Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

PinTaxi - info sadržaj

Ići dole

PinTaxi - info sadržaj

Počalji od PinTaxi taj Sub 25 Jan 2014, 14:56

Kao i mnogi drugi veliki gradovi širom sveta koji već imaju ovakvu vrstu usluge za poručivanje taksi vozila, zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo PinTaxi servis za grad Beograd, koji će uskoro biti implementiran i na ostale gradove u zemlji.

Trenutno je u funkciji Android verzija (uskoro će biti dostupna aplikacija i za druge platforme - iOS i Windows) koja Vam omogućava, ne samo da poručite taksi vozilo, već možete izabrati vozilo iz liste na osnovu udaljenosti, modela vozila, kao i na osnovu dodatnih opcija vozača ili vozila (npr. wi-fi, mobilni punjač, klimatizovano, prevoz ljubimaca, sedište za bebe itd) ili da odaberete na osnovu najviše ocene..

Da biste koristili PinTaxi aplikaciju neophodno je posedovati android telefon ili tablet sa GPS-om, kao i internet na sim kartici koja je u uredjaju. Jednom kada imate android uredjaj sa mobilnim internetom, jednostavno dodjete do nas ili nam javite gde želite da se nadjemo kako bi Vam održali prezentaciju rada sistema, nakon čega bismo Vas registrovali i aktivirali.

Putem PinTaxi aplikacije korisniku je dato na uvid da vidi koja su taxi vozila dostupna u okruženju, udaljenost vozila, kom udruženju pripadaju ta vozila, marka i tip vozila, ocene prethodnih korisnika, dodatne usluge i opcije vozila-vozača.

Šta je to novo, a jedinstveno u PinTaxi sistemu?

-Prilikom porudžbine i prihvatanje vožnje od strane vozača, i korisnik i vozač vide(PIN)poziciju-lokaciju onog drugog na svojim uredjajima.
-Korisnik može da prati uživo kretanje vozača na mapi (nije obavezno), što ga stavlja u pripravnost da bude spreman da izadje kada vozilo bude blizu.
-Vozač ima taster STIGAO, kojim obaveštava korisnika da je stigao ispred zadate adrese.
-Vozač takodje ima taster PRIJAVI, kojim nakon standardnih 5 minuta čekanja banuje korisnika (korisniku stiže informacija da je vozač prijavio zloupotrebu i da je nalog blokiran)  
-Vozač ima uvid u statistiku svih svojih vožnji (završene-prekinute/ne prihvaćene), prikaz statistike je za trenutni mesec, a može se videti i prethodna dva.
-Usluge PinTaxi servisa su dostupne samo legalnim taksi vozačima. Prilikom registracije potrebno je doći lično kako bi se uverili da Vaše vozilo poseduje odgovarajuće taksi oznake. Pored ovoga neophodno je priložiti taksi dozvole na uvid. Proces registracije zajedno sa testiranjem aplikacije na Vašem uređaju traje oko 15-20 minuta.


Svaka vrsta zloupotrebe sistema će se sankcionisati privremenim blokiranjem naloga korisnika ili vozača, ukoliko se pojavi učestalost zloupotrebe, nalog korisnika ili vozača će biti trajno blokiran. Imajte u vidu da se u sistemu beleže svi detalji o korisnicima, vozačima, adresama, objektima, vremenu i sl. tako da će naš tim reagovati adekvatno situaciji i to uzimajući u obzir sve činjenice i/ili podatke iz sistema odnosno sa terena. Cilj prijavljivanja zloupotreba u PinTaxi sistemu je da se stvori zajednica savesnih korisnika i vozača.

PinTaxi usluga za korisnika je potpuno besplatna. Potrošnja od stotinak kilobajta po poručenoj vožnji je jedini izdatak za korisnika, ako to možemo nazvati izdatkom.
Vozači koji su registrovani i dobijaju vožnje putem PinTaxi aplikacije naplata će ići po učinku tj. po ZAVRŠENOJ-REALIZOVANOJ vožnji, na primer:
1. Nakon završetka promotivnog perioda startovaće sistem naplate, gde će jedna uspešno odradjena vožnja iznositi 25-30 dinara (biće definisano kada krene sistem naplate).
2. Dobio sam i završio 50 vožnji u periodu 1.Mart.2014-31.Mart.2014 do 5.Aprila.2014 stiže mi račun za usluge na e-mail ili na adresu stanovanja, koji trebam izmiriti do 31.April.2014.......1.Maj.2014 sistem blokira naloge sa kojih nije stigla uplata.

Za dodatne informacije posetite našu web stranicu: http://www.pintaxi.rs/

Korišćenjem ovakvog sistema se savesnim i dobronamernim ljudima pruži bolja i brža usluga, što je trend širom sveta.
avatar
PinTaxi
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 40
Location : Beograd
Datum upisa : 24.01.2014

http://www.pintaxi.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu