Taxi
I tako vi slučajnim slučajem stigoste na forum Beogradskih taxista. U jednoj sekundi ste u centru zbivanja na Bgd ulicama a bogami i sa dušama taksi-vozača. Ima nas svakakvih. I onih čuvenih koji su na ovoj našoj kaldrmi 20-ak i više god. i koji dobro znaju i stare-nove nazive svih ulica ovog našeg najvećeg sela u Srbiji. Ima i onih mladih koji su nam se pridružili u "pravom ili krivom" pokušaju da nauče nešto od prethodnih, kao i onih koji su tu da nabave neki deo, nađu nekog proverenog majstora, dobiju neku informaciju. Ima onih koji bi da "čuju" neki trač a ima i onih koji bi da se raspravljaju.
Ipak, i mi smo samo ljudi.
Dobro nam došli, bez obzira iz kog razloga ste sa nama!

SAD VIDITE DEO FORUMA A KOMPLETAN NAKON REGISTRCIJE.

ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Ići dole

ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od zzmegi taj Sub 30 Jul 2011, 18:54

Sinoć vozih jednu službenicu iz poreskog. Sama je počela pred kraj vožnje da mi priča šta nam se sprema u vezi tablica, redovnih i neredovnih platiša,tj. dužnika, licenci...
     Nisam je najbolje razumeo, da li od 2012. ili 2013. kad se završi ciklus izdavanja TX tablica, počeće sa izdavanjem novih TX tabli, jer će u međuvremenu početi saradnja između poreskog, estetskog i MUP-a(registracija).  Redovnima se uz status preduzetnika dodeljuje licenca (ne znam u kom obliku su je zamislili) i uobičajeni produžetak registracije,  a dužnicima se briše kamata, grad preuzima (čitaj RIĐI, ako ostane) glavnicu, briše se staž ( čuo isto veče, od kolega na Banderi ) i svode se na status taxi vozača bez prava na licencu i biće zaposleni u taxi preduzećima...možda i Riđi otvori neko Gradsko, ne bih se iznenadio.
     ...i ako su lagali mene i ja lažem vas...reče Đ. Balašević pre 30 g. u Boži zvanom Pub.
avatar
zzmegi
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 138
Location : Beograd
Datum upisa : 12.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Sub 30 Jul 2011, 22:14

Pazi kad ne sumnjam da si dobro čuo.
Izdavanje TXa je počelo 1.12.2011 i biće završeno do kraja godine.....
Sve ostalo je moguće,,, Toma dijetetičar u aprilu,tj. u maju će
da preuzme vlast ali mi , kao i sva ostala gologuzija će biti van domena njegovog interesovanja.Šta , kao nešto novo sam rekao.Svi nameti će ostati ,(setite se poreza na mobilni) a setite se i Andrića -novi age će biti gladniji i žedniji od starih,,, place
Zvanično - "pa tražili ste licence , šta je sad?" nisam odavde
Žuti će , kao i svi njegovi u odlaženju , da očisti kase i fondove,,,,Hičkok i Spilberg će se pokazati kao pioniri za njih,,,,,,,,,,,, bravo
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od time taj Ned 31 Jul 2011, 01:52

Pronalazak za zaštitu taksista
Izvor: B92

Šabac -- Zbog sve učestalijih napada na taksiste, Šapčani Vladimir Ninković i Srboljub Jovanović patentirali su uređaj za zaštitu taksi vozača.Njihov izum nagrađen je zlatnom medaljmo na “Tesla festu”. Ovaj izum zaštićen je u Zavodu za intelektualnu svojinu, a za njegovu potpunu primenu poteban je novac i taksisti zainteresovani da se štite na ovaj način.

Dragan Stevanović je jedanaest godina profesionalni taksi vozač. I pored iskustva u taksiranju, uvek je oprezan i spreman na neprijatne događaje koji su česti u ovom poslu.

“Pretnji je bilo, ispadanja pištolja, noževa… Nikada nikakav fizički napad nije bio, ali dolazio sam u situaciju da ne znam šta da radim”, kaže Stevanović.

Osim sopstvenih načina da izbegnu sukob, taksisti nemaju drugi metod da se zaštite.

“Policija traži da se vežemo, apeluju vozačima da gazda uradi pregradu između, međutim to je skupa investicija”, kaže taksista Nenad Obradović.

“Verujete mi da stvarno ne znam... Pokušao bih na lep način, izašao iz auta... Ne znam”, kaže Miodrag Reljić, zastupnik taksija ”Maksi taksi“.

Znajući za ovaj problem, inovatori Vladimir Ninković i Srboljub Jovanović iz Šapca patentirali su uređaj za zaštitu taksi vozača.

“To je uređaj koji onesposobi napadača za jednu milisekundu tako da on nema vremena da uzme pištolj ili nož i onesposobljen je za naredni vremenski period. Ukoliko policija ne dođe za petnaestak minuta, može da dobije još jednu dozu”, kaže pronalazač Vladimir Ninković.

Uređaj radi na bazi visokofrekventnih struja. Postavlja se ispod sedišta, a aktivira ga vozač pritiskom na skriveni prekidač.

“Deluje na nerv mišića i bukvalno se celo telo zgrči. Jednostavno, ne može da se pokrene uopšte. Reakcija je takoreći trenutna, a poslednica po napadača, osim nekih glavobolja i vrtoglavica, nema”, kaže pronalazač Srboljub Jovanović.

Za ovaj patent Ninković i Jovanović dobili su zlatnu medalju na poslednjem “Tesla festu” koji je održan u oktobru u Novom Sadu.

Svoj izum su zaštitili u Zavodu za intelektualnu svojilnu, a da bi se našao na tržištu, potrebna su sredstva i kupci zainteresovani za ovu inovaciju. Veselje Veselje

time
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 55
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Musa taj Ned 31 Jul 2011, 11:28

zzmegi :: Sinoć vozih jednu službenicu iz poreskog. Sama je počela pred kraj vožnje da mi priča šta nam se sprema u vezi tablica, redovnih i neredovnih platiša,tj. dužnika, licenci...
Nisam je najbolje razumeo, da li od 2012. ili 2013. kad se završi ciklus izdavanja TX tablica, počeće sa izdavanjem novih TX tabli, jer će u međuvremenu početi saradnja između poreskog, estetskog i MUP-a(registracija). Redovnima se uz status preduzetnika dodeljuje licenca (ne znam u kom obliku su je zamislili) i uobičajeni produžetak registracije, a dužnicima se briše kamata, grad preuzima (čitaj RIĐI, ako ostane) glavnicu, briše se staž ( čuo isto veče, od kolega na Banderi ) i svode se na status taxi vozača bez prava na licencu i biće zaposleni u taxi preduzećima...možda i Riđi otvori neko Gradsko, ne bih se iznenadio.
...i ako su lagali mene i ja lažem vas...reče Đ. Balašević pre 30 g. u Boži zvanom Pub.


Ako ništa ne učinimo(SVI MI KOJI SMO DANAS U TAKSI DELATNOSTI), dve stvari su sigurne:

1. Od 1. januara 2012. fiskalne kase ,

2. Od 1.februara 2012. počinje da se primenjuje Zakon o privrednim društvima, a u njemu stoji:


"Губитак својства предузетника и континуитет обављања делатности од стране наследника

Члан 91.

Предузетник престаје са радом по сили закона у следећим случајевима:
1) смрћу или трајним губитком пословне способности;
2) истеком времена, ако је обављање делатности регистровано на одређено време;
3) ако му је пословни рачун у блокади дуже од две године, на основу захтева за брисање предузетника из регистра који поднесе Народна банка Србије или Пореска управа;"

Kolega zzmegi, mene brine to što si čuo, jer u ove dve stavke koje sam naveo, vidim osnovu za takvu priču.
avatar
Musa
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 264
Datum upisa : 31.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Ako ne tužimo, .......

Počalji od angelina taj Ned 31 Jul 2011, 15:33

Kao što rekoh ovde, davno, tužiti, tužiti, tužiti i opet tužiti !!!!!!!!!!! Državu, normalno !!!
Državu-grad tužiti zbog prevare, onda bi se druga priča pričala i našao bi se model za momentalnu nagodbu sa državom oko zaostalih poreza-doprinosa, siguran sam u to !! Sama država bi to potencirala jer bi u suprotnom bila u debelom minusu, ovako bi preživeli taj neki eventualni minus od naših poreza-doprinosa !
Samo to treba neko da pokrene i da postavi stvari tako da to bude prioritet, a ne nekakve licence ili ti ne znam šta već ! A recimo da svaki dužnik potpiše sa državom da će plaćati zaostala dugovanja u ratama, bez kamate, na recimo XY meseci !!! Čini mi se da je ovo zadnje neko, negde, nekada predlagao, ne sećam se tačno ko, gde i kad !!!!!!!
Sve to što se sada traži bi se dobilo lagano u pregovorima kad bi izvukli u prvi plan greške države. Država je ta koja nas je dovela do stanja u kome smo sad svojim ne činjenjem, a sad bi preko naših leđa da ispravlja krivu Drinu !! Jednostavno se mora postaviti drugačija osnova za pregovore. Nismo mi radnici XY pa tražimo da nam država obezbedi plate i penzije i radna mesta i tople obroke i ...., jok brate, samo nemoj da nam još više staje na muku zvanu nemanje para, nek nas bar malo podrži i dosta ! Ne treba da nam daje nikakve subvencije niti neke grejs periode niti polutke, samo nek nam se skine sa grbače neko vreme dok se nešto ne iskristališe, makar i samo vremenom kad već oni to ne umeju, mislim na prirodnu selekciju !!! Ali nemoj da nam skaču po grbači iz neznanja, nismo mi krivi što oni ne znaju !!!
Do sada su se u prvi plan stavljale greške taksista tipa "jeste mi nismo plaćali porez 10 godina ali ni vi niste hvatali divljake" !!!! Ne, ne ide to tako ! Nikako ne treba priznati svoju grešku, već uporno isticati greške države kao jedini realan razlog trenutne situacije, što fakat i jeste !! A na kraju krajeva i potencirati vremenski rok do koga je dozvoljeno ne plaćanje poreza-doprinosa, pa onda opet okriviti državu zbog kojih razloga me je pustila da radim 10 godina a ne plaćam porez, zašto me nije sankcionisala posle prve godine ili kad već, a ne da čeka 3, 5 ili 10 godina pa kad je izvesno da ne mogu platiti taj dug onda ćao dozvola !!! Ma idi !!

Tužiti državu zato što me je obavezala sa euro 3-4, rekla da će biti manja konkurencija na ulici samim tim i više posla, a onda gle, na ulici nas duplo više od projektovanog broja iz uredbe a btw i posla duplo manje !! Tužiti ih zbog njihovog projektovanja moje budućnosti, pa kad smo mi prihvatili tu "budućnost" onda je ispalo "xebiga, zajebali smo se, al' sad ćemo ipak da vas xaramo po toj uredbi koju smo mi zajebali" !!!!!! E pa neće da može, mora se prvo isterati na čistac uredba i naše postupanje a državno ne postupanje po istoj !!! Kad se tu stvari iskristališu onda će moći da nas ........... , možda ?!?!?!?!
Musa ::... dve stvari su sigurne:
....
2. Od 1.februara 2012. počinje da se primenjuje Zakon o privrednim društvima, a u njemu stoji:
Znači do 01.02. 2014 ćemo morati da odblokiramo račune !!!! Shocked

Eto toliko, pa vi slobodno dopunjavajte ili kritikujte ovo moje, ja mislim tako nekako, al' ne mislim da sam kriv ni delić koliko je kriva država u mom-našem slučaju !!
avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od ka5an taj Ned 31 Jul 2011, 19:32

NARAVNO JE da TREBA tužiti, i tužiti, i tužiti državu!
Eto, najskoriji primer su bili "divljaci". Država je zakonski zabranila izdavanje novih taxi dozvola ali oni su tužili, tužili, tužili i dobili!
Da, dobili su na osnovu - NIČEGA.
Baza tužbe je bila to što im je država omogućila da polažu "poznavanje grada" i na osnovu toga su "dobili" državu (?!?) ;d;rr;
Ovo (kao ni mnogo štošta u državi) NIJE NORMALNO!
Ako celu stvar posmatramo iz drugog ugla, onda bi po istom osnovu mogli (i trebali da dobiju!) i svi oni lekari sa berze rada, kao i svi ostali odande jer im je država omogućila da polažu i diplomiraju svoje škole koje su započeli.
Svi naši problemi su mnogo lakši za "dobijanje" države jer se može po raznim osnovama proceniti naša pozicija u istoj.
Dakle; TREBA tužiti, tužiti i samo tužiti! Cool;
avatar
ka5an
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 924
Godina : 58
Location : Zvezdara
Datum upisa : 28.07.2008

http://beogradskaka5anija.forumotion.com/forum.htm

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Blackshadow taj Ned 31 Jul 2011, 21:47

angelina ::Kao što rekoh ovde, davno, tužiti, tužiti, tužiti i opet tužiti !!!!!!!!!!! Državu, normalno !!!
Državu-grad tužiti zbog prevare, onda bi se druga priča pričala i našao bi se model za momentalnu nagodbu sa državom oko zaostalih poreza-doprinosa, siguran sam u to !! Sama država bi to potencirala jer bi u suprotnom bila u debelom minusu, ovako bi preživeli taj neki eventualni minus od naših poreza-doprinosa !
Samo to treba neko da pokrene i da postavi stvari tako da to bude prioritet, a ne nekakve licence ili ti ne znam šta već ! A recimo da svaki dužnik potpiše sa državom da će plaćati zaostala dugovanja u ratama, bez kamate, na recimo XY meseci !!! Čini mi se da je ovo zadnje neko, negde, nekada predlagao, ne sećam se tačno ko, gde i kad !!!!!!!
Sve to što se sada traži bi se dobilo lagano u pregovorima kad bi izvukli u prvi plan greške države. Država je ta koja nas je dovela do stanja u kome smo sad svojim ne činjenjem, a sad bi preko naših leđa da ispravlja krivu Drinu !! Jednostavno se mora postaviti drugačija osnova za pregovore. Nismo mi radnici XY pa tražimo da nam država obezbedi plate i penzije i radna mesta i tople obroke i ...., jok brate, samo nemoj da nam još više staje na muku zvanu nemanje para, nek nas bar malo podrži i dosta ! Ne treba da nam daje nikakve subvencije niti neke grejs periode niti polutke, samo nek nam se skine sa grbače neko vreme dok se nešto ne iskristališe, makar i samo vremenom kad već oni to ne umeju, mislim na prirodnu selekciju !!! Ali nemoj da nam skaču po grbači iz neznanja, nismo mi krivi što oni ne znaju !!!
Do sada su se u prvi plan stavljale greške taksista tipa "jeste mi nismo plaćali porez 10 godina ali ni vi niste hvatali divljake" !!!! Ne, ne ide to tako ! Nikako ne treba priznati svoju grešku, već uporno isticati greške države kao jedini realan razlog trenutne situacije, što fakat i jeste !! A na kraju krajeva i potencirati vremenski rok do koga je dozvoljeno ne plaćanje poreza-doprinosa, pa onda opet okriviti državu zbog kojih razloga me je pustila da radim 10 godina a ne plaćam porez, zašto me nije sankcionisala posle prve godine ili kad već, a ne da čeka 3, 5 ili 10 godina pa kad je izvesno da ne mogu platiti taj dug onda ćao dozvola !!! Ma idi !!

Tužiti državu zato što me je obavezala sa euro 3-4, rekla da će biti manja konkurencija na ulici samim tim i više posla, a onda gle, na ulici nas duplo više od projektovanog broja iz uredbe a btw i posla duplo manje !! Tužiti ih zbog njihovog projektovanja moje budućnosti, pa kad smo mi prihvatili tu "budućnost" onda je ispalo "xebiga, zajebali smo se, al' sad ćemo ipak da vas xaramo po toj uredbi koju smo mi zajebali" !!!!!! E pa neće da može, mora se prvo isterati na čistac uredba i naše postupanje a državno ne postupanje po istoj !!! Kad se tu stvari iskristališu onda će moći da nas ........... , možda ?!?!?!?!
Musa ::... dve stvari su sigurne:
....
2. Od 1.februara 2012. počinje da se primenjuje Zakon o privrednim društvima, a u njemu stoji:
Znači do 01.02. 2014 ćemo morati da odblokiramo račune !!!! Shocked

Eto toliko, pa vi slobodno dopunjavajte ili kritikujte ovo moje, ja mislim tako nekako, al' ne mislim da sam kriv ni delić koliko je kriva država u mom-našem slučaju !!

Nedelja, II tarifa...ccc...ovo mora da je jedan od "onih" dana, zar ne?
Kazem ja bre da ih treba tuziti!! ;ddoqq;
avatar
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 806
Location : Vozdovac
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Ned 31 Jul 2011, 22:55

Kadija te tuzi, kadija ti sudi Sad
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od ka5an taj Pon 01 Avg 2011, 09:39

.., a da se raspitamo kog' to treba podmititi da bi ostvarili prava koja ionako već imamo? Cool;
avatar
ka5an
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 924
Godina : 58
Location : Zvezdara
Datum upisa : 28.07.2008

http://beogradskaka5anija.forumotion.com/forum.htm

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od angelina taj Uto 02 Avg 2011, 01:35

ka5an ::NARAVNO JE da TREBA tužiti, i tužiti, i tužiti državu!....
Ti si opasno prso' !!!

Ne boj se, nije se ništa odnosilo na tebe, ti niti si imao, niti imaš niti ćeš imati E3-E4, pa prema tome nemaš niti jedan razlog da tužiš državu !!! Veoma srecan Veoma srecan Veoma srecan Veoma srecan Veoma srecan

A za razliku od tebe, država itekako ima poveći broj razloga da utuži tebe po više osnova, što će nadam se, u skorije vreme uraditi !!!! Veselje Veselje

P.S. Zanima me, kada sediš na taksi stanici pored nekog svog ispisnika u svojoj žutoj F ili pre toga u rentiranom picassu, a on, kolega, vozi E3-E4, uredno obrijan, podšišan, bez kačketa, veseo i oran za rad i živi samo od taksiranja, da li se bar malo postidiš i pocrveniš, da li bar kad si sam u kupatilu razmišljaš ponekad kako si ti nesposoban i lenj kad nemaš ni svoj auto, a on vozi, zamisli, E3-E4, što je za tebe mora se priznati SF u skorijoj a i daljoj budućnosti ????????? Baš me zanima !!! ;d;rr;
ka5an ::.., a da se raspitamo kog' to treba podmititi da bi ostvarili prava koja ionako već imamo? Cool;
Ovako ide:
- ti imaš obaveze, država ima obaveze, ti ispuniš obaveze, država ne ispuni obaveze, ti tužiš državu
- ti imaš obaveze, država ima obaveze, ti ne ispuniš obaveze, ti ćutiš da te država ne tuži
Jasnije li je malo ????? Very Happy
avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od ka5an taj Uto 02 Avg 2011, 06:50

Hvala ti po više osnova/prozivanja...
U ovoj temi je mesto samo za vlasnike E3 & E4, koji redovno plaćaju porez.
Mislim da ću napustiti ovu temu. ;qjqw;


PS

Verovatno si u međuvremenu odbranio doktorat iz psihologije kad si ustanovio da sam "prs'o"...?
Kako god, sve si bolji u nastojanju da na ovaj forum dolazi što manji broj ljudi. ;qjqw;


PS II

Pozdrav svim kolegama sa kojima mi je bilo čast diskutovati i razmeniti mišljenja po svim osnovama naše profesije. Veselje
avatar
ka5an
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 924
Godina : 58
Location : Zvezdara
Datum upisa : 28.07.2008

http://beogradskaka5anija.forumotion.com/forum.htm

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Blackshadow taj Uto 02 Avg 2011, 10:06

Andjo, otera ga ti...
avatar
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 806
Location : Vozdovac
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Uto 02 Avg 2011, 13:28

ti imaš obaveze, država ima obaveze, ti ispuniš obaveze, država ne ispuni obaveze, ti tužiš državu

UVEK je bolje da drzava tuzi i juri tebe. UVEK su bolje prolazili oni koji nisu placali uredno porez, UVEK su dobili neki povoljan reprogram, UVEK smo ispali magarci mi koji smo redovno izmirivali dazbine.
Da mi tuzimo drzavu.........e moj brate KADIJA TE TUZI - KADIJA TI SUDI
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od padobranac taj Uto 02 Avg 2011, 14:14

niti zeli da ga otera niti treba da ode. samo je iskren i otvoreno napisao sta ga pomalo i boli, a licno mislim da je u pravu.
a i zasto bi neko drugi mogao da kaze sta hoce a mi magarci ne.
istina zaboli, a ponekad i jako.
neka me svako prozove za istinu mozda i pomogne.
avatar
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Blackshadow taj Uto 02 Avg 2011, 22:08

Naravno da ne treba da ode, a to ko je magare, to cemo jednog dana da vidimo, ja licno ne vidim da je neko magara c ako ispunjava obaveze prema drzavi ma kakva ona bila prema nama, msm ko placa -SVAKA CAST , a ko ne placa - pa jbga, nek se bori kako zna i ume, ko sta vozi i u kakvom stanju marim bas...
pozz
avatar
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 806
Location : Vozdovac
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Uto 02 Avg 2011, 22:31

Priznaću vam opet, sve plaćam,,,,,,stidim se strašno zbog toga ali nastaviću i dalje sve redovno da plaćam!
S T I D I M S E !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;fper;
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Blackshadow taj Uto 02 Avg 2011, 22:44

I vrapci znaju, doduse ne placas ti nego gdja....
avatar
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 806
Location : Vozdovac
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Uto 02 Avg 2011, 23:00

Pa kad sam se dobro oženio! Veselje
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od padobranac taj Sre 03 Avg 2011, 06:15

neki su to kanda ljubomorni! a, revolveras?
avatar
padobranac
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 456
Datum upisa : 17.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od mrgud taj Sre 03 Avg 2011, 09:03

Од 1.8.2011. у Земуну а можда и у свим СУП-овима ТРАЖЕ потврду из Управе прихода при регистрацији возила на ТХ табле.
Проверена информација. NO COMENT! place
avatar
mrgud
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 185
Godina : 52
Location : BGD
Datum upisa : 02.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Sre 03 Avg 2011, 10:17

Bice za neke veselo.....
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od miamilojevic taj Sre 03 Avg 2011, 17:20

kakvu potvrdu?jel o placenim porezima i doprinosima?ili samo o placenom porezu?cuo sam da ce i na estetskom uskoro da traze potvrdu,ali samo o placenom porezu,doprinosi ih ne interesuju

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Sre 03 Avg 2011, 22:57

Pa to je koliko ja znam zajedno. Nemogu da ti daju potvrdu za poreza da nisi izmirio drugo
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od super9 taj Čet 04 Avg 2011, 01:38

jel ima neko neku konkretnu informaciju,ide mi registracija za par dana,nije valda da sam nahebo? place

super9
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 17
Datum upisa : 19.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Čet 04 Avg 2011, 02:34

Ako je ovo zazivelo u Zemunu pokusaj u nekoj drugoj opstini. Uvekse razlikovalo. Pokusaj npr u Mladenovcu
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od angelina taj Čet 04 Avg 2011, 03:33

Blackshadow ::Andjo, otera ga ti...
Misliš aaaa ???

Veselje Veselje Veselje Veselje Veselje
avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od microb taj Čet 04 Avg 2011, 06:21

mrgud ::Од 1.8.2011. у Земуну а можда и у свим СУП-овима ТРАЖЕ потврду из Управе прихода при регистрацији возила на ТХ табле.
Проверена информација. NO COMENT! place
i to za prvi kvartal 2007, treći kvartal 2009 a možda i četvrti kvartal 2011.
proverena informacija
avatar
microb
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 259
Location : Beograd
Datum upisa : 15.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Čet 04 Avg 2011, 11:03

a možda i četvrti kvartal 2011.
Najbolje da traze i za prvi kvartal2012 Very Happy
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od super9 taj Čet 04 Avg 2011, 14:12

meni ipak lici na buvu,ja registrovao danas bez problema(i bez poreske potvrde) ejjjj

super9
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 17
Datum upisa : 19.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Čet 04 Avg 2011, 18:05

angelina ::
Blackshadow ::Andjo, otera ga ti...
Misliš aaaa ???

Veselje Veselje Veselje Veselje Veselje

To je kao nešto za pohvalu, jel' ? Embarassed
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od miamilojevic taj Čet 04 Avg 2011, 19:07

Jerotije,odvojeni su nam racuni,cetiri uplatnice,svaka sa svojim racunom,porez,doprinosi,zdravstveno,nezaposlenost.......pa ti odluci sta ces da platis?ili ces da uplatis svaku ponaosob,zato sam pitao sta traze,xebe im se za tvoje doprinose i penziju,a cak i zdravstveno ako si platio porez kao samostalni preduzetnik,samim tim cinom si prema drzavi i svom poslu miran,a za ostalo tj sebe kako se snadjes,da li ces da budes bez penzije i da placas pregled kod privatnika tvoj je izbor,porez kao stavku moras da platis,za to imaju sva prava da te terete,za ostalo mogu da se uvate za glavu........eto bas si odlucio da stekujes za penziju a ne da ti je oni isplacuju........koliko firmi nije uplacivalo doprinose radnicima pa im se staz nije racunao,porez su morali da plate,veruj mi

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Alhemicar taj Čet 04 Avg 2011, 20:26

Mislim da nisi u pravu..Penziono invalidsko osiguranje kao i zdravstveno je obavezno zakonom bez obzira sto je odvojeno uplatnicama,da je drugcije ti bi mogao da odjavis penziono(a ne mozes) i da uplacujes privatni penzioni fond(npr.Grave)....Tebi dug ide po svim racunima bez mogucnosti da odjavis bilo sta od toga....
avatar
Alhemicar
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1017
Godina : 37
Location : Beograd
Datum upisa : 25.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Čet 04 Avg 2011, 22:11

Tako je.
Kažu da će to u neko dogledno vreme moći da se bira gde ćeš i dali ćeš da plaćaš penziono. Znam da do sada nije mogla da se dobije potvrda o izmirenim obavezama ako nisi SVE PLATIO. Pa da duguješ i 1 dinar nemogu da ti izdaju potvrdu.
I neznam zašto kolega tvrdi za neku informaciju koja bi trebala takva da bude ili bi njemu tako odgovaralo. Nek napiše "možda" ili "ja mislim".
Pozdrav od jerotija
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od miamilojevic taj Čet 04 Avg 2011, 22:42

Ne,ne,pogresno smo se razumeli.dug i obaveza ide po svim racunima,kao i kamata na neplacen iznos,samo sam rekao da ukoliko taxista kao privatni preduzetnik nije platio svoje doprinose i ostalo a platio je porez na zaradu od taxi delatnosti,niko ne moze da mu zabrani tj ne produzi taxi dozvolu,jer je platio drzavi porez po zakonu na dobit od delatnosti,a to sto nije profitabilan pa nije mogao da skupi za doprinose,to je druga stvar i tice se ekonomske isplativosti nekog posla,porez ti je odredjen na toliko rsd mesecno i isto ga placa i onaj sto zaradi 250000 i onaj sto uzme 40000rsd ali ako porez za to sto radis nisi platio,to je problem i drzava moze i treba da te goni,jer to ako ne placas onda si pravi divljak,kao da ni nemas radnju

miamilojevic
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 974
Datum upisa : 02.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od jerotije318 taj Pet 05 Avg 2011, 02:00

Sustina je da potvrde o ozmirenim obavezana NEMA ako nije sve izmireno a ti placaj ovo ili ono. Nas potvrde za registraciju i estetski zanimaju a penziju verujem da malo ko racuna i malo ko ce je i docekati. Ovo je toliko stresan posao da niko od nas nije ni svestan. Svako od nas razmislja samo dali ce danas uzeti neke pare, kako ce da mu cita, dali pada kisa........
A koje crne pare mi uzimamo, gde su nam ? Kada treba servis da se radi jurimo i racunamo kao da nam je to zadnje u zivotu.

E tugo moja........
avatar
jerotije318
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 3632
Godina : 51
Location : Bgd
Datum upisa : 09.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od angelina taj Sub 06 Avg 2011, 15:27

magnum ::To je kao nešto za pohvalu, jel' ? Embarassed
Jeste !! Ti misliš da nije ??? scratch
avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Sub 06 Avg 2011, 22:37

Tu se ti i ja razlikujemo, Anđo! Ja mislim , a ti ne misliš! Veselje
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Sub 06 Avg 2011, 22:47

Dal' je moguće.....Svi narodi ex SFRJ brane svoje sunarodnike, samo mi jedni druge plju-plju!
Nama stvarno niko ne treba, dosta smo sami sebi.
Zato ćemo stvarno uskoro svi pod jednu šljivu!
A i zaslužujemo li bolje? ;nenn;
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od angelina taj Ned 07 Avg 2011, 17:12

magnum ::Tu se ti i ja razlikujemo, Anđo! Ja mislim , a ti ne misliš! Veselje
To ti misliš da ja ne mislim a misliš da ti misliš, a jesi li pomislio da pogrešno misliš ako misliš ili samo misliš da misliš !!!!!!! scratch
A razlikujemo se i po mnogo čemu još !!!!!!! Izgleda da ovih dana baš, baš, baš, koristiš engleski u komunikaciji pa si malko zabatalio srpski i nejasno ti je skoro sve izgovoreno ili napisano na ovom drugom !!! bounce
magnum ::Dal' je moguće.....Svi narodi ex SFRJ brane svoje sunarodnike, samo mi jedni druge plju-plju!
Nama stvarno niko ne treba, dosta smo sami sebi.
Zato ćemo stvarno uskoro svi pod jednu šljivu!
A i zaslužujemo li bolje? ;nenn;
Ja zaslužujem, i moja deca zaslužuju, cenim da i još puno ljudi zaslužuje bolje jer nisu ama baš ničim doprineli da ih neko kerebeči ovako ili onako, a ti ako se ne vidiš u toj grupi žao mi je, ja te nisam nigde nikad gurao niti ću !!! Al' nije tebi loše !! Imaš ti i za zapevati a i za pojas zadenuti !!!!
Kako ti umeš da razvodnjiš temu, čudo jedno, isto kao i u verbalnoj komunikaciji, ti pričaš šta ti hoćeš bez obzira da li to sagovornika interesuje ili je to tema razgovora, poenta priče ili ne, uglavnom se hvataš lika i dela čoveka koji te strašno nervira i koji je "prevarant, lopov, hohštapler, koji će ti ceo život prebacivati ako te je zadužio makar i jednom čašom vode u kafani", i tako svaki put i preko telefona i uživo !!! Razumem ja da te on nervira, ali shvati da sam ja shvatio od prve da on tebe nevira, ne treba mi se to ponavljati beskonačno X !!!!! Ili ti uvek zaboraviš šta si mi pričao prethodni put, ili te baš briga šta si mi pričao prethodni put, ili ti jednostavno hoćeš da prezentuješ svoje mišljenje bez obzira na sve, ili ....... , al' da ga mrziš mrziš ga !!!!!!! Za razliku od tebe, ja nikoga ne mrzim niti olajavam van ovog foruma, već napišem ovde što mi je na srcu !!! bounce bounce
Prema tome, ako bude "šljiva", ima i tvog udela u tome ohohoooooooooo, možda i više nego mog !!!!!!!!! bounce bounce

E pa eto, da i ja tebi odgovorim, pošto si ti meni odovorio !!! Prvi put, kad si me čačnuo, ti nisam odgovorio, a sad evo 'oću !!! bounce
Ja ne popljuvah nikakvog sunarodnika već jednog neodgovornog "taksistu", ako se još uvek može tako nazvati, jer ako nisi skontao ovde se piše i priča o taksiju i taksistima uopšte !!! E sad što je taj "taksista" tvoj drugar s kojim si se našao ovde na forumu, tvoj problem. Tvoj ispisnik, još gore po mene !!!! Napiši mi šta sam ja to netačno rekao u vezi ....., pa da pokušam objasniti ako uspem, u suprotnom, batali me "šljive" i "plju, plju" i resto toga !!!! Da je bio neki drugi forumaš npr. "brat saja" ti bi verovatno zdušno stao na moju stranu i popljuvao ga bar 300 X više nego ja !!! Zar ne ???
Voleo bih ja da mi je gospođa zaposlena i da mi oboje dece rade i da imam platu neto kao sad bruto i da imam radno vreme i da nemam 3 kredita i da imam slobodnog vremena i da imam para za odmor i da popravim kuću u dedovini, i da nisam imao sudar, i da imam 9000 dinara da odjedared uspem goriva u rezervoar, i da ......, sve bih ja ovo voleo, ali ne može, ne može svako da ima sve !! Neko ima čir na bulji a neko ima kuću na moru !!! jexxga i to je nešto !!! drunken

Lepo ti reče, nama stvarno niko ne treba da bi se zavadili, sami smo sebi dovoljni !! Jednakost između tvog kolege, tebe i mene je samo u parčetu plastike zvanoj taksi dozvola, u svemu ostalom se razlikujemo, a vreme će pokazati i u čemu !! bounce bounce bounce

avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od struja taj Ned 07 Avg 2011, 18:04

Lepo covek pise.Citko i razumljivo.
-Sit gladnom ne veruje, bi bio zakljucak price po meni!
avatar
struja
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 2066
Location : Beograd
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od brat saja taj Ned 07 Avg 2011, 21:36

Molim da me se ne uzima u usta,mada si sve u pravu,Andjo.
avatar
brat saja
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 600
Godina : 45
Datum upisa : 01.08.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Ned 07 Avg 2011, 21:43

U pravu si sve što si rekao , Angelino !
I upravo počinjem da ne razvodnjavam temu.Kad sam rekao to za čašu vode u kafani ,bilo nas je četvorica za stolom, A samo ti to pominješ!
Izvini , neće se više ponoviti da ti nešto kažem, a ti to izbaciš na forum!
A to objavljujem i zbog svih ostalih ovde, neka znaju i paze, šta i pred kim pričaju i koga smatraju za prijatelja!
Još jednom , izvini , sve si bio u pravu, stvarno mi je neprijatno što sam onako reagovao i "napao" te , nedužna! place
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Ned 07 Avg 2011, 22:42

P.S. Sa b. Sajom sam davno,još pre nego ćeš se ti pojaviti, ovako ili onako raspravio i odavno ne komentarišem njegove postove.Niti podržavam one koji su njegovi oponenti.Pokaži mi koga sam podržao u raspravljanju s njim!
Ako ti nešto znači Kepa NIKADA u životu nisam video.Čitam njegove postove kao i svi ostali,očigledno nije klinac!
Pogrešno ti je mišljenje da ja nekoga mrzim , ali , krhko je znanje!
Stojim iza svake svoje reči koju sam ti izrekao, ali se neću začuditi i ako ih ti objaviš,razumem te - bolno je to kad neko drugi ima" i za zapevati i za pojas zadenuti".Mislim, bolno je zavidljivcima i pakosnima.A nikad se ne zna, možda i prelazak u neku drugu asocijaciju bude jeftiniji!Ali ne verujem da ti je to ideja!Toliko te znam!
Ja bih mnogo voleo da imaš više od mene, ali veruj, u tvojim godinama sam imao mnogo manje od tebe.Za tvoju info, počeo sam sa Ladom specijal na plin i to u ono vreme si mogao da sipaš gas u auto samo na Ovči.Ili , priključiš bocu za domaćinstvo na tank u kolima , okreneš je, pa poliješ vrućom vodom,,,,To zimi , a leti u gepeku voziš i tu "domaćinku"Da ne razvodnjavam!Pa posle, kad sam počeo da se kao i mnogi koleze, gušim od plina, pozajmio, digao kredit,,,,,i ušao u mini-mečku koju sam palio niz ulicu , ali ne zbog akumulatora.....pa pozajmio od keve i tašte pare da bi mi Žika iz Boleča u jesen uradio generalnu,pa,,izvini, razvodnjavam!
Što se tiče zasluga,hm,hm,ceo život sam radio više poslova , kao i danas, nikada se nisam gurao u grupe , nego sam se uzdao u se i u svoje kljuse!Između ostalog, vozeći novinare po Kosovu,devedesetih godina, umeo sam i da dođem kući, svojoj porodici ,na šlep službi sa izrešetanim autom.Opet razvodnjavam, izvini.A za vreme rata, što znaju kolege ,sam išao iz rupe od granate po Kosovu do slične u N.Sadu .
Po meni , bolje zaslužuju oni koji se trude i rade a ne filozofiraju i plaču nad svojom sudbinom.A samim tim radom oni i postižu bolje!
Ne želim da se žalim ali , ako ti nešto znači, sam radim u svojoj kući i osim supruge koja je "tehnološki višak" već pet punih godina , imam i studenta na privatnom fakultetu.
Igrom slučaja, moja dedovina se nalazila na uglu Braće Baruha i Dušanove.Tu je sad soliter,sve nam je oduzeto davno, tako da nemam šta tu da popravljam, niti zidam!
Ne znam zašto ti je Kep, jedini neodgovorni taksista , možda zato što ima neki, SVOJ stav, pravilan ili pogrešan , ali ga se drži i ne menja tabore!
Što se tiče udesa,meni je to normalno.Gde se puca, tu se i gine.Svaki dan i ceo dan smo na frontu,na ovaj ili onaj način.Para nemam, niti si ih tražio, ali ti rekoh Microbovu poruku da će ti rado pomoći preko pravnika iz sindikata!Bodijevu drugarsku i čestitu ponudu si odbio, što mi je razumljivo bilo onda, smatrao sam to normalnim , i u potpunosti sam te podržao!
Dokazao si mi onu, da ne valja puno pokušavati pomoći nekome, jer će sutra da ti to zapamti u negativnom kontekstu!Možda lažem, razvodnjavam, ali biću dovoljno glup da te i dalje zovnem kad mi nešto zatrebaš!
Nije patetika ni patos , pozdravi ženskicu i izljubi klince!
A i tebi pozdrav, drugarski! bounce
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od angelina taj Pon 08 Avg 2011, 01:25

Eto, svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju !!!!!!

Ja se ubih od čitanja al' d' izvineš ništa ja ovde ne razumem !!!!!
Da pojasnim:
- nisam te pitao za znanje, a možda bi i mog'o
- nisam te pitao za ladu
- nisam te pitao za plin
- nisam te pitao za miniku
- nisam te pitao za Žiku iz Boleča
- nisam te pitao za taštine pare
- nisam te pitao za tvoje poslove
- nisam te pitao za ratište
- nisam te pitao za Kosovo
- nisam te pitao za rovove
- nisam te pitao za imovinsko stanje
- nisam te pitao za porodično stanje
- nisam te pitao ....
... opet si po ko zna koji put razvodnjio temu !!!!!! bounce bounce

Te stoga da ponovim samo deo pa ti pročitaj ponovo ako 'oćeš !!
angelina ::Prema tome, ako bude "šljiva", ima i tvog udela u tome ohohoooooooooo, možda i više nego mog !!!!!!!!! bounce bounce


Napiši mi šta sam ja to netačno rekao u vezi ....., pa da pokušam objasniti ako uspem, u suprotnom, batali me "šljive" i "plju, plju" i resto toga !!!!


Jednakost između tvog kolege, tebe i mene je samo u parčetu plastike zvanoj taksi dozvola, u svemu ostalom se razlikujemo, a vreme će pokazati i u čemu !! bounce bounce bounce

P.S. "čašu" sam pomenuo jer si meni o njoj pričao bar 3 X pre toga, al' si ti to zaboravio, svaki put si zaboravljao šta si mi pričao prethodni put !!!!!!!!!!! Tu je tvoja greška a ne u "čaši" !!!! E pa kad ti TO zaboravljaš, onda ..........., jes' razumeo ??????????

avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od angelina taj Pon 08 Avg 2011, 01:30

brat saja ::Molim da me se ne uzima u usta,mada si sve u pravu,Andjo.
Šta ću kad si se namestio kao pravi !!!!
Neću više, tašte mi !!! Very Happy
avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Blackshadow taj Pon 08 Avg 2011, 01:38

Cek bre malo , el sam dobro ukapir`o da Magnum pece dobru sljivku, Angelina valja po taxi stanicama a bruder Saja delje deveriku na obliznjem jezercetu?
PS.
RAKIJA konekting pipl!!!
avatar
Blackshadow
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 806
Location : Vozdovac
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od angelina taj Pon 08 Avg 2011, 01:41

Nisi dobro ukapirao !!
RAKIJA distroj jor brejn !! Very Happy
avatar
angelina
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 1203
Godina : 44
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od magnum taj Pon 08 Avg 2011, 10:24

U pravu si , ništa nisi pitao , "samo si sve to spomenuo".
Pametnom čoveku, i komarac je muzika!
Al' nema veze , idemo dalje, ne ljutim se ja , kak'i si tak'i si , moj si!
P.S. Razlikuju se prsti na šaci , a kako ne bi i nas trojica.
Da ne bude zabune , nisam bio na ratištu i nisam bio u rovovima.Samo sam išao , pratio , vozio, vodio , novinare!
Al' da više ne razvodnjavamo!
Sve sam razumeo! Veselje
avatar
magnum
Forum manijak
Forum manijak

Broj poruka : 4210
Godina : 62
Location : miljakovac
Datum upisa : 28.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od ramplinstinski taj Pon 08 Avg 2011, 17:05

I kakav je sad moguci rasplet ?
avatar
ramplinstinski
Forum početnik
Forum početnik

Broj poruka : 475
Location : Bgd
Datum upisa : 17.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od fica taj Čet 11 Avg 2011, 14:44

ka5an ::NARAVNO JE da TREBA tužiti, i tužiti, i tužiti državu!
Eto, najskoriji primer su bili "divljaci". Država je zakonski zabranila izdavanje novih taxi dozvola ali oni su tužili, tužili, tužili i dobili!
Da, dobili su na osnovu - NIČEGA.
Baza tužbe je bila to što im je država omogućila da polažu "poznavanje grada" i na osnovu toga su "dobili" državu (?!?) ;d;rr;
Ovo (kao ni mnogo štošta u državi) NIJE NORMALNO!
Ako celu stvar posmatramo iz drugog ugla, onda bi po istom osnovu mogli (i trebali da dobiju!) i svi oni lekari sa berze rada, kao i svi ostali odande jer im je država omogućila da polažu i diplomiraju svoje škole koje su započeli.
Svi naši problemi su mnogo lakši za "dobijanje" države jer se može po raznim osnovama proceniti naša pozicija u istoj.
Dakle; TREBA tužiti, tužiti i samo tužiti! Cool;
Moram da odgovorim na ovo jer drzava je Nezakonski zabranila izdavanje novih dozvola pa se tuzbom doslo do toga da zakon pocne da se postuje i izdate su dozvole.Baza tuzbe je bilo nepostovanje zakona i ustava a ne polozen ispit grada kao i svi ispunjeni uslovi koje je ta ista drzava i grad Beograd propisala.U mom slucaju te 2005 te uz sve papire bio je to WW PASAT star 3 god a ove godine u maju kad sam podizao dozvolu to je nova Skoda OCTAVIA.Ugao posmatranja u slucaju lekara je takodje pogresan jer im niko nebrani da otvaraju privatne ordinacije kao samostalni preduzetnici.A da si druze moj ili ti sad vec i kolega(po svemu sudeci u relativno kratkom roku i bivsi ili DIVLJAK) placao to sto ocigledno nisi imao bi mozda osnova za tuzbu,a ovako pomiri se sa smenom generacija i trazi drugi posao uz Balasevica i ,,Neki novi klinci,neki novi klinci,,

fica
Registrovani korisnik
Registrovani korisnik

Broj poruka : 132
Godina : 49
Location : NBGD
Datum upisa : 25.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: ŠTA SE SPREMA ILITI MOGUĆI RASPLET

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu