoznika, koji smatraju da će poskupljenje nedovoljno dopuniti prazne novčanike vozača.
- Taksi služba u prestonici je ugrožena. Ove godine se planira niz rekonstrukcija mostova i ulica u Beogradu, što će drastično usporiti protok saobraćaja. Taksisti neće moći da naprave kilometražu koja obezbeđuje ekonomsko poslovanje. Uz to, širenje mreže minibusa i gradskog prevoza direktno vodi smanjenju obima posla za taksi vozače, kojih je ionako previše na ulicama - zaključuje Bijelić.
Taksi usluge poslednji put su poskupele 25. jula prošle godine, kada je "skočila" cena starta i čekanja. "Dobar dan" u taksiju tada je poskupeo za 15 dinara, dok je čas čekanja naplaćivan 80 dinara više.
Prema kalkulaciji napravljenoj u Starom dvoru, zahtev taksi asocijacija iza koga stoji 6.361 taksista i Sindikat "Nezavisnost" je - opravdan. Računica gradskih ekonomista govori da su od jula prošle godine cene na malo porasle su za 8.5 odsto, dok je gorivo poskupelo u proseku za 13.5 posto. "Prostor" za poskupljenje napravile su više cene energenata, delova, kao i zarade u privredi grada, koje su danas veće za pet posto u odnosu na prošlu godinu.

PROBLEMI
LOŠ materijalni položaj vozača - redovan je argument kojim beogradski taksisti opravdavaju zahteve za poskupljenje svojih usluga koje upućuju Skupštini grada. U prilog tome navode da su prevoznici preopterećeni nabavkom vozila sa "euro 3" motorima, što je uslov Grada za pružanje ove vrste usluga. Uz to, vozači objašnjavaju da se dažbine koje plaćaju državi stalno povećavaju. Redovno su "između dve vatre" jer, kako kažu, niske cene nose malu zaradu, dok svako poskupljenje utiče na obim posla. Poseban problem je brojka od 7. 093 registrovanih taksista, dok analize kažu da je optimalan broj u Beogradu upola manji - 4.752 vozača.
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 227
Datum upisa : 01.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Cena čeka taksimetar

Počalji od Admin taj Uto 04 Mar 2008, 16:22

POSKUPLJENJE taksi usluga za 15 odsto u utorak zvanično stupa na snagu, ali će primena novog cenovnika, po svemu sudeći, biti odložena za nekoliko dana. Razlog za pomeranje datuma povećanja cena je problem koji je nastao sa baždarenjem taksimetara po novoj tarifi.
Predstavnici taksi udruženja optužili su juče Skupštinu grada da je preuranjeno objavila poskupljenje, i time vozačima ostavila malo vremena da prilagode merne uređaje.
- Uprava za cene dužna je da obavesti Republički zavod za mere i dragocenosti, koji je ovlašćen da baždari taksimetre - objasnio je Aleksandar Bijelić, direktor "Žutog taksija". - Neshvatljivo je da to još uvek nije učinjeno.
Bijelić ističe da nije jasno kako je moguće da se dogodi da poskupljenje bude "obnarodovano" za vrlo kratko vreme, iako korekcija cena podleže proceduri koja zahteva određeno vreme.
- Taksistima je sa najavom iz grada napravljen problem, jer utorak dočekuju sa mnogo manje korisnika, a da do poskupljenja nije ni došlo - nezadovoljan je Bijelić.
Prema rečima vozača, svako poskupljenje podrazumeva i baždarenje taksimetara, koji moraju da budu podešeni prema aktuelnoj tarifi. Problem je, kažu vozači, u tome što Zavod, koji je jedini ovlašćen za prilagođavanje aparata, nema dovoljno markica koje služe kao dokaz da je instrument ispravan.


CENOVNIK
NOVI cenovnik, čija će primena, kako stvari stoje, biti odložena podrazumeva povećanje cene starta za 18, i časa čekanja za 140 dinara. Cena pređenog kilometra u prvoj tarifi, po njemu, povećana je za dva, a u trećoj za osam dinara. Vožnja u drugoj tarifi nije poskupela i iznosi 52 dinara po pređenom kilometru.
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 227
Datum upisa : 01.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Cene na baždarenju

Počalji od Admin taj Sre 05 Mar 2008, 10:04

R. Dragović, 04.03.2008 19:55:27

ODLUKA o poskupljenju cena taksi usluga za 15 odsto, koja je u utorak stupila na snagu, ponovo je podelila beogradske taksiste. Iako je korekcijom cena Skupština grada prihvatila jednoglasni zahtev više od 6.000 vozača okupljenih u 16 asocijacija, Beograđani će narednih dana vožnje plaćati po različitim cenovnicima.
Primena novih tarifa silom prilika odložena je za nekoliko dana, zbog tehničkog problema koji je nastao sa baždarenjem taksimetara. Vozači su optužili Skupštinu grada da je "istrčala" sa objavljivanjem novih cena. "Zapelo" je kod Zavoda za mere i dragocenosti - ustanove koja kontroliše postupak prilagođavanja instrumenata. Kako će Zavod tek u sredu nabaviti markice, koje su znak ispravnosti taksimetra, vozači će nove cene obračunavati onim redom kako novoj tarifi budu prilagođavali instrumente.
- Odluku o poskupljenju taksi usluga donela je Skupština grada i do njega će neminovno doći - objašnjavaju u sindikatu "Nezavisnost", koje je, između ostalih, stalo iza zahteva za korekcijom cena. - Postoji tehnički problem sa baždarenjem, ali to ne dovodi u pitanje gradsku odluku. Svi koji ne promene cene vožnji, naći će se na udaru inspekcije.
Odluka v.d. gradonačelnika Zorana Alimpića da odobri poskupljenje, podelila je taksi udruženja u nekoliko "kolona". "Beogradski taksi" je, tako, bezuslovno prihvatio novi cenovnik, i primenjivaće ga čim njegovi vozači prilagode merne aparate. Ostala udruženja kalkulišu, jer kako se među vozačima može čuti, problem sa baždarenjem taksimetara napravio je "luft", u kome niko ne želi da prvi poskupi. Prevoznici u "pola glasa" objašnjavaju da će udruženje koje prvo poveća cene vožnje, automatski izgubiti mušterije, koje će prići drugim taksistima koji će voziti po staroj tarifi.

BEZ ŽURBE
U "EŠALONU" beogradskih taksi udruženja koji ne žure sa poskupljenjem "maršira" se i "Maksis taksi". U ovom preduzeću kažu da će cene promeniti tek pošto poslednji taksista iz drugih udruženja promeni cenovnik.
- Nove cene ćemo primeniti u zavisnosti od drugih asocijacija - objašnjava Nenad Mikić iz "Maksisa". - Želimo da budemo najjeftiniji na tržištu. Zbog toga ne samo da nismo podigli cene, već ćemo zadržati i popust od 20 posto na telefonski poziv.
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 227
Datum upisa : 01.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

OD PRE NEKI DAN

Počalji od to je to taj Sub 15 Nov 2008, 16:27

avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

ŠTA REĆI,

Počalji od magnum taj Ned 16 Nov 2008, 22:43

dobri druže i kolezo moj.A ne pišu jesu li podneli prijavu protiv tog "taksiste" i da li su imali m.da da dostave svoje podatke sudiji i da svedoče protiv njega!Pre 20 godina inspektori Boža Ilić i već spominjana Zvezda su angažovali crnca da se voza taksijem po gradu a oni su službenim kolima belih tablica sa taksimetrom vozili za njima.Možete misliti iznenađenje kad bi na kraju vožnje prišli i pitali za cenu i relaciju.Naravno,vozač bi pošto je kraduckao na turbinu, rekao neku veliku relaciju znajući da mu je crnac pružio cedulju i da ne ume da bekne Srpski,na šta bi mu batunga na čistom Dorćolskom rekao-Ne s.ri , burazeru !Ali, u to vreme je inspekcija imala slobodne ruke da skine i oduzme taksimetar,a onda bi ti sudija zviznuo kaznu da ti ne bi skoro palo na pamet da napraviš sledeće šajze.A onda bi te sačekale i lokalne asocijacijske kazne.Naravno,to je bilo nekada i priznaću vam,bilo je kratkog daha jer su već počinjali da se formiraju raznorazni klanovi,ne samo u taksiju nego i u Gradskim organima uprave.A za opis tih mahinacija trebalo bi mi mnogo više i vremena i prostora.
Da ne davim rezultat svega toga je današnje stanje ne samo taksi , nego i mnogih drugih službi u gradu! bounce
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Malo bajata vest ali opste poznata

Počalji od to je to taj Pet 02 Jan 2009, 20:22

O losim momcima sa Beogradskih Ulica, par dana pred Novu godinu.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=14&status=jedna&vest=134848&search=taksi
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od jerotije318 taj Sub 03 Jan 2009, 19:59

Istina......
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

OVI IZ NOVOSTI SU ME...

Počalji od to je to taj Sre 11 Feb 2009, 09:18

bas iznenadili jedan + za njih.


LINK
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od jerotije318 taj Sre 11 Feb 2009, 15:53

I od sada zaboravi taxi inspekciju u narednih 10 meseci 😢

Bas su nesto zapeli sa poslom Very Happy
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Slave taj Sre 11 Feb 2009, 17:27

Mene su zaustavili svega, možda dva puta za sve ove godine koliko taksiram tako da od njih nema leba Very Happy
avatar
Slave
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 46
Location : Beograd
Datum upisa : 27.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od VENELUME taj Sre 11 Feb 2009, 19:58

A sta mu znaci ono - nose radio-stanice i zloupotrebljavaju informacije dispecera ??????? 😕
avatar
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1150
Godina : 53
Location : BEOGRAD-VIDIKOVAC
Datum upisa : 13.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Zokenzi taj Sre 11 Feb 2009, 20:03

Pa to je kobajagi! Nose radio stanice i uzimaju vožnje, a radio centar je nemoćan da im stane na put (čitaj: da im ne da vožnju)!!! Evil or Very Mad

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Moravac taj Sre 11 Feb 2009, 20:31

Jadan nemocan centar i njihov vlasnik!?
avatar
Moravac
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 794
Location : Srbija
Datum upisa : 02.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

ne mudrujte

Počalji od magnum taj Sre 11 Feb 2009, 21:45

kupim prijemnik i odem kod drugara koji prčka sa tim stvarima,zna frekvenciju tamo nekog udruženja.Ja je slušam u kolima sa firmom na krovu od iste asocijacije.Mušteriji ne pada napamet da pomisli da si lopov i prevarant.Uzeo si mu kintu,slušaš žicu i ako si toga dana talija ,devojka iščita ulicu blizu gde si odleteo i namestio se ispred broja.Milion puta naš narod uleće i u kola sa reklamom auto škole.Neobično,ali nije nemoguće! bounce
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

HAOTICNO

Počalji od to je to taj Pet 20 Feb 2009, 21:09

Po ovom tekstu igranka pocinje


LINK
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Zokenzi taj Pet 20 Feb 2009, 21:26

Baš tako! Ludilo i haos, pa ko preživi pričaće! U svim sredstvima javnog informisanja piše POSKUPEO TAXI, a kako stvari stoje počinje trka ko će VOZITI JEFTINIJE, a jedini gubitnici su TAXISTI Sad Sad Sad

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Moravac taj Pet 20 Feb 2009, 21:27

E bas mi je drago sto Zuti kontrira i tako kvari neciju harmoniju! 👅
avatar
Moravac
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 794
Location : Srbija
Datum upisa : 02.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od to je to taj Pet 20 Feb 2009, 21:50

Ja bi iskreno voleo da BTV ne podigne cene, neka dize cene onaj ko ima interesa.
Koliko je meni poznato clanarina u BTV nece se menjati ni za mart mesec tako da nam nove cene ne trebaju.


Poslednji izmenio to je to dana Sub 21 Feb 2009, 01:17, izmenjeno ukupno 1 puta
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Moravac taj Pet 20 Feb 2009, 21:55

Pa neka neko kaze koji su "taksisti" trazili poskupljenje!?
avatar
Moravac
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 794
Location : Srbija
Datum upisa : 02.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

a koji je

Počalji od drdr taj Sub 21 Feb 2009, 10:51

razlog da dizanje prasine oko poskupljenja taxi-usluga?svedoci smo svakodnevnih poskupljenja kojecega sto je za narod mnooogo vaznije i o tome niko nista a o taxi cenama se prica kao da je to inflacioni udar Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad :?: :?:
avatar
drdr
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 109
Datum upisa : 26.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Ko nas...

Počalji od Zokenzi taj Sub 21 Feb 2009, 20:34

Moravac ::Pa neka neko kaze koji su "taksisti" trazili poskupljenje!?
Taxiste niko ništa NIKAD ni ne pita. Koliko se pitaju deca u vrtiću koja će cena biti, toliko se pitaju i taxisti! Koliko sam ja obavešten cene dižu sigurno 970,9801 i 9803, a za ostale ne znam!?

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Svi moraju da podignu cene

Počalji od 039 taj Ned 22 Feb 2009, 00:06

tj.Žuti pravi jeftinu reklamu, ništa drugo.
avatar
039
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 404
Godina : 50
Location : Vancouver BC, Canada
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

kol'ko da znate,

Počalji od magnum taj Ned 22 Feb 2009, 12:37

više nas neće ni pitati, ni slušati, a bogami ni čuti u vezi poskupljenja.Naš mili Grad će odlučivati o tome od sad' pa nadalje i u buduće...
bounce
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nije samo Žuti

Počalji od Zokenzi taj Ned 22 Feb 2009, 14:45

039 ::tj.Žuti pravi jeftinu reklamu, ništa drugo.
Pa oni kažu da nije reklama u pitanju već nešto drugo, a to će neko iz Žutog da nam već objasni ili možda iz Plavog, jer koliko ja znam i plavi su isto odlučili!?
Ima još takvih...

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

ako

Počalji od magnum taj Ned 22 Feb 2009, 17:50

ga gepi inspekcija da nije baždaren tksmtr po novom,tj. da nema odgovarajuću plombu,plaća kaznu.Takođe ako ima plombu a ne vozi mo tksmtru,isto takođe!
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Na Žalost ili na sreću...

Počalji od 039 taj Ned 22 Feb 2009, 18:11

...ona ne srećna odluka je toliko konkretna i toliko precizna da ne ostavlja mesta za razmišljanje i za tumačenje. Grad propisuje cenu koja stupa na snagu momentom objavljivanja u službenom listu grada i primenjuje se u roku od odmah. Naravno, taxisti su dužni da cene prevoza promene u taximetru - Dokaz za to je blomba Zavoda za mere i plemenite metale. Niko i nigde ne spominje udruženje ili firmu. Samo propali prave jeftinu reklamu koja će se obiti o leđa članova. Razumljivi su njihovi potezi ali... to i nije tako loše jer sami sebe stavljaju u grob (ta mala, nekada velika udruženja) koji su već iskopali...
avatar
039
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 404
Godina : 50
Location : Vancouver BC, Canada
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

DOBRO KAZE ...

Počalji od VENELUME taj Pon 23 Feb 2009, 06:45

Joca,kad stupe na snagu nove cene , a Zuti ostane na starim sta ce se desiti - pa to da ce inspekcija da po gradu juri samo Zute i pise im prijave a kazne nece placati udruzenje nego oni sami. I kad rekoh udruzenje , to znaci da oni za razliku od nas koji imamo gazde firmi , bi valjda trebalo da takve odluke donose na skupstini. 😕
avatar
VENELUME
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1150
Godina : 53
Location : BEOGRAD-VIDIKOVAC
Datum upisa : 13.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od tomovicbgd taj Uto 24 Feb 2009, 18:13

avatar
tomovicbgd
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 254
Godina : 52
Location : Miljakovac II
Datum upisa : 22.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Zokenzi taj Uto 24 Feb 2009, 21:06

Iskreno se nadam da ćemo dobiti licence u narednih par meseci i to bi trebalo da bude prvi korak ka sređivanju ovog LUDILA koje je zavladalo u našoj službi! Voleo bi da znam ko se od vlasnika (uz Tedija) bori za licence, a ko posmatra sa strane!? Tu bi mogao Zlaja da nam proširi vidike, pošto NIKO osim njega ne želi da ovim putem učestvuje u rešavanju naših nagomilanih problema (BRAVO ZLAJO)! Što se tiče novih cena ponavljam da nam NE TREBAJU. Nama treba da se UKINE POPUST, a samim tim i pravac i SVI da budu zadovoljni! Pozz

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Alhemicar taj Uto 24 Feb 2009, 23:01

Nece licence zaziveti za jos par godina a svakako nece za par meseci.
avatar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 37
Location : Beograd
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od noddy taj Uto 24 Feb 2009, 23:13

a neće ništa ni promeniti. dozvola = licenca i dalje sve kao što je sad, samo može da se desi da ostanemo bez neke kinte ako reše da nam naplate to sve.

noddy
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 173
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Licenca

Počalji od Zokenzi taj Uto 24 Feb 2009, 23:16

Nije baš tako! Najbolje da sačekamo pa da se uverimo!

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Alhemicar taj Uto 24 Feb 2009, 23:18

Nece je biti jos dugo,dugo...tako da mislim da je polemika suvisna.
avatar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 37
Location : Beograd
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Zokenzi taj Uto 24 Feb 2009, 23:24

U pravu si! Nije ni mesto, ni vreme, ni tema! Pozz

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

biće

Počalji od magnum taj Sre 25 Feb 2009, 19:34

licence u toku ove godine sigurno! Osim ako ne budu! bounce
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Slave taj Sre 25 Feb 2009, 19:38

Licence Very Happy
avatar
Slave
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 46
Location : Beograd
Datum upisa : 27.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od to je to taj Sre 18 Mar 2009, 11:16

Valjda je Zlaja o ovome pisao pre neki dan.


Kod:
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=14&status=jedna&vest=140414
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Zokenzi taj Sre 18 Mar 2009, 19:09

Kako se otvara ovaj tvoj link? Hajde ovako:

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=14&status=jedna&vest=140414&search=taksi

I na kraju moj komentar: I ako bude nešto od ovoga, biće samo dok ne prođe Univerzijada 09, a posle sve po starom (kao što je bilo dok nije prošao EUROSONG) Evil or Very Mad

_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od to je to taj Sre 18 Mar 2009, 22:56

Link je kodiran i ispravan.
avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Bruka i sramota Beograda

Počalji od to je to taj Sre 17 Jun 2009, 22:41

avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Slave taj Sre 17 Jun 2009, 22:50

То није брука и срамота, то је криминал! affraid
avatar
Slave
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 819
Godina : 46
Location : Beograd
Datum upisa : 27.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od jerotije318 taj Čet 18 Jun 2009, 15:40

POKUŠAJ
TAKSI prevoz na aerodromu donekle je uređen prošle godine pred "Evrosong". Grad je sastavio spisak taksista koji ispunjavaju uslove za rad u vazdušnoj luci, obeležio pet mesta pred dolaznim terminalom i uveo kontrolu prolaska do njih
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Paleolit taj Čet 18 Jun 2009, 17:14

...да знаш...
avatar
Paleolit
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 332
Location : Novi Beograd - blokovi
Datum upisa : 29.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od skembi69 taj Čet 18 Jun 2009, 18:49

😕
avatar
skembi69
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 76
Godina : 48
Datum upisa : 15.12.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od to je to taj Pon 06 Jul 2009, 00:23

avatar
to je to
Admin
Admin

Broj poruka : 3064
Godina : 47
Location : Beograd
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Zokenzi taj Ned 23 Avg 2009, 20:40


_________________
Zokenzi
avatar
Zokenzi
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2517
Location : Belgrade
Datum upisa : 31.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: Večernje novosti o taxi prevozu

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu